Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ...ΤΡΕΝΟ ΘΑ ΠΑΝΕ...ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ...
- Scorpion86
Ισχύει.Για να γράφει 80% ο Λεμπιδάκης για 4 εβδομάδες να υπολογίζουμε γύρω στο 40-50% για 2 εβδομάδες.Scorpion86 έγραψε:Oι γνωστές παπάτζες του Λεμπιδάκη.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
- Scorpion86
Γενέθλια
"Γι αυτό το αχ και το γιατί
όπου βρεθώ μ’ ακολουθεί
κι ας πεντηνταπεντάρισα και κάτι..." αχαχαχαχαχαχαχα
https://www.instagram.com/p/BMsDMLxgmba ... fakianakis
Δώσε ενα Τέλος
https://www.instagram.com/p/BMsEuo0gPGv ... fakianakis
To Νησί
https://www.facebook.com/haris.lebigold ... 783775901/
Εν τω μεταξύ ανέβασε ο Λεμπιδάκης ένα λαιβ στο σημείο που λέει το Χαρε να ησουν ανθρωπος και μετα χώνει ο Νοτης γενικά προς πάσα κατεύθυνση, αρχικά λέει για καποιους που θελουν να χορευουν πανω στην πιστα ενω τα τραγουδια δεν ειναι για χορό και γενικα όποιος κατάλαβε τι έγινε ας πει γιατί το βίντεο σβήστηκε από τον Λεμπιδάκη. Μπορεί να μην κατάλαβα καλά. Αμέσως μετά τραγούδησε ολόκληρο το Νησί και το ανέβασε λαιβ.
"Γι αυτό το αχ και το γιατί
όπου βρεθώ μ’ ακολουθεί
κι ας πεντηνταπεντάρισα και κάτι..." αχαχαχαχαχαχαχα

https://www.instagram.com/p/BMsDMLxgmba ... fakianakis
Δώσε ενα Τέλος
https://www.instagram.com/p/BMsEuo0gPGv ... fakianakis
To Νησί
https://www.facebook.com/haris.lebigold ... 783775901/
Εν τω μεταξύ ανέβασε ο Λεμπιδάκης ένα λαιβ στο σημείο που λέει το Χαρε να ησουν ανθρωπος και μετα χώνει ο Νοτης γενικά προς πάσα κατεύθυνση, αρχικά λέει για καποιους που θελουν να χορευουν πανω στην πιστα ενω τα τραγουδια δεν ειναι για χορό και γενικα όποιος κατάλαβε τι έγινε ας πει γιατί το βίντεο σβήστηκε από τον Λεμπιδάκη. Μπορεί να μην κατάλαβα καλά. Αμέσως μετά τραγούδησε ολόκληρο το Νησί και το ανέβασε λαιβ.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Για το Χάρε το έλεγε αυτό; Το Χάρε πάντα όταν το λέει γίνεται χαμός πάνω στην πίστα 

Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Το προξενιό το διελεύσε δε είπε ένα σωστό ρεφρέν..Και στ γενέθλια κάπου μπερδευτηκε και ή ορχήστρα δε τ βρισκε... Επισης αρκετά κοινωνικά είδα στο πρώτο μέρος..
Είδα κι εγώ πολλά αποσπάσματα από φίλους που κάνουν live μεταδόσεις. Γενικά κάτι έχει πάθει σήμερα χάνει συνέχεια τα λόγια του. Άλλα των άλλων λέει.bebest έγραψε:Το προξενιό το διελεύσε δε είπε ένα σωστό ρεφρέν..Και στ γενέθλια κάπου μπερδευτηκε και ή ορχήστρα δε τ βρισκε... Επισης αρκετά κοινωνικά είδα στο πρώτο μέρος..
Τωρα που ακουσα καλα το Νησι...
στο ρεφρεν λεει:
θα δεις και πως μια μανα συγχωρα
παιδια δικα της που με παθος ΤΗ ΦΟΝΕΟΥΝ!
(Και οχι ΥΠΟΜΕΝΟΥΝ που γραψανε σε κατι σελιδες τους στιχους κ δεν εβγαζε νοημα)
Επισης το Κοινωνια στο μειον ειναι
Μουσικη: Βασιλης Δαραμουσκας
Στιχοι: Ανδρεας Κακονας
Η Σοφη Παππα δεν πρεπει να μπηκε στο δισκο, εκτος αν εγραψε τη Γραβατα...
