Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
bebest

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Ανέβασαν λίγο τους στίχους από το κοινωνία στο μείον..Αυτό το κομμάτι είναι το ένα ροκ που λέτε θα μας εκπλήξει? Ο στίχος πολύ αδιαφορία πάντως..
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Πραγματικά καθόμαστε και λέμε το ένα το άλλο και το παράλλο την ώρα που η Panik δεν έχει κάνει την παραμικρή ανακοίνωση για το πρόμο. Εμένα προσωπικά μόνο αυτό με ανησυχεί ετούτη την στιγμή. Αυτή είναι χειρότερη και από την Cobalt.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
notakis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notakis »

Για όσους πραγματικά ενδιαφέρονται:

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΜΕΙΟΝ.....
ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΤΕΙΩΝ......
ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΩΝ......
ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΙΣΩΝ ........ΙΣΩΝ.......
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

bebest έγραψε:Ανέβασαν λίγο τους στίχους από το κοινωνία στο μείον..Αυτό το κομμάτι είναι το ένα ροκ που λέτε θα μας εκπλήξει? Ο στίχος πολύ αδιαφορία πάντως..
Επειδή εσείς κάνετε την τρίχα τριχια και δεν μπορείτε να κατανοησετε αυτά που διαβάζετε από την πλευρά μου έχω να πω ότι τα τραγούδια είναι χάλια με κακούς στίχους, αθλιες μουσικές και κακές ερμηνείες . 1 μέρα έμεινε. Αυτά.
notakis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notakis »

SFAKattack10 έγραψε:
bebest έγραψε:Ανέβασαν λίγο τους στίχους από το κοινωνία στο μείον..Αυτό το κομμάτι είναι το ένα ροκ που λέτε θα μας εκπλήξει? Ο στίχος πολύ αδιαφορία πάντως..
Επειδή εσείς κάνετε την τρίχα τριχια και δεν μπορείτε να κατανοησετε αυτά που διαβάζετε από την πλευρά μου έχω να πω ότι τα τραγούδια είναι χάλια με κακούς στίχους, αθλιες μουσικές και κακές ερμηνείες . 1 μέρα έμεινε. Αυτά.
Εδω ρε συ φιλε μας προετρεψαν να μην αγορασουμε το δισκο, απο τα 20'' που ακουσαμε απο ενα τραγουδι...τι ψαχνεις τωρα?
Ευχαριστω ολους οσοι μοιραστηκαν μαζι μας τις πληροφοριες τους ολο αυτον τον καιρο, ειλικρινα θα εκανα κ εγω το ιδιο πραγμα αν γνωριζα κατι...απο κει κ περα θα κρινουμε το αποτελεσμα ο καθενας απο τη μερια του κ συμφωνα με τα γουστα του!
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Και κάτι ακόμα. Όσοι πάτε αύριο κάντε τον χαμό που του αξίζει ξέρετε εσείς. Γιατί οι άλλοι μας την έχουν βγει πολύ στο άγριο μην ξεφτιλιστούμε. Δείξτε τους ποιοί είμαστε.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΡ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΑΛΟ..ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ..ΑΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ..ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ..
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

notakis έγραψε:Για όσους πραγματικά ενδιαφέρονται:

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΜΕΙΟΝ.....
Εμενα παντως αυτο το τετραστιχο μου αρεσει.Δεν ξερω πως το χουν ντυσει μουσικα,αλλα εχει ενδιαφερον ως στιχος.
Άβαταρ μέλους
S_Mesogeios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από S_Mesogeios »

Εγώ χθες έπαθα πλάκα πολύ πριν έρθει ο Νότης στο μαγαζί η ορχήστρα πρόβαρε τις νύχτες αλητισσες, πικρό θάλασσες και ανατριχιασα!
Νυκτώνει στην Μεσόγειο
Άβαταρ μέλους
S_Mesogeios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από S_Mesogeios »

djibril έγραψε:
notakis έγραψε:Για όσους πραγματικά ενδιαφέρονται:

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΜΕΙΟΝ.....

Εμενα παντως αυτο το τετραστιχο μου αρεσει.Δεν ξερω πως το χουν ντυσει μουσικα,αλλα εχει ενδιαφερον ως στιχος.
Μουσικά φέρνει πολύ στο οδός Ελλήνων και λίγο στο εγώ ποτέ δεν κρυφτηκα,εμένα μαρεσει περισσότερο απολα έχει φόρτωμα και δυναμικότητα
Νυκτώνει στην Μεσόγειο
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

giannis21 έγραψε:ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΡ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΑΛΟ..ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ..ΑΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ..ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ..
Από όσο θυμάμαι δεν έχει καθόλου καλή ορατότητα είναι μακριά.Τώρα για το μέγεθος θυμάμαι ότι το μπαρ ήταν ένας πολύ μικρός χώρος στην άκρη του μαγαζιού(δηλαδή όχι στο κέντρο να βλέπεις ευθεία την πίστα) αλλά παίζει να μην ήταν μόνο αυτό να είχε και από την άλλη μεριά γιατί αυτό μου φάνηκε υπερβολικά μικρό.Εχουν περάσει 3 χρόνια από τότε ας απαντήσει κάποιος που ήταν τώρα πρόσφατα στις πρόβες.Για τις τιμές που ρώτησε κάποιος είναι στα 180 η απλή και λογικά 200 και πάνω για τα πρώτα τραπέζια.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

