Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
george98

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από george98 »

http://m.lifo.gr/articles/mikropragmata/94652

Το άρθρο το αναδημοσίευσε σήμερα στην σελίδα της στο facebook η LIFO. Το είχε βάλει και παλιότερα και το κακό είναι ότι μόλις κάνεις αναζήτηση Νότης Σφακιανάκης στο Google βγαίνει στα πρώτα αποτελέσματα!!! Έλεος!
Το πρόσωπο του καθενός είναι ψυχής καθρέπτης
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Παίδες στο παραπάνω άρθρο σχολίασα μέσω facebook την στάση τους χωρίς ύβρεις,απ ότι είδα το σχόλιο μου άρεσε σε αρκετούς..... αλλά εντελώς δημοκρατικά το διέγραψαν... το λες και ψιλοφασισμό.Τους πονάει ο Νότης όσο ποτέ :fan:
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

george98 έγραψε:http://m.lifo.gr/articles/mikropragmata/94652

Το άρθρο το αναδημοσίευσε σήμερα στην σελίδα της στο facebook η LIFO. Το είχε βάλει και παλιότερα και το κακό είναι ότι μόλις κάνεις αναζήτηση Νότης Σφακιανάκης στο Google βγαίνει στα πρώτα αποτελέσματα!!! Έλεος!
Ξέχασε να βάλει ένα ακομα υπότιτλο... Δίνει τροφή για κλικ και ψωμάκι σε ατομα όπως ο Αρης Δημοκιδης που δεν τους ξερει ουτε η μάνα τους

Ενας ακόμα θολοκουλτουριαρης που εαν μπειτε στο προφιλ του θα δειτε στις μουσικες του προτιμήσεις τον Φοιβο Δεληβορια, τον Σαββόπουλο και λοιπους εκπροσωπους της "κουλτούρα να φύγουμε" που ζουν σε αλλη Ελλαδα δεν τους ενδιαφερει τι γινεται τριγύρω, δεν τους αγγιζει. Επίσης, φαν του Συριζα, της Καπουτζίδου και της Ρεπούση, αυτό το αριστερό απόβλητο. Ας μαζευτουν όλοι μαζι οι ψευτοαριστεροι ψευτοποιοτικοί κι ας πανε στο διάολο να ησυχάσουμε από τους διαχωρισμούς τους, απόρροια του κόμπλεξ κατωτερότητας αλλά και της ανάγκης να αισθανθουν κάτι διαφορετικό (μη χέσω) απο την μάζα.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μολις ειδα το βιντεακι της υποδοχης του Νοτη στο δελτιο ειδήσεων του Capital. Δεν είπε τίποτα σπουδαίο. Σε άλλο σττάθηκα. Προβλήθηκαν αποσπασματα απο την συναυλια του 2011 στο Δαλι. Μαγκες απο ενα αποσπασμα και μονο ανατριχιασα. Και τραβηγμένο επαγγελματικά από 2-3 κάμερες που ποτε εκαναν κομτινα ποτε μακρινά πλάνα, όπως οι συναυλίες που δινουν οι Ελληνες και ξενοι καλλιτεχνες. Αραγε θα κυκλοφορησουν ποτε ολα αυτα τα πλανα σε καποιο dvd. Κριμα τοσο επαγγελματική δουλεια. Μήπως μαζευεται το υλικο για κανα επετειακό DVD μελλοντικα; Θα ανεβασω το βιντεακι αυριο να καταλαβετε τι λεω. Εξαιρετική δουλεια.
george98

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από george98 »

Το κακό για μένα δεν είναι τόσο αυτό το άρθρο όσο το ότι εμφανίζεται πρώτο στα αποτελέσματα στην Google. Δεν αρμόζει στον Νότη αυτό το άθλιο άρθρο!
Το πρόσωπο του καθενός είναι ψυχής καθρέπτης
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Δυστυχώς αυτοί οι 15 άθλιοι λόγοι που μας παρουσιάζουν το προφίλ του Νότη είναι ακριβώς οι ίδιοι 15 λόγοι που έχω ακούσει και από άτομα του κύκλου μου χωρίς να έχουν διαβάσει το συγκεκριμένο άρθρο αλλά όλοι πιστεύουν ακριβώς τα ίδια πράγματα με αποκορύφωμα πως όποιος ακούει Νότη είναι στενόμυαλος και ρηχός κοινώς είναι ένα παράσιτο που μολύνει την κοινωνία και πρέπει να εξαφανιστούμε από προσώπου γης. Όλα αυτά ο Νότης και οι θαυμαστές του. Και επειδή τυγχάνει να έχει μεγάλο ρεύμα ο Νότης, ένα ρεύμα που αγγίζει πάνω από το 50% του πληθυσμού της Ελλάδας θέλουν να μας αφανίσουν και να μείνει το υπόλοιπο το μικρότερο ποσοστό στην Ελλάδα για να ''σωθεί'' η χώρα. Εμείς είμαστε το βάρος δηλαδή για την κατάντια της Ελλάδας αυτό μας λένε.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

