Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Στην πρεμιέρα δεν είπε γενέθλια,σώμα μου,να ξαναρθείς,οι σκιές,μα εσύ με καις,για σένανε φοβάμαι,και δεν μπορώ,θέλω να σε ξαναδώ,κι αν με βρεις,αγάλματα.Δίνω 10 τραγούδια παράδειγμα που τα ξέρει όλος μα όλος ο κόσμος χωρίς να ακούει ιδιαίτερα Νότη.Μπορώ πολύ εύκολα να βρω 10 τραγούδια που είπε και που θα μπορούσαν να βγουν από το πρόγραμμα και μάλιστα χωρίς να συμπεριλάβω τα καινούργια που άντε θέλει να τα προωθήσει.Ναι ωραία ερμηνευτικά δεν παίζεται και πόσο μάλλον σε σχέση με τον Καρρά αλλά πόσο πιο καύλα θα ήταν το πρόγραμμα αν έκανες αλλαγή το έτσι ειναι ο έρωτας με το και δεν μπορώ ή το εγώ και η μοναξιά(πραγματικά έλεος με αυτό το τραγούδι ας του πει κάποιος να το σταματήσει) με το να ξαναρθείς;Θα μπορούσε 3 ώρες να τραγουδάει γνωστά σε όλους τραγούδια ειδικά άμα αυξήσει τα παλιά στέλιου,στράτου,κλπ που η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι νοτικοί δεν τα θέλουν.Αντ αυτού περίπου το 1/3 των τραγουδιών που λέει είναι γνωστά σε όλους.Και άντε την παρασκευή ήταν πρεμιέρα και δεν έγινε τίποτα εμείς οι νοτικοί ήμασταν μέσα και μας αρέσουν όλα αλλά εμένα δεν μου αρέσει να πάω άλλη φορά και να βλέπω την παρέα μου στον Καρρά να έχει πάρει φωτιά και στον Νότη να είναι έτοιμοι να κοιμηθούν και ας παραδέχονται ότι ερμηνευτικά είναι κλάσεις ανώτερος.Με την ίδια φωνάρα που έχεις πες τα γνωστά τραγούδια για να κερδίσεις και στον τομέα κέφι.Αυτά δεν μπορείτε να του τα πείτε όσοι είστε κοντά του στις πρόβες κλπ;Το 2010-11 έκανε προγράμματα 1 ώρας κοινωνικά εγώ πιστεύω κάποιοι θα του την είπαν τότε ότι ξενερώνεις τον κόσμο και τα μείωσε τις επόμενες χρονιές.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Καλά ή χρονιά στην ιερά θέα πήγα τουλάχιστον δέκα άτομα και μου παν ή τελευταία.μιαη ώρα ήταν Νοτης από τις πέντε και μετά..Και από τοτε αν τους ξαναπω δε ψήνονται με τίποτα.. Επίσης αυτές οι μικροαλλαγές που λέμε δε είναι κάτι τραγικό να του τις πει κάποιος δηλαδή τόσα χρόνια τραγούδαγε το να ξανά ρθεις με μία πρόβα δε θα το θυμηθεί?Τα καινουργια οκ δε είπς κάνεις να μη τα πει ειδικά με τέτοιο πάθος που βγάζει καλα είναι για ένα τέταρτο δε χαλάει τόσο το κέφι..nikosp έγραψε:Στην πρεμιέρα δεν είπε γενέθλια,σώμα μου,να ξαναρθείς,οι σκιές,μα εσύ με καις,για σένανε φοβάμαι,και δεν μπορώ,θέλω να σε ξαναδώ,κι αν με βρεις,αγάλματα.Δίνω 10 τραγούδια παράδειγμα που τα ξέρει όλος μα όλος ο κόσμος χωρίς να ακούει ιδιαίτερα Νότη.Μπορώ πολύ εύκολα να βρω 10 τραγούδια που είπε και που θα μπορούσαν να βγουν από το πρόγραμμα και μάλιστα χωρίς να συμπεριλάβω τα καινούργια που άντε θέλει να τα προωθήσει.Ναι ωραία ερμηνευτικά δεν παίζεται και πόσο μάλλον σε σχέση με τον Καρρά αλλά πόσο πιο καύλα θα ήταν το πρόγραμμα αν έκανες αλλαγή το έτσι ειναι ο έρωτας με το και δεν μπορώ ή το εγώ και η μοναξιά(πραγματικά έλεος με αυτό το τραγούδι ας του πει κάποιος να το σταματήσει) με το να ξαναρθείς;Θα μπορούσε 3 ώρες να τραγουδάει γνωστά σε όλους τραγούδια ειδικά άμα αυξήσει τα παλιά στέλιου,στράτου,κλπ που η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι νοτικοί δεν τα θέλουν.