στο ρεφρεν λεει:
θα δεις και πως μια μανα συγχωρα
παιδια δικα της που με παθος ΤΗ ΦΟΝΕΟΥΝ!
(Και οχι ΥΠΟΜΕΝΟΥΝ που γραψανε σε κατι σελιδες τους στιχους κ δεν εβγαζε νοημα)
Επισης το Κοινωνια στο μειον ειναι
Μουσικη: Βασιλης Δαραμουσκας
Στιχοι: Ανδρεας Κακονας
Η Σοφη Παππα δεν πρεπει να μπηκε στο δισκο, εκτος αν εγραψε τη Γραβατα...
Αν το δεις ψυχρά κι αντικειμενικά η φετινή σεζόν θα είναι επιτυχημένη ότι και να γίνει. Από την άλλη είναι κρίμα σε μια σεζόν που θα σε δει τόσος κόσμος να κάνεις από τα χειρότερα προγράμματά σου. Δε ξέρω πως την έχει δει ο Νότης, είναι και το ''αναγκαίο κακό'' των νέων κομματιών, αλλά εμένα ακόμα και σε επίπεδο ερμηνείας μου φαίνεται κάπως φέτος, όπως τον ακούω στα βιντεάκια. Ακόμα πιο ''μουντή'' η είσοδος με το Προξενιό, έγινε και κάποιο λάθος απ' ότι κατάλαβα. Έπρεπε να το κρατήσει για το χορευτικό του πρόγραμμα τελικά.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Καλά το προξενιό το σκότωσε χθες ενα ρεφρεν δεν πέτυχε σωστό και στην αρχή δεν ξέρω τι έγινε και έπαιζε μια ώρα η μουσική μέχρι να βγει.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Υπερβάλεις νομιζω πάντα έκανε το κοινωνικό μερος και φέτος τουλάχιστον τα νέα κομμάτια είναι δυνατά και τα ερμηνεύει απογειώνοντας τα.. Τώρα να πει και το μα γω είμαι Έλληνας που ξεχώρισε από τα προηγούμενα και το πετά ψηλά που εκανε χορογραφία συν 4 5 νέα δε είναι τραγικό..Ένα μισαωρο σπαστό κιολας εννοείται δε βαζω μέσα κομμάτια στυλ γενέθλια Στέλλα σμυρνια κλπ που τα ξέρουν όλοι.Επισης είδα νταβατζη ταξίδεψε με.δανειο ζωής ε δε το λες και άσχημο πρόγραμμα..Για την είσοδό έγινε μπέρδεμα και στην ορχήστρα και στο Νοτη με τα λόγια δε νομιζω θα γίνεται συνεχώς έτσι..
Γούστα είναι αυτά bebest και το αναφέρω με γνώμονα κυρίως το ουδέτερο κοινό. Θεωρώ ότι είναι πολλά μαζεμένα τα άγνωστα κομμάτια συν του ότι είναι κοινωνικά. Ας πούμε το Νησί για παράδειγμα μπορεί να είναι μαγικό στον δίσκο, αλλά εγώ το θεωρώ βαρύ για live κι ας είναι μια διασταύρωση Τέλη Καλοκαιριού-Ενθύμιο Πολέμου.bebest έγραψε:Υπερβάλεις νομιζω πάντα έκανε το κοινωνικό μερος και φέτος τουλάχιστον τα νέα κομμάτια είναι δυνατά και τα ερμηνεύει απογειώνοντας τα.. Τώρα να πει και το μα γω είμαι Έλληνας που ξεχώρισε από τα προηγούμενα και το πετά ψηλά που εκανε χορογραφία συν 4 5 νέα δε είναι τραγικό..Ένα μισαωρο σπαστό κιολας εννοείται δε βαζω μέσα κομμάτια στυλ γενέθλια Στέλλα σμυρνια κλπ που τα ξέρουν όλοι.Επισης είδα νταβατζη ταξίδεψε με.δανειο ζωής ε δε το λες και άσχημο πρόγραμμα..Για την είσοδό έγινε μπέρδεμα και στην ορχήστρα και στο Νοτη με τα λόγια δε νομιζω θα γίνεται συνεχώς έτσι..
