Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

auster έγραψε:Ωραία η αφίσα,αν κι έχω ένσταση για τα ''ν'' που λείπουν στην πρόταση της μακέτας ''Απ'τον Βορρά..."
Έτσι είναι το σωστό. Αυτό ναι, είναι ένα ανούσιο κόλλημα του Νότη για παράδειγμα.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Θα αργήσει το πρόμο γιατί έχει δημιουργηθεί θέμα μεταξύ Νότη-Τζοβολου-Δημα με τα τραγούδια που έχουν ίδιο τίτλο, "Θεριό". Το τραγούδι της Τζοβολου το απέρριψε ο Νότης και της ζήτησε να αλλάξει τίτλο.
"Πλανήτης Γη" ο τίτλος του τραγουδιού του Βασιλείου με τον Φουτσιτζή.
Αύριο έρχεται ο Νότης από Κω που πήγε να κάνει το καθιερωμένο αποχαιρετηστήριο τραπέζι σε φιλους-συγγενείς. Και ξεκινά άμεσα ηχογραφήσεις στο στούντιο.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Scorpion86 έγραψε:Θα αργήσει το πρόμο γιατί έχει δημιουργηθεί θέμα μεταξύ Νότη-Τζοβολου-Δημα με τα τραγούδια που έχουν ίδιο τίτλο, "Θεριό". Το τραγούδι της Τζοβολου το απέρριψε ο Νότης και της ζήτησε να αλλάξει τίτλο.
"Πλανήτης Γη" ο τίτλος του τραγουδιού του Βασιλείου με τον Φουτσιτζή.
Αύριο έρχεται ο Νότης από Κω που πήγε να κάνει το καθιερωμένο αποχαιρετηστήριο τραπέζι σε φιλους-συγγενείς. Και ξεκινά άμεσα ηχογραφήσεις στο στούντιο.
Η Τζοβόλου τελικά πάλι δεν θα είναι στον δίσκο; Πάντως αν του είχε δώσει το συγκεκριμένο, λογικό να το απορρίψει. Ελπίζω βέβαια να έχει επιλέξει καλύτερα. Οι τίτλοι πάντως μέχρι τώρα παντελώς αδιάφοροι.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Στον Νότη είχε δοθεί με διαφορετικό ρεφρεν.
Άβαταρ μέλους
Eptapsyxos87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eptapsyxos87 »

Scorpion86 έγραψε:
Στον Νότη είχε δοθεί με διαφορετικό ρεφρεν.

Μόλις το άκουσα το "θεριό" της Ντιάνας και προσπαθούσα να καταλάβω τι μου θυμίζει, μετα απο λιγο θυμήθηκα τελικά δεν ξερω εαν το εχετε σχολιασει πιο παλιά,λογικά αυτη την εκτέλεση απέρριψε ο Νότης..... :fan:
Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Πολύ προσωποκεντρικά τραγούδια, που δεν τα λέει ούτε ο...Τσαλίκης, πόσο μάλλον ο Νότης.
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

KeepNoting έγραψε:Δευτερα λεω να παω Teatro...για να δουμε.. :lol:
Πήγες;;;

