Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
παντως που πηρα τηλ σημερα για παρασκευη δεν υπαρχει τραπεζι.Σαββατο ειχε.
ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΡΤ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΗ..ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ 21:00 ΠΑΙΖΕΙ ΜΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ..
- Scorpion86
Δεν ήρθε τελικά ο Νότης. Εμεινε στην Κω γιατί η μητέρα του είναι στο νοσοκομείο με κάποια προβλήματα υγείας.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Σήμερα άκουσα τέρμα μέσα σ' ένα αμάξι που περνούσε "Το φινάλε της καρδιάς". Δεν ξέρω αν ήταν σταθμός ή cd. Δεν ξέρω γενικά τι παίζεται σε άλλες περιοχές, στην περιοχή μου ανέκαθεν πολύ Νότης ρε παιδί μου, όπου σταθείς κι όπου βρεθείς παίζει Νότης κάργα σαν να μην έχει περάσει ούτε μια μέρα από την δεκαετία του '90, όπως παιζόταν και τότε ακριβώς στην ίδια συχνότητα παίζει και σήμερα. Γι' αυτό ρωτάω, προφανώς αλλάζει αυτό από περιοχή σε περιοχή.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- KeepNoting
Ακούγεται υπερβολικό; Πιστέψτε με όχι. Αν τηλεφωνήσετε θα δείτε τι θα σας πουν στο τηλεφωνικό κέντρο του νυχτερινού κέντρου. Ήδη το πρώτο διήμερο 4 και 5 Νοεμβρίου είναι κλεισμένο απο κρατήσεις και το 11 και 12 του μήνα έχει 90% πληρότητα. Η δυναμική του σχήματος αυτών των δυο σπουδαίων καλλιτεχνών ξεκίνησε απο τα μέσα του καλοκαιριού που ανακοινώθηκε η συνεργασία και τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά. Με μότο το " Περπατάμε Παράλληλα απο τον Βορρά μέχρι τον Νότο " Βασίλης και Νότης, Νότης και Βασίλης έχουν ήδη ξεκινήσει πρόβες και αυτό που θα δούμε δε περιγράφεται με απλά λόγια. Εδώ είμαστε και θα σας ενημερώνουμε.
http://www.newspistol.com/article.php?i ... gory_id=61
http://www.newspistol.com/article.php?i ... gory_id=61
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
-
Έχει ανεβοκατέβει από το νησί 2-3 φορές και έχει πεταχτεί στο στούντιο για να κάνει στα τραγούδια τον "οδηγό" με τη φωνή του ούτως ώστε να ηχογραφηθούν τα όργανα.Scorpion86 έγραψε:Δεν ήρθε τελικά ο Νότης. Εμεινε στην Κω γιατί η μητέρα του είναι στο νοσοκομείο με κάποια προβλήματα υγείας.
Σημ: Αποχώρησε τελικά οριστικά ο Βαγγέλης Βασιλείου και έχουν πάρει άλλον στα πλήκτρα που ακόμα δεν έχω μάθει το όνομα του.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- Scorpion86
Πάντως, τα 7 τραγούδια έχουν επιλεχθεί και οι δημιουργοί έχουν ενημερωθεί ότι θα βρίσκονται στον επόμενο δίσκο. Απομένει να μπει στο στουντιο για την ηχογράφηση τους. Οσο για τον Βασιλείου θα είναι στον δίσκο ως συνθέτης ενός κομματιού, όχι όμως εκείνου με τον Βουγιατζή αλλά άλλου.johnytzitzi έγραψε:Έχει ανεβοκατέβει από το νησί 2-3 φορές και έχει πεταχτεί στο στούντιο για να κάνει στα τραγούδια τον "οδηγό" με τη φωνή του ούτως ώστε να ηχογραφηθούν τα όργανα.Scorpion86 έγραψε:Δεν ήρθε τελικά ο Νότης. Εμεινε στην Κω γιατί η μητέρα του είναι στο νοσοκομείο με κάποια προβλήματα υγείας.
Σημ: Αποχώρησε τελικά οριστικά ο Βαγγέλης Βασιλείου και έχουν πάρει άλλον στα πλήκτρα που ακόμα δεν έχω μάθει το όνομα του.
-
Λογικό να έχουν ενημερωθεί οι δημιουργοί αφού ήδη ηχογραφούνται τα όργανα.
