Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Billbill

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

Νότη θελω μπουκάλι την Παρασκευή και να με βάλεις σε καλη θέση.σε ευχαριστω που σ άρεσε
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

J&B έγραψε:Επειδή έχω ψιλοχάσει τη μπάλα, μπορεί κάποιος να γράψει τι έχουμε ακούσει ως τώρα, έχουμε ακούσει και τα 7; Και ποιοί είναι οι συνθέτες-στιχουργοι;
Προξενιό, Κοινωνία στο μείον, Γραβάτα, Πάθη και Νησί έχουμε ακούσει από το μαγαζί.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

jdarmody έγραψε:
J&B έγραψε:Επειδή έχω ψιλοχάσει τη μπάλα, μπορεί κάποιος να γράψει τι έχουμε ακούσει ως τώρα, έχουμε ακούσει και τα 7; Και ποιοί είναι οι συνθέτες-στιχουργοι;
Προξενιό, Κοινωνία στο μείον, Γραβάτα, Πάθη και Νησί έχουμε ακούσει από το μαγαζί.
Και είναι ακόμα ο Πλανήτης Γη και το Θεριό, αν δεν κάνω λάθος.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Ντάξει σε πρώτο άκουσμα ολόκληρου του κομματιού, διαπιστώνουμε ένα κλικ πιο αργό, διότι συνηθίσαμε την live αποδοση που είναι πιο δυναμική και γρήγορη.
Ακούγοντας το δεύτερη και τρίτη φορά, αρχίζω να συνηθίζω το ρυθμό και κ@υλώνω με την κομματάρα. Πολύ καλή δουλειά έχει γίνει, αν είναι στα ίδια επιπεδα και τα άλλα κομμάτια, θα μιλάμε για πολύ ωραίο δίσκο. Αρκεί να είναι αυτή η απόδοση και να ακούγεται καθαρά η φωνή του Νότη και δυνατά και να μην τον καλύπτουν τα όργανα.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Scorpion86 έγραψε:
jdarmody έγραψε:
Και είναι ακόμα ο Πλανήτης Γη και το Θεριό, αν δεν κάνω λάθος.
Thanx και στους 2. Από τα πέντε πρώτα ξεχωρίζει με απόσταση το Κοινωνία στο μέιον (άνετα έμπαινε σε 5ο Βήμα ή στις 7ψυχες), και μετά το Νησί... άντε να ακούσουμε και τα άλλα 2...

Για το προξενιο εντάξει δεν είναι κακό σαν τραγούδι συνολικά, αλλά δεν θα έχει διάρκεια, ειδικά όταν σε 1-2 το πολύ χρόνια θα μας έχουν πάρει και το σκάλπ οι τραπέζιτες και ότι αλλό αναφέρει μέσα το τραγούδι... θα παίξει άνετα στον Μυλώνακη πάντως... :lol:

Στα του ήχου είναι σχετικά οκ, βέβαια σωστό συμπέρασμα θα βγάλουμε όταν με το καλό κυκλοφορήσει το δισκάκι, ας ελπίσουμε να είναι στο ίδιο επίπεδο όπως κάποια από το Μαζί...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Scorpion86 έγραψε:Ντάξει σε πρώτο άκουσμα ολόκληρου του κομματιού, διαπιστώνουμε ένα κλικ πιο αργό, διότι συνηθίσαμε την live αποδοση που είναι πιο δυναμική και γρήγορη.
Ακούγοντας το δεύτερη και τρίτη φορά, αρχίζω να συνηθίζω το ρυθμό και κ@υλώνω με την κομματάρα. Πολύ καλή δουλειά έχει γίνει, αν είναι στα ίδια επιπεδα και τα άλλα κομμάτια, θα μιλάμε για πολύ ωραίο δίσκο. Αρκεί να είναι αυτή η απόδοση και να ακούγεται καθαρά η φωνή του Νότη και δυνατά και να μην τον καλύπτουν τα όργανα.
Εννοιείς συνηθίσατε :lol: όσοι πηγαίνατε στις πρόβες γιατί οι υπόλοιποι μέχρι χτες μόνο το τελευταιο ρεφρέν είχαμε ακούσει...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

J&B έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Ντάξει σε πρώτο άκουσμα ολόκληρου του κομματιού, διαπιστώνουμε ένα κλικ πιο αργό, διότι συνηθίσαμε την live αποδοση που είναι πιο δυναμική και γρήγορη.
Εννοιείς συνηθίσατε :lol: όσοι πηγαίνατε στις πρόβες γιατί οι υπόλοιποι μέχρι χτες μόνο το τελευταιο ρεφρέν είχαμε ακούσει...
Γιατί ρε παιδιά εσεις δύο μέρες τώρα δεν βλέπετε τα βιντεακια απο την πρεμιερα με την ερμηνεία του κομματιού? Αυτό εννοώ. Συνηθίσαμε την live ερμηνεια απο την πρεμιέρα.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Εγώ πάλι έχω την εντύπωση ότι αυτό που θα κάνει μεγαλύτερη αίσθηση θα είναι Τα Πάθη. Η Γραβάτα και το Κοινωνία στο μείον είναι οι κλασικές ροκ επιλογές που τις γουστάρει ο Νότης, αλλά δε ξέρω σε πόσους αρέσουν. Το Νησί νομίζω θα περάσει απαρατήρητο. Το Προξενιό είναι ορθή επιλογή πάντως για να βρίσκεται στην επτάδα, είναι το διαφορετικό κοινωνικό-χορευτικό που το περνάς και πιο εύκολα με τον αλληγορικό του στίχο. Θυμός και κέφι που λέει και ο Νότης. Τώρα τα υπόλοιπα ελπίζω να είναι ίδιο επίπεδο. Και προφανώς δεν μας ενδιαφέρει να παίξουν πουθενά, αφού δεν πρόκειται κιόλας, αλλά να είναι εντάξει οι ενορχηστρώσεις και να απολαύσουμε τη φωνάρα του Νότη.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

2.000 προβολές σε λιγότερο από ώρα.!!!!
Billbill

Άκουσα το προξενιό.στα αρνητικά το κομμάτι έχασε την δυναμική του σε σχεση με την ζωντανή εκδοχή.στα θετικά η φωνη του νοτη δεν σκεπάζετε απο την μουσικη συμπέρασμα ο παραγωγός κύριο βλάχος μηπως έστειλε το ντέμο για τελικη ηχογραφηση.ρε Μανώλη;;;;επισης καποιος απο εδω μεσα ειναι πολυ κοντινός του νοτη και του λεω τα εξής.φιλε αντι να του μεταφέρεις τις ιδέες μου μετέφερε του καλυτερα αυτα που κανει ο βλάχος.ξερεις εσυ για ποιες ιδέες μιλαω.!!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Ερχεται και τηλεοπτική συνέντευξη, ίσως και μία ακόμα σε ένα διαδικτυακό κανάλι...!!! :shablon_03: :shablon_03: :shablon_03:
dionisis24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dionisis24 »

η τηλεοπτικη σε ποσο καιρο φιλε scorpion;;;
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Scorpion86 έγραψε:Ερχεται και τηλεοπτική συνέντευξη, ίσως και μία ακόμα σε ένα διαδικτυακό κανάλι...!!! :shablon_03: :shablon_03: :shablon_03:
Καλά ποιο κανάλι τόλμησε να του κάνει πρόταση;; Ντροπή!!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

dionisis24 έγραψε:η τηλεοπτικη σε ποσο καιρο φιλε scorpion;;;
Μάλλον μετά την κυκλοφορία του δίσκου. Οταν κλείσει η τηλεοπτική θα γράψω περισσότερα. Του έχει γίνει πρόταση κι από τον Στέφανο Χίο για συνέντευξη στο "Μακελειό". :shock:
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Το κομμάτι που ξεχωρίζει με διαφορά από τον δίσκο είναι το "Κοινωνία στο Μείον" και ένα από τα καλύτερα κοινωνικά του τραγούδια γενικώς. Θυμίζει πολύ δεκαετία 90 το συγκεκριμένο κομμάτι. Θα μπορούσε να ήταν και στο "Εμπειριών Συλλέκτης".
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

johnytzitzi έγραψε:Το νησί

Ένα νησί με δυό πλευρές δεν μοιάζει με κανένα
η μια πλευρά χρώμα λευκό, η άλλη στάζει αίμα
φωνάζει και εκλιπαρεί να διώξει το σεντόνι
που βίαια και βάναυσα ο ξένος το τεντώνει.

Θα 'ρθει μια μέρα που ο ήλιος θ' ανατείλει απ' τον Βορρά
και μες τη νύχτα τα γεράκια θα χορεύουν,
θα δεις και πως μια μάνα συγχωρά
παιδιά δικά της που με πάθος υπομένουν.

Ένα νησί το μοίρασε Βασίλισσα με στέμμα,
οι δυο πλευρές θα γίνουν μια σ' όλα θα μπει ένα τέρμα
και με το χρώμα τ' ουρανού θα ενωθεί το άσπρο
θα λάμψει τότε απ' την αρχή της λύτρωσης το άστρο.

(Αυτό το τραγούδι ίσως το αισθανθούν καλύτερα οι Κύπριοι φίλοι μας.)
Κύπριοι το έχουν γράψει το κομμάτι.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Xθεσινό...
Billbill

Νοτη απο δω και περα οι δίσκοι να ηχογραφούνται στα κέντρα οπου εμφανίζεσαι.εχει μεγαλη διαφορα
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Ενταξει περιμενα να το καταστρεψουν το τραγουδι αλλα μια χαρα ακουγεται. Τα σπασιματα μονο κουραζουν αλλα αυτο το περιμενα.
Το "κοινωνια στο μειον" απο την αρχη το ξεχωρισα, περιμενουμε τωρα να ακουσουμε και τον δισκο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SFAKattack10 την Δευ Νοέμ 07, 2016 1:33 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απάντηση