Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ 81 ARGUS..ΟΤΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ...ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ...
- Scorpion86
Στο Πασαλιμάνι στα public υπήρχε το μεσημέρι αφού είχε χρειαστεί να γίνει δευτερη τροφοδοσία μέσα στην ίδια μέρα και το απόγευμα εξαντλήθηκε 2η φορά! Ενδεικτικό περιστατικό ανεβαίνω πάνω παίρνω τον δισκο και με πιάνει μία κοπελιά και με ρωτάει που τον βρήκα τον δίσκο γιατί ήθελε να τον προμηθευτει. Στην δε ουρα γις να πληρώσω ήταν ένας μπροστά μου με δυο δισκάκια το ένα ήταν ο Μαζι. Μόνο ο Νότης αυτά. Και άσε τους δύσπιστους να κλαψουρίζουν και να αμφισβητούν. Αλλωστε γι αυτό υπάρχουν εδώ μέσα, για να γκρινιάζουν.81argus έγραψε:Αντικειμενικά ο Νότης πουλάει τρελά. Τι εννοώ; Πριν δυο εβδομάδες ο δίσκος του Καρρά κυκλοφόρησε με το Πρώτο Θέμα και στην έκδοση των 2€. Τι σημαίνει αυτό; Ο οποιοσδήποτε που πήρε την εφημερίδα "φορτώθηκε" και τον δίσκο με το έτσι θέλω. Να αμέσως οι πλατίνες. Το ίδιο έκανε και ο Παντελίδης σε όλους τους δίσκους του. Επίσης αύριο κυκλοφορεί ο δίσκος του Τσαλίκη με εφημερίδα μόνο με 1€. Στην περίπτωση του Νότη δεν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί θα πάμε στο δισκοπωλείο και θα το αγοράσουμε κανονικά στην κανονική του τιμή. Χαρακτηριστικά θυμάμαι στον "Μαζί" την πρώτη μέρα όταν είχα πάει στα Public με το που μπήκα στο κατάστημα και με είδαν οι πωλήτριες μου είπαν για τον δίσκο του Νότη; Λέω ναι και έγραψαν το όνομα μου σε μια λίστα με άλλα 50 άτομα που τα είχαν παραγγείλει γιατί είχαν εξαντληθεί όλα από το πρωί. Οι πωλήτριες τα είχαν παίξει και μου είπαν πως από το πρωί γίνεται χαμός και πως όλοι που ερχόντουσαν ζητούσαν τον δίσκο του Νότη και πως αυτό δεν το έχουνε ζήσει ποτέ ξανά που γινόταν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Κυρ Δεκ 04, 2016 4:33 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Ακριβώς Scorpion
http://www.greekmusicshop.gr/eshop/prod ... =94&page=1
Ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες πωλήσεις επί σειρά ετών. Έτσι αναφέρει ο παραπάνω σύνδεσμος.
Υ.Γ. Label Minos Emi λέει. Η Panik είναι label της Minos;

Ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες πωλήσεις επί σειρά ετών. Έτσι αναφέρει ο παραπάνω σύνδεσμος.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- Scorpion86
Nαι, είχε γραφτεί και παλαιότερα εδώ μέσα.81argus έγραψε:Ακριβώς Scorpion![]()
- Scorpion86
Ζούμε μεγάλες στιγμές. Διαδικτυακό ξεκατίνιασμα Λεμπιδάκη-Γουμενίδη. Μεγάλες στιγμές λέμε!
http://www.newspistol.gr/article/60402/ ... gory_id=61

http://www.newspistol.gr/article/60402/ ... gory_id=61
εσεις οι φανατικοι και γω ο μη οπως με παρουσιαζετε καταλαβαινετε τι λεω?ειπα οτι πουλαει για τα δεδομενα σημερα μια χαρα αλλα τα νουμερα που λετε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.Τι 30000? Τοποθετησεις ναι,πωλησεις οχι ειτε σας αρεσει ειτε οχι.Το τι λεει ο ενας και τι λεει ο αλλος απ ολους αυτους δε με ενδιαφερει.Το προιον τους πουλανε.Το τι βλεπω εγω με τα ματια μου λεω και μονο.H δισκογραφια εχει πεθανει με τη μορφη που ξερουμε.Εκτος αν πια βαζουν μεσα και τα downloads σε playstore και itunes και βγαζουν συνολο.Kαι οσοι μιλανε για 7 πλατινες του ΜΑΖΙ δε νομιζω οτι ο Νotis δε θα του αρεσε να γινει απονομη αν ισχυε κατι τετοιο.
