Ο Derti δεν είναι το σύνολο γι αυτό και ξεχωρίζει. Η μάζα ακούει Δρομο, Ρυθμο, Σφερα. Εκει δεν θα ακούσεις π.χ. το Και Χριστος και αλήτης όπως στον Derti, θα ακουσεις απο παλαιότερα-πιο προσφατα το Χανομαι καρδια μου, το Παρτον δρομο, το Δωσε ενα τελος κλπ. Αυτό δεν σημαίνει ότι στο πέρασμα των χρόνων δεν είναι αδικημένα επειδη τα παίζει 1 στους 30 σταθμούς. Επίσης από τα σινγκλ που έβγαλε η Συνταγή κάλλιστα θα μπορουσε να μπει σε τελευταιους δισκους και να ξεχωρισει .81argus έγραψε:Το ''Θέλω να ζήσω τώρα αλλιώς'' και το ''Έρωτας είναι έρωτας'' δεν είναι καθόλου αδικημένα κομμάτια.
1. Είναι 2 κομμάτια που τα ξέρουν όλοι οι μη νοτικοί και τα αγαπάνε όλοι οι μη νοτικοί.
2. Ο Derti τα τιμάει συνέχεια επί καθημερινή βάση και τα 2.
Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: Νότης Σφακιανάκης
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση με τον Νότη είναι ότι σχετικά άργησε να βάλει χασάπικο σε δίσκο του. Το πρώτο δείγμα ήταν το ''Κάψε'' στο ''Πολύχρωμα & Έντονα'' το 2000. Έκτοτε βάζει πάντα πλην του ''21+4 Ματωμένα Δάκρυα'' που έλειπε πολύ.
Υ.Γ.1 Ότι ακριβώς ισχύει για το ''Θέλω να ζήσω τώρα αλλιώς'' και το 'Έρωτας είναι έρωτας'' ισχύει και για ''Το φινάλε της καρδιάς''.
Υ.Γ.2 Αδικημένο κομμάτι από ''Πρώτη φορά'' ξεκάθαρα το ''Κρύβομαι''.
Υ.Γ.3 Αδικημένα πιστεύω δεν είναι τόσο πολύ από τον κόσμο. Ο Νότης πιστεύω πως τα έχει αδικήσει. Ο κόσμος τα αγαπάει και περιμένει να τα ακούσει. Ο Νότης δεν τα λέει. Το ''Έρωτας είναι έρωτας'' τώρα το επανέφερε μετά από τόσα χρόνια.
Υ.Γ.1 Ότι ακριβώς ισχύει για το ''Θέλω να ζήσω τώρα αλλιώς'' και το 'Έρωτας είναι έρωτας'' ισχύει και για ''Το φινάλε της καρδιάς''.
Υ.Γ.2 Αδικημένο κομμάτι από ''Πρώτη φορά'' ξεκάθαρα το ''Κρύβομαι''.
Υ.Γ.3 Αδικημένα πιστεύω δεν είναι τόσο πολύ από τον κόσμο. Ο Νότης πιστεύω πως τα έχει αδικήσει. Ο κόσμος τα αγαπάει και περιμένει να τα ακούσει. Ο Νότης δεν τα λέει. Το ''Έρωτας είναι έρωτας'' τώρα το επανέφερε μετά από τόσα χρόνια.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Για 2η συνεχή εβδομάδα 3 δίσκοι του Νότη στην πρώτη 10άδα πωλήσεων.
Άντε να βγει κι ο καινούριος..
http://www.ifpi.gr/charts_el.html
Άντε να βγει κι ο καινούριος..
http://www.ifpi.gr/charts_el.html
Πάντως από τα λεγόμενα του φίλου που πήγε και τα κοινωνικά να κόψει πάλι τους μισούς ύμνους δε θα τους πει..Εδώ είπε 2 μόνο καινούργια και 2 παλιά κοινωνικά και πάλι δε χωρέσε πολλά..Ή λύση είναι μία τα ποτ πουρι και προφανώς όχι αυτό με το παρτα και το όλα τα σαγαπώ έλεος..
Υγ:Άντε σιγά σιγά να βγει καμιά ανακοίνωση και φυσικά να ανέβει το τραγούδι από τη πανικ να δούμε και οως θα πάει από αντιδράσεις του κόσμου..
Υγ:Άντε σιγά σιγά να βγει καμιά ανακοίνωση και φυσικά να ανέβει το τραγούδι από τη πανικ να δούμε και οως θα πάει από αντιδράσεις του κόσμου..