Λείπω για δουλειές επαρχία και έχασα την επαφή...
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Aν και είναι λίγο πρόωρο να κρίνουμε από τους τίτλους ειναι λίγο δύσκολο να έχουμε ''εύπεπτο"' κομμάτι στη πρώτη 7αδα...Ίσως το πλανήτης γη ή το νήσι..Πάντως κομμάτι τύπου γεννέθλεια καλέ μου άγγελε κλπ δε βλέπω αν και περιμένω μες την 7αδα σίγουρα..Μας ταράζει στα κοινωνικά τουλάχιστον να μην έχουν ολα πολιτικό περιεχόμενο..
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Επειδή βλέπω πολλούς να αναφέρουν τα "Γενέθλια" σαν ένα κομμάτι που μας έχει λείψει όσο αφορά τα κοινωνικά θα σας δώσω μια αποκλειστική είδηση που ίσως να μην σας ενδιαφέρει αλλά με αυτή την ευκαιρία θα το αποκαλύψω. Έχω γράψει ένα τραγούδι που θα μπορούσε να το πεις η συνέχεια από τα "Γενέθλια" ή το "Γενέθλια Νο2". Αυτή την στιγμή το έχω δώσει σε έναν φίλο Κρητικό που είναι μουσικός, τραγουδιστής και θαυμαστής του Νότη και του είπα να μου γράψει την μουσική. Για την ακρίβεια του είπα λέξη προς λέξη θέλω αυτό το τραγούδι να είναι τα επόμενα "Γενέθλια". Του το έχω στείλει εδώ και μια εβδομάδα και αναμένω. Αν το έχω στα χέρια μου πριν την πρεμιέρα θα το δώσω στον Νότη. Και μετά να το έχω πάλι θα του το δώσω. Πάντως ο στίχος του είναι πολύ δυνατός. Είναι καθαρά αυτοβιογραφικό τραγούδι και δεν μιλάει καθόλου για πολιτικά και εθνικιστικά. Δεν λέω παραπάνω.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

81argus έγραψε:Επειδή βλέπω πολλούς να αναφέρουν τα "Γενέθλια" σαν ένα κομμάτι που μας έχει λείψει όσο αφορά τα κοινωνικά θα σας δώσω μια αποκλειστική είδηση που ίσως να μην σας ενδιαφέρει αλλά με αυτή την ευκαιρία θα το αποκαλύψω. Έχω γράψει ένα τραγούδι που θα μπορούσε να το πεις η συνέχεια από τα "Γενέθλια" ή το "Γενέθλια Νο2". Αυτή την στιγμή το έχω δώσει σε έναν φίλο Κρητικό που είναι μουσικός, τραγουδιστής και θαυμαστής του Νότη και του είπα να μου γράψει την μουσική. Για την ακρίβεια του είπα λέξη προς λέξη θέλω αυτό το τραγούδι να είναι τα επόμενα "Γενέθλια". Του το έχω στείλει εδώ και μια εβδομάδα και αναμένω. Αν το έχω στα χέρια μου πριν την πρεμιέρα θα το δώσω στον Νότη. Και μετά να το έχω πάλι θα του το δώσω. Πάντως ο στίχος του είναι πολύ δυνατός. Είναι καθαρά αυτοβιογραφικό τραγούδι και δεν μιλάει καθόλου για πολιτικά και εθνικιστικά. Δεν λέω παραπάνω.
Μα ένα τραγούδι κοινωνικό δεν είναι απαραίτητα με στίχο πολιτικό. Το "Σωμα μου" είναι κοινωνικό, αλλά θίγει άλλα ζητήματα. Με το καλό να του το δώσεις και να το επιλέξει μελλοντικά.
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Δεν καταλαβαίνω πάντως για ποιο λόγο γίνονται παραγωγές σε άγνωστους που για να πούμε και την αλήθεια δεν αξίζει το 90% αυτών,και δεν μπαίνουν τα κομμάτια στο συρτάρι για να τα ερμηνεύουν οι γνωστοί καλλιτέχνες κάνοντας πιο συχνά ολοκληρωμένες δουλειές,ή με περισσότερα κομμάτια.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
johnytzitzi