Ξέρεις αν στου Βαγγέλη το τραγούδι στίχο έχει γράψει μια γυναίκα που πρώτη φόρα γράφει τραγούδι;
Ξέρεις αν στου Βαγγέλη το τραγούδι στίχο έχει γράψει μια γυναίκα που πρώτη φόρα γράφει τραγούδι;
- Scorpion86
Δεν ξέρω εάν είναι γυναίκα αλλά ειπώθηκε ότι είναι στιχουργός που δεν έχει ξανασυνεργαστεί με Νότη. Την άλλη εβδομάδα λογικά θα μάθουμε τους συντελεστές και των 7 τραγουδιών. Το 1ο που επιλέχθηκε ειναι του Χορλιαφάκη, " ΤΑ ΠΑΘΗ" και 2ος ενημερώθηκε ο Βασιλείου.johnytzitzi έγραψε:Λογικό να έχουν ενημερωθεί οι δημιουργοί αφού ήδη ηχογραφούνται τα όργανα.
Υ.Γ.: Εδωσε κι άλλο κομμάτι ο Μουκίδης για ντουέτο με Καρρά. Αυτήν την φορά άρεσε στον Νότη και είναι stand by.
-
Δεν γνωρίζεις ακόμα άλλους που θα μπει standard κομμάτι τους στο δίσκο;
Μισή αλήθεια το άρθρο.Πριν καμιά ώρα έκλεισα εγώ δεν είχε όντως Παρασκευή και έκλεισα Σάββατο.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- Scorpion86
Με επιφύλαξη, η Σόφη Παππά...Επιβεβαιωμένα όμως είναι μόνο τα παραπάνω δύο και υποψήφια να μπουν, αυτά της Τζοβόλου, του δίδυμου Παπαδόπουλου-Κορδατζή και του Φώντα Θεοδώρου. Μετρημένα κουκιά είναι βασικά. Δεκα επέλεξε, επτά θα είναι στον δίσκο. Εκτός επτάδας το κοινωνικό που του έδωσε ο δημιουργος του τραγουδιού "Ο γιος της Κυρα Λένης".johnytzitzi έγραψε:Δεν γνωρίζεις ακόμα άλλους που θα μπει standard κομμάτι τους στο δίσκο;
Η γνωστή "σάλτσα" στα κείμενα του Χαρη.ilias16 έγραψε:Μισή αλήθεια το άρθρο.Πριν καμιά ώρα έκλεισα εγώ δεν είχε όντως Παρασκευή και έκλεισα Σάββατο.
-
Ώστε δεν το επέλεξε του Χρηστάκη!
Από ένστικτο της Ντιάνας δεν θα μπει, κάτι γίνεται και όλο μένει απ' έξω τραγούδι της μετά τις Μνήμες.
Από ένστικτο της Ντιάνας δεν θα μπει, κάτι γίνεται και όλο μένει απ' έξω τραγούδι της μετά τις Μνήμες.

- Scorpion86
Eικάζω ότι θα μπει αυτήν την φορά. Για να έφτασε στην τελική 10αδα, δύσκολα να μην μπει. Τις προηγούμενες φορές δεν είχε φτάσει καν στο σημείο να επιλέξει τα κομμάτια της.johnytzitzi έγραψε:Ώστε δεν το επέλεξε του Χρηστάκη!
- Scorpion86
Σημερινές πρόβες στο Teatro.
Μαρία Σχοινά, Αγγελος Δανος, Χριστίνα Ράλλη (επιστρέφει η Κερκυραία)...
Υ.Γ.: Ολα καλά με την μητέρα του, επιστρέφει αύριο και φεύγει για Κροατία.

Μαρία Σχοινά, Αγγελος Δανος, Χριστίνα Ράλλη (επιστρέφει η Κερκυραία)...
Υ.Γ.: Ολα καλά με την μητέρα του, επιστρέφει αύριο και φεύγει για Κροατία.

-
Επέστρεψε σήμερα το πρωί αυτή τη στιγμή είναι στο καμαρίνι του. Πρώτα βέβαια έκανε μια εποπτεία των προβών και των εργασιών στο χώρο.
Γιατί πάει Κροατία;;; Δεν άκουσα να το λένε ότι θα φύγει πάλι, ούτε μου είπε τίποτα που μιλήσαμε λίγο.
Υ.Γ. Στα πλήκτρα πήρανε το παιδί που ήταν στην ορχήστρα του Παντελίδη, Αχιλλέας Δαντίλης ονομάζεται. Έμεινε κι ο Τάκης Μιτσόπουλος στα κρουστά που ήταν να αποχωρήσει.
Γιατί πάει Κροατία;;; Δεν άκουσα να το λένε ότι θα φύγει πάλι, ούτε μου είπε τίποτα που μιλήσαμε λίγο.
