Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

djibril έγραψε:Το πρωι εντωμεταξυ το ακουγα κανονικα το προξενιο στην ραδιοφωνικη του μορφη στο youtube.Τωρα εχει μεινει μονο η live μεταδοση.Γιατι;;Αφου κυκλοφορησε το τραγουδι.
Δεν κυκλοφόρησε,είναι σε αποκλειστικότητα στον derti.Η Panik διαγράφει όλα τα ανεπίσημα audios και θα το ανεβάσει την επόμενη εβδομάδα στο κανάλι της στο youtube.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Κανένας από την Cobalt δεν ενημέρωσε τον Νότη για την κυκλοφορία του Best Of. Το Σαββάτο ενημερώθηκε ο Νότης ότι κυκλοφόρησε η συλλογή και τα ψιλοπήρε με την χρονική στιγμή που έγινε αυτή η κίνηση δηλαδή λίγο πριν κυκλοφορήσει νέο δίσκο. Ιδέα δεν είχε, οπότε είχαν δίκιο όσοι έλεγαν εδώ ότι δεν επέλεξε τα 36 κομμάτια ο Νότης. Σε αυτούς δεν ήμουν εγώ που λανθασμένα πίστευα ότι ειχε συμβολή και ο Νότης.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

SCORPION ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΑΜΑ ΝΕΥΡΙΑΣΕ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ..ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙΑ..ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΝΕΟ CD...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

djibril έγραψε:Το πρωι εντωμεταξυ το ακουγα κανονικα το προξενιο στην ραδιοφωνικη του μορφη στο youtube.Τωρα εχει μεινει μονο η live μεταδοση.Γιατι;;Αφου κυκλοφορησε το τραγουδι.
Γι' αυτό το ακούμε από το dailymotion... :party:
Y.Γ.: Επιτέλους υπάρχει μία εταιρεία που διαγράφει τα βίντεο και προστατεύει το προιόν της.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Τα γυρίσματα στα πρώτα δευτερόλεπτα δεν θυμίζουν "Δυό Βοριάδες"???
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Best of και στον Κιαμο η cobalt που λογικα φευγει και αυτος, οπως φαινεται ψιλοδιαλυεται ετσι οπως το παει και καλα να παθει με τις κινησεις που κανει.
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

SFAKattack10 έγραψε:Best of και στον Κιαμο η cobalt που λογικα φευγει και αυτος, οπως φαινεται ψιλοδιαλυεται ετσι οπως το παει και καλα να παθει με τις κινησεις που κανει.
Τον τελευταίο δίσκο του Κιάμου δεν τον προώθησε καθόλου η Cobalt είναι γεγονός. Σκέψου πως του είχαν βγάλει 2 βιντεο κλιπ πριν ακόμα κυκλοφορήσει ο δίσκος του και από την μέρα που κυκλοφόρησε μέχρι σήμερα που έχει κλείσει 1 χρόνο δεν του έβγαλαν άλλο βιντεο κλιπ. Τον αντιμετώπισαν ακριβώς το ίδιο όπως τον Νότη με το Μαζί.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Ο Καρρας έχει ρεπερτόριο μη τα ισοπεδώνουμε όλα παρότι πλέον δε ακούγεται λαιβ.. επισης έχει πιάσει λίγο το παλμό και εδώ και πέντε έξι χρόνια βγάζει ανάλαφρα λαϊκά που γίνονται χιτακια..και έτσι μπορεί άνετα να.κανει μία δυνατή είσοδο τώρα ο Νοτης πρέπει να ξεθαψει παλιό κομμάτι για να κάνει αναλογο πανικό.. επισης είτε γιατί δε μπορεί είτε γιατί κάνει ένα πρόγραμμα κόβει τα κομμάτια και χωράει όλες τις επιτυχίες ενώ ο Νοτης σε 4 λεπτά θα πει ενα τραγούδι ο Καρρας μπορεί να πει 4 ρεφρέν..Ο κόσμος πιο πολύ ξεσηκώνεται έτσι..
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Συμφωνώ απόλυτα με τους προλαλήσαντες και αυτό συζητούσα με την παρέα την ώρα του προγράμματος. Δεν έχει ροή το πρόγραμμα και κάπου εκεί θέλει πολύ δουλειά. Όπως είχε πει πριν καιρό άλλος εδώ μέσα χρειάζεται επειγόντως δεκάλεπτο με τέταρτο ποτ πουρί με γνωστούς ύμνους για να γκρεμίζει το μαγαζί.Ενα για κάθε πρόγραμμα που βγαίνει .
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Billbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