ilias16 έγραψε:Παίδες στο παραπάνω άρθρο σχολίασα μέσω facebook την στάση τους χωρίς ύβρεις,απ ότι είδα το σχόλιο μου άρεσε σε αρκετούς..... αλλά εντελώς δημοκρατικά το διέγραψαν... το λες και ψιλοφασισμό.Τους πονάει ο Νότης όσο ποτέ :fan:
Καλα απο το Γlifo δεν περιμενα κατι καλυτερο, γενικα εχει μια γραμμη κατα του Νοτη. Εδω αν μπεις στο site της μηχανης του χρονου (!) θα δεις ειρωνικα αρθρα.
Ειναι και τα 2 στην κατηγορια "κουλτουρα να φυγουμε" οπως γραφει και ο Scorpion86
81argus έγραψε:Δυστυχώς αυτοί οι 15 άθλιοι λόγοι που μας παρουσιάζουν το προφίλ του Νότη είναι ακριβώς οι ίδιοι 15 λόγοι που έχω ακούσει και από άτομα του κύκλου μου χωρίς να έχουν διαβάσει το συγκεκριμένο άρθρο αλλά όλοι πιστεύουν ακριβώς τα ίδια πράγματα με αποκορύφωμα πως όποιος ακούει Νότη είναι στενόμυαλος και ρηχός κοινώς είναι ένα παράσιτο που μολύνει την κοινωνία και πρέπει να εξαφανιστούμε από προσώπου γης.
Οποιος δεν ειναι κομματοσκυλο ή δεν το παιζει αντι-οτιδηποτε λογω μοδας δεν κρινει τον Νοτη για αυτα που πιστευει αλλα για το τι τραγουδαει.
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Scorpion86 έγραψε:Μολις ειδα το βιντεακι της υποδοχης του Νοτη στο δελτιο ειδήσεων του Capital. Δεν είπε τίποτα σπουδαίο. Σε άλλο σττάθηκα. Προβλήθηκαν αποσπασματα απο την συναυλια του 2011 στο Δαλι. Μαγκες απο ενα αποσπασμα και μονο ανατριχιασα. Και τραβηγμένο επαγγελματικά από 2-3 κάμερες που ποτε εκαναν κομτινα ποτε μακρινά πλάνα, όπως οι συναυλίες που δινουν οι Ελληνες και ξενοι καλλιτεχνες. Αραγε θα κυκλοφορησουν ποτε ολα αυτα τα πλανα σε καποιο dvd. Κριμα τοσο επαγγελματική δουλεια. Μήπως μαζευεται το υλικο για κανα επετειακό DVD μελλοντικα; Θα ανεβασω το βιντεακι αυριο να καταλαβετε τι λεω. Εξαιρετική δουλεια.
Που μπορούμε να το δούμε και μεις το απόσπασμα από τον Capitol;
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Θα προσπαθησω να το ανεβάσω.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Το ανέβασα. Δείτε πλάνα από Δάλι...
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

Oντως επαγγελματικα πλανα!!!
Απορω ομως τι περιμενει το capital tv και δεν παιζει το υλικο αυτο εστω και σε εορταστικες περιοδους..
Το CAPITAL να θυμισω πως καλυψε και την συναυλια στο πελενδρι το 2010 και την συναυλια το 2006 στο Σπυρος Κυπριανου στη Λεμεσο!!
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Θέλω να πιστεύω ότι στο φετινό σχήμα που είναι και από τα πιο δυνατά γενικότερα στο καλλιτεχνικό στερέωμα θα υπάρξει μαγνητοσκόπηση και προβολή από κάποιο κανάλι. Είναι αμαρτία ότι υλικό υπάρχει από Νότη να είναι πριν το 2000. Το Έναστρον-2006 δεν το υπολογίζω γιατί η ποιότητα είναι μετριότατη.
notisfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