- Scorpion86
To "εσείς οι φανατικοί" είναι καινούργιο επιχείρημα? Δηλαδή, όποιος είναι φανατικός λέει πράγματα από το μυαλό του? Γεγονότα σου αναφέραμε αλλά εσύ δεν λες να λάβεις υπόψη σου και τα απορρίπτεις επειδή είσαι κολλημένος στο "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αυτά τα νούμερα". Δεν είμαστε εμείς φανατικοί αλλά εσύ εγκλωβισμένος στην άποψη σου και δεν ακους τους άλλους που σου αναφέρουν γεγονότα που δείχνουν την δυναμική ενός καλλιτέχνη που διαφέρει από την μάζα καλώς ή κακώς. Και αυτό δεν το λέει ένας φανατικός αλλά το λένε άπαντες. Μπορεί να του χρεώνουν το οτιδήποτε σχετικά με τις τοποθετησεις του, αλλά φωνητικά τον παραδέχονται όλοι όπως και για την διαχρονική ποιοτητα των τραγουδιών του. Όσο για τον ΜΑΖΙ δεν έγινε η απονομή για λόγους άλλους, όχι επειδή δεν ήθελε ο Νότης. Ασε που τον Νότη δεν τον ενδιαφέρουν πλέον οι αριθμοί όταν έχει βιώσει εποχές που πούλαγε 300 και 400.000 δίσκους. Γι' αυτό κι όταν του είπε ο Μπογδάνος ότι το 30.000 για τα δεδομενα της εποχής είναι αξιοσέβαστος αριθμός είπε "Τίποτα δεν είναι. Πλάκα είναι".griniaris έγραψε:εσεις οι φανατικοι και γω ο μη οπως με παρουσιαζετε καταλαβαινετε τι λεω?ειπα οτι πουλαει για τα δεδομενα σημερα μια χαρα αλλα τα νουμερα που λετε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.Τι 30000? Τοποθετησεις ναι,πωλησεις οχι ειτε σας αρεσει ειτε οχι.Το τι λεει ο ενας και τι λεει ο αλλος απ ολους αυτους δε με ενδιαφερει.Το προιον τους πουλανε.Το τι βλεπω εγω με τα ματια μου λεω και μονο.H δισκογραφια εχει πεθανει με τη μορφη που ξερουμε.Εκτος αν πια βαζουν μεσα και τα downloads σε playstore και itunes και βγαζουν συνολο.Kαι οσοι μιλανε για 7 πλατινες του ΜΑΖΙ δε νομιζω οτι ο Νotis δε θα του αρεσε να γινει απονομη αν ισχυε κατι τετοιο.