πηγαίνω ανελλιπώς στα κέντρα οπου εμφανίζεται απο το 2005 ,αν εξαιρέσουμε τα κατα καιρούς νεα τραγουδια το αλλο προγραμμα ειναι πανω κατω το ίδιο με διαφορετική σειρά. Χρειαζεται επειγόντως πολυ δουλεια σ αυτον τον τομέα και επιτέλους ας αφήσει κάποιον μαέστρο να του δινει κατευθύνσεις εννοείτε οτι θα τον εχουν προβάρει γιατι ο Νότης δεν ειναι σπο αυτους που εχουν συγκεκριμένο προγραμμα αλλα τουλαχιστον απο ενα μισαωρο στο καθε μερος πρεπει να ειναι στυλ καρρα για παραδειγμα.πιστευω ετσι θα γαζώνει και θα δέρνει.τελικα ο τίτλος θα ειναι αυτος που εμπνεύστηκα η αλλαξε;;
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Δεν παρατηρησε κανενας οτι "επιτρεπονται" τα βιντεο φετος; :surprised:
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Φανταστείτε τι θα γινόταν αν έλεγε συνεχόμενα είτε ρεφρεν είτε ολόκληρα αετός,μήπως είμαι τρελός,μα εσύ με καις,να ξαναρθείς,οι σκιές,δεν πόνεσα,αγάλματα,πάρτο δρόμο ή τα χασάπικα όλα τα σ αγαπώ,κι αν με βρεις,κάψε,μάτια παλάτια μου και συνέχιζε με ένα γράμμα,και δεν μπορώ,θέλω να σε ξαναδώ,δεν σε χρειάζομαι,αγάπη τι δύσκολο πράγμα απανωτά.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

nikosp έγραψε: όλα τα σ αγαπώ,κι αν με βρεις,κάψε,μάτια παλάτια μου και συνέχιζε με ένα γράμμα,και δεν μπορώ,θέλω να σε ξαναδώ,δεν σε χρειάζομαι,αγάπη τι δύσκολο πράγμα απανωτά.

Θα ημουν ο πρωτος απο τους πολλους που θα με επαιρνε ασθενοφορο...
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Billbill

η ολη υπόθεση περιστρέφεται γυρω απο το γεγονος οτι το προγραμμα του νοτη δεν εχει ΡΟΗ και επαναλαμβάνει σχεδόν τα ιδια με διαφορετική σειρά καθε φορα.μεγαλο μερίδιο ευθύνης η ορχήστρα του που περα απο τα χιλιοτραγουδισμένα δεν ξερει αλλα τραγουδια.επισης αλλη τόση ευθύνη εχει και ο ιδιος ο Νότης που δεν αφήνεται στον μαέστρο και ψάχνει μονος του τι να πει καθε φορα ουτως ώστε να κανει τις ίδιες εναλλαγές και τις ίδιες παύσεις για τα επόμενα που θα παίξουν.εχει τοσα τραγουδια που μπορει να βγαλει προγραμμα που θα σκοτώνει με ΡΟΗ με ρεφρέν μονο για ωρα και οχι για τέταρτο.καλως η κακώς μπουζούκια ειναι και εκτος απο εμάς τους τρελούς που παμε για τις ερμηνείες του και για να βλεπουμε τον αγαπημένος μας ερμηνευτή άλλοι τόσοι πανε για τον χαμό κτλ.οποτε πρεπει να αλλάξει ολο αυτο.δεν μπορω να ακουω τον καθε εναν που κουβαλάω στον νοτη να μου λεει ενταξει φωνάρα ερμηνείες κτλ αλλα απο προγραμμα μάπα δεν εχει αυτον τον χαμό κτλ.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