Μόλις μίλησα με την πανικ και η απάντηση που πηρα ειναι οτι ο δισκος θα βγει πριν βγει ο χρονος στις προσεχεις βδομάδες.οποτε καλα Χριστούγεννα.ενας δισκος με εφτα τραγουδια ηδη ηχογραφημένα ηδη έτοιμα με προχειρη δουλεια απο πλευρά παραγωγού στο θεμα της ηχογραφησης ( αν κρίνω απο το άκουσμα του προξενιου στο ραδιόφωνο ).Αναμονη δυο χρονια και κατι.το πόσο ξενέρωσα δεν λέγεται.και να ελεγα οτι δεν εχω ακούσει κανενα οπως στον δίσκο μαζι παει και ερχεται.αλλα τωρα εχουμε ακούσει τα 6 απ τα εφτα.τι να πω μεγαλη ξενερα μονο αυτο
-
γεια σας παιδιά, έχω μια ερώτηση όση έχετε πάει στο τεάτρο, τι λέει το μπαρ ? βλέπουμε τίποτα ?? ευχαριστώ
- Scorpion86
Ημαρτον με την γκρίνια σας. Εβγαλες και πορισμα οτι εγινε προχειροδουλειά; Πως; Ειδες την γυάλινη σφαίρα σου; Μια χαρα δουλεια εγινε στο Προξενιό. Σταμάτα την κλάψα επιτέλους.Billbill έγραψε:Μόλις μίλησα με την πανικ και η απάντηση που πηρα ειναι οτι ο δισκος θα βγει πριν βγει ο χρονος στις προσεχεις βδομάδες.οποτε καλα Χριστούγεννα.ενας δισκος με εφτα τραγουδια ηδη ηχογραφημένα ηδη έτοιμα με προχειρη δουλεια απο πλευρά παραγωγού στο θεμα της ηχογραφησης ( αν κρίνω απο το άκουσμα του προξενιου στο ραδιόφωνο ).Αναμονη δυο χρονια και κατι.το πόσο ξενέρωσα δεν λέγεται.και να ελεγα οτι δεν εχω ακούσει κανενα οπως στον δίσκο μαζι παει και ερχεται.αλλα τωρα εχουμε ακούσει τα 6 απ τα εφτα.τι να πω μεγαλη ξενερα μονο αυτο
- Scorpion86
Στην ανακοινωση του Teatro αναφερει οτι το μαγαζι θα δουλευει από την επόμενη εβδομάδα και Κυριακή ή εγώ κατάλαβα λάθος;
Έχω αυτί και ακουω ποια γκρίνια και ποια κλάψα μου λες.η ηχογραφηση κάπου χανει και στο τελευταίο ρεφρέν φτιάχνει ,στα κουπλέ ειδικα στο πρωτο ο Νότης "ρίχνεται".Στον δίσκο μαζι ολα ηταν καλα στο θεμα της ηχογραφησης.οπως πρεπει και στα μπάσα και στα πρίμα και στην ακουστική ο Νότης.στις αυτοτελείς καπελώνονταν η φωνη του απ τα οργανα.στον νεο δίσκο προβλέπω για το λιγο που ακουσα κατι ενδιάμεσο απο αυτοτελείς και μαζι.δεν θα ειναι κακός αλλα ουτε και άρτιος.αυτα απο μένα και τι να κανω ειμαι ψειρας και εχω μουσικό αυτί.
- Scorpion86
Να στο πω χύμα. Εχεις θέμα με τον Βλάχο και μάλιστα χοντρό. Κανείς δεν λέει ότι δεν έκανε εγκληματα σε δισκους αλλά το να προδικάζεις ότι έγινε προχειροδουλεια πριν καν βγει ο δισκος σε κυκλοφορία πως το κάνεις; Εχεις αυτί; Ε όταν αποκτήσεις και κάποιο δίπλωμα μουσικων σπουδών, παραγωγής μουσικής, τότε να κρίνεις. Μια χαρα δουλειά έγινε στο Προξενιό.Billbill έγραψε:Έχω αυτί και ακουω ποια γκρίνια και ποια κλάψα μου λες.η ηχογραφηση κάπου χανει και στο τελευταίο ρεφρέν φτιάχνει ,στα κουπλέ ειδικα στο πρωτο ο Νότης "ρίχνεται".Στον δίσκο μαζι ολα ηταν καλα στο θεμα της ηχογραφησης.οπως πρεπει και στα μπάσα και στα πρίμα και στην ακουστική ο Νότης.στις αυτοτελείς καπελώνονταν η φωνη του απ τα οργανα.στον νεο δίσκο προβλέπω για το λιγο που ακουσα κατι ενδιάμεσο απο αυτοτελείς και μαζι.δεν θα ειναι κακός αλλα ουτε και άρτιος.αυτα απο μένα και τι να κανω ειμαι ψειρας και εχω μουσικό αυτί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Δευ Νοέμ 14, 2016 5:30 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εξαιρετική δουλειά και όποιος δεν το ακούει είναι κομπλεξικός. Καμπάνα ήχος και επιτέλους ακούγεται πολύ καλά και στην μέγιστη ένταση.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Αρτιοτατο....