Αυτό που δεν έχετε καταλάβει όλοι είναι πως στο μυαλό του Νότη η συνεργασία του με τον Καρρά (και άρα η εξασφαλισμένη επιτυχία του σχήματος) του δίνει πάτημα να κάνει το κομμάτι του, δηλαδή να λέει κοινωνικά μέχρι να ματώσουν τα αυτιά μας/σας... εμένα δε με ενοχλεί ιδιαίτερα, αλλά για τους ουδέτερους ίσως είναι κάπως...
Βέβαια και αυτή η καραμέλα για τους "ουδέτερους" πρέπει κάπου να σταματήσει, αυτός είναι ο Νότης και τον ξέρουν και οι πέτρες, έχει καμιά 7ετία που κάνει τέτοια προγράμματα, δεν έγινε κανένα άλμα 20 ετών από το ΧΧΧ ενθύμιον στο σήμερα και ξαφνικά πέφτετε όλοι από τα σύννεφα... "ουδέτεροι" και μη...
To Προξενιό μέχρι πότε θα είναι αποκλειστικότηα ξέρει κανείς; Λογικά μόλις πάψει να είναι θα πρέπει να εμφανιστεί σε itunes spotify κτλ;
Βέβαια και αυτή η καραμέλα για τους "ουδέτερους" πρέπει κάπου να σταματήσει, αυτός είναι ο Νότης και τον ξέρουν και οι πέτρες, έχει καμιά 7ετία που κάνει τέτοια προγράμματα, δεν έγινε κανένα άλμα 20 ετών από το ΧΧΧ ενθύμιον στο σήμερα και ξαφνικά πέφτετε όλοι από τα σύννεφα... "ουδέτεροι" και μη...
To Προξενιό μέχρι πότε θα είναι αποκλειστικότηα ξέρει κανείς; Λογικά μόλις πάψει να είναι θα πρέπει να εμφανιστεί σε itunes spotify κτλ;
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Οταν μιλαμε για ουδέτερο κοινό το κάνουμε γιατι θελουμε ο Νότης να κερδίζει τις εντυπώσεις.δηλαδη τι προτιμάτε και τι προτιμά ο ιδιος ο Νότης στην τελικη να βγαινει ο κοσμος και να λεει πήγα νοτη καρρα καλα ο Νότης κακό προγραμμα κτλ,ευτυχως βγηκε ο καρρας και ευχαριστηθήκαμε κτλ,οποτε ποια η χρυση τομή φετος που θα σε δει περα απο τους νοτικους και το ευρύ κοινό που κάποτε ειχες ;;;ενα καλοκουρδισμένο προγραμμα με ΡΟΗ που να σκοτώνει και επειδη εισαι Νότης πετάς και τα κοινωνικα σου την κατάλληλη στιγμή και ο κοσμος φευγει φτιαγμένος και τον παίρνεις με το μερος σου.νοτη ειναι η ευκαιρία σου να ξανα κερδίσεις το ευρύ κοινό και να περάσεις το στίγμα σου στο κοινωνικό κομμάτι στο ευρύ κοινό.αυτο γινεται μονο με ενα έξυπνο προγραμμα.κσι επιτέλους επαγγελματίες μουσικούς εχεις η ερασιτέχνες.;;;κι επιτέλους λιωστους στις πρόβες και εμπιστευσου τον μαέστρο σου.εισαι ο μονος καλλιτέχνης απο όσους εχω δει,που σε καθε εμφάνιση κατι θα γινεται παντα με τον ηχο με τα ακουστικα σου κτλ αν δεν κάνουν διωξτους εσυ τα χρεώνεσαι ολα και με το να εκνευρίζεσαι συνεχεια μονο εσυ βγαίνεις χαμένος
Ένα άλλο λάθος που έκανε χτες ήταν όταν έλεγε το "Δώσε ένα τέλος" σε μια φάση είπε "Τα πλήθη ΜΑΖΕΨΕ και πάλι" χαχαχαχαχαχα... Καλό πετυχημένο λάθος.