KeepNoting έγραψε:Δεν παρατηρησε κανενας οτι "επιτρεπονται" τα βιντεο φετος; :surprised:
Από πέρυσι ξεκίνησαν να είναι ιδιαίτερα χαλαροί αλλά φέτος δεν ασχολούνται καν.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Ειδικά στα ζεμπεκικα και στα εξαρια που λέμε μπορεί να κάνει άνετα ποτ πουρι και ας λέει τις Μπαλάντες ολοκληρες..αν αναλογιστούμε ότι πολλά από τα ζεμπεκικα που είπε ο φίλος τα ακούς σπανια και να προσθέσω δάνειο ζωής περνά και συ σώμα μου και πάει λέγοντας..πχ το δώσε ένα τέλος ή το τέρμα το ράδιο έχουν έξι ρεφρέν (3 φορές επί δύο) αν τα κόψει στη μέση δε νομίζω ότι θα χαλάσει κανένα και να χωρέσει μερικούς υμνκυς ακόμα..δε έχω πάει σε μαγαζί που να μη ακούσω τα δεύτερα χέρια σε ρεφρέν έστω και δε το ακούς στο Νοτη..
Billbill

Re: Νότης Σφακιανά

Τελος πάντων εγω παιδια ενθουσιάστηκα με το προγραμμα του καρρα.οσοι πήγατε φανταστείτε ο Νοταρος να κανει προγραμμα τέτοιου στυλ με τέτοια ΡΟΗ κτλ.τα οοοοοο που ειπε καποιος φίλος θα Ακουγόταν μεχρι το Καραϊσκάκη.ευχομαι αυτος ο κοντινός του νοτη που του μεταφέρει τι γράφετε να του μεταφέρει κσι αυτα που λεμε με αγαπη παντα και με σεβασμό στο προσώπου του άρχοντα.δεν σημαινει επειδη γράφουμε τι λειπει η τι μας χαλάει οτι ειμαστε ψείρες και υπερβολικοί , σε απλα πράγματα αναφερόμαστε τα οποία θα εκτόξευαν ξανα το προφίλ του νοτη στο ευρύ κοινό.
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟΝ ΝΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΑΡΑ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ...Ο ΝΟΤΗΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ 3 ΩΡΕΣ ΣΧΕΔΟΝ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΑΜΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ..Ο ΚΑΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΣΤΙΛ..ΒΓΑΙΝΩ ΕΞΩ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ΧΥΜΑ...ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥΛΕΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ Ο ΑΛΛΟΣ..ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΠΑΝΙΚΟ ΕΚΑΝΕ..ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΙ ΗΤΑΝ...ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ...ΑΛΛΟ ΝΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΤΙΛ Ο ΚΑΡΡΑΣ...ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΜΟΥ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΒΑΡΥ ΛΑΙΚΟ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΗ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΙΑ..ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΜΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ..ΑΥΤΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ;ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΜΟΥ Ο ΚΑΡΡΑΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΙΕΡΑ..
antonisinfo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antonisinfo »

να και κατι στο οποιο οι περισσοτεροι εδω συμφωνουν... το προγραμμα θελει πολυ δουλεια!

κοιταξτε να δειτε. τον Νοτη των "αγαπω" και τον παρακολουθω απο την αρχη του. ομως για οποιον και να συζητω σε αυτην την ζωη, στα 36 μου πλεον, δεν κλεινω τα ματια και προσπαθω να βλεπω τα σωστα και τα λαθη οσο πιο αντικειμενικα γινεται.

εχω αποδεχτει ,εγω οχι γενικη παραδοχη, οτι ο Νοτης θελει να ασχολειται περισσοτερο με το κοινωνικο τραγουδι. οκ περισσοτερο κακο κανει απο καλο στον ιδιο οπως φαινεται με τα χρονια που περνουν αλλα δεκτο. ομως απο τη στιγμη που εμφανιζεσαι σε τετοια μαγαζια με 200Ε περιπου το μπουκαλι, θεωρω οτι πρεπει να δειχνεις και εμπρακτα τον σεβασμο σου και να μην του λες του αλλου τραγουδια κατα του συστηματος... εννοω οχι στην εκταση που το κανει... να εκανε ενα ποτ πουρι με κανα εικοσαλεπτο οκ θα χτυπουσε καλα. αλλα σε πρεμιερα μαγαζιου, ενος σχηματος που κακα τα ψεμματα ειναι το καλυτερο που εχει κανει τα τελυταια χρονια και που του δινει την δυνατοτητα να μπει στο παιχνιδι γερα και παλι, τι κανεις??? ξεκινας με αγνωστο τραγουδι? λες σχεδον ολα τα τραγουδια απο τον καινουριο δισκο? κοινωνικης υφης? δεν ειναι αυτοκτονια αυτο?

