Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Παλαμακηδες και αυλοκόλακες ολοι εσεις που γλύφετε να γνωρίζετε οτι μονο καλο δεν κανετε.ο Νότης παντα προσπαθούσε να μείνει ταπεινός.να μην πάρουν τα μυαλά του αέρα για τον μύθο που δημιούργησε.εσεις ομως συντελέσατε με τους γνωστούς τρόπους που προανέφερα να δημιουργήσετε την εντύπωση στον νοτη οτι ειναι αυτος και κανενας αλλος.γεγονος που αποδεικνύεται μ τις δηλωσεις του κατα καιρούς.αντι να του υπενθυμιζετε τα λάθη (αυτο κάνουν οσοι αγαπούν )εσεις το αντίθετο παλαμάκια και φιλακια.διπλα του τρέφεστε και νιώθετε κάποιοι.καλα κανετε αυτο μπορείτε.δεν σας είδα οταν ξεκίνησε το φιάσκο με τον βλάχο βλέπε νύχτες μαγικες που ολοι χτυπιοσασταν για την άθλια δουλεια να του λετε τιποτα.δεν σας είδα πουθενά.ουτε για τα ίδια προγράμματα που λέγατε ως θαμώνες να του λετε το παραμικρό.τελος πάντων ο νοών νοείτο.εγω παντως αλλιως μεγάλωσα με νότες και με ενθύμια. Καλη μέρα χρονια πολλα στον άρχοντα
Α και κατι αλλο. Μιλούσα με τον διαχειριστή της σελίδας Νότης σφακιανακης για τα γνωστά προβληματα στον ηχο και κατ επεκτάση στην ηχογραφηση και οι απαντήσεις που έπαιρνα ηταν τι σχεση εχω εγω κτλ ,μεγαλε κλεισε την σελίδα δεν θελω να ενημερώνομαι το τι κανει ,μεγαλε φαν σε σενα απευθύνθηκα που υποτίθεται οτι εισαι διπλα του για οτι γινεται.φτανει το γλύψιμο ελεος τοσα χρονια
Τι πρόβλημα υπάρχει με τον ήχο; Μήπως θέλετε να πείτε οτι ''χάλασε'' η φωνή του Νότη και χτυπάτε τον ηχολήπτη;
Έχετε εμμονικό κόλλημα με την εποχή του '90 που ο Νότης ήταν νεώτερος. Πέρασαν αυτά. Τώρα, αν η φωνή του Νότη δεν σας αρέσει πλέον και το αποδίδετε στην ηχογράφηση να σας πω οτι ο Νότης είναι τελειομανής. Κάνει το καλύτερο που μπορεί. Γράφετε και ξαναγράφετε για αυλοκόλακες, γλειψιματίες κτλ αλλά μήπως τυφλωθήκατε ή κουφαθήκατε; Όλοι τον χτυπάνε, όλοι τον έχουν στιγματίσει, παντού εχθρούς έχει, όλο λάσπη τον γεμίζουν...Που είναι οι φίλοι του,δηλαδή; Το πρόβλημα με τον ήχο είναι της φαντασίας σας. Πείτε την αλήθεια στον εαυτό σας,μην τον ξεγελάτε. Δεν σας αρέσει η φωνή του Νότη, πλέον. Υπάρχουν κι άλλες επιλογές (;). Στραφείτε εκεί κι αφήστε τα σχολιάκια (που τα βλέπω παντού, στο fb,από τους ίδιους,που μπορεί να'ναι κι εδω μέσα εσχάτως). Το αν θα πάρετε ή όχι τους δίσκους του Νότη αφορά εσάς,την τσέπη σας και τα μουσικά σας γούστα. Αρκετή γκρίνια υπάρχει γύρω από τον Νότη. Δεν χωράει οπαδιλίκι εδώ. Ο φανατισμός, τι δουλειά έχει με έναν τραγουδιστή.
Περιμένω νέα για την κυκλοφορία του δίσκου από τους φίλους που ξέρουν κάτι παραπάνω.