Υ.Γ. Στα πλήκτρα πήρανε το παιδί που ήταν στην ορχήστρα του Παντελίδη, Αχιλλέας Δαντίλης ονομάζεται. Έμεινε κι ο Τάκης Μιτσόπουλος στα κρουστά που ήταν να αποχωρήσει.
Άρχισαν τα «όργανα» για Νότη και Καρρά. Το πρόγραμμα και οι χρόνοι στην πίστα
Θέμα μαρκίζας δεν τέθηκε ποτέ. Άλλωστε στην εποχή μας ελάχιστη σημασία έχει αφού πλέον τα νυχτερινά μαγαζιά αφισοκολλήσεις δεν κάνουν και προτιμούν να διαφημίζουν τους καλλιτέχνες τους μέσω του διαδικτύου.
Ωστόσο διαφωνίες για το μοίρασμα του προγράμματος ανάμεσα σε Βασίλη Καρρά και Νότη Σφακιανάκη υπήρξαν και μάλιστα σημαντικές. Σε καμία όπως περίπτωση σε βαθμό που να απειλείται το σχήμα. Μόνοι τους λοιπόν και χωρίς την παρέμβαση μεσαζόντων οι δύο λαϊκοί καλλιτέχνες ήρθαν σε μια πρώτη συμφωνία για το πως θα πάει το πρόγραμμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνεται κοινή έναρξη των δύο πάνω στην πίστα θα ακολουθεί για αρκετή ώρα ο Νότης Σφακιανάκης και το πρώτο πρόγραμμα θα κλείνει με Βασίλη Καρρά. Θα ακολουθεί δεύτερη κοινή εμφάνιση και των δύο θα συνεχίζει για λίγη ώρα ακόμη ο Καρράς πάνω στην πίστα ενώ το πρόγραμμα θα ολοκληρώνεται από τον Νότη Σφακιανάκη.
Αυτά είναι τα δεδομένα μέχρι στιγμής γιατί όλα αυτά αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή… Ακόμη αναζητείται το γυναικείο όνομα που θα πλαισιώνει τους δύο καλλιτέχνες. Μιλάμε φυσικά για καλλιτέχνιδα μεσαίου βεληνικούς η οποία θα λειτουργεί βοηθητικά προς τους δύο λαϊκούς τραγουδιστές.
Απο το σαιτ του Γουμενιδη.
Θέμα μαρκίζας δεν τέθηκε ποτέ. Άλλωστε στην εποχή μας ελάχιστη σημασία έχει αφού πλέον τα νυχτερινά μαγαζιά αφισοκολλήσεις δεν κάνουν και προτιμούν να διαφημίζουν τους καλλιτέχνες τους μέσω του διαδικτύου.
Ωστόσο διαφωνίες για το μοίρασμα του προγράμματος ανάμεσα σε Βασίλη Καρρά και Νότη Σφακιανάκη υπήρξαν και μάλιστα σημαντικές. Σε καμία όπως περίπτωση σε βαθμό που να απειλείται το σχήμα. Μόνοι τους λοιπόν και χωρίς την παρέμβαση μεσαζόντων οι δύο λαϊκοί καλλιτέχνες ήρθαν σε μια πρώτη συμφωνία για το πως θα πάει το πρόγραμμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνεται κοινή έναρξη των δύο πάνω στην πίστα θα ακολουθεί για αρκετή ώρα ο Νότης Σφακιανάκης και το πρώτο πρόγραμμα θα κλείνει με Βασίλη Καρρά. Θα ακολουθεί δεύτερη κοινή εμφάνιση και των δύο θα συνεχίζει για λίγη ώρα ακόμη ο Καρράς πάνω στην πίστα ενώ το πρόγραμμα θα ολοκληρώνεται από τον Νότη Σφακιανάκη.
Αυτά είναι τα δεδομένα μέχρι στιγμής γιατί όλα αυτά αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή… Ακόμη αναζητείται το γυναικείο όνομα που θα πλαισιώνει τους δύο καλλιτέχνες. Μιλάμε φυσικά για καλλιτέχνιδα μεσαίου βεληνικούς η οποία θα λειτουργεί βοηθητικά προς τους δύο λαϊκούς τραγουδιστές.
Απο το σαιτ του Γουμενιδη.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
- Scorpion86
Kαι ο Βασίλης Δήμας στον επερχόμενο νέο δίσκο!!!