S_Mesogeios έγραψε:Εγώ χθες έπαθα πλάκα πολύ πριν έρθει ο Νότης στο μαγαζί η ορχήστρα πρόβαρε τις νύχτες αλητισσες, πικρό θάλασσες και ανατριχιασα!

Άκουσες και άλλα να προβάρει η ορχήστρα από αυτή την εποχή (εκτός των δύο που ανέφερες);
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Μάλλον θα αρχίσουμε να αναθεωρουμε μαζί και εγώ από αύριο..Αν ισχύει και για το κοινωνια στο μείον αυτά που λέτε τότε μάλλον το προμο είναι το χειρότερο..Τα παθη αν ηταν στο πέμπτο βήμα θα το ξέρανε κ οι πέτρες..το νησί φέρνει στο τέλη καλοκαιριού ανατριχιλα στο ρεφρέν..αν δε τα χαλάσουν στο στούντιο απαραίτητη προϋπόθεση...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Tωρα...
Εικόνα
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Γεια σου ρε scorpion γιγαντα. ετσι, δωσε πραμα στο λαο. μόνο μην μας ξεχασεις-τε και αυριο εμας τους επαρχιωτες...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

S_Mesogeios έγραψε:Εγώ χθες έπαθα πλάκα πολύ πριν έρθει ο Νότης στο μαγαζί η ορχήστρα πρόβαρε τις νύχτες αλητισσες, πικρό θάλασσες και ανατριχιασα!
Αυτές τις πικρο θάλασσες κάθε χρόνο τις κάνουν πρόβα, να δω πότε θα το πει
S_Mesogeios έγραψε: Μουσικά φέρνει πολύ στο οδός Ελλήνων και λίγο στο εγώ ποτέ δεν κρυφτηκα,εμένα μαρεσει περισσότερο απολα έχει φόρτωμα και δυναμικότητα
+1
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

SFAKattack10 έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Μεγαλώνει επικίνδυνα το φόρουμ ή είναι η ιδέα μου; :shablon_03:
Οταν αρχισατε να μπαινετε μαζικα στο φορουμ , καποιοι ασχετοι απο αλλους τραγουδιστες εγραφαν οτι εγω σας φωναξα εδω! :tourta:
Πλεον με μια απλη αναζητηση στο google εμφανιζεται το forum πρωτο πρωτο, γιαυτο και γω προσεχω τι γραφω. :biggrin:
Παλιότερα προ 10ετίας, έμπαιναν και άλλα άτομα και ο διαχειριστής του notis.gr
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Billbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

Ξέρουμε τίτλο τριλογίας ;;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

J&B έγραψε:
SFAKattack10 έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Μεγαλώνει επικίνδυνα το φόρουμ ή είναι η ιδέα μου; :shablon_03:
Οταν αρχισατε να μπαινετε μαζικα στο φορουμ , καποιοι ασχετοι απο αλλους τραγουδιστες εγραφαν οτι εγω σας φωναξα εδω! :tourta:
Πλεον με μια απλη αναζητηση στο google εμφανιζεται το forum πρωτο πρωτο, γιαυτο και γω προσεχω τι γραφω. :biggrin:
Τι λες? Εμπαινε κι αυτό το φασισταριό εδώ μέσα, ο Γιωργάκης.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Scorpion86 έγραψε:
J&B έγραψε:
SFAKattack10 έγραψε:
Τι λες? Εμπαινε κι αυτό το φασισταριό εδώ μέσα, ο Γιωργάκης.
Δεν θυμάμαι τα ονόματα των παιδιών καθώς δεν τα γνώριζα προσωπικά, νομίζω ότι το επίθετο του ήταν Παπαγεωργιου ή Παπαδημητριου :roll: είναι αυτός που είχε φτιάξει το site, ο Γιώργος που λες πρέπει να είναι το παιδί που είχε γράψει και τη βιογραφια του Νότη για το notis.gr, αλλά όλα αυτά με κάθε επιφύλαξη καθότι δεν θυμάμαι ονόματα και δεν τους γνωρίζω...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Απάντηση