Μελίνα Ασλανίδου - Μελίνα Μακρή, σημειώσατε Χ.panosif έγραψε:
Ωραίο κομμάτι φαίνεται, αλλά δε μου "εντεχνίζει" πολύ.
Μελίνα Ασλανίδου - Μελίνα Μακρή, σημειώσατε Χ.panosif έγραψε:
Στο ρεφρέν ακούγεται σαν τη Τάμταpanosif έγραψε:
Μπορεις εαν ειναι ευκολο να γραψεις εδω ποια τραγουδια που κυκλοφορησαν μετα το τελευταιο του studio album "Στο υπογραφω" (2012) μεχρι σημερα μενουν digital singles? ευχαριστω.fylakas_aggelos έγραψε:Το νέο cd του Τσαλίκη θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 20 Νοεμβρίου με εφημερίδα τελικά με τίτλο "Ανόητος".Θα περιέχει γύρω στα 10-12 κομμάτια μεταξύ των οποίων τις επιτυχίες "12 Τσιγάρα","Μέχρι το ξημέρωμα","Χαιδεμένο".Έχει βγει και teaser στο facebook για το videoclip "Ανόητος",ενώ ένα ακόμα κομμάτι θα λέγεται "Λεκές".Το "Ζήσε μόνο το ταξίδι","Φοβάσαι ρε" και τα προηγούμενα δεν θα είναι μέσα.Οι πληροφορίες από fan.
δε νομιζω εχει βγαλει κ καλυτερα.. βασικα δεν κολλαει ο τιτλος ειναι μονο για τη σειρα..Chris έγραψε:Ειναι το καλυτερο της τραγουδι θεωρω μεχρι σημερα!!Chronisgreek έγραψε:
mousikh: mark angelo
αν ηταν για ελληνικη σειρα θα ειχε περισσοτερες ελπιδες...βασικα ειχε πει νομιζω στον λεμπιδακη οτι ψαχνει τωρα για νεο κομματι και δεν νομιζω να εννοουσε αυτο...στην Κυπρο παιζει απ'τον ΣεπτεμβρηChronisgreek έγραψε:δε νομιζω εχει βγαλει κ καλυτερα.. βασικα δεν κολλαει ο τιτλος ειναι μονο για τη σειρα..Chris έγραψε:Ειναι το καλυτερο της τραγουδι θεωρω μεχρι σημερα!!Chronisgreek έγραψε:
mousikh: mark angelo
εμενα μ'αρεσουν απο ελληνικα το προσφατο στον κοσμο της,νυχτες καυτες κ το κεντρο του κοσμου,
απο ξενα never,hearts collide
Μιας κ γραφει πολυ καλα κομματια για τον εαυτο του ο βερτης να γραψει κ σε αλλους...johnmar94 έγραψε:http://dai.ly/x50jm3b
Αυτή είναι το νέο πρόσωπο της Heaven
Μα γιατι να μη βγουν? Απο το ζησε μονο το ταξιδι ξεκιναει η νεα ερα κ απο κει αρχισαν να μιλαν για αλμπουμfylakas_aggelos έγραψε:Το νέο cd του Τσαλίκη θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 20 Νοεμβρίου με εφημερίδα τελικά με τίτλο "Ανόητος".Θα περιέχει γύρω στα 10-12 κομμάτια μεταξύ των οποίων τις επιτυχίες "12 Τσιγάρα","Μέχρι το ξημέρωμα","Χαιδεμένο".Έχει βγει και teaser στο facebook για το videoclip "Ανόητος",ενώ ένα ακόμα κομμάτι θα λέγεται "Λεκές".Το "Ζήσε μόνο το ταξίδι","Φοβάσαι ρε" και τα προηγούμενα δεν θα είναι μέσα.Οι πληροφορίες από fan.
Pio exei grapsi stin Drakopoulou, thimise mou ligoChronisgreek έγραψε:Μιας κ γραφει πολυ καλα κομματια για τον εαυτο του ο βερτης να γραψει κ σε αλλους...johnmar94 έγραψε:http://dai.ly/x50jm3b
Αυτή είναι το νέο πρόσωπο της Heaven![]()
Παλιοτερα ειχε γραψει στη φανη δρακοπουλου
Κι εγώ δεν το καταλαβαίνω,βέβαια δεν είναι 100% εξακριβωμένο,αλλά η φίλη μου-fan μου είπε μόνο για Χαϊδεμένο,Μέχρι το ξημέρωμα και 12 τσιγάρα. Το "Φοβάσαι ρε" γράφτηκε για τις εμφανίσεις του με το Γονίδη και το "Περάσαμε πολλά" για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.Chronisgreek έγραψε: Μα γιατι να μη βγουν? Απο το ζησε μονο το ταξιδι ξεκιναει η νεα ερα κ απο κει αρχισαν να μιλαν για αλμπουμ