Εκτός ο Βουγιατζής, μέσα όμως ο Βαγγέλης Βασιλείου με τραγούδι στο οποίο έχει ο ίδιος την σύνθεση και τους στίχους υπογράφει ο Βασίλης Φουτσιτζής. Οι δυό τους είχαν γράψει "Το μπαλκονάκι της Ζωής" που είχε συμπεριληφθεί στον δίσκο "Ας Μιλήσουν τα τραγούδια" το 2002, ενώ ο Φουτσιτζής του είχε γράψει και το "Να χα μια καρδιά ακόμα", που ήταν στο "Ματωμένο Δάκρυ Xoρευτικόν".
Επίσης, είναι ένα ακόμα τραγούδι που επιλέχθηκε με τίτλο "Το νησί", που έχει γραφτεί από κάποια παιδιά που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο.
Υπενθυμίζω, ότι μέσα στο δίσκο είναι και "Τα Πάθη" του Χορλιαφάκη. Μέχρι στιγμής δηλαδή, γνωρίζουμε τα τέσσερα. Απομένουν άλλα τρία.
Y.Γ.: Επιβεβαιώνω την πληροφορία του johnytzitzi για τον Αχιλλέα Δαντίλη. Αύριο φεύγει για Κροατία ο Νότης, άγνωστο για ποιο λόγο.
Υ.Γ.2: Πρόταση σε Νότη-Καρρά και από Γκόγκο για να ανέβουν στην Θεσσαλονίκη μετά τον Μάϊο.
Y.Γ.3: Mην ασχολείστε με τον μαλακα τον Γουμενίδη. Γνωστός ο σκοπός που εκπροσωπεί τα τελευταία χρόνια.
Εκτός ο Βουγιατζής, μέσα όμως ο Βαγγέλης Βασιλείου με τραγούδι στο οποίο έχει ο ίδιος την σύνθεση και τους στίχους υπογράφει ο Βασίλης Φουτσιτζής. Οι δυό τους είχαν γράψει "Το μπαλκονάκι της Ζωής" που είχε συμπεριληφθεί στον δίσκο "Ας Μιλήσουν τα τραγούδια" το 2002, ενώ ο Φουτσιτζής του είχε γράψει και το "Να χα μια καρδιά ακόμα", που ήταν στο "Ματωμένο Δάκρυ Xoρευτικόν".
Επίσης, είναι ένα ακόμα τραγούδι που επιλέχθηκε με τίτλο "Το νησί", που έχει γραφτεί από κάποια παιδιά που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο.
Υπενθυμίζω, ότι μέσα στο δίσκο είναι και "Τα Πάθη" του Χορλιαφάκη. Μέχρι στιγμής δηλαδή, γνωρίζουμε τα τέσσερα. Απομένουν άλλα τρία.
Y.Γ.: Επιβεβαιώνω την πληροφορία του johnytzitzi για τον Αχιλλέα Δαντίλη. Αύριο φεύγει για Κροατία ο Νότης, άγνωστο για ποιο λόγο.
Υ.Γ.2: Πρόταση σε Νότη-Καρρά και από Γκόγκο για να ανέβουν στην Θεσσαλονίκη μετά τον Μάϊο.
Y.Γ.3: Mην ασχολείστε με τον μαλακα τον Γουμενίδη. Γνωστός ο σκοπός που εκπροσωπεί τα τελευταία χρόνια.
- Eptapsyxos87
Ωραία τα νέα και ευχαριστούμε παιδια που μας ενημερώνεται......αυτο για Θεσσαλονίκη μακάρι να γίνει πραγματικότητα θα ειναι πολυ δυνατο γεγονος.......Scorpion86 έγραψε:Kαι ο Βασίλης Δήμας στον επερχόμενο νέο δίσκο!!!
Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
-
Ο Βασίλης Φουτσιτζής έχει μαγαζί με οπτικά στη Θεσσαλονίκη και είναι προσωπικός του φίλος. Του δίνει κάθε χρόνο τραγούδια αλλά και τα 2 που έχουν κυκλοφορήσει όπως και όσα έχω διαβάσει στίχους του είναι ανάλαφρα. Παραξενεύομαι που έγραψε κοινωνικό.Scorpion86 έγραψε: Εκτός ο Βουγιατζής, μέσα όμως ο Βαγγέλης Βασιλείου με τραγούδι στο οποίο έχει ο ίδιος την σύνθεση και τους στίχους υπογράφει ο Βασίλης Φουτσιτζής. Οι δυό τους είχαν γράψει "Το μπαλκονάκι της Ζωής" που είχε συμπεριληφθεί στον δίσκο "Ας Μιλήσουν τα τραγούδια" το 2002, ενώ ο Φουτσιτζής του είχε γράψει και το "Να χα μια καρδιά ακόμα", που ήταν στο "Ματωμένο Δάκρυ Xoρευτικόν".