Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Προξενιο
Συμπεθεροι κ κουμπαροι εστησαν χορο
πανω στης πατριδας μου το χωμα το ιερο
ετρωγαν κι επιναν για ενα προξενιο
να παντρεψουν την Ευρωπη με του Ελληνα το γιο
Ειχε προικα ο Ελληνας που ζηλευε η Ευρωπη
ηλιο, θαλασσα, βουνα που δεν ειχαν αλλοι τοποι
μα ητανε λογοδοσμενος μες στην ιστορια
με μια ομορφη κυρα, την Ελευθερια
Ρε κουμπαροι λωποδυτες, παραγιοι κ παρανυφες
αιντε σχολασε ο γαμος, αιντε κλαινε τωρα οι νυφες
Συμπεθεροι απατεωνες, Φαρισαιοι κ Τελωνες
η Πατριδα δεν πωλειται, στον αιωνα, στους αιωνες
Συνοικεσια εκαναν κατω απ'το τραπεζι
και τους δουλους κερναγαν μια σταλα πετιμεζι
επαιζαν τα οργανα...........
κι οι προδοτες οι κουμπαροι εγιναν αφεντες
Επαιζαν τα οργανα κι εστηναν το γλεντι
αφεντες για να γινουνε στη θεση του αφεντη
παραμυθια πουλαγαν κι εταζαν δαχτυλιδια
και τη νυφη ελουζαν μ'αρωματα στολιδια
Ρε κουμπαροι λωποδυτες, δανειστες κ τραπεζιτες
η Πατριδα δεν πωλειται, σε κανεναν δεν πωλειται
Ρε κουμπαροι εντολοδοχοι, το χει η ψυχη μας το χει
την πατριδα οταν ζητανε η απαντηση ειναι ΟΧΙ
Ο Ελληνας ρε τοκογλυφοι, εκει που εφτυσε δε γλειφει
κι αμα σκασει η φοβερα θα φωναξουμε αερα!
Συμπεθεροι κ κουμπαροι εστησαν χορο
πανω στης πατριδας μου το χωμα το ιερο
ετρωγαν κι επιναν για ενα προξενιο
να παντρεψουν την Ευρωπη με του Ελληνα το γιο
Ειχε προικα ο Ελληνας που ζηλευε η Ευρωπη
ηλιο, θαλασσα, βουνα που δεν ειχαν αλλοι τοποι
μα ητανε λογοδοσμενος μες στην ιστορια
με μια ομορφη κυρα, την Ελευθερια
Συνοικεσια εκαναν κατω απ'το τραπεζι
και τους δουλους κερναγαν μια σταλα πετιμεζι
επαιζαν τα οργανα...........
κι οι προδοτες οι κουμπαροι εγιναν αφεντες
Επαιζαν τα οργανα κι εστηναν το γλεντι
αφεντες για να γινουνε στη θεση του αφεντη
παραμυθια πουλαγαν κι εταζαν δαχτυλιδια
και τη νυφη ελουζαν μ'αρωματα στολιδια
Ρε κουμπαροι λωποδυτες, δανειστες κ τραπεζιτες
η Πατριδα δεν πωλειται, σε κανεναν δεν πωλειται
Ρε κουμπαροι εντολοδοχοι, το χει η ψυχη μας το χει
την πατριδα οταν ζητανε η απαντηση ειναι ΟΧΙ
Ο Ελληνας ρε τοκογλυφοι, εκει που εφτυσε δε γλειφει
κι αμα σκασει η φοβερα θα φωναξουμε αερα!
- S_Mesogeios
Όχι, ενώ στην αρχή μας είπε τις μάρκες για απλή φιαλη στην πορεία ήρθε άλλος και είπε ότι όλα τα τραπέζια είναι σπέσιαλ συν 20 ευρώ δηλαδή έτσι τσαμπουκά λογικά, μην ξεχνάμε ότι αυτές τις νοοτροπίες ο κοντός ποτέ δεν τις γούσταρε και επί fever ήταν ένας από τους λόγους που διεκόπη η συνεργασιαSFAKattack10 έγραψε:Αυτό ήταν κανονισμενο από την αρχή που κλεισατε το τραπέζι;S_Mesogeios έγραψε:Το νταβατζηλικι των 200 ευρώ σπέσιαλ φιαλη σε όλα τα τραπέζια θα σχολιάσει κάνεις η ξύπνηστε παιδιά θα μείνουμε άστεγοι σε λίγα χρόνια?!