Το ότι γίνεται χαμός την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας ενός δίσκου δεν συνιστά απόδειξη ότι ο δίσκος αυτός έκανε όντως τρελά νούμερα. Αν θυμάστε στις Αυτοτελείς ο δίσκος ήταν αρκετές βδομάδες στην πρώτη θέση του chart της ifpi, σε αντίθεση με τον Μαζί που δεν έκανε τόσο καλή πορεία. Σε κάθε περίπτωση κανείς μας δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά τα νούμερα. Και κανείς δεν αμφισβητεί ότι ο Νότης ακόμα και σήμερα έχει μεγάλη δυναμική όσον αφορά τις πωλήσεις, αλλά και ότι τα νούμερα ακόμα και του πιο πρόσφατος παρελθόντος δεν τα κάνει κανείς. Μην πει κάποιος την γνώμη του εδώ μέσα, αμέσως να χαρακτηριστεί. Είπε ο άνθρωπος ότι ο Νότης είναι ο μόνος που πουλάει ακόμα μαζί με Ρέμο και Παντελίδη κι εσείς του λέτε ότι μπήκε εδώ για να γκρινιάξει και να αμφισβητήσει. Χαλαρώστε λιγάκι.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Tα γεγονοτα που αναφερετε δε τα αμφισβητω ,και γω τα ιδια κανω και στις ΜΝΗΜΕΣ ανεβηκα αεροδρομιο Κυριακη που κυκλοφορησε για να τον αγορασω.Αλλο πραγμα λεω.πχ αν στη μεγαλυτερη πια αλυσιδα πουληθηκαν 2000 κομματια απο το ΜΑΖΙ και μιλαω για πωλησεις πειτε μου τα υπολοιπα νουμερα οτι πουληθηκαν απο τα περιπτερα..και το σταματαω εδω...Scorpion86 έγραψε:To "εσείς οι φανατικοί" είναι καινούργιο επιχείρημα? Δηλαδή, όποιος είναι φανατικός λέει πράγματα από το μυαλό του? Γεγονότα σου αναφέραμε αλλά εσύ δεν λες να λάβεις υπόψη σου και τα απορρίπτεις επειδή είσαι κολλημένος στο "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αυτά τα νούμερα". Δεν είμαστε εμείς φανατικοί αλλά εσύ εγκλωβισμένος στην άποψη σου και δεν ακους τους άλλους που σου αναφέρουν γεγονότα που δείχνουν την δυναμική ενός καλλιτέχνη που διαφέρει από την μάζα καλώς ή κακώς. Και αυτό δεν το λέει ένας φανατικός αλλά το λένε άπαντες. Μπορεί να του χρεώνουν το οτιδήποτε σχετικά με τις τοποθετησεις του, αλλά φωνητικά τον παραδέχονται όλοι όπως και για την διαχρονική ποιοτητα των τραγουδιών του. Όσο για τον ΜΑΖΙ δεν έγινε η απονομή για λόγους άλλους, όχι επειδή δεν ήθελε ο Νότης. Ασε που τον Νότη δεν τον ενδιαφέρουν πλέον οι αριθμοί όταν έχει βιώσει εποχές που πούλαγε 300 και 400.000 δίσκους. Γι' αυτό κι όταν του είπε ο Μπογδάνος ότι το 30.000 για τα δεδομενα της εποχής είναι αξιοσέβαστος αριθμός είπε "Τίποτα δεν είναι. Πλάκα είναι".griniaris έγραψε:εσεις οι φανατικοι και γω ο μη οπως με παρουσιαζετε καταλαβαινετε τι λεω?ειπα οτι πουλαει για τα δεδομενα σημερα μια χαρα αλλα τα νουμερα που λετε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.Τι 30000? Τοποθετησεις ναι,πωλησεις οχι ειτε σας αρεσει ειτε οχι.Το τι λεει ο ενας και τι λεει ο αλλος απ ολους αυτους δε με ενδιαφερει.Το προιον τους πουλανε.Το τι βλεπω εγω με τα ματια μου λεω και μονο.H δισκογραφια εχει πεθανει με τη μορφη που ξερουμε.Εκτος αν πια βαζουν μεσα και τα downloads σε playstore και itunes και βγαζουν συνολο.Kαι οσοι μιλανε για 7 πλατινες του ΜΑΖΙ δε νομιζω οτι ο Νotis δε θα του αρεσε να γινει απονομη αν ισχυε κατι τετοιο.
- Scorpion86
To φαινόμενο ήταν γενικευμένο, δεν έγινε απλά σε ένα καταστημα. Σε όλα σε όσα τοποθετήθηκε εξαντλήθηκε την ίδια μέρα και έγιναν δύο τροφοδοσίες μέχρι Παρασκευή και αυτά υπάρχουν από μαρτυρίες κι εδώ μέσα και σε αναρτήσεις της σελιδα της Cobalt. Εξαιρούνται τα καταστήματα της επαρχίας και Θεσσαλονίκης που πήραν τον δίσκο με καθυστέρηση. Κάποιες περιοχές τον προμηθεύτηκαν Παρασκευή δηλαδή. Ακριβή αριθμό δεν γνωρίζει κανείς, μονο η εταιρεία. Αλλά κάποιος εδώ μέσα ακόμα και όταν ανακοινώθηκε από κάποια εταιρεία οι πλατίνες του Οικονομόπουλου, έβγαινε και αμφισβητούσε ότι ισχύει αυτός ο αριθμός και ότι είναι κόλπα-τρικ των εταιρειών. Προφανώς εκείνος για να πειστεί για το πόσο έχει πουλήσει ένας καλλιτέχνης πρέπει να έρθει ο ίδιος ο καλλιτέχνης και να του μετρήσει μπροστά του ένα προς έναν τους δίσκους.griniaris έγραψε:Tα γεγονοτα που αναφερετε δε τα αμφισβητω ,και γω τα ιδια κανω και στις ΜΝΗΜΕΣ ανεβηκα αεροδρομιο Κυριακη που κυκλοφορησε για να τον αγορασω.Αλλο πραγμα λεω.πχ αν στη μεγαλυτερη πια αλυσιδα πουληθηκαν 2000 κομματια απο το ΜΑΖΙ και μιλαω για πωλησεις πειτε μου τα υπολοιπα νουμερα οτι πουληθηκαν απο τα περιπτερα..και το σταματαω εδω...Scorpion86 έγραψε:To "εσείς οι φανατικοί" είναι καινούργιο επιχείρημα? Δηλαδή, όποιος είναι φανατικός λέει πράγματα από το μυαλό του? Γεγονότα σου αναφέραμε αλλά εσύ δεν λες να λάβεις υπόψη σου και τα απορρίπτεις επειδή είσαι κολλημένος στο "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αυτά τα νούμερα". Δεν είμαστε εμείς φανατικοί αλλά εσύ εγκλωβισμένος στην άποψη σου και δεν ακους τους άλλους που σου αναφέρουν γεγονότα που δείχνουν την δυναμική ενός καλλιτέχνη που διαφέρει από την μάζα καλώς ή κακώς. Και αυτό δεν το λέει ένας φανατικός αλλά το λένε άπαντες. Μπορεί να του χρεώνουν το οτιδήποτε σχετικά με τις τοποθετησεις του, αλλά φωνητικά τον παραδέχονται όλοι όπως και για την διαχρονική ποιοτητα των τραγουδιών του. Όσο για τον ΜΑΖΙ δεν έγινε η απονομή για λόγους άλλους, όχι επειδή δεν ήθελε ο Νότης. Ασε που τον Νότη δεν τον ενδιαφέρουν πλέον οι αριθμοί όταν έχει βιώσει εποχές που πούλαγε 300 και 400.000 δίσκους. Γι' αυτό κι όταν του είπε ο Μπογδάνος ότι το 30.000 για τα δεδομενα της εποχής είναι αξιοσέβαστος αριθμός είπε "Τίποτα δεν είναι. Πλάκα είναι".griniaris έγραψε:εσεις οι φανατικοι και γω ο μη οπως με παρουσιαζετε καταλαβαινετε τι λεω?ειπα οτι πουλαει για τα δεδομενα σημερα μια χαρα αλλα τα νουμερα που λετε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.Τι 30000? Τοποθετησεις ναι,πωλησεις οχι ειτε σας αρεσει ειτε οχι.Το τι λεει ο ενας και τι λεει ο αλλος απ ολους αυτους δε με ενδιαφερει.Το προιον τους πουλανε.Το τι βλεπω εγω με τα ματια μου λεω και μονο.H δισκογραφια εχει πεθανει με τη μορφη που ξερουμε.Εκτος αν πια βαζουν μεσα και τα downloads σε playstore και itunes και βγαζουν συνολο.Kαι οσοι μιλανε για 7 πλατινες του ΜΑΖΙ δε νομιζω οτι ο Νotis δε θα του αρεσε να γινει απονομη αν ισχυε κατι τετοιο.

Αφού ούτε εσύ ξέρεις και βασίζεσαι σε υποθέσεις τι κάνεις νταηλίκια πάλι εδώ μέσα και χρησιμοποιείς εικονίδια 15χρονου; Εν προκειμένω η Cobalt δεν έβγαλε ποτέ ανακοίνωση για τις πωλήσεις του Μαζί οπότε ο καθένας μπορεί να ισχυρίζεται ότι θέλει δεδομένης και της πορείας του δίσκου.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Δε θελει να καταλαβει ο φιλος τι εννοω.Μιλαει για επανατροφοδοσια.Ποσοτητα ομως δε λεει.Αν πχ η πρωτη ηταν 50 κομματια η 100 ή 200.Μπορει και 20.Λογικο οι πρωτες φουρνιες να φευγουν ετσι και να δημιουργειται ντορος.Και οι πωλητες λογικο να μη εχουν ξαναδει κατι τετοιο αφου το μεγαλυτερο ποσοστο των φανατικων του Νοτη ειμαστε dayone.Aπο κει και μετα ομως τι γινεται.Και δε μιλαω με υποθεσεις εγω.Εχω δει νουμερα και στο προηγουμενο ποστ τα λεω.jdarmody έγραψε:Αφού ούτε εσύ ξέρεις και βασίζεσαι σε υποθέσεις τι κάνεις νταηλίκια πάλι εδώ μέσα και χρησιμοποιείς εικονίδια 15χρονου; Εν προκειμένω η Cobalt δεν έβγαλε ποτέ ανακοίνωση για τις πωλήσεις του Μαζί οπότε ο καθένας μπορεί να ισχυρίζεται ότι θέλει δεδομένης και της πορείας του δίσκου.
- Scorpion86
Jdarmody χωρίς παρεξήγηση, πλέον εσύ και ο auster για εμένα εδώ μέσα δεν υπάρχετε, μου είναι αδιάφορες οι τοποθετήσεις σας και τις αναρτήσεις σας δεν με ενδιαφέρει να τις σχολιάσω, πόσο μάλλον να μπω σε διαδικασία να συζητήσω μαζί σας. Δεν δούλεψε αυτό στο παρελθόν, είχαμε τσακωμούς, χαρακτηρισμούς και αναγκαζόταν η διαχειρίστρια να σβήνει σχόλια. Εδώ βλέπεις χαρακτηριστικό παράδειγμα δεν αναφέρθηκα καν σε εσένα και μου εγραψες με επιθετικό ύφος για νταηλίκια κλπ. Όυτε κατάλαβες τι συζητάω πιο πανω με τον griniaris. Δεν θα ξαναχαλάσω την ζαχαρένια μου για σένα. Για εμένα "Δεν Υπάρχεις". Κάνω αυτή τη διευκρίνηση και είναι η τελευταία μου αναφορά σε εσένα για να μη νομίζεις ότι στο μέλλον απέφευγα για κάποιο λόγο τις αναφορές ή τα ερωτήματα σου σε μένα. Και πάλι χωρίς παρεξήγηση αλλά βαρέθηκα να τσακώνομαι και να ξεκατινιάζομαι με τον κάθε jdarmody.
Y.Γ.: Griniaris σου έγραψα συγκεκριμένα πράγματα κι εσύ εμμένεις στην αρχική σου τοποθέτηση. Οk δεν θα προσπαθήσω να σε πείσω με περαιτέρω γεγονότα. Δικαίωμα σου να πιστευεις ότι θες. Με το ζόρι δεν γινεται να πείσεις κανέναν.
Y.Γ.: Griniaris σου έγραψα συγκεκριμένα πράγματα κι εσύ εμμένεις στην αρχική σου τοποθέτηση. Οk δεν θα προσπαθήσω να σε πείσω με περαιτέρω γεγονότα. Δικαίωμα σου να πιστευεις ότι θες. Με το ζόρι δεν γινεται να πείσεις κανέναν.
Οτι και να λετε μερικοί ο Νότης ειναι ο μονος καλλιτέχνης που αν βγαλει δίσκο εχει 30 χιλ σκληροπυρηνικούς που την πρωτη μέρα πρωτη βδομάδα θα αγοράσουν αυθεντικό τον δίσκο.παλιοτερα αυτοι οι σκληροπυρηνικοί ηταν περίπου 80 με 100 χιλ.καλο βραδυ
-
κατι ασχετο με τις παραπανω λογομαχιες-συζητησεις ,,, η αποψη μου ειναι οτι τα παθη πιστευω θα ναι τεραστιο τραγουδι και θα γινει χαμος με αυτο,θα το αγαπησουν πολλοι...
Και αυτοι οι αριθμοί βγαίνουν ως εξεις πανω κατω ,5-7 χιλιάδες στην αθηνα , 1-3 χιλιάδες Θεσσαλονίκη και υπολογίστε τωρα απο 500-1000 σε καθε πολη,οποτε και 30 χιλιάδες να μην αγορασουνε τον δίσκο 15 χιλιάδες στην ξεφτίλα θα τον αγορασουνε.
Εμαθε κανεις για το νοημα του εξωφυλλου; η εν παση περιπτωση εχει κανεις γνωμες για την ερμηνεια του;;;
Νομίζω πρέπει να επικεντρωθούμε στην αυριανή ( ή μεθαυριανή ) παρουσίαση του δίσκου και στην κυκλοφορία του την Τετάρτη!
Έχουμε κανένα νεότερο σχετικά?
Scorpion περιμένουμε με αγωνία το ρεπορτάζ σου....και επειδή είσαι νοτικός και ξέρεις τι θέλουμε να μάθουμε, νομίζω θα κάνεις καλή δουλειά
Λέτε να έχουμε καμία έκπληξη στη λίστα των τραγουδιών?
Scorpion περιμένουμε με αγωνία το ρεπορτάζ σου....και επειδή είσαι νοτικός και ξέρεις τι θέλουμε να μάθουμε, νομίζω θα κάνεις καλή δουλειά

- Scorpion86
Λογικά την Τρίτη στην προακρόαση θα πει τι συμβολίζει το εξώφυλλο.sotirakos έγραψε:Εμαθε κανεις για το νοημα του εξωφυλλου; η εν παση περιπτωση εχει κανεις γνωμες για την ερμηνεια του;;;
Την Τρίτη είναι η προακρόαση. Ιδια ώρα, άλλαξε η μέρα και θα γίνει σε μαγαζί κοντά στα μέρη του Νότη. Μόνο αυτό μπορώ να πω για τώρα.notakis έγραψε:Νομίζω πρέπει να επικεντρωθούμε στην αυριανή ( ή μεθαυριανή ) παρουσίαση του δίσκου και στην κυκλοφορία του την Τετάρτη!
Scorpion περιμένουμε με αγωνία το ρεπορτάζ σου....και επειδή είσαι νοτικός και ξέρεις τι θέλουμε να μάθουμε, νομίζω θα κάνεις καλή δουλειά![]()
Η αλήθεια φίλε είναι ότι έχω ψιλοαγχωθεί γιατί στην προηγούμενη παρουσίαση δίσκου (ΜΑΖΙ), είχαν ακουστεί ήδη τα κομμάτια και είχαμε μία άποψη, ξέραμε πληροφορίες και ήμασταν αραχτοί. Τώρα πρέπει να ακούμε και ταυτόχρονα να έχουμε και σημειωματάριο για τους συντελεστές των κομματιών.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Κυρ Δεκ 04, 2016 8:48 pm, έχει επεξεργασθεί 8 φορές συνολικά.