Νότης Σφακιανάκης
-
Re: Νότης Σφακιανάκης
Καλά η δισκογραφική θυμήθηκε να γράψει για την πρεμιέρα και για το τραγούδι χτες μισή ώρα πριν βγει στη σκηνή.
Όταν έκαναν τη μεταγραφή της Βίσση και της Πάολα στην εταιρία φωνάξαν κανάλια, κάνανε δείξανε τώρα τίποτα;
Όταν έκαναν τη μεταγραφή της Βίσση και της Πάολα στην εταιρία φωνάξαν κανάλια, κάνανε δείξανε τώρα τίποτα;
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Θα έχουμε και σημερα live streaming;;;

- Scorpion86
Λογικά.sotirakos έγραψε:Θα έχουμε και σημερα live streaming;;;![]()
![]()
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
παντως πλακα πλακα διαβαζοντας ενα σωρο σχολια σε facebook, youtube κλπ... εχω να πω μετα βεβαιοτητας οτι τον μεγαλυτερο πολιτισμο τον δειχνουν στη συντριπτικη πλειοψηφια οι Νοτικοι και ας λενε μερικοι οτι δεν ειμαστε καλο φαν κλαμπ. η αντιμετωπιση και προς τον παντελιδη αλλα και προς τον καρρα ειναι με σεβασμο. ειδικα οι Νοτικοι δειχνουν μεγαλο σεβασμο προς τον καρρα και ταυτοχρονα οι περισσοτεροι μιλουν για μια δυνατη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και δεν επικεντρονονται μονο στα του Νοτη.
ΥΓ. αν και στα σχολια κι εκει η συντριπτικοι πλειοψηφια ειμαστε εμεις. οι φανς του καρρα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα..
ΥΓ. αν και στα σχολια κι εκει η συντριπτικοι πλειοψηφια ειμαστε εμεις. οι φανς του καρρα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα..
- Scorpion86
Επιβεβαιώνω την πληροφορια που ειχε δωσει καποιος πιο πάνω για τίτλο δίσκου. Κάτι με Γολγοθά θα αναφέρει ο τίτλος. Για 14/11 λένε η κυκλοφορια. Για να δούμε...
βγηκαμε στα κοκκινα σημερα... τι γινετε με το σημερινο ρεπερτοριο; εμαθε κανεις σειρα;
- SFAKattack10
Αρα δεν παμε για γενικο τιτλο τριλογιας ?Scorpion86 έγραψε:Επιβεβαιώνω την πληροφορια που ειχε δωσει καποιος πιο πάνω για τίτλο δίσκου. Κάτι με Γολγοθά θα αναφέρει ο τίτλος. Για 14/11 λένε η κυκλοφορια. Για να δούμε...
- Scorpion86
Χλωμό...SFAKattack10 έγραψε:Αρα δεν παμε για γενικο τιτλο τριλογιας ?Scorpion86 έγραψε:Επιβεβαιώνω την πληροφορια που ειχε δωσει καποιος πιο πάνω για τίτλο δίσκου. Κάτι με Γολγοθά θα αναφέρει ο τίτλος. Για 14/11 λένε η κυκλοφορια. Για να δούμε...
Στον δικό μου γολγοθά. Ανθρώπου αναβασις,ερωτως σταυρωσις,ψυχής ανατασσις,
Ενδιαφέρον ακούγεται! Ελπίζω μόνο να μην έχουμε το κλασικό σκιτσάκι για εξώφυλλο!!Billbill έγραψε:Στον δικό μου γολγοθά. Ανθρώπου αναβασις,ερωτως σταυρωσις,ψυχής ανατασσις,
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Θέλω να σε ξαναδώ
https://www.instagram.com/p/BMc-n8_lzRA ... at=8882481
Αετός
https://www.instagram.com/p/BMcp-3bAQT4 ... at=8882481
https://www.instagram.com/p/BMc-n8_lzRA ... at=8882481
Αετός
https://www.instagram.com/p/BMcp-3bAQT4 ... at=8882481
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Ωραίος ο διαχωρισμός στη τριλογία άντε μακάρι να ισχύει για 14 να δούμε τι έγινε στο στούντιο για απο αυτά που ακούμε λαιβ μία χαρά είναι όλα τα κόμματια..Ι
Υγ: Χθες πήγε κανείς? Ξέρουμε αν είπε και τα υπόλοιπα καινούργια και γενικά αν άλλαξε το πρόγραμμα?
Υγ: Χθες πήγε κανείς? Ξέρουμε αν είπε και τα υπόλοιπα καινούργια και γενικά αν άλλαξε το πρόγραμμα?