οι συγκρισεις για το αν ειναι καλυτερος ο καρρας ή οχι με αφηνουν ασυγκινητο διοτι οσοι εχουν αυτια ακουν. δεν χρειαζεται να ειπωθει κατι για τις ερμηνευτικες δυνατοτητες του καθενπς. ομως σαν προγραμματα??? διαβαζοντας την λιστα με τα τραγουδια που ειπε στην πρεμιερα και οσα μου μετεφερε φιλος που βρεθηκε το δευτερο βραδυ, τα τραγουδια ειναι σχεδον τα ιδια. καμμια εκπληξη... θυμαμαι πριν χρονια οταν συζητουσα με γνωστους, τους ελεγα οτι αυτο που κανει τον κοσμο να πηγαινει και να ξανα πηγαινει στον Νοτη ειναι οτι μπορει να ακουσει καθε φορα και κατι διαφορετικο εκτος απο τα στανταρντ ενος προγραμματος... που ειναι αυτο... χαθηκε... καμμια εκπληξη...

αυτο που νομιζω οτι χρειαζεται ειναι να σταματησουν οι "γλυφτες" οπως τους αποκαλεσε ενας φιλος ή πιο ευγενικα οι ανθρωποι που ειναι διπλα του στα γενεθλια του και σε καθε τι που κανει, να του λενε ποσο τελειο ειναι το καθε τι που κανει και να τον τσιγκλισουν! να αλλαξει λιγο ιδεεσ... λιγο! οχι ριζικα! ολα μπορουν να γινουν και εχει την μαγκια να τα προσαρμοσει. αν μπορει να κανει ο οποιοσηποτε ενα προγραμμα με ποτ πουρι και να ξεσηκωνει τον κοσμο, δεν μπορει να το κανει ο Νοτης???? απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις...

το ποτ πουρι ειναι ενα παραδειγμα ετσι. υπαρχουν πολλα που μπορει να κανει. μοιαζει σαν να μην το δουλευει πια το κομματι... σαν μια ομμαδαμπασκετ να το ριχνει στα τριποντα γιατι δεν εχει δουλεψει αλλους τροπους επιθεσης.. σου λεει καποια θα μπουν και οτι γινει...

τον εχω για ανθρωπο τελειομανη. δεν μπορω να πιστεψω οτι ξαφνικα δεν νοιαζεται..

αυτην την... ΚΑΨΑ για να μην το πω αλλιως που ειδα στα βιντεακια απο την πρεμιερα τραγουδωντας την γραβατα αν την ειχε και με τα αλλα τραγουδια θα ηταν το τελειο...

αυτα ειναι προσωπικη μου αποψη και προς θεου δεν εχω καμμια διαθεση ουτε για εντονες αντιπαραθεσεις ουτε για τιποτα. μια αποψη εξεφρασα. το λεω γιατι ειναι της μοδας να λες κατι και σε τρια τεσσερα μηνυματα να αρχισουν οι ειρωνειες..

το ποσο γουσταρει τον Νοτη ο καθενας μας, το ξερει ο ιδιος. μην βγαζουμε...Νοτομετρα... και ολα αυτα λεγονται απο αγαπη και ενδιαφερον και στην ουσια να περναει η ωρα μας...
Περπατάμε παράλληλα...άραγε θα σμίξουμε πάλι?
Billbill

Ναι φιλαράκι εσυ σ αυτα που λες και τα πιστεύεις εχεις μια δόση αλήθειας.αλλα το θεμα δεν εισαι εσυ ξεχωριστά η εγω. Το προγραμμα δεν το κανει για μας αλλα για το ευρύ κοινό και εδω μιλαμε για το πως θα γινόταν αποδεκτός και καλυτερος στο ευρύ κοινό που Παει για να ξεφαντώσει κτλ. Αν ηταν ετσι κσι γω θα γούσταρα καθε βραδυ να μου ερμηνεύει τις νότες τις εφτάψυχες.οποτε συνοψίζουμε σ ενα προγραμμα με ΡΟΗ που βα σκότωνε με εναλλαγές που να ταιριάζουν και στο τελος τις μπαλάντες και τα κοινωνικα που γουστάρει
Απάντηση