Αντ αυτού περίπου το 1/3 των τραγουδιών που λέει είναι γνωστά σε όλους.Και άντε την παρασκευή ήταν πρεμιέρα και δεν έγινε τίποτα εμείς οι νοτικοί ήμασταν μέσα και μας αρέσουν όλα αλλά εμένα δεν μου αρέσει να πάω άλλη φορά και να βλέπω την παρέα μου στον Καρρά να έχει πάρει φωτιά και στον Νότη να είναι έτοιμοι να κοιμηθούν και ας παραδέχονται ότι ερμηνευτικά είναι κλάσεις ανώτερος.Με την ίδια φωνάρα που έχεις πες τα γνωστά τραγούδια για να κερδίσεις και στον τομέα κέφι.Αυτά δεν μπορείτε να του τα πείτε όσοι είστε κοντά του στις πρόβες κλπ;Το 2010-11 έκανε προγράμματα 1 ώρας κοινωνικά εγώ πιστεύω κάποιοι θα του την είπαν τότε ότι ξενερώνεις τον κόσμο και τα μείωσε τις επόμενες χρονιές.
-
καλησπέρα σε όλους και καλή νοτική χρονια να έχουμε...αρχικα να ευχαριστησω και εγω όλους τους φίλους που μας μετεφεραν το κλιμα των 2 πρωτων ημερων πολύ αναλυτικα έτσι ώστε και όσοι δεν πηγαμε να έχουμε μια πληρη εικόνα για το τι διαδραματίστηκε...πάμε τώρα στο θέμα του προγράμματος...νομίζω πως το πρόγραμμα θέλει αλλαγη χρόνια τωρα όχι μονο πέρσι και φέτος που αρχισαμε να το συζηταμε πιο έντονα...εδω και πολύ καιρό παίζονται συγκεκριμένα τραγούδια συνεχώς και αγνοούνται επιδεικτικα κάποια άλλα (ας μην μπούμε σε τίτλους τα ανέφεραν οι προηγούμενοι) στον βωμό 1 προγράμματος που κανείς δεν κτλβαινει πως βγαίνει και μάλλον βρίσκεται μέσα μόνοσ το μυαλό του ίδιου του Νότη...οι δικαιολογίες του τύπου δεν είχε χρόνο με την ορχήστρα είναι αστεία όταν η συνεργασία είναι γνωστή από το καλοκαίρι αλλα και πάλι αυτό σαν επιχείρημα δεν στέκει αφού συνέβαινε και τις προηγούμενες χρονιές...δλδ πως γίνεται και η ορχηστρα ξέρει και παίζει το ερωτας είναι έρωτας και δεν παίζει το για σενανε φοβάμαι π.χ...γιατί να ξανακούσουμε το λύσε κούκλα τα μαλλία σου(για όνομα του Θεού...)και όχι το να ξαναρθείς ,κι αν με βρεις...δλδ μιλάμε ούτε επίτηδες να το κάνει...για τα κοινωνικά ο καθένας έχει την άποψη του το σίγουρο πάντως είναι πως και εκει έχει λίγο το θέμα απλωθεί αρκετα...πόσα π.χ τραγούδια ακόμα για την Κύπρο??τουλάχιστον αυτά τα λεεί με τόσο πάθος που του συγχωρείς όλα...το θέμα λοιπόν του προγράμματος εντάσεται στο γενικότερο πλαίσιο πως από την συγκεκριμένη συνεργασία μόνο να κερδίσει έχει ο Νότης...ξαναείναι στη δημοσιότητα με θετικό τρόπο,κόσμος που τις προηγούμενες χρονιές δεν πηγαινε λόγω σχήματος θα πάει και ο ίδιος εμφανίζεται σε μαγαζί με επιχειρηματία που τον στηρίζει όσο μπορει...στο χέρι του ειναι τα υπόλοιπα που είναι δικά του πρόγραμμα-τραγούδια-συνεντεύξεις να τα χρησιμοποίησει για να βάλει γκολ και όχι αυτογκόλ....όσοι βρίσκεστε πιο κοντά του αν μπορείτε να του τα μεταφέρετε δεν έχει να χάσει κάτι με το να δοκιμάσει και κάτι διαφορετικό...για καλό λεγόνται...