Έχετε εμμονικό κόλλημα με την εποχή του '90 που ο Νότης ήταν νεώτερος. Πέρασαν αυτά. Τώρα, αν η φωνή του Νότη δεν σας αρέσει πλέον και το αποδίδετε στην ηχογράφηση να σας πω οτι ο Νότης είναι τελειομανής. Κάνει το καλύτερο που μπορεί. Γράφετε και ξαναγράφετε για αυλοκόλακες, γλειψιματίες κτλ αλλά μήπως τυφλωθήκατε ή κουφαθήκατε; Όλοι τον χτυπάνε, όλοι τον έχουν στιγματίσει, παντού εχθρούς έχει, όλο λάσπη τον γεμίζουν...Που είναι οι φίλοι του,δηλαδή; Το πρόβλημα με τον ήχο είναι της φαντασίας σας. Πείτε την αλήθεια στον εαυτό σας,μην τον ξεγελάτε. Δεν σας αρέσει η φωνή του Νότη, πλέον. Υπάρχουν κι άλλες επιλογές (;). Στραφείτε εκεί κι αφήστε τα σχολιάκια (που τα βλέπω παντού, στο fb,από τους ίδιους,που μπορεί να'ναι κι εδω μέσα εσχάτως). Το αν θα πάρετε ή όχι τους δίσκους του Νότη αφορά εσάς,την τσέπη σας και τα μουσικά σας γούστα. Αρκετή γκρίνια υπάρχει γύρω από τον Νότη. Δεν χωράει οπαδιλίκι εδώ. Ο φανατισμός, τι δουλειά έχει με έναν τραγουδιστή.
Περιμένω νέα για την κυκλοφορία του δίσκου από τους φίλους που ξέρουν κάτι παραπάνω.
-
Προς ενημέρωση σου και τη Δευτέρα αλλά και την Τρίτη υπήρχε παρόμοια ποσότητα κόσμου.jdarmody έγραψε:Το οτι ειχε κοσμο χθες επειδη ο άνθρωπος ειχε γενέθλια να φανταστώ οτι δεν σας πέρασε απο το μυαλο ε;
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Auster είτε διαβάζεις και δεν καταλαβαίνεις είτε δεν διαβάζεις καθόλου Ούτε καν τι γράφεις εσύ ο ίδιος δεν διαβάζεις, με αποκορύφωμα το "Στραφείτε αλλού ...μπλα μπλα ...μαλακιες... μπλα μπλα και άλλες μαλακίες....Δεν χωράει οπαδιλίκι εδώ. Ο φανατισμός, τι δουλειά έχει με έναν τραγουδιστή". Όλα όσα λες είναι υποθέσεις. Είπε κανείς ότι χάλασε η φωνή του; Ίσα ίσα τα τελευταία χρόνια έιναι πιο ώριμος από ποτέ φωνητικά... Εγώ και άλλοι λέμε ότι έδω και χρόνια με αποκορύφωμα τις 16ΑΙ τα όργανα σκεπάζουν την φωνή του. Δεν χρειάζεται να πάμε 20 χρόνια πίσω, ο ίδιος παραγωγός έχει κάνει προ δεκαετίας καλές δουλειές, ούτε τον θεωρώ κανένα τυχαίο, έχει κάνει και την ηχοληψία σε δίσκους του Τερζή συγκεκριμένα στα "Παλίοκαρος" και "Ο Δικός μου ο Δρόμος". Μάλιστα τον Βλάχο τον έχω υπερασπιστεί στο γεγονός ότι κάνει εκτός από την παραγωγή, την ηχοληψία και την ενορχήστρωση τον κομματιών που παλιότερα (μέχρι και την Αναγέννησις) δεν τα έκανε όλα μόνος του... Επίσης, δεν είμαστε μόνο εμείς που τα λέμε αυτά, παράπονα είχε κάνει και ο Γερμενής για το "Μη με ρωτάτε", ενώ και ο στιχουργός ο Γιαννόπουλος είχε πετάξει και μια σποντίτσα, αλλά ανάθεμα αν ξέρετε ποιοι είναι οι παραπάνω... τίποτα κολλήμενοι θα ήτανε και αυτοί.