Ακριβώς. 57 πήγε πια ας ηρεμήσει λιγάκι με τα χωσίματα. Τέλος πάντων, δεν είναι και τόσο μεγάλο το θέμα, απλά κι εγώ έχω βαρεθεί να ακούω από κόσμο ότι ''πήγαμε στο Νότη και δεν μας άρεσε γιατί συνέχεια μιλούσε, γιατί δεν είπε πολλές επιτυχίες του, γιατί λέει πολλά κοινωνικά κλπ''. Και δεν είναι τα κοινωνικά αυτά καθ' αυτά το θέμα, όπως λέει ο JB, γιατί θα καταλήξουμε πάλι στο κλασικό ότι σημασία έχει και ποια από τα κοινωνικά του επιλέγει να πει. Σε κάθε περίπτωση το φετινό σχήμα είναι ευκαιρία να ξανακερδίσει ο Νότης κάποια μερίδα του κόσμου που ενδεχομένως έχασε.Billbill έγραψε:με το να εκνευρίζεσαι συνεχεια μονο εσυ βγαίνεις χαμένος
Βillbill, για τα της ροής τα ξανάπαμε και την προηγούμενη βδομάδα... αλλά ο κοντός είναι αλλού... Δεν σκέφτεται όπως εσύ, εγώ και ο καθένας, στα @@ αν του πούνε ότι κάνει κακό πρόγραμμα ή αν θα ξανακερδίσει το κοινό του... Αυτός το βλέπει σαν ευκαιρία να κάνει τα δικά του... ειδικά τώρα που έχει και Καρρά δίπλα του...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Δεν νομιζω οτι το σκέφτεται ετσι,τον καίει το κοινωνικό σιγουρα και δεν ειναι οτι θελει απλα να κανει το κομμάτι του ,εγω πιστευω οτι θελει να ξυπνήσει τον κοσμο που κοιμαται τον υπνο του δικαίου.ομως μ αυτον τον τροπο το χανει. Γι αυτο μιλαω για ΡΟΗ για έξυπνο προγραμμα και για διπλωματία ,μονο ετσι θα κερδίσει αυτο που εχει βαλει ως σκοπό ,μονο με ενα καλοκουρδισμένο και έξυπνο προγραμμα δίχως φωνές και παρεξηγήσεις δίχως κηρύγματα και λογους μπορει να καταφέρει τον σκοπό του.και ετσι μονο κερδισμένος θα βγει.αυτο θελει και ο ιδιος αλλα το χανει σ αυτα που εχω πει έως τωρα.πιστευω πως αν καποιος φίλος του του τα έλεγε αυτα σε καθε ευκαιρία τοτε και ο ιδιος θα τα καταλάβαινε.οποτε οταν μίλησα για παλαμακηδες αναφερόμουν σ αυτον τον τομέα.οτι εμεις δεν χρειαζεται οταν τον συναντάμε να του λεμε μπραβο συνεχισε ετσι κτλ κτλ αλλα αναδεικνύοντας τα προβληματα ισως κσι ο ιδιος καταλάβει που το χει "χασει" και το διορθώσει.
- Scorpion86
https://www.instagram.com/p/BMt3ru5Dn-6 ... at=8882481
Χάλια ο κόσμος με τα κοινωνικά. Μόνο το μισό μαγαζί τραγουδάει. Ντροπή σου Νότη, θέλουμε τσιφτετέλι και "στα σκουπίδια βρίσκω τα καλύτερα ταξίδια".
Χάλια ο κόσμος με τα κοινωνικά. Μόνο το μισό μαγαζί τραγουδάει. Ντροπή σου Νότη, θέλουμε τσιφτετέλι και "στα σκουπίδια βρίσκω τα καλύτερα ταξίδια".

Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Με το ντουέτο τι γίνετε αλήθεια? Μήπως αλλάξαν γνώμη? Βέβαια αν δε υπάρχει κάποιο κομμάτι δυνατο και δε κυκλοφορήσει κανονικά... γίνει το ίδιο πράγμα με τη ζηνα καλύτερα να μην το λένε..Δε γίνετε να τραγουδάνε μόνο όσοι έχουν παει δέκα φορές ή το χουν λιώσει στ ίντερνετ..Το κακο βέβαια είναι ότι μία τέτοια συνεργασία να μη υπάρχει ούτε εν δέκα λεπτό και με τους δύο στη πίστα?Έστω για το τζερτζλεε από Φωτο κ βίντεο..