Παίδες πήγα χθες.Λοιπόν Νότης φωνή καμπάνα κλασσικά και αρκετά καλή διάθεση.Κλασσικό πρόγραμμα τίποτα ιδιαίτερο αν και στο τέλος βάρυνε πολύ το πράγμα με τα νέα κοινωνικά.Για τα νέα τραγούδια γνώμη μου αρκετά καλές μουσικές και το ζεϊμπέκικο απίστευτη μουσική αλλά με μέτριους στίχους τα μισά.Καρράς ας μην σχολιάσω καν φωνη....αν και ανέβασε το μαγαζί στην ωρα του παρατήρησα μαζική προσέλευση σε τουαλέτες κτλ.Επίσης για τις τιμές κανονικά 180 πλήρωσα εγώ.Και κλείνω με το αρνητικότερο όλων. Κάκιστη θέαση σε πολλά σημεία και το χειρότερο σέρβις που έχω δει ποτέ.Μιάμιση ώρα μέσα για να παραγγείλουμε και μισή ωρα για να φέρουν το μπουκάλι.Το ανοίξαμε λιγα λεπτά πριν βγει ο Νότης και αυτό ίσχυε σε όλα τα τραπέζια πέριξ μου.
Το νησί είναι το ζεϊμπέκικο το έχω και σε βίντεο.Ο άνθρωπος είναι αλλού!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ilias16 την Κυρ Νοέμ 06, 2016 3:26 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- Scorpion86
Koινωνία στο μείον...ολόκληρο
https://www.facebook.com/vasos.vasiliou ... 689708507/
https://www.facebook.com/vasos.vasiliou ... 689708507/
σχετικά με την παραμονη του κοσμου εως το τελος της βραδιάς τι ισχυει; ηταν γεματο το μαγαζι μεχρι τελους; στις εντυπωσεις υπερτερει καποιος απο τους δυο ιδιαιτερα; και αν μπορεις ανεβασε και το νησι να το ακουσουμε...ilias16 έγραψε:Παίδες πήγα χθες.Λοιπόν Νότης φωνή καμπάνα κλασσικά και αρκετά καλή διάθεση.Κλασσικό πρόγραμμα τίποτα ιδιαίτερο αν και στο τέλος βάρυνε πολύ το πράγμα με τα νέα κοινωνικά.Για τα νέα τραγούδια γνώμη μου αρκετά καλές μουσικές και το ζεϊμπέκικο απίστευτη μουσική αλλά με μέτριους στίχους τα μισά.Καρράς ας μην σχολιάσω καν φωνη....αν και ανέβασε το μαγαζί στην ωρα του παρατήρησα μαζική προσέλευση σε τουαλέτες κτλ.Επίσης για τις τιμές κανονικά 180 πλήρωσα εγώ.Και κλείνω με το αρνητικότερο όλων. Κάκιστη θέαση σε πολλά σημεία και το χειρότερο σέρβις που έχω δει ποτέ.Μιάμιση ώρα μέσα για να παραγγείλουμε και μισή ωρα για να φέρουν το μπουκάλι.Το ανοίξαμε λιγα λεπτά πριν βγει ο Νότης και αυτό ίσχυε σε όλα τα τραπέζια πέριξ μου.
Το νησί είναι το ζεϊμπέκικο το έχω και σε βίντεο.Ο άνθρωπος είναι αλλού!!!![/quote]
Το βιντεο υπαρχει καπου να το δουμε;
Το βιντεο υπαρχει καπου να το δουμε;
Το νησί ήταν και μένα το πρώτο που ξεχώρισα και μου φάνηκε περίεργο που δε τo πε πρεμιέρα.. Σίγουρα όμως ίσα είπε και αυτό είναι η πεντάδα αυτή ξεχωρίζει πιο πίσω το θεριο και ακόμα πιο πίσω τα χρόνια που είναι λίγο επανάληψη παλιοτερωμ σε θεματολογία..άντε φίλε περιμένουμε να το ανεβασεις να το ακούσουμε και ολόκληρο..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bebest την Κυρ Νοέμ 06, 2016 5:04 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Πρόσφατα γνώρισα μια κοπέλα και της είπα πως ο αγαπημένος μου τραγουδιστής είναι ο Νότης. Το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν η εξής φράση "Ποιός αυτός που δεν αφήνει τον κόσμο να χορέψει;"
Γελάω ακόμα. Όποιο άτομο γνωρίσεις στην ζωή σου και του πεις για τον Νότη είναι το πρώτο πράγμα που θα σου πούνε όλοι. Παρακολουθώ τον Νότη από το 1994 όσο αφορά τις ζωντανές εμφανίσεις και ακόμα μέχρι σήμερα δεν έχω καταλάβει πως του έχουν κολλήσει αυτή την ρετσινιά και από πότε και μετά (χρονιά) του την κόλλησαν. Δεν μπορώ να το καταλάβω

Γελάω ακόμα. Όποιο άτομο γνωρίσεις στην ζωή σου και του πεις για τον Νότη είναι το πρώτο πράγμα που θα σου πούνε όλοι. Παρακολουθώ τον Νότη από το 1994 όσο αφορά τις ζωντανές εμφανίσεις και ακόμα μέχρι σήμερα δεν έχω καταλάβει πως του έχουν κολλήσει αυτή την ρετσινιά και από πότε και μετά (χρονιά) του την κόλλησαν. Δεν μπορώ να το καταλάβω

Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- Scorpion86
Kαλά μην τρελένεσαι κι εσύ, μην νομίζεις ότι όλοι έχουν την ίδια άποψη, επειδή στο είπε μία κοπέλα. Εμένα δεν μου έχει τύχει, σε καμία παρέα. Είναι κάποια άτομα επειδή μασάνε αμάσητο ότι τους πασάρουν δεξιά αριστερά και δεν έχουν κριτήριο οι ίδιοι, γιατί δεν έχει τύχει να πάνε στον Νότη, να αναπαράγουν αυτό το ψέμα. Εγώ προχθές ήμουν σε ένα μαγαζί και ήταν μία γυναικοπαρέα δίπλα, ηλικίες 25-30 και έλεγαν ότι δύο σχήματα που δεν πρέπει να χάσουν φέτος είναι το Νοτης-Καρράς και το Κιάμος-Κουρκούλης. Απλά, η συγκεκριμένη κοπέλα δεν έχει πάει Νότη, γι' αυτό το λέει. Αν την πας θα αλλάξει άποψη, εκτός κι αν έχει θέμα γενικά με Νότη. Τότε μην ξαναβγείς μαζί της.81argus έγραψε:Πρόσφατα γνώρισα μια κοπέλα και της είπα πως ο αγαπημένος μου τραγουδιστής είναι ο Νότης. Το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν η εξής φράση "Ποιός αυτός που δεν αφήνει τον κόσμο να χορέψει;"![]()

Μου έχει συμβεί πολλές φορές δεν ήταν η πρώτη. Απορώ ακόμα όμως από πότε του το κόλλησαν αυτό και γιατί; Από τον Σεφερλή;Scorpion86 έγραψε:Kαλά μην τρελένεσαι κι εσύ, μην νομίζεις ότι όλοι έχουν την ίδια άποψη, επειδή στο είπε μία κοπέλα. Εμένα δεν μου έχει τύχει, σε καμία παρέα. Είναι κάποια άτομα επειδή μασάνε αμάσητο ότι τους πασάρουν δεξιά αριστερά και δεν έχουν κριτήριο οι ίδιοι, γιατί δεν έχει τύχει να πάνε στον Νότη, να αναπαράγουν αυτό το ψέμα. Εγώ προχθές ήμουν σε ένα μαγαζί και ήταν μία γυναικοπαρέα δίπλα, ηλικίες 25-30 και έλεγαν ότι δύο σχήματα που δεν πρέπει να χάσουν φέτος είναι το Νοτης-Καρράς και το Κιάμος-Κουρκούλης. Απλά, η συγκεκριμένη κοπέλα δεν έχει πάει Νότη, γι' αυτό το λέει. Αν την πας θα αλλάξει άποψη, εκτός κι αν έχει θέμα γενικά με Νότη. Τότε μην ξαναβγείς μαζί της.81argus έγραψε:Πρόσφατα γνώρισα μια κοπέλα και της είπα πως ο αγαπημένος μου τραγουδιστής είναι ο Νότης. Το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν η εξής φράση "Ποιός αυτός που δεν αφήνει τον κόσμο να χορέψει;"![]()
Γελάω ακόμα. Όποιο άτομο γνωρίσεις στην ζωή σου και του πεις για τον Νότη είναι το πρώτο πράγμα που θα σου πούνε όλοι. Παρακολουθώ τον Νότη από το 1994 όσο αφορά τις ζωντανές εμφανίσεις και ακόμα μέχρι σήμερα δεν έχω καταλάβει πως του έχουν κολλήσει αυτή την ρετσινιά και από πότε και μετά (χρονιά) του την κόλλησαν. Δεν μπορώ να το καταλάβω(Πλάκα κάνω).
Άκου τα χρόνια που έρχονται...