Τέσπα εγώ δεν ξανα μιλαώ για τα της παραγωγής ποτέ ξανά στο forum, απλά κρατάω αυτα που έγραψε ο SfackAttack10 και ανυπομονώ και ελπίζω για το καλύτερο...
Τέσπα εγώ δεν ξανα μιλαώ για τα της παραγωγής ποτέ ξανά στο forum, απλά κρατάω αυτα που έγραψε ο SfackAttack10 και ανυπομονώ και ελπίζω για το καλύτερο...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Η γνώμη μου είναι αυτή. Τώρα,αν λέω μ@@@@@@ , θα ξέρεις καλύτερα, ως γεννήτορας, άλλωστε, τέτοιων.
Προφανώς και τους ξέρω τους ανθρώπους που αναφέρεις και αναγνωρίζω και το ταλέντο τους. Δεν είδα πουθενά επίσημα την ενόχλησή τους για τις ενορχηστρώσεις αλλά δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω.
Το τραγούδι ''Προξενιό'' έχει ηχογραφηθεί και προφανώς το έχει ακούσει ο Νότης. Αμφιβάλλει κανείς γι'αυτό; Για να έκρινε οτι μπαίνει στον δίσκο μ'αυτήν τη μορφή, σημαίνει οτι είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει. Συμφωνούμε;
Στα αυτιά μου, δεν υπάρχει κακός ήχος. Κάνει το καλύτερο που μπορεί. Μη ζητάμε να γυρίσουμε στο παρελθόν. Αλλάζουν οι φωνές όλων. Καλά, τις Αυτοτελείς Ιστορίες τις έχετε ξεσκίσει πια.
Προφανώς και τους ξέρω τους ανθρώπους που αναφέρεις και αναγνωρίζω και το ταλέντο τους. Δεν είδα πουθενά επίσημα την ενόχλησή τους για τις ενορχηστρώσεις αλλά δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω.
Το τραγούδι ''Προξενιό'' έχει ηχογραφηθεί και προφανώς το έχει ακούσει ο Νότης. Αμφιβάλλει κανείς γι'αυτό; Για να έκρινε οτι μπαίνει στον δίσκο μ'αυτήν τη μορφή, σημαίνει οτι είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει. Συμφωνούμε;
Στα αυτιά μου, δεν υπάρχει κακός ήχος. Κάνει το καλύτερο που μπορεί. Μη ζητάμε να γυρίσουμε στο παρελθόν. Αλλάζουν οι φωνές όλων. Καλά, τις Αυτοτελείς Ιστορίες τις έχετε ξεσκίσει πια.
-
Η Panik έκανε καμία αναφορά για τον Νότη ή ότι βγαίνει το promo τη Δευτέρα; Ρωτάω γιατί εγώ δεν είδα τίποτα να έκανε!
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Καλα ρε καταλαβαίνουμε το λεμε ;;;ποιος ειπε για την φωνη οτι δεν αρεσει κτλ.ιδια ειναι οπως τοτε.η ηχογραφηση εχει χαλάσει.ο Νότης απο ερμηνευτής εγινε τραγουδιστης που χανει τα τραγουδια απ την ηχογραφηση οπως λεει ο φίλος οι αυτοτελείς ηταν για πέταμα.εγω ανατριχιάζω με την φωνη του νοτη καθε φορα που τον ακουω να ερμηνεύει και περιμενω να βγαλει δίσκο για να τον ακουω οποτε γουστάρω και αυτήν την ανατριχίλα μου την χαλάει ο βλάχος και καθε βλάχος που κατι κάνουν και του σκεπάζουν την φωνη.σας πληροφορώ στις πρόβα που ακουσα ζωντανά τα πάθη και την γραβάτα εκανε κατι γυρίσματα ο Νότης τα πε με τέτοιον τροπο που ανατρίχιασα.τωρα αν στον δίσκο δεν απολαύσουμε τα τραγουδια ξέρετε που να απευθυνθείτε.αυτα εννοούμε οσοι γράφουμε για ηχο παίδες
- Scorpion86
Κούρασες...Ποιο ακριβώς σημείο του "και ο Νότης έχει ευθύνη για το μουσικό αποτέλεσμα" δεν καταλαβαίνεις. Τέσπα, πρόκειται περί κατορθώματος να έχεις γράψει τόσες λεξεις κι επί της ουσίας να μην λες τίποτα. Αν εσύ ζεις και αναπνέεις για να μισείς τον Βλάχο, καταλογίζοντας του όλες τις ευθυνες και βγάζοντας "αθώο" τον Νότη, δείχνεις ότι μάλλον εσύ είσαι ένας παλαμάκιας και χειροκροτητής που φοβάσαι να "αγγίξεις" τα λάθη του καλλιτέχνη σου. Εχεις μουσικές σπουδές-γνώσεις ή κάποια καταξίωση στον χώρο για να λάβει σοβαρά την άποψη σου ο Νότης και ο κάθε Νότης ή οι μουσικές σου γνώσεις αναλώνονται στο τι ακούγεται ωραία στο αυτί σου? Αλήθεια, όταν πήγες στον Νότη και του είπες για τα προβλήματα ήχου τι σου απάντησε? Αν σου απάντησε. Ρωτάω από περιέργεια γιατί όταν κάποιος του λέει ότι ο ήχος στους τελευταίους δίσκους δεν ήταν καλός, ουσιαστικά βγάζει λανθασμένο και το δικό του κριτήριο, γιατί ξαναλέω (spoiler: ακολουθούν κεφαλαία γραμματα μπας και το διαβάσεις τώρα) Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΝΟΤΗΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.Billbill έγραψε:Παλαμακηδες και αυλοκόλακες ολοι εσεις που γλύφετε να γνωρίζετε οτι μονο καλο δεν κανετε.ο Νότης παντα προσπαθούσε να μείνει ταπεινός.να μην πάρουν τα μυαλά του αέρα για τον μύθο που δημιούργησε.εσεις ομως συντελέσατε με τους γνωστούς τρόπους που προανέφερα να δημιουργήσετε την εντύπωση στον νοτη οτι ειναι αυτος και κανενας αλλος.γεγονος που αποδεικνύεται μ τις δηλωσεις του κατα καιρούς.αντι να του υπενθυμιζετε τα λάθη (αυτο κάνουν οσοι αγαπούν )εσεις το αντίθετο παλαμάκια και φιλακια.διπλα του τρέφεστε και νιώθετε κάποιοι.καλα κανετε αυτο μπορείτε.δεν σας είδα οταν ξεκίνησε το φιάσκο με τον βλάχο βλέπε νύχτες μαγικες που ολοι χτυπιοσασταν για την άθλια δουλεια να του λετε τιποτα.δεν σας είδα πουθενά.ουτε για τα ίδια προγράμματα που λέγατε ως θαμώνες να του λετε το παραμικρό.τελος πάντων ο νοών νοείτο.εγω παντως αλλιως μεγάλωσα με νότες και με ενθύμια. Καλη μέρα χρονια πολλα στον άρχοντα
Εν κατακλείδι, εάν δεν σου αρέσει το μουσικό αποτέλεσμα και η απόδοση ήχου στους δίσκους του Νότη, δεν τους αγοράζεις. Κανείς δεν σε αναγκάζει. Όπως και κανείς δεν αναγκάζει κανέναν να πάει με ύφος χιλίων καρδιναλίων και να λέει στον Νοτη ότι δεν μου αρέσει ο ήχος στους τελευταίους δίσκους σου. Και αν μεγάλε περιμένεις να ξανακούσεις Ενθύμιο και Νοτες ειναι Επταψυχες, λυπάμαι που θα στο πω αλλά δεν πρόκειται να τις ακούσεις ποτέ. Και οι λόγοι δεν είναι απαραίτητα η δουλειά που γίνεται στις μίξεις ή τις ενορχηστρώσεις.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Γεια σας φιλοι .Γκουγκλαροντας για κανενα νεο επεσα εδω και χαιρομαι που συζητατε για την αρρωστεια μας.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι τα τελευταια χρονια η ψυχολογικη κατασταση του Ελληνα ειναι καταρακωμενη,ολος ο κοσμος ειναι ανεργος,σχεδον σε καταθλιψη και δεν ειναι σε πρωτο πλανο οι καψουρες και οι ερωτες.Ο Ελληνας τα εχει παιξει κυριολεκτικα,εχει χασει την γη κατω απο τα ποδια του,δεν ξερει αν θα μπορεσει να κανει οικογενεια.Δεν βιωνει καψουρα πια παρα μονο σχεσεις με σαφη παρε δωσε.Το θεωρω καθηκον του ωριμου και με αποσταση απο τον δευτερο νοτη να προσπαθησει να μιλησει στις ψυχες μας.Τωρα αν θα το καραφερει ή απλα θα ειναι μια εθνικιστικη φουσκα ο δισκος δεν το γνωριζω.Αλλα αυτο το γουσταρω απο το νοτη και με κανει περηφανο.Αφηστε τους αλλους να τραγουδανε στη μυκονο.Αλλωστε την θεση του στην ιστορια την εχει ακομα και τα καλαντα να τραγουδαει απο εδω κ περα.καλη νοτικη τριλογια να εχουμε !
