+1ilias16 έγραψε:Παιδιά για όποιον ενδιαφέρεται επειδή κατά καιρούς τα Public στο Σύνταγμα αργούν να προμηθευτούν,εγώ τον βρίσκω στα Reload στην Πανεπιστημίου πάντα κατευθείαν.
Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: Νότης Σφακιανάκης
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Να φανταστω πως στη Θεσσαλονικη θα ερθει παλι το cd με καθυστερηση 2 ημερων;;
- Radio Piratis
- Επικοινωνία:
Εγώ έστειλα μήνυμα στα Public και μου απάντησαν πως στην Καστοριά ο δίσκος θα έρθει αρχές της άλλης βδομάδας. Πήρα μετά τηλέφωνο στο κατάστημα και η κοπέλα μου είπε πως θα είναι Τετάρτη εκεί, αν όχι, Πέμπτη σίγουρα. Στην τελική είπαμε να ξαναπάρω Τετάρτη πρωί να δούμε τι συμβαίνει...
Ακούστε Ράδιο Πειρατής
http://goo.gl/nHWbDY
http://goo.gl/nHWbDY
Ήταν ανάγκη να το πεις;Όσο πιο λίγοι το ξέρουμε τόσο το καλύτερο.ilias16 έγραψε:Παιδιά για όποιον ενδιαφέρεται επειδή κατά καιρούς τα Public στο Σύνταγμα αργούν να προμηθευτούν,εγώ τον βρίσκω στα Reload στην Πανεπιστημίου πάντα κατευθείαν.
χαχαχαχαχα εντάξει πλάκα κάνω.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
- Scorpion86
Προς τον 81argus: Αν πας πρωί στο Πασαλιμάνι και έχει τελειώσει, μπες εδώ και ενημέρωσε για να μην πάω τσάμπα.
-
τρελαθηκαν ολοι στο facebook,ειχαν βαλει ολοι derti στις 7 κ περιμεναν να ακουσουν τα τραγουδια κ τους πειραξε μαλον που αλλαξε η μερα
υ.γ ξερετε ποτε θα ναι θεσσαλονικη ο δισκος ,που, κ ποσο κανει;
- Scorpion86
Καλά κάποιοι δεν καταλαβαίνουν και τι διαβάζουν. Νόμιζαν ότι θα μεταδοσει ο Derti τα τραγούδια και άλλοι περίμεναν και συνέντευξη Νότη.dionisis24 έγραψε:τρελαθηκαν ολοι στο facebook,ειχαν βαλει ολοι derti στις 7 κ περιμεναν να ακουσουν τα τραγουδια κ τους πειραξε μαλον που αλλαξε η μερα

- fylakas_aggelos
Οκ αδελφέScorpion86 έγραψε:Προς τον 81argus: Αν πας πρωί στο Πασαλιμάνι και έχει τελειώσει, μπες εδώ και ενημέρωσε για να μην πάω τσάμπα.

Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- Eptapsyxos87
Εδώ νιώθω οτι ακούγεται όντως πιο καθαρογραμμένο το τραγούδι...:)Eptapsyxos87 έγραψε:
- Scorpion86
Θα ηχογραφηθεί η προακρόαση και θα μεταδοθούν αποσπάσματα σε τοπικούς σταθμούς και Derti. Καλή κίνηση.
Υ.Γ.: Φοβερή η φωτό του Νότη στο βίντεο, ανάμεσα σε τείχη. Θα ήταν ωραίο εξώφυλλο.
Υ.Γ.: Φοβερή η φωτό του Νότη στο βίντεο, ανάμεσα σε τείχη. Θα ήταν ωραίο εξώφυλλο.

Η Panik το έχει κάνει χορηγούμενη διαφήμιση στο facebook το trailer για τον δίσκο του Νότη 

- Scorpion86
Kακό αυτό γιατι μπαίνουν οι κομπλεξικοί. Ηδη μπήκε ένας και γράφει "ψόφο Αρχοντα".81argus έγραψε:Η Panik το έχει κάνει χορηγούμενη διαφήμιση στο facebook το trailer για τον δίσκο του Νότη
Ναι αλλά το έφαγε το κράξιμο του και από εμένα και από άλλους.Scorpion86 έγραψε:Kακό αυτό γιατι μπαίνουν οι κομπλεξικοί. Ηδη μπήκε ένας και γράφει "ψόφο Αρχοντα".81argus έγραψε:Η Panik το έχει κάνει χορηγούμενη διαφήμιση στο facebook το trailer για τον δίσκο του Νότη
Την καβάτζωσα ήδη εγώ χαχαχαχα...Scorpion86 έγραψε:Θα ηχογραφηθεί η προακρόαση και θα μεταδοθούν αποσπάσματα σε τοπικούς σταθμούς και Derti. Καλή κίνηση.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- Scorpion86
Ή είναι καινούργια φωτογραφηση για το βιβλιαράκι του δίσκου ή είναι από εκείνες που είχε βγαλει από το κλιπ του Εγω με το παλτό. Ευελπιστώ το πρώτο. Ας βαλει και καμια φωτο του στις δουλειες του. Πήξαμε στα καρτουν, είτε είναι δισκοι είτε αφίσες.ilias16 έγραψε:Την καβάτζωσα ήδη εγώ χαχαχαχα...Scorpion86 έγραψε:Θα ηχογραφηθεί η προακρόαση και θα μεταδοθούν αποσπάσματα σε τοπικούς σταθμούς και Derti. Καλή κίνηση.
Για καινούρια φαίνεται γιατί στο βίντεο κλιπ τον κόβω ψιλό αξύριστο.Scorpion86 έγραψε:Ή είναι καινούργια φωτογραφηση για το βιβλιαράκι του δίσκου ή είναι από εκείνες που είχε βγαλει από το κλιπ του Εγω με το παλτό. Ευελπιστώ το πρώτο. Ας βαλει και καμια φωτο του στις δουλειες του. Πήξαμε στα καρτουν, είτε είναι δισκοι είτε αφίσες.ilias16 έγραψε:Την καβάτζωσα ήδη εγώ χαχαχαχα...Scorpion86 έγραψε:Θα ηχογραφηθεί η προακρόαση και θα μεταδοθούν αποσπάσματα σε τοπικούς σταθμούς και Derti. Καλή κίνηση.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Μετά τις 12 το βράδυ μπορεί να ανεβεί στο spotify. Συνήθως έτσι γίνεται 

- Radio Piratis
- Επικοινωνία: