Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Σε ευχαριστω πολυ,απλα με το να αρπαζομαι διεκδικώ τον σεβασμό γιατι αλλιως πέφτεις θύμα τρολ.λοιπον οπως είδατε και στο θεμα της ηχογραφησης ειχα δίκιο που φώναζα.η φωνη του νοτη ειναι αξία προσοχής δηλαδη για να κερδίσεις στο αυτί σου το μεγαλείο της ερμηνείας πρεπει να του κανεις ηχογραφηση η οπως στο ενθύμιον η οπως στις νότες.τελος πάντων ελπιζω να εμπεδωθεί η σκέψη μου.κατανοητος ;;;;
- Scorpion86
Kαλά περίμενε να είναι και αυτοί οι τίτλοι. Να επισημοποιηθεί. Επειδή το έγραψαν κάποιες σελίδες δεν σημαίνει ότι είναι και έγκυρο. Εγώ έμαθα ότι αυτό με το Γολγοθά υφίσταται αλλά σαν μία επιλογή για τίτλο ανάμεσα σε άλλες. Προφανώς κι αυτήν την στιγμή που μιλάμε να έχει οριστικοποιηθεί ο τίτλος αλλά ας μην βιαζομαστε, ειδικά με ένα καλλιτέχνη που κάνει αλλαγές στο παρά ένα.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
ελπιζω να μην αλλάξει γιατι ταιριάζει γάντι.τελος πάντων εγω δεν διεκδικώ τιποτα απλα έγραψα τις σκέψεις μου και καποιος απο δω μεσα που ειναι κοντα στον μεγαλο του τα μετέφερε,δεν θα έγραφα τιποτα αλλα αυτος ο κοντινός δεν εμφανίζεται και το κρυφτό δεν μου αρεσει !!!στο τι είδους ηχογραφηση πρεπει να γινεται στον νοτη συμφωνείς φιλε σκορπιε;;;
- Eptapsyxos87
Το "Προξενιό" τελικά για προπομπός του δισκου ειναι καλο σαν τραγουδι ως πιο χορευτικό και πιο "χαρούμενο" (μουσικά εννοω)..Γενικά νομίζω κατα την ταπεινή μου αποψη οτι και μουσικα και σαν ηχογράφηση ειναι καλύτερο σε σχεση με καποια τραγουδια απο το προσφατο παρελθόν....αλλα μικρη σημασία εχει αυτο γιατι η φωνή του Νότη ειναι εγγύηση οτι και να λεμε, είτε ειναι καλη η ηχογράφηση είτε οχι...αναμένουμε λοιπόν την ολοκληρωμένη κοινωνική πρώτη ενότητα για να εχουμε καλύτερη αποψη..υπομονη λοιπόν παιδια φαντάζομαι μεσα στον μήνα θα βγει.!!
Υ.Γ: Ξέχασα τις προηγούμενες μέρες να ευχαριστήσω όλα τα παιδια που όλο αυτο το διάστημα μας ενημερώνουν για τα νέα τραγούδια από τις πρόβες κλπ γιατί εμείς που είμαστε εκτός Αθηνών απο εσας μαθάινουμε οτι μαθάινουμε.!! παιδια ευχαριστούμε και πάλι!
Υ.Γ: Ξέχασα τις προηγούμενες μέρες να ευχαριστήσω όλα τα παιδια που όλο αυτο το διάστημα μας ενημερώνουν για τα νέα τραγούδια από τις πρόβες κλπ γιατί εμείς που είμαστε εκτός Αθηνών απο εσας μαθάινουμε οτι μαθάινουμε.!! παιδια ευχαριστούμε και πάλι!

Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
- Scorpion86
Δεν έχω μουσικές γνώσεις, κρίνω με βάση τι ακούγεται στα αυτιά μου. Και το Προξενιό όσοι βιάστηκαν να το κρίνουν αρνητικά από το πρόμο ή από ηχογραφημένα σποτάκια, άλλαξαν άποψη όταν το άκουσαν χθες και σήμερα ολόκληρο. Λίγο υπομονη θέλει και να μην βιαζόμαστε να κάνουμε κρίσεις για το μουσικό αποτέλεσμα.Billbill έγραψε:ελπιζω να μην αλλάξει γιατι ταιριάζει γάντι.τελος πάντων εγω δεν διεκδικώ τιποτα απλα έγραψα τις σκέψεις μου και καποιος απο δω μεσα που ειναι κοντα στον μεγαλο του τα μετέφερε,δεν θα έγραφα τιποτα αλλα αυτος ο κοντινός δεν εμφανίζεται και το κρυφτό δεν μου αρεσει !!!στο τι είδους ηχογραφηση πρεπει να γινεται στον νοτη συμφωνείς φιλε σκορπιε;;;
- Scorpion86
Aυτά τα πρόμο να έκανε κι όταν είχε στα χέρια της τον Νότη, τι καλά που θα ήταν...

Τελικά φαίνεται να έχει κάνει μια προσεκτική επιλογή κοινωνικών τραγουδιών ο Νότης. Προσωπικά από αυτά τα 5 που έχουμε ακούσει, έστω και αν δεν τα χουμε ακούσει όλα ολοκληρωμένα, μου αρέσουν πιο πολύ τα Πάθη και η Γραβάτα. Διαβάζω πως σε άλλον του αρέσει το Προξενιό πιο πολύ, σε άλλον το Κοινωνία στο μείον, ενδεικτικό πως πάμε για ένα πολύ δυνατό δισκάκι. Νταξει τα ραδιόφωνα δεν πρόκειται να παίξουν Νότη όπως και να χει, υπάρχει ένας σιωπηλός αποκλεισμός του Αρχοντα από το σύστημα, αλλά έτσι όπως έχουν καταντήσει τα ραδιοφωνα και η μουσική να την χαίρονται οι ίδιοι. Εμεις ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε...
Είναι κλειδί και τα άλλα δύο πάντως. Επιβάλλεται να είναι τουλάχιστον το ίδιο δυνατά ή και καλύτερα. Γιατί ακόμα, να είμαστε ειλικρινείς, πραγματικά μεγάλο κομμάτι δεν έχουμε ακούσει.djibril έγραψε:Τελικά φαίνεται να έχει κάνει μια προσεκτική επιλογή κοινωνικών τραγουδιών ο Νότης. Προσωπικά από αυτά τα 5 που έχουμε ακούσει, έστω και αν δεν τα χουμε ακούσει όλα ολοκληρωμένα, μου αρέσουν πιο πολύ τα Πάθη και η Γραβάτα. Διαβάζω πως σε άλλον του αρέσει το Προξενιό πιο πολύ, σε άλλον το Κοινωνία στο μείον, ενδεικτικό πως πάμε για ένα πολύ δυνατό δισκάκι. Νταξει τα ραδιόφωνα δεν πρόκειται να παίξουν Νότη όπως και να χει, υπάρχει ένας σιωπηλός αποκλεισμός του Αρχοντα από το σύστημα, αλλά έτσι όπως έχουν καταντήσει τα ραδιοφωνα και η μουσική να την χαίρονται οι ίδιοι. Εμεις ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε...
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
-
Το τραγούδι στο δίσκο θα μπει με τον τίτλο Άκου τα χρόνια ή σκέτο Τα χρόνια (όντως απευθύνεται στη Γη ο Νότης, είναι όλο σε β' ενικό).Scorpion86 έγραψε:Και είναι ακόμα ο Πλανήτης Γη και το Θεριό, αν δεν κάνω λάθος.jdarmody έγραψε:Προξενιό, Κοινωνία στο μείον, Γραβάτα, Πάθη και Νησί έχουμε ακούσει από το μαγαζί.J&B έγραψε:Επειδή έχω ψιλοχάσει τη μπάλα, μπορεί κάποιος να γράψει τι έχουμε ακούσει ως τώρα, έχουμε ακούσει και τα 7; Και ποιοί είναι οι συνθέτες-στιχουργοι;
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Διάλογος στο Happy Day
Φραγκολιάς: Ωραίες χορεύτριες έχει ο Νότης
Λεμπιδάκης: Πάντα ο Νότης έχει ωραίες χορεύτριες
Τσολάκη: Έχει χορεύτριες ο Νότης;
Αυτή η καθημερινή ασχετοσύνη των καναλιών. Tragic
Φραγκολιάς: Ωραίες χορεύτριες έχει ο Νότης
Λεμπιδάκης: Πάντα ο Νότης έχει ωραίες χορεύτριες
Τσολάκη: Έχει χορεύτριες ο Νότης;

Αυτή η καθημερινή ασχετοσύνη των καναλιών. Tragic
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Μία χαρά ηχογράφηση σίγουρα βέβαια τα γκαζια που δίνει στο λαιβ το απογειώνουν..Ή.μονη λύση είναι να σταματήσει να λέει λαιβ τα κομμάτια ακυκλοφορητα για να.μη ξενερωνουμε μετα..
.. Πιστεύω βέβαια ότι τα κορυφαία τα έχουμε ακούσει τα χρόνια και το θεριο για μένα ειναι λίγο επανάληψη παλιοτερων..

Τα αλλα δυο που δεν ακουσαμε τι στυλ ειναι? Νομιζω το θεριο καποιος ειπε για ζειμπεκικο...τα χρονια?johnytzitzi έγραψε:Το τραγούδι στο δίσκο θα μπει με τον τίτλο Άκου τα χρόνια ή σκέτο Τα χρόνια (όντως απευθύνεται στη Γη ο Νότης, είναι όλο σε β' ενικό).Scorpion86 έγραψε:Και είναι ακόμα ο Πλανήτης Γη και το Θεριό, αν δεν κάνω λάθος.jdarmody έγραψε:Προξενιό, Κοινωνία στο μείον, Γραβάτα, Πάθη και Νησί έχουμε ακούσει από το μαγαζί.J&B έγραψε:Επειδή έχω ψιλοχάσει τη μπάλα, μπορεί κάποιος να γράψει τι έχουμε ακούσει ως τώρα, έχουμε ακούσει και τα 7; Και ποιοί είναι οι συνθέτες-στιχουργοι;
Το θεριο είναι ζεϊμπέκικο λίγο βαρύ στυλ σα το νησί αλλά για μένα με λιγότερο ευρηματικό Στίχο..Τα χρόνια είναι μπαλάντα ψιλο ροκ στ ρεφρέν αλλά κατώτερο και αυτο αοο τα άλλα δύο με το ιδιο στυλ ..γενικά τα πέντε καλύτερα είπε το διήμερο για μέναnotakis έγραψε:Τα αλλα δυο που δεν ακουσαμε τι στυλ ειναι? Νομιζω το θεριο καποιος ειπε για ζειμπεκικο...τα χρονια?johnytzitzi έγραψε:Το τραγούδι στο δίσκο θα μπει με τον τίτλο Άκου τα χρόνια ή σκέτο Τα χρόνια (όντως απευθύνεται στη Γη ο Νότης, είναι όλο σε β' ενικό).Scorpion86 έγραψε:Και είναι ακόμα ο Πλανήτης Γη και το Θεριό, αν δεν κάνω λάθος.jdarmody έγραψε:Προξενιό, Κοινωνία στο μείον, Γραβάτα, Πάθη και Νησί έχουμε ακούσει από το μαγαζί.J&B έγραψε:Επειδή έχω ψιλοχάσει τη μπάλα, μπορεί κάποιος να γράψει τι έχουμε ακούσει ως τώρα, έχουμε ακούσει και τα 7; Και ποιοί είναι οι συνθέτες-στιχουργοι;
Όσοι πήγαν Σαββατο για πείτε λίγο το πρόγραμμά είχε αλλαγές? Βγήκε πάλι και στ δεύτερο με το προξενιό μετά λυσε κούκλα χορευτικά κλπ και στ τέλος τα καινουργια κοινωνικά?
Ακριβώς τα ίδια φίλε.Καμία αλλαγή σε σχέση με την πρεμιέρα .bebest έγραψε:Όσοι πήγαν Σαββατο για πείτε λίγο το πρόγραμμά είχε αλλαγές? Βγήκε πάλι και στ δεύτερο με το προξενιό μετά λυσε κούκλα χορευτικά κλπ και στ τέλος τα καινουργια κοινωνικά?
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Και ή πρεμιέρα ηταν το περσινό πρόγραμμα βέβαια λογικό να μη το δούλεψε πολύ αφού έχει τις ετοιμασίες του δίσκου..ilias16 έγραψε:Ακριβώς τα ίδια φίλε.Καμία αλλαγή σε σχέση με την πρεμιέρα .bebest έγραψε:Όσοι πήγαν Σαββατο για πείτε λίγο το πρόγραμμά είχε αλλαγές? Βγήκε πάλι και στ δεύτερο με το προξενιό μετά λυσε κούκλα χορευτικά κλπ και στ τέλος τα καινουργια κοινωνικά?
Πανω στο προγραμμα τωρα.ειναι γεγονος οτι η ορχήστρα του δεν ξερει πολλα απο τα τραγουδια του.επισης ο Νότης για μένα κανει ενα λαθος το οποίο διαπίστωσα βλέποντας τον καρρα.αντι να τραγουδαει σερί τις επιτυχίες του δίχως παύσεις και οι εναλλαγές των τραγουδιων να κολλάνε να δένουν μεταξυ τους λεει διαφορετικών ρυθμών τραγουδια ολόκληρα τα οποία ρίχνουν τον παλμό.δεν ξερω αν με καταλαβαίνετε αλλα θα σας δώσω παραδειγμα το ενθύμιον.αψογο Λαιβ προγραμμα που σε τελειωνε.εν αντίθεση ο καρρας όλες τις επιτυχίες μαζεμένες κτλ, αν εκανε το ίδιο ο Νότης πιστευω θα γινόταν πόλεμος.ελπιζω να με καταλαβαίνετε
ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΚΑΡΡΑΣ ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ..ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ...ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΩ..ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ..ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ..ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΖΟΡΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ...
ΣΤΗΝ ΙFPI ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ 3 CD ΤΟΥ ΝΟΤΗ...ΣΤΗΝ 5 ΘΕΣΗ ΤΟ BEST OF TΗΣ COBALT ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ..16 ΘΕΣΗ ΜΑΖΙ..ΚΑΙ 27 16 ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ...ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ;
Το πρωι εντωμεταξυ το ακουγα κανονικα το προξενιο στην ραδιοφωνικη του μορφη στο youtube.Τωρα εχει μεινει μονο η live μεταδοση.Γιατι;;Αφου κυκλοφορησε το τραγουδι.