Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Την Δευτέρα που μας έρχεται θα γίνει απο τον νοτη σε συνεργασία με τον ντέρτι η προ ακρόαση των 7 τραγουδιων.
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Ο τιτλος του δισκου θα ονομαζεται 'οταν επικοινωνουμε..τέλικα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ την Τρί Νοέμ 29, 2016 3:58 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άντε επιτέλους δε πήγαινε άλλο ευτυχώς πριν τα κάψει από το λαιβ..Καλή κίνηση αυτή να ακουστούν από τον ντερτι είναι ο μόνος που μπορεί να παίξει και στη συνέχεια... Ωραίο και το εξώφυλλο..
- Scorpion86
Ο Νότης Σφακιανάκης παρουσιάζει την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 7μμ όλα τα νέα του τραγούδια αποκλειστικά στους ακροατές του Derti 98,6 ..!
Στείλτε sms στο 54301 γράφοντας Derti κενό ΝΟΤΗΣ και το ονοματεπώνυμο σας και κερδίστε μια από τις 20 Vip προσκλήσεις!
Η μεγάλη κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στην εκπομπή της Εύης Αγγελίνας 1 - 4μμ..!

https://www.facebook.com/RADIODERTI/pho ... =3&theater
Στείλτε sms στο 54301 γράφοντας Derti κενό ΝΟΤΗΣ και το ονοματεπώνυμο σας και κερδίστε μια από τις 20 Vip προσκλήσεις!
Η μεγάλη κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στην εκπομπή της Εύης Αγγελίνας 1 - 4μμ..!

https://www.facebook.com/RADIODERTI/pho ... =3&theater
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Ωραιο ειναι, αν και φερνει λιγο με εξωφυλλο βιβλιου παρα δισκου!!Ωραίο και το εξώφυλλο..
Κριμα και ο τίτλος ο δικός μου γολγοθάς - ανθρωπου αναβασις ηταν οτι επρεπε.αυτα κάνουν οι βιασύνες απ αυτους που ανεβάζουν στα σάιτ αλλα και εγω που βιάστηκα να ευχαριστήσω.υπαναχωρησε ο Νότης φοβούμενος μην τυχόν και γίνει τιποτα περίεργο.τελος πάντων.
Ξέρουμε ημερομηνία κυκλοφοριας ;;;;
Ξέρουμε ημερομηνία κυκλοφοριας ;;;;
- fylakas_aggelos
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Kαι γω πιστευω 13/12 για να συμπληρωθουν 7 χρονια απο την προηγουμενη τριλογια ..
Τέλειο το εξώφυλλο παιδιά. Επιτέλους και λίγο χρώμα
Θυμίζει ''Με αγάπη ότι κάνεις''

Θυμίζει ''Με αγάπη ότι κάνεις''
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- Scorpion86
O νέος δίσκος του Νότη Σφακιανάκη, με τίτλο «Όταν Επι-κοινωνούμε...», στα δισκοπωλεία από τις 07/12...!!!!