Scorpion86 έγραψε:
81argus έγραψε:Επειδή βλέπω πολλούς να αναφέρουν τα "Γενέθλια" σαν ένα κομμάτι που μας έχει λείψει όσο αφορά τα κοινωνικά θα σας δώσω μια αποκλειστική είδηση που ίσως να μην σας ενδιαφέρει αλλά με αυτή την ευκαιρία θα το αποκαλύψω. Έχω γράψει ένα τραγούδι που θα μπορούσε να το πεις η συνέχεια από τα "Γενέθλια" ή το "Γενέθλια Νο2". Αυτή την στιγμή το έχω δώσει σε έναν φίλο Κρητικό που είναι μουσικός, τραγουδιστής και θαυμαστής του Νότη και του είπα να μου γράψει την μουσική. Για την ακρίβεια του είπα λέξη προς λέξη θέλω αυτό το τραγούδι να είναι τα επόμενα "Γενέθλια". Του το έχω στείλει εδώ και μια εβδομάδα και αναμένω. Αν το έχω στα χέρια μου πριν την πρεμιέρα θα το δώσω στον Νότη. Και μετά να το έχω πάλι θα του το δώσω. Πάντως ο στίχος του είναι πολύ δυνατός. Είναι καθαρά αυτοβιογραφικό τραγούδι και δεν μιλάει καθόλου για πολιτικά και εθνικιστικά. Δεν λέω παραπάνω.
Μα ένα τραγούδι κοινωνικό δεν είναι απαραίτητα με στίχο πολιτικό. Το "Σωμα μου" είναι κοινωνικό, αλλά θίγει άλλα ζητήματα. Με το καλό να του το δώσεις και να το επιλέξει μελλοντικά.
Το "Σώμα μου" ως ερωτικό τραγούδι γράφτηκε από τον Σπύρο Γιατρά. Ο Νότης με τον Δημήτρη Σώτα του έδωσαν υπόσταση κοινωνική μέσω του clip και καλά έκαναν μιας και πολλά παιδιά εκμυστηρεύτηκαν στον Νότη ότι έκοψαν τα ναρκωτικά με αφορμή το συγκεκριμένο τραγούδι.
Για την ιστορία πριν λίγα χρονια είχε βγει ο Γιατράς σε μεσημεριανή εκπομπή και κατέκρινε τον Νότη που "το πήγε αλλού" το τραγούδι του.
81argus

Τα τραγούδια ο καθένας τα αντιλαμβάνεται και τα εισπράττει όπως θέλει ανάλογα με τις εμπιρείες του. Το "Καλέ μου άγγελε" πχ οι μισοί νοτικοί λένε πως είναι ερωτικό τραγούδι και οι άλλοι μισοί κοινωνικό. Δεν σημαίνει πως το ένα είναι σωστό και το άλλο λάθος. Ανάλογα τα βιώματα του καθενός. Άλλο ένα παράδειγμα το "Έλληνας" και το "Του γέρου κόσμου η καρδιά" για μένα ήταν κοινωνικά και τα έβαλε στα χορευτικά. Για κάποιον άλλον ήταν χορευτικά.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

johnytzitzi έγραψε: Για την ιστορία πριν λίγα χρονια είχε βγει ο Γιατράς σε μεσημεριανή εκπομπή και κατέκρινε τον Νότη που "το πήγε αλλού" το τραγούδι του.
Εχει δικιο, χαθηκε το τραγουδι... :fryingpan:
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Ο Γιατράς συνεχώς αδικει τον εαυτό του με την κακία που βγάζει προς τον Νότη, τα τελευταία δύο χρόνια.

Y.Γ.: Ξεκίνησε ηχογραφήσεις, ίσως έχουμε και φωτο-ντοκουμέντα σήμερα...!!! :shablon_03:
johnytzitzi

Ο Νότης έχει πάντα studio απόγευμα προς βράδυ ως μη πρωινός τύπος. :fan:

Λες να μην κάνουν παρουσίαση της μεταγραφής του Νότη στην Panik με την υπογραφή συμβολαίου κλπ και να βγει απευθείας ο δίσκος;
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Δεν το νομίζω. Έτσι κι αλλιώς μια φωτογραφία θα τραβήξουν και θα βγει και η ανακοίνωση, σιγά την κούραση.
81argus

Ο Μουκίδης θα είναι καλεσμένος σε λίγο στο στούντιο της Τατιάνας απευθείας για να μιλήσει για την κόντρα με την πρώην γυναίκα του. Για να δούμε μήπως πει και τίποτα για τον κοντό;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Απ' ότι φαίνεται οι εργασίες δεν έχουν τελειώσει στο Teatro.
https://www.instagram.com/p/BLMTnfull1i ... fakianakis
Απάντηση