ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2016
Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2016
X factor Dude
-
επιτελους την πηραν σε μια μεγαλη εταιρια!! Καιρος ηταν μπας και επαναφερει την καριερα? της (τελευταια μεγαλη επιτυχια το 2010 η "Αδυναμια")panosif έγραψε:
- fylakas_aggelos
Μετά έβγαλε τα κομμάτια "Να είσαι καλά","Δεν σ'αφήνω απ'τα μάτια μου" & "Σταθερά" και το maxi single "Αν με θυμάσαι" με το οποίο πήγε Eurovision.Ελπίζω να βγάλει και ολοκληρωμένο δίσκο γιατί έχει να βγάλει από το 2009 νομίζω.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
ισχυει...από τοτε εχει αλλα γενικοτερα δεν πρεπει να εχει μεγαλο κοινο που να την ακολουθει. Ότι ειχε κανει ηταν κυριως λογω της σχεσης της με τον Χατζηγιαννη και ο,τι της ειχε γραψει ο ιδιο παλια. Ομολογω όμως ότι για το ρεπερτοριο που παρουσιαζει εντεχνο λαικο εχει μια πολύ καλη φωνη.fylakas_aggelos έγραψε:Μετά έβγαλε τα κομμάτια "Να είσαι καλά","Δεν σ'αφήνω απ'τα μάτια μου" & "Σταθερά" και το maxi single "Αν με θυμάσαι" με το οποίο πήγε Eurovision.Ελπίζω να βγάλει και ολοκληρωμένο δίσκο γιατί έχει να βγάλει από το 2009 νομίζω.
- fylakas_aggelos
τι συγκινηση.....fylakas_aggelos έγραψε:
Το τελευταίο τους τραγούδι ως Boys And Noise

-
Το απόλυτο #PopIcon Vangelis Kakouriotis τραγουδά το αγγλικό version του #PanikHIT #ΧρυσόΦιλί...
#UNBELIEVABLE ~ Stay tuned for the official #musicvideo with extra new scenes...! #comingsoon
Music: Dimitris Kontopoulos
Lyrics: JOHN BALLED, RALPH CHARLIE

https://open.spotify.com/track/08widU2aV5VIzpfSSNLAdi
#UNBELIEVABLE ~ Stay tuned for the official #musicvideo with extra new scenes...! #comingsoon
Music: Dimitris Kontopoulos
Lyrics: JOHN BALLED, RALPH CHARLIE
https://open.spotify.com/track/08widU2aV5VIzpfSSNLAdi
-
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ και ο ΝΙΚΟΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ δίνουν στον νικητή του @xfactorgreece ΑΝΤΡΕΑ ΛΕΟΝΤΑ @andreasleontas_official τον "ΠΡΩΤΟ ΡΟΛΟ" #newsong coming soon from @feelgoodrec
προβλεψιμο! κ ενα αλλο αρθρο λεει οτι κ οι 4 νικητες χφακτορ ηταν αντρες 16-24 απο κυπρο..καθολου συμπτωση...
και ο αλλος ο ιαν που αξιζε απ την αρχη την πρωτια μου θυμιζει τον νινο στα πρωτα βηματα συμπεριφορα κλπ αλλα με καλυτερη φωνη βεβαια.. παρεπιπτοντως νινο τραγικος στον τελικο μαστουρα δεν εβλεπε απ τα φωτα κ γελουσε..
προβλεψιμο! κ ενα αλλο αρθρο λεει οτι κ οι 4 νικητες χφακτορ ηταν αντρες 16-24 απο κυπρο..καθολου συμπτωση...

και ο αλλος ο ιαν που αξιζε απ την αρχη την πρωτια μου θυμιζει τον νινο στα πρωτα βηματα συμπεριφορα κλπ αλλα με καλυτερη φωνη βεβαια.. παρεπιπτοντως νινο τραγικος στον τελικο μαστουρα δεν εβλεπε απ τα φωτα κ γελουσε..

-
γυρισμενο στη βουλγαρια...
μονο στον τριανταφυλλο εμεινε να γραψει ο παντζης να τον επαναφερει κ κεινον...

-
George Theofanous - Official Page
Σε λιγες μερες θα ακούσετε ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΚΟΜΑ @ianstratisnotofficial feat @christosdantis
telika 8a bgalei k o ian epanektelesh to ena tragoudi akoma pou to eixe pei k sto x, mazi me ton xrhsto danth..
Σε λιγες μερες θα ακούσετε ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΚΟΜΑ @ianstratisnotofficial feat @christosdantis
telika 8a bgalei k o ian epanektelesh to ena tragoudi akoma pou to eixe pei k sto x, mazi me ton xrhsto danth..
-
https://soundcloud.com/user-166110158/p ... los-teaserChronisgreek έγραψε:Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ και ο ΝΙΚΟΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ δίνουν στον νικητή του @xfactorgreece ΑΝΤΡΕΑ ΛΕΟΝΤΑ @andreasleontas_official τον "ΠΡΩΤΟ ΡΟΛΟ" #newsong coming soon from @feelgoodrec
-
Chronisgreek έγραψε:https://soundcloud.com/user-166110158/p ... los-teaserChronisgreek έγραψε:Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ και ο ΝΙΚΟΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ δίνουν στον νικητή του @xfactorgreece ΑΝΤΡΕΑ ΛΕΟΝΤΑ @andreasleontas_official τον "ΠΡΩΤΟ ΡΟΛΟ" #newsong coming soon from @feelgoodrec
περιμενα κατι σε πιο λαικο και οχι τετοιο ρυθμο...καλο ακουγεται παντως!
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;