jdarmody έγραψε:Θέλω να πιστεύω ότι στο φετινό σχήμα που είναι και από τα πιο δυνατά γενικότερα στο καλλιτεχνικό στερέωμα θα υπάρξει μαγνητοσκόπηση και προβολή από κάποιο κανάλι. Είναι αμαρτία ότι υλικό υπάρχει από Νότη να είναι πριν το 2000. Το Έναστρον-2006 δεν το υπολογίζω γιατί η ποιότητα είναι μετριότατη.
Η αληθεια ειναι οτι η μαγνητοσκοπιση-ηχογραφηση στο Εναστρον ηταν απαραδεκτη.Δεν εχω ακουσει τπτ χειροτερο απο αλλον τραγουδιστη πρωτης γραμμης.
Οπως και το Νυχτες μαγικες δεν με ικανοποιει ηχητικα (γνωμη μου παντα).
Άβαταρ μέλους
jdarmody

notisfan έγραψε:
jdarmody έγραψε:Θέλω να πιστεύω ότι στο φετινό σχήμα που είναι και από τα πιο δυνατά γενικότερα στο καλλιτεχνικό στερέωμα θα υπάρξει μαγνητοσκόπηση και προβολή από κάποιο κανάλι. Είναι αμαρτία ότι υλικό υπάρχει από Νότη να είναι πριν το 2000. Το Έναστρον-2006 δεν το υπολογίζω γιατί η ποιότητα είναι μετριότατη.
Η αληθεια ειναι οτι η μαγνητοσκοπιση-ηχογραφηση στο Εναστρον ηταν απαραδεκτη.Δεν εχω ακουσει τπτ χειροτερο απο αλλον τραγουδιστη πρωτης γραμμης.
Οπως και το Νυχτες μαγικες δεν με ικανοποιει ηχητικα (γνωμη μου παντα).
Καλά ναι όλοι συμφωνούμε σε αυτό. Αν σκεφτείς ότι έχει βγάλει δύο live δίσκους και μετά το υπέρτατο Ενθύμιον δέχτηκε να κυκλοφορήσει το Νύκτες Μαγικές είναι να απορείς. Συν του ότι είχε πολλά κομμάτια από τον Αναγέννησις με αποτέλεσμα ο δίσκος να μην ακούγεται πλέον. Βαρετός κι ασύνδετος. Μου φαίνεται αδιανόητο πάντως να μην μαγνητοσκοπηθεί το φετινό σχήμα.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Τα σχήματα του Teatro εδώ και μία 5ετια μαγνητοσκοπούνται. Αν χαλάσει τώρα αυτό θα είναι έγκλημα. Η μεγαλύτερη ευκαιρία μετά το Εναστρον το 2005 για να δουμε τηλεοπτικα προγραμμα Νοτη. Αν δεν το δούμε και τώρα δεν θα ξαναγίνει ποτέ!

Υ.Γ.: Είχε μαγνητοσκοπηθεί και το προγραμμα του Εναστρον το 2008, το ειχα δει στο High και της Ιεράς Θέας...
notisfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

Μηπως τα τελευταια χρονια η δισκογραφικη δινει το πρωτοτυπο στον Νοτη (το οποιο ειναι καθαρογραμμενο και αψεγαδιαστο) και μετα τον σαμποταρει τοποθετοντας δισκους με αλλη,κατωτερη ποιοτητα ηχου στα μαγαζια;?;?;?Και ο ανθρωπος κοιμαται ησυχος νομιζοντας οτι το ιδιο αποτελεσμα με αυτο που ακουει,ακουμε και εμεις;?;?;?Εννοειται πως αστειευομαι αλλα δε μπορω με τπτ να καταλαβω πως ο συγκεκριμενος ανθρωπος επιτρεπει τετοια αποτελεσματα να περασουν την πορτα του στουντιο...ειτε ειναι δισκοι,ειται βιντεοσκοπησεις.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

notisfan έγραψε: Η αληθεια ειναι οτι η μαγνητοσκοπιση-ηχογραφηση στο Εναστρον ηταν απαραδεκτη.
Μην ξεχναμε οτι την τελευταια μαγνητοσκοπιση στο ΡΕΞ την πηραν οι μαυροι και την εκαναν cd. Αρα ισως εγινε επιτηδες αλλοιωση στην ηχογραφιση απο το Εναστρον.
Απάντηση