Νυκτώνει στην Μεσόγειο
- Scorpion86
Τα είπαμε και πριν εβδομάδες για το ετσι θέλω με το οποίο βάζουν φέσι 20 ευρώ. Και στην Φαντασία και γενικά είναι πολιτική των μαγαζιών του Μπερτάκη. Μην επαναλαμβάνομαι γιατι θα πεταχτεί πάλι κάνας auster κλπ και θα μας κάνει υποδείξεις. Αν ανατρέξεις σε αναρτησεις προ ενός μηνός, με αφορμή ένα κείμενο του Γκαραγκάνη είχε γίνει της πουτάνας εδώ μέσα. Εγραψα αναλυτικά τις στροφές 360 μοιρών που έκανε ο Νοτης, προκειμένου να γίνει η συνεργασία με Καρρά. Εάν αυτές οι υποχωρήσεις και αλλαγές τον ζημιώσουν, θα φανεί μακροπρόθεσμα. Πάντως, τον Ρέμο έλεγε ελίτ αλλά με 200-220 την φιάλη μάλλον κι εκείνος είναι τραγουδιστής της ελίτ.S_Mesogeios έγραψε:Όχι, ενώ στην αρχή μας είπε τις μάρκες για απλή φιαλη στην πορεία ήρθε άλλος και είπε ότι όλα τα τραπέζια είναι σπέσιαλ συν 20 ευρώ δηλαδή έτσι τσαμπουκά λογικά, μην ξεχνάμε ότι αυτές τις νοοτροπίες ο κοντός ποτέ δεν τις γούσταρε και επί fever ήταν ένας από τους λόγους που διεκόπη η συνεργασιαSFAKattack10 έγραψε:Αυτό ήταν κανονισμενο από την αρχή που κλεισατε το τραπέζι;S_Mesogeios έγραψε:Το νταβατζηλικι των 200 ευρώ σπέσιαλ φιαλη σε όλα τα τραπέζια θα σχολιάσει κάνεις η ξύπνηστε παιδιά θα μείνουμε άστεγοι σε λίγα χρόνια?!
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Ενώ όταν η φιάλη είναι στα 180 δεν είναι για την ελίτ...Μη λέτε ότι να ναι. Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους δε φταίει ο Νότης για όλα πια...
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Αρχικα να πω ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα μα όλα τα παιδια( ειδική μνεια στον Scorpion) που απο χθες το βραδυ με τις πληροφορίες τους μας εκαναν όπως είπε και ενας άλλος φίλος να νοιωθουμε σαν να είμαστε στο Teatro. Να στε καλα παιδια για τα βιντεακια , τους στιχους, την live μεταδοση , και ολες τις αλλες πληροφοριες που ανεβασατε. Στα του προγραμματος τωρα, είμαι και εγω της άποψης πως αφού υπάρχει δισκος στα σκαρια και το Προξενιο είναι το προμο, καλα έκανε ο Νοτης και βγηκε με αυτό και στα 2 προγραμματα. Υποστηρίζει την δουλεια του δεν ειναι κακο. Αν δεν το πει τωρα που ειναι καινουριο πολλές φορές,πότε θα το πει? Τα καινούρια τραγούδια δείχνουν να είναι καλά κομματια αν και είναι νωρις να κρίνουμε. Δεν ξέρω αν θα βγει το πολύ δυνατό κομμάτι από τον δίσκο, αλλά πιστευω πως έχουμε αποφύγει περιττα τραγουδια του στιλ "ποντικια", "εγω ποτε δε κρυφτηκα" κτλ.Το προξενιο φερνει στην δομη του "Μα εγω ειμαι Ελληνας", με την εννοια πως έχει μεγαλα κουπλε, έχει τα ρεφρεν και στο τέλος έχει και ενα ξεκαρφωτο τετραστιχο (δεν ξερω μουσικα αν λέγεται κάπως αυτό) Όσον αφορά τους χρόνους πάνω στην σκηνή, δεν πιστευω πως από την στιγμή που ο Καρρας κανει ενα προγραμμα, θα μπορούσαν να μοιραστουν αλλιώς. Δεν χρειαζεται να μπαίνουμε σε διαδικασίες ποιος ειναι μεγαλύτερο ονομα, ποιος εχει μεγαλύτερο κοινό, σε ποιον πετανε περισσότερα λουλούδια κτλ. Και οι 2 είναι τραγουδιστές με πλούσια δισκογραφία και μεγάλες επιτυχίες. Βλέπω μάλιστα μεταξύ τους να υπάρχει ενα πολύ καλό κλίμα , καθόλου ανταγωνισμός και αμοιβαιος σεβασμός. Ειναι καλό που το μαγαζί με 2 τόσο δυνατα ονόματα δεν θα χάνει ποτέ τον παλμό του, εμενα αυτό μου αρέσει στα μπουζούκια. Από οτι φαίνεται θα έχουν μια πολύ δυνατή και μακρα συνεργασια φετος οι 2 τους.
Υ.Γ Τελικά πόσο κόσμο χωραει το μαγαζι?
Υ.Γ 2 . Ο Αντωνακης μηπως είναι κρυφος θαυμαστης του Νοτη? Όλο εκεί ειναι ..
Υ.Γ Τελικά πόσο κόσμο χωραει το μαγαζι?
Υ.Γ 2 . Ο Αντωνακης μηπως είναι κρυφος θαυμαστης του Νοτη? Όλο εκεί ειναι ..
https://drive.google.com/open?id=0B_7jO ... HVEck5ORnM
Χα χα χα!!!
Κορυφαία φώτο! Ωραίος ο αντωνάκης με τα μπουτάκια του!
Χα χα χα!!!