https://www.facebook.com/NotisSfakianak ... =3&theater

https://www.facebook.com/NotisSfakianak ... =3&theater
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΛΑΤΙΝΕΣ...7 ΤΟΥ ΜΗΝΑ...ΠΑΝΙΚΟΣ...ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΡΑΦΙΑ...
Να φανταστώ οτι μόνο στα PUBLIC θα υπάρχει;
- Scorpion86
Στα Public σίγουρα, όπως συνέβη και με τον "ΜΑΖΙ" ήταν τα μόνα καταστήματα έγκαιρα τροφοδοτημένα. Βέβαια, στον "ΜΑΖΙ" δεν είχαν πάρει αρκετά κομμάτια με συνέπεια το απογευμα της κυκλοφορίας να έχουν εξαφανιστεί σε όλα τα καταστήματα. Στην υπόλοιπη Ελλάδα είχε καθυστερήσει 1-2 μέρες.notisfan έγραψε:Να φανταστώ οτι μόνο στα PUBLIC θα υπάρχει;
Ολα αυτα τα χρονια περιμενα και εγω παντα 1-3 ημερες να ερθει επαρχια (ακομα και Θεσσαλονοκη).Φετος ελπιζω να τον εχω απο την πρωτη μερα στα χερια μου (λογω Αθήνας) :pScorpion86 έγραψε:Στα Public σίγουρα, όπως συνέβη και με τον "ΜΑΖΙ" ήταν τα μόνα καταστήματα έγκαιρα τροφοδοτημένα. Βέβαια, στον "ΜΑΖΙ" δεν είχαν πάρει αρκετά κομμάτια με συνέπεια το απογευμα της κυκλοφορίας να έχουν εξαφανιστεί σε όλα τα καταστήματα. Στην υπόλοιπη Ελλάδα είχε καθυστερήσει 1-2 μέρες.notisfan έγραψε:Να φανταστώ οτι μόνο στα PUBLIC θα υπάρχει;
- Scorpion86
Ελα στο κατάστημα που είναι στο Πασαλιμάνι. Μεσημεράκι το είχα πάρει, την ίδια μέρα, απόγευμα δεν υπήρχε δείγμα!notisfan έγραψε:Ολα αυτα τα χρονια περιμενα και εγω παντα 1-3 ημερες να ερθει επαρχια (ακομα και Θεσσαλονοκη).Φετος ελπιζω να τον εχω απο την πρωτη μερα στα χερια μου (λογω Αθήνας) :pScorpion86 έγραψε:Στα Public σίγουρα, όπως συνέβη και με τον "ΜΑΖΙ" ήταν τα μόνα καταστήματα έγκαιρα τροφοδοτημένα. Βέβαια, στον "ΜΑΖΙ" δεν είχαν πάρει αρκετά κομμάτια με συνέπεια το απογευμα της κυκλοφορίας να έχουν εξαφανιστεί σε όλα τα καταστήματα. Στην υπόλοιπη Ελλάδα είχε καθυστερήσει 1-2 μέρες.notisfan έγραψε:Να φανταστώ οτι μόνο στα PUBLIC θα υπάρχει;

Εχω κανονισει ηδη ρεπο απο τη δουλεια...μονο αυτο εχω να πω!:DScorpion86 έγραψε:Ελα στο κατάστημα που είναι στο Πασαλιμάνι. Μεσημεράκι το είχα πάρει, την ίδια μέρα, απόγευμα δεν υπήρχε δείγμα!notisfan έγραψε:Ολα αυτα τα χρονια περιμενα και εγω παντα 1-3 ημερες να ερθει επαρχια (ακομα και Θεσσαλονοκη).Φετος ελπιζω να τον εχω απο την πρωτη μερα στα χερια μου (λογω Αθήνας) :pScorpion86 έγραψε:Στα Public σίγουρα, όπως συνέβη και με τον "ΜΑΖΙ" ήταν τα μόνα καταστήματα έγκαιρα τροφοδοτημένα. Βέβαια, στον "ΜΑΖΙ" δεν είχαν πάρει αρκετά κομμάτια με συνέπεια το απογευμα της κυκλοφορίας να έχουν εξαφανιστεί σε όλα τα καταστήματα. Στην υπόλοιπη Ελλάδα είχε καθυστερήσει 1-2 μέρες.notisfan έγραψε:Να φανταστώ οτι μόνο στα PUBLIC θα υπάρχει;
Σκορπιε εχεις να πεις κατι πανω στην ακουστική του δίσκου ;;;;;;;
- Scorpion86
Δεν τον έχω ακούσει.Billbill έγραψε:Σκορπιε εχεις να πεις κατι πανω στην ακουστική του δίσκου ;;;;;;;
Έπειτα απο τα συνεχή σχολια μας πανω στο θεμα της ηχογραφησης έμαθε οτι έγιναν κάποιες διορθώσεις την τελευταια στιγμή.αν υπαρχει καποιος που να εχει ακούσει κάποιο απόσπασμα απο τον δίσκο πέραν του προξενιου παρακαλείτε να μας πει αν η ηχογραφηση πέτυχε....;;;;;
- Scorpion86
Πάντα κάνει ένα τελευταίο check και έλεγχο στον ήχο και το αποτέλεσμα. Το ίδιο είχε συμβεί και με τον Μαζί που διόρθωσε κάποια πράγματα πριν την κυκλοφορία του.