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι τα τελευταια χρονια η ψυχολογικη κατασταση του Ελληνα ειναι καταρακωμενη,ολος ο κοσμος ειναι ανεργος,σχεδον σε καταθλιψη και δεν ειναι σε πρωτο πλανο οι καψουρες και οι ερωτες.Ο Ελληνας τα εχει παιξει κυριολεκτικα,εχει χασει την γη κατω απο τα ποδια του,δεν ξερει αν θα μπορεσει να κανει οικογενεια.Δεν βιωνει καψουρα πια παρα μονο σχεσεις με σαφη παρε δωσε.Το θεωρω καθηκον του ωριμου και με αποσταση απο τον δευτερο νοτη να προσπαθησει να μιλησει στις ψυχες μας.Τωρα αν θα το καραφερει ή απλα θα ειναι μια εθνικιστικη φουσκα ο δισκος δεν το γνωριζω.Αλλα αυτο το γουσταρω απο το νοτη και με κανει περηφανο.Αφηστε τους αλλους να τραγουδανε στη μυκονο.Αλλωστε την θεση του στην ιστορια την εχει ακομα και τα καλαντα να τραγουδαει απο εδω κ περα.καλη νοτικη τριλογια να εχουμε !
- Scorpion86
Μεγαλώνει επικίνδυνα το φόρουμ ή είναι η ιδέα μου; 
Ετοιμο το Teatro για προβα τζενεραλε...

Ετοιμο το Teatro για προβα τζενεραλε...

Ρε σκορπιε γιατι οταν καποιος λεει την γνωμη του παντα μα παντα να μην γινεται διάλογος παρα να προσπαθείτε να παρουσιάζετε τον αλλον με διαφορα άσχετα επιχειρήματα τρολ και εκτος θέματος ;; Αυτα λεμε τόση ωρα;;τελος πάντων το θέλημα σου εγινε δεν ασχολούμαι ξανα με το συγκεκριμένο θεμα.τωρα αν θες μπορω και στην πρεμιερα να σε βρω απο κοντα και να δεις οτι εχεις λαθος.αυτα απο μένα
- SFAKattack10
Παιδια εγω αυτο που εγραψα ειναι οτι αν τα 2 ροκ κομματια που εχει ο δισκος τα επερνε ενας εντεχνος τραγουδιστης θα λεγαμε οτι ειναι καλα, τωρα εαν αρεσει σε μας ή οχι που τα λεει ο Νοτης ειναι αλλο θεμα.J&B έγραψε: απλά κρατάω αυτα που έγραψε ο SfackAttack10 και ανυπομονώ και ελπίζω για το καλύτερο...