ENA ME TH NYXTA ENA ΓΙΝΕΣΑΙ
Τέλος πάντων παιδια εχω να κανω μια πρόταση.αν ο Νότης ονομάσει τελικα τον δίσκο σύμφωνα με την δίκη μου έμπνευση θέλετε τοτε να του ζητήσω να μας βαλει ενα μπουκάλι να το πιούμε στην υγεια του πρωτο τραπέζι πίστα που λεει ο λόγος και να τα πούμε κσι απο κοντα ;;;
το χα προτείνει και εγω πέρυσι αυτο να κανονίσουμε να παμε ολοι μαζι αλλα δεν ειδα ανταποκριση...!
ΠΑΙΔΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΝΕΟ CD;
αμαν ρε γιαννη με την ασχετη ερωτηση χαλας το ομορφο κλιμα!

Στην Θεσσαλονικη εντωμεταξυ στον σταθμο που υποτιθεται πως προωθει το προξενιο ως το τραγουδι της εβδομαδας πετυχα να το μεταδιδουν σημερα το μεσημερι και μετα το πρωτο ρεφρεν το κοψανε και βαλανε διαφημισεις.Δεν ξερω αν εγινε τυχαια, θα το παρακολουθησω τις επομενες μερες οσο μπορω,γιατι μου προξενησε πολυ ασχημη εντυπωση..
- Scorpion86
H Panik κάλεσε τον Νότη για να υπογράψουν συμβόλαιο και τους απάντησε αρνητικά. Τους είπε ας βγάλουμε τον πρώτο δίσκο με τα κοινωνικά να δούμε πως θα πάει κι εάν μείνει ικανοποιημένος τότε θα υπογράψει. Είναι επιφυλακτικός με την εταιρεία και θέλει πρώτα να δει πως θα προωθήσουν τον δίσκο και τι απήχηση θα έχει και μετά θα αποφασίσει εάν θα υπογράψει συμβόλαιο μαζί του. Με άλλα λόγια ξεκινάει να κυκλοφορήσει μία τριλογία ως συνεργαζόμενος με την Panik και όχι ως προϊόν της. Δεν ξέρω εάν θα τον μεταπείσουν οι γυρω του που τον πιέζουν συνεχώς να υπογράψει άμεσα στην Panik. Ο δίσκος έχει ολοκληρωθεί, η εταιρεία έχει δώσει παραγγελίες για να "κοπούν" τα δισκάκια και από μέρα σε μέρα αναμένονται εξελίξεις για τον δίσκο.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Λοιπόν, σταματήστε την κόντρα, σας παρακαλώ!
Εδώ μέσα θέλουμε να μιλάμε με επιχειρήματα και όχι με προσωπικές αντεπιθέσεις.
Αν θέλετε να λύσετε τα προσωπικά σας, υπάρχουν και τα προσωπικά μηνύματα.
Δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο που μας διαβάζει.
Όποιος δε συμμορφωθεί με εντολή του admin θα δει την έξοδο.
Εδώ μέσα θέλουμε να μιλάμε με επιχειρήματα και όχι με προσωπικές αντεπιθέσεις.
Αν θέλετε να λύσετε τα προσωπικά σας, υπάρχουν και τα προσωπικά μηνύματα.
Δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο που μας διαβάζει.
Όποιος δε συμμορφωθεί με εντολή του admin θα δει την έξοδο.
Life is a RollerCoaster...
ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Η PANIK TON NOTH..ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΙΑ..Ο ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΑ CD TOY ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ...ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΤΟ SCORPION...
Για μένα ειναι καιρος να επιστρέψει στην Μίνος εμι
Τελικα πως θα λέγεται ο δισκος ;;;;
Τελικα πως θα λέγεται ο δισκος ;;;;
Ασχετο - σχετικο. εχει κανεις γνωσεις για τις δισκογραφικες; ποια θεωρειτε η "καλυτερη"; δηλαδη αν ηταν στο χερι σας (που λεει ο λογος) ποια θα προτεινατε στον Νοτη;
ΠΙΣΤΕΥΩ Η PANIK ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η HEAVEN....
- Scorpion86
Eχει κάνει δυναμικό μπάσιμο η Panik και είναι η ανερχόμενη δύναμη στις δισκογραφικές. Αν πάρει τελικά και Νότη, μαζί με τις πρόσφατες μεταγραφές Πάολας, Σταν, δυναμώνει...Το θέμα είναι ότι δεν έχει την εμπειρία της Heaven ή της Minos EMI.giannis21 έγραψε:ΠΙΣΤΕΥΩ Η PANIK ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η HEAVEN....
SCORPION ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΜΙΝΟΣ Η ΗΕΑVEN;
- Scorpion86
Eίχα γράψει και παλαιότερα ότι είχε πρόταση από Minos EMI. Γνωρίζει αρκετό κόσμο από την συγκεκριμένη εταιρεία.giannis21 έγραψε:SCORPION ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΜΙΝΟΣ Η ΗΕΑVEN;
Από θέμα ποιότητας δίσκων θεωρώ καλύτερη την Minos. Από θέμα προώθησης-διαφήμισης και επαγγελματισμού θεωρώ την Heaven. Η Panik είναι μια σύγχρονη εταιρία που τώρα κάνει το μεγάλο μπαμ (τον τελευταίο χρόνο δηλαδή) έχοντας πάρει κάποια δυνατά ονόματα που κάνουν επιτυχία και έχουν την δυνατότητα να μάθουν τον Νότη και οι μικρότερες ηλικίες. Προσωπικά δεν με χαλάει καμία από τις 3 και ούτε έχω ξεχωρίσει κάποια παραπάνω. Αρκεί να γίνεται σωστή δουλειά και όχι τα της Cobalt. Όπως είπα και παραπάνω σίγουρα τις θεωρώ και τις 3 ανώτερες της Cobalt για τους συγκεκριμένους λόγους που εξήγησα για την κάθε μια όπου η Cobalt δεν είχε κανένα στοιχείο από αυτά που προανέφερα. Η Cobalt ήταν και είναι κατεξοχήν μια εταιρία που κάνει διακρίσεις και προμοτάρει αυτό που πουλάει σήμερα. Για την ακρίβεια "αναγκάζει" τον ακροατή να ακούσει αυτόν που προμοτάρει και ο ακροατής ψαρώνει. Σήμερα ο Αργυρός, χτες ο Σαμπάνης, προχτές ο Κιάμος και πάει λέγοντας. Οι παραπάνω εταιρίες δεν τα έχουν αυτά. Τουλάχιστον δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου κάτι τέτοιο εώς τώρα. Βλέπω μια ισότητα προς όλους. Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- Scorpion86
Πάντως, επ' ευκαιρία των εκλογών στις ΗΠΑ, παρατηρώ πόσο μαζικά και φανερά τοποθετούνται υπέρ του ενός ή του άλλου υποψήφιου, η συντριπτική πλειοψηφία των αστεριών της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και του σινεμά, αλλά και γενικά οι διάσημοι εκπρόσωποι από τους χώρους θεάματος και τεχνών. Μόνο εδώ στην Ελλάδα εάν κάποιος μιλήσει πολιτικά του λέμε "τραγούδα καλύτερα, μην μιλάς" ή "άντε παίξε σε κάνα σίριαλ κι άσε τα πολιτικά" και του βάζουμε ταμπέλες. Βέβαια, είμαστε πίσω σε πολλά άλλα που είναι και βασικά, σε αυτό δεν θα ήμασταν 500 χρόνια πίσω?