Λεπτομερεια στο τελος: πρεπει να λεει "κι αν μας σκιαζει η φοβερα" κι οχι "κι αμα σκασει η φοβερα"
(Ειπαμε, εχω κολλημα με τους στιχους :) )
Λεπτομερεια στο τελος: πρεπει να λεει "κι αν μας σκιαζει η φοβερα" κι οχι "κι αμα σκασει η φοβερα"
(Ειπαμε, εχω κολλημα με τους στιχους :) )
- Eptapsyxos87
Συμφωνώ και επαυξάνω!!!!!ilias16 έγραψε:Εξαιρετική δουλειά και όποιος δεν το ακούει είναι κομπλεξικός. Καμπάνα ήχος και επιτέλους ακούγεται πολύ καλά και στην μέγιστη ένταση.

Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
Το διαβασα κι εγω και απόρησα. ειπα να σας το γραψω αλλα λεω μαλλον καποιο τυπογραφικο λαθος αν και δεν ειναι ξεκαθαρο τι εννοει.Scorpion86 έγραψε:Στην ανακοινωση του Teatro αναφερει οτι το μαγαζι θα δουλευει από την επόμενη εβδομάδα και Κυριακή ή εγώ κατάλαβα λάθος;
Μετά από ένα μαγευτικό διήμερο που μας χάρισαν στο Teatro ο Νότης Σφακιανάκης ο Βασίλης Καρρας και οι συνεργάτες τους, σας περιμένουν με ανυπομονησία και Σαββατοκύριακο.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας κάντε έγκαιρα την κράτηση σας στο τηλέφωνο 2109400726-727 μιας και οι θεσεις ειναι περιορισμένες ... Βασίλης και Νότης Περπατανε Παράλληλα απο τον Βορρά μεχρι τον Νότο!!!
Ρε παιδιά δεν σας έκανε εντύπωση που το τραγούδι ανέβηκε με ελληνικούς χαρακτήρες και μόνο πχ (Επίσημο Βίντεο Με Στίχους).Τι φάση;;;Έπεσε καμιά γραμμή απο τον κοντό να το ανεβάσουν έτσι;;;Απ'ότι είδα στα άλλα βίντεο που έχουν ανεβάσει γράφουν τα κλασσικά official,teaser,video,lyrics κτλ
- fylakas_aggelos
Έχω την εντύπωση πως έτσι είχε ανέβει και το Έχει να κάνει.ilias16 έγραψε:Ρε παιδιά δεν σας έκανε εντύπωση που το τραγούδι ανέβηκε με ελληνικούς χαρακτήρες και μόνο πχ (Επίσημο Βίντεο Με Στίχους).Τι φάση;;;Έπεσε καμιά γραμμή απο τον κοντό να το ανεβάσουν έτσι;;;Απ'ότι είδα στα άλλα βίντεο που έχουν ανεβάσει γράφουν τα κλασσικά official,teaser,video,lyrics κτλ
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Νομίζω πως ο Νότης βρήκε την εταιρεία που του ταιριάζει.
Όλα πάνε ρολόι.
Όλα πάνε ρολόι.
Life is a RollerCoaster...
Μπα όχι φίλε κανονικά και με λατινικούς χαρακτήρες όπως ανεβαίνουν όλα το ανέβασαν.fylakas_aggelos έγραψε:Έχω την εντύπωση πως έτσι είχε ανέβει και το Έχει να κάνει.ilias16 έγραψε:Ρε παιδιά δεν σας έκανε εντύπωση που το τραγούδι ανέβηκε με ελληνικούς χαρακτήρες και μόνο πχ (Επίσημο Βίντεο Με Στίχους).Τι φάση;;;Έπεσε καμιά γραμμή απο τον κοντό να το ανεβάσουν έτσι;;;Απ'ότι είδα στα άλλα βίντεο που έχουν ανεβάσει γράφουν τα κλασσικά official,teaser,video,lyrics κτλ
- Dimitris96
Αυτο Μαγδα θα το δούμε στην πορεία...ΜΑΓΔΑ έγραψε:Νομίζω πως ο Νότης βρήκε την εταιρεία που του ταιριάζει.
Όλα πάνε ρολόι.
Μακάρι γιατι τοσα χρόνια κουτουρού τα έφαγε ειδικά ο τελευταίος δίσκος πέρασε αδιάφορος ενώ ειχε ωραια κομματια...
Notis Sfakianakis