Αυτά να τα βλεπουν κάποιοι που λένε οτι ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ πως ειμαστε μυριαδες. φυσικα και ειμαστε μυριαδεςScorpion86 έγραψε:Μεγαλώνει επικίνδυνα το φόρουμ ή είναι η ιδέα μου;

επισης με ολο το θαρρος καλο θα ειναι να σταματησει προς το παρων αυτη η κουβεντα με την ποιοτητα των ηχογραφησεων και να ασχοληθουμε λιγο με τα της πρεμιερας μιας και εμειναν ωρες. θα παει κανεις απο εδω; ποιος θα κανει τον καλο σαμαρειτη να μας ενημερωνει μεσα απο το κεντρο και μας που δεν θα παμε. θα κανει κανεις τον πληροφοριοδότη ή θα κλαίμε τη μοιρα μας;
- Scorpion86
Eαν κάποιος είναι αφοριστικός και δεν θέλει διάλογο, αυτός είσαι εσύ, χαρακτηρίζοντας παλαμάκηδες και γλείφτες όσους δεν εστερνίζονται τις δικες σου απόψεις-κινήσεις. Για να στο κάνω πιο λιανά, επειδή κάποιος δεν πήγε στην πρόβα να κράξει τον Βλάχο στον Νότη, δεν σημαίνει ότι είναι παλαμάκιας, ούτε ότι έχει κάποιο συμφέρον από αυτό. Σταμάτα να είσαι αφοριστικός. Κράτα την άποψη σου, εξέφρασε την, αλλά μην προσπαθείς να μας την επιβάλεις κιόλας. Εχουμε και οι άλλοι τις δικές μας απόψεις που δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε. Και κανείς δεν προσπαθεί να παρουσιάσει κανέναν, διάλογο με επιχειρήματα προσπαθούμε να κάνουμε. Ποιο θέλημα μου έγινε? Μα το Θεό δεν κατάλαβα.Billbill έγραψε:Ρε σκορπιε γιατι οταν καποιος λεει την γνωμη του παντα μα παντα να μην γινεται διάλογος παρα να προσπαθείτε να παρουσιάζετε τον αλλον με διαφορα άσχετα επιχειρήματα τρολ και εκτος θέματος ;; Αυτα λεμε τόση ωρα;;τελος πάντων το θέλημα σου εγινε δεν ασχολούμαι ξανα με το συγκεκριμένο θεμα.τωρα αν θες μπορω και στην πρεμιερα να σε βρω απο κοντα και να δεις οτι εχεις λαθος.αυτα απο μένα

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ SCORPION...ΑΛΛΟ Η ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΤΗ..ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ...ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΝΟΤΗ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑ ΑΒΟΥΛΟ ΠΛΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ..ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ...
Στα των εμφανίσεων τωρα.η ορχήστρα του νοτη δεν γνωρίζει πολλα απο τα τραγουδια έχοντας αποτελεσμα αυτο ο Νότης να μην εχει ´πολλεσ´ επιλογές και να καταφεύγει στα χιλιοτραγουδισμένα,τους το ειπε στις πρόβες ο ιδιος.τωρα για την πρεμιερα πιστευω πως θα εχουν κοινή εισοδο με τον καρρα,ολο αυτο σημερα θα το σχεδιάσουν εκτος απροόπτου,κάπου ακουσα για τίτλο τριλογίας ο δικός μου γολγοθάς ισχύει;;;
Άσχετο ρε παιδιά οι τιμές τελικά πως διαμορφώθηκαν ;;;
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Α εσεις ειστε αλλουνου παπά.ο Νότης μου το χει πει οτι ολο το αποτελεσμα ειναι δικό του,αρα αφου ελέγχει τα παντα οπως μου ειπε ποιος φταιει στην τελικη.;;;εκει οδηγούμαστε,ναι ειπα για παλαμακηδες και ολα αυτα ξερω τι λεω,τελος πάντων έληξε το θεμα
- SFAKattack10
Οταν αρχισατε να μπαινετε μαζικα στο φορουμ , καποιοι ασχετοι απο αλλους τραγουδιστες εγραφαν οτι εγω σας φωναξα εδω!Scorpion86 έγραψε:Μεγαλώνει επικίνδυνα το φόρουμ ή είναι η ιδέα μου;

Πλεον με μια απλη αναζητηση στο google εμφανιζεται το forum πρωτο πρωτο, γιαυτο και γω προσεχω τι γραφω.