Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
-
Re: Νότης Σφακιανάκης
Άσχετος τελείως ο τίτλος που άκουσαjohnytzitzi έγραψε:Άκουσα τον τίτλο από το 7ο που το συζήταγε με τον μαέστρο για να περαστεί αλλά δεν το συγκράτησα. Λέγεται κάπως Ο νόμος του... δεν θυμάμαι με τίποτα! Άνοια...

Επίσης του Βασιλείου δεν πρέπει να λέγεται Πλανήτης γη αλλά να έχει άλλη ονομασία...
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Ε μην είσαι απόλυτος, μπορεί να έχει γράψει κάτι καλό ο Βαξαβανέλης. Σε κάθε περίπτωση φαίνεται να υπάρχει ποικιλία τουλάχιστον. Απ' όσα μεταφέρουν τα παιδιά που έχουν άποψη, τα ''Πάθη'' είναι ακουστικό κομμάτι, η ''Γραβάτα'' η κλασική ροκ επιλογή Νότη, το ''Προξενιό'' ρυθμικό κομμάτι κι αναμένουμε και τα υπόλοιπα. Εγώ πιο πολύ για τον Δήμα κρατάω μια επιφύλαξη, αλλά φαίνεται ότι κάνει δυναμικό comeback.SFAKattack10 έγραψε:Ελπίζω τελικά να μην ισχύει... αν και οι τριλογιες κλασικά θα έχουν και γεμισματα.Scorpion86 έγραψε:Το 7ο τραγούδι κάτι διέρρευσε ότι είναι του Βαξαβανέλη
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Τελικα το σποτ παιζει ρε παιδια;το ακουσε κανενας;εγω ακομα τπτ....πφφφ
- Scorpion86
Tεσσερις ώρες άκουγα χθες σερί. Επαιξε μονο σποτ για Φωταέριο και Ποσειδώνιο. Μπορει να έχουν συμφωνήσει να παίζει νωρις απογευμα που ακούει περισσότερος κόσμος. Πάντως, είναι ξεχωριστα σποτ, εχει φτιαχτεί διαφορετικό για Νότη και διαφορετικό για Καρρά. Και κάτι άλλο που θέλω να αναφέρω είναι ότι χθες όταν έπαιζε τραγούδι Νότη το επόμενο ήταν Καρρά. Δεν ξέρω εάν έτυχε "δύο στα δύο".notisfan έγραψε:Τελικα το σποτ παιζει ρε παιδια;το ακουσε κανενας;εγω ακομα τπτ....πφφφ
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- Scorpion86
Αυτός ο τίτλος ακούστηκε και για τίτλος δίσκου...johnytzitzi έγραψε:Άσχετος τελείως ο τίτλος που άκουσαjohnytzitzi έγραψε:Άκουσα τον τίτλο από το 7ο που το συζήταγε με τον μαέστρο για να περαστεί αλλά δεν το συγκράτησα. Λέγεται κάπως Ο νόμος του... δεν θυμάμαι με τίποτα! Άνοια...... ο πραγματικός τίτλος είναι Κοινωνία στο μείον!
Δεν το έχω επιβεβαιώσει ακόμα γιατί γίνεται ένας πανικός όσο πλησιάζουμε στην ολοκλήρωση των διαδικασιών του δίσκου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Σάβ Οκτ 29, 2016 1:42 pm, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Καινα στηθεις να ακους ολη την ημερα ολες τις αηδιες και ολα τα σαπιοτραγουδα για να πετυχεις το σποτ για το TEATRO....και να πετυχεις το σποτ του Καρρα!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαScorpion86 έγραψε:Tεσσερις ώρες άκουγα χθες σερί. Επαιξε μονο σποτ για Φωταέριο και Ποσειδώνιο. Μπορει να έχουν συμφωνήσει να παίζει νωρις απογευμα που ακούει περισσότερος κόσμος. Πάντως, είναι ξεχωριστα σποτ, εχει φτιαχτεί διαφορετικό για Νότη και διαφορετικό για Καρρά. Και κάτι άλλο που θέλω να αναφέρω είναι ότι χθες όταν έπαιζε τραγούδι Νότη το επόμενο ήταν Καρρά. Δεν ξέρω εάν έτυχε "δύο στα δύο".notisfan έγραψε:Τελικα το σποτ παιζει ρε παιδια;το ακουσε κανενας;εγω ακομα τπτ....πφφφ
Και πάνω που σκεφτόμουν ποιος θα είναι ο τίτλος της τριλογίας και κάθε δίσκου κατ' επέκταση. Ελπίζω σε κάτι πιο ευρηματικό, όχι αυτό τουλάχιστον.Scorpion86 έγραψε:Αυτός ο τίτλος ακούστηκε και για τίτλος δίσκου...johnytzitzi έγραψε:Άσχετος τελείως ο τίτλος που άκουσαjohnytzitzi έγραψε:Άκουσα τον τίτλο από το 7ο που το συζήταγε με τον μαέστρο για να περαστεί αλλά δεν το συγκράτησα. Λέγεται κάπως Ο νόμος του... δεν θυμάμαι με τίποτα! Άνοια...... ο πραγματικός τίτλος είναι Κοινωνία στο μείον!
Δεν το έχω επιβεβαιώσει ακόμα γιατί γίνεται ένας πανικός όσο πλησιάζουμε στην ολοκλήρωση των διαδικασιών του δίσκου.
νεες φωτο απο τις προβες...
http://www.newspistol.gr/article/59125/ ... gory_id=61
http://www.newspistol.gr/article/59125/ ... gory_id=61
Εστειλα χθες μηνυμα στη σελιδα του Τeatro στο fb για το promo και απαντηση δεν πηρα καμια...
Επισης, το Νησι καπου πηρε το ματι μου οτι ειναι ζειμπεκικο
Επισης, το Νησι καπου πηρε το ματι μου οτι ειναι ζειμπεκικο
-
Ζεϊμπέκικο είναι Το νησί που χορεύεται όπως επίσης και Το θεριό!
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Όντως "Το νησί" μου είπανε και μενα πως πρόκειται για ζεϊμπεκιά. Αναμένουμε.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Τα έχεις ακούσει όλα Johny?johnytzitzi έγραψε:Ζεϊμπέκικο είναι Το νησί που χορεύεται όπως επίσης και Το θεριό!
- KeepNoting
- Scorpion86
Οντως...KeepNoting έγραψε:Μολις τωρα πριν 1 λεπτο επαιξε παλι στο Ρυθμο!
"Ο ελληνας ρε τοκογλύφοι εκει που έφτυσε δεν γλείφει..." Με το ζορι 15 δευτερολεπτα το απόσπασμα.
- Radio Piratis
- Επικοινωνία:
Αυτό είναι "Το Προξενιό" που παίζει στο σποτ. Κόμματος τρελός μεγάλο κόλλημα.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Aπ'το απόσπασμα (ευχαριστώ Radio Piratis)....συμπέρασμα: KOMMATAΡΑ!!!
Ανυπομονώ για τον δίσκο!
Ανυπομονώ για τον δίσκο!
- Scorpion86
Τελικά αυτό θα ειναι και το πρόμο του δίσκου; Για να δούμε...