Κορυφαία φώτο! Ωραίος ο αντωνάκης με τα μπουτάκια του!
το για σενανε φοβαμαι το ειπε?
οχιgriniaris έγραψε:το για σενανε φοβαμαι το ειπε?
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Έτσι όπως βλέπω τα βίντεο φαίνεται ότι στον Καρρά ο χαμός γίνεται στο κέντρο του μαγαζιού στα <<καλά>> τραπέζια ενώ στον Νότη στην αριστερή πλευρά εκεί που είναι το μπαρ.
-
Η χρέωση της φιάλης ξέρω ότι θα είναι κλιμακωτά φέτος, τα είχα ξαναγράψει, απλά δεν γνωρίζω το σημείο που αλλάζουν οι τιμές μόνο για την τάφρο ότι είναι 250€. Μετά στις πρώτες σειρές είναι 200€, στις πιο πίσω 180€ και στα πλαϊνά τέρμα στο βάθος 170€.
Έτσι μου είπε ο "χοντρός" μας.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- Scorpion86
Nαι, σε όλα αυτά βέβαια βάζουν +20 ευρώ. Οπότε ξεκινάμε από τα 190...Απαράδεκτες τιμές για την σημερινή Ελλάδα. Ωστόσο, βρίσκουν και τα κάνουν. Ξέρουν ότι έτσι κι αλλιώς θα πάει τρένο το σχήμα για 4-5 μήνες οπότε δεν τους ενδιαφέρει ποια βαλάντια θα προσεγγίσουν.johnytzitzi έγραψε:Η χρέωση της φιάλης ξέρω ότι θα είναι κλιμακωτά φέτος, τα είχα ξαναγράψει, απλά δεν γνωρίζω το σημείο που αλλάζουν οι τιμές μόνο για την τάφρο ότι είναι 250€. Μετά στις πρώτες σειρές είναι 200€, στις πιο πίσω 180€ και στα πλαϊνά τέρμα στο βάθος 170€.
-
Α ναι δεν μου το πε αυτό.
Έγω πάντως που ακρίβως πάνω από τη γούβα έκατσα 200€ έδωσα.
Έγω πάντως που ακρίβως πάνω από τη γούβα έκατσα 200€ έδωσα.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Το +20 το έβαλαν στις πρώτες σειρές ή παντού;Γιατί εγώ που καθόμουνα στα πλάγια 180 έδωσα για απλή.Και πέρυσι στο fantasia πάντως το είχαν το +20 στις πρώτες σειρές.
Ρε παιδια δεν ειναι +20 σε ολα τα τραπεζια δεν παιζει αυτο που λετε...σιγα στα πισω μη πεφτει 200αρι...στα πιο μπροστα ναι...τεσπα παντως τα τερμα μπροστα που ειπε καποιος 250 λιγα μου φαινονται γιατι εκει παιζει μπελβε κ θεωρω το 300αρι στα 4 [λογικα ειναι καναπεδες 8αρια?]φευγει για πλακα
Μα ένας κι ένας όμως...
Spoiler:
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- Scorpion86
Τελικά υπάρχουν εξωγήινοι ανάμεσα μας. Οι επιστήμονες πρέπει να λάβουν σαν τρανταχτή απόδειξη το παραπάνω βίντεο. 

ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ SCORPION...ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ..Η ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ..ΟΥΤΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΑ..
δυο τεραστιοι καλλιτεχνες κανανε πρεμιερα χθες και ασχολουμαστε με 20 καθυστερημενα που πεταγονται παντου. απο ολα τα media μεχρι κι εξω απο το κεντρο. απ την μια καταλαβαινω την αγαπη του κοσμου για οποινδηποτε καλλιτεχνη. αυτο που δεν καταλαβαινω με αυτους τους ηλιθιους ειναι οτι κατηγορουν τους παντες. ο μπερτακης εφαγε τον παντελιδη, ο σφακιανακης εφαγε τον παντελιδη, ο λεμπιδακης, ο καρρας, ο θεοφανους, η φροσω, η αρναουτη και δεν ξερω ποιος αλλος. λες και ολο το συμπαν συνομοτουσε για να πεθανει ο παντελιδης.
- stathis2b_
Το βρίσκω επιεικώς τραγικό.Δυστυχως εχουν ξεφύγει κάποιοι fan του Παντελή.Δεν τιμάς έτσι τον καλλιτέχνη που υποστηρίζεις
- Scorpion86
Ηδη εριξα δυο μπινελικια σε ενα νουμερο που μπηκε σε βιντεο απο την εναρξη του Νοτη και εγραφε οτι ο Νοτης ειναι ψωνιο και δεν αφηνει κανεναν να ανεβει στην πιστα. Και όταν της τα έχωσα μου είπε "δεν εχω παει πουε νοτη ουτε θα παω". Και πως ξερεις μωρη πατσαβούρα οτι δεν αφηνει κοσμο να ανεβει; Καμία απάντηση. ΙQ ραδικιού.giannis21 έγραψε:ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ SCORPION...ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ..Η ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ..ΟΥΤΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΑ..