Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
https://play.spotify.com/album/5Ux8KNcYNKRRb4ixSFySDf
Καλή ακρόαση...
Καλή ακρόαση...
- fylakas_aggelos
Ανέβηκε στο spotify
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Την πατησε ο Νότης απ οτι κατάλαβα με την έννοια οτι ολη η συζήτηση αυριο θα επισκιαστει απ το ενα λεπτό που αναφέρθηκε στα πολιτικά με ονοματα.παλι θα λενε παπαριες και ο δισκος θα περάσει στο ντούκου στα ΜΜΕ.
Γιατι ρε νοτη παίζεις το παιχνιδι τους γιατι ;;;γιατι ταυτίζεσαι με ονοματα κτλ ;;;σ αυτο πατάνε και λενε οτι λενε και σε παρουσιάζουν αλλον απο αυτο που εισαι. Ο κοσμος που παρακολουθεί τηλεόραση επηρεάζεται απο το αρνητικό όσα θετικά και να πεις ο κοσμος θα πιαστεί απο το ενα λεπτό που αναφέρθηκες κσι θα σε στιγματίσει.
Γιατι ρε νοτη παίζεις το παιχνιδι τους γιατι ;;;γιατι ταυτίζεσαι με ονοματα κτλ ;;;σ αυτο πατάνε και λενε οτι λενε και σε παρουσιάζουν αλλον απο αυτο που εισαι. Ο κοσμος που παρακολουθεί τηλεόραση επηρεάζεται απο το αρνητικό όσα θετικά και να πεις ο κοσμος θα πιαστεί απο το ενα λεπτό που αναφέρθηκες κσι θα σε στιγματίσει.
Καλά είναι χαζός ο άνθρωπος; Τι να πω πια...
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
ΕΠΟΧΕΣ ΜΙΝΟΣ...ΤΑ ΑΚΟΥΣΑ...ΦΟΒΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ....
Ρε παλιόπαιδα μην ανεβάζετε τιποτα αφήστε να εξελιχθούν τα πράγματα ομαλά μην βιάζουμε την κανονικότητα.τι θελω να πω αφήστε να παμε να αγοράσουμε τον δίσκο.επειτα να τρέξουμε στα αυτοκίνητα μας η στα σπίτια μας και να ακούσουμε τον δίσκο οπως κάναμε κάποτε.μην προτρέχετε
- Scorpion86
Είπε ότι ψήφισα Χρυσή Αυγή. Οτι προτιμα τα παιδιά από το Περαμα και τα Πετράλωνα παρά τους γραβατάκηδες που 99 χρονια όπως είπε πουλάνε την πατριδα μας. Οτι προτιμά τον Λαγό, έστω και με τα μπράτσα κι αυτήν την εμφάνιση από τον Σαμαρά. Ούτε λεπτό αυτη η τοποθετηση. Ο Λεμπιδακης δεν νομιζω να τα παιξει. Οι άλλοι? Εpsilon και Star? Γενικά, μίλαγε κανα μισαωρο στους δημοσιογραφους για διαφορα γνωστά θέματα.giannis21 έγραψε:ΔΗΛ SCORPION ΠΕΡΙ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΙ ΕΙΠΕ;
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Τραγικός. Παρουσίαση δίσκου κι ακόμα μια φορά αναλώθηκε σε ζητήματα της τελευταίας τριετίας. Ας του πει κάποιος ότι δε λέει καμιά εξυπνάδα με το να καμαρώνει για τη συγκεκριμένη ψήφο του. Περιττές και οι όποιες αναφορές στον Παντελίδη, Ρέμο και λοιπούς. Γενικά τι ωραίο και καλό είπε βρε Scorpion? Τις ίδιες χιλιοειπωμένες μ@λ@κίες είπε. Πάνω που καταλαγιάζει λίγο το πράγμα, ξαναβγαίνει και το επαναφέρει. Βγάζει κοινωνικό δίσκο και πήγε και ταυτίστηκε πάλι. Αν είναι δυνατόν.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ SCORPION...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ...ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ..ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ....ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΧΑΡΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΣΚΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ..ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ...
Τα ίδια και τα ίδια. Μια ζωή οι ίδιες μαλακίες. Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, ούτε την γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Ναι μην παραλείψετε να τρέξετε να αγοράσετε τον δίσκο όμως. Να τα κονομάει ο Νότης, να μας φλομώνει στα κοινωνικά και να μας λέει ότι προτιμά τον Λαγό. Τρικυμία εν κρανίω.
- S_Mesogeios
Μια παρουσίαση δίσκου ρε το κέρατο μου να πάει νορμάλ να μας πει τι συμβολίζει το κάθε τραγούδι που εμπνεύστηκε ο δημιουργός το στίχο κτλπ όχι ποτέ! Εκεί να ακούσουμε τα ίδια και τα ίδια δέκα χρόνια τώρα, έλεος ρε κοντε έλεος, αρκετά αψυχα οι ερμηνείες ειδικά στο νησί και στο κοινωνία
Νυκτώνει στην Μεσόγειο
- Scorpion86
Αφού του κάνουν τις ίδιες ερωτήσεις ρε φίλε. Τι να πεις. Οταν πήγα και τον ρώτησα για τον δίσκο και τι συμβολίζει το εξώφυλλο παραξενεύτηκε. Στο στυλ "ααα έχω κι ενα δίσκο που παρουσίασα σήμερα". Το ίδιο και για το Teatro, μόνο η Αγγελίνα τον ρώτησε και είπε "ααα είδες τραγουδάω κιόλας". Και είπε ότι η επιχείρηση φέρεται άψογα σε όλα και υπάρχει πραγματικά χημεία μεταξύ των καλλιτεχνών λέγοντας "Θα μπορούσα να έρθω να προμοταρω το σχήμα, εκεί που κονομάω αλλά δεν το κάνω. Δεν χρειάζεται κιόλας. Εγω κι ο Βασίλης εχουμε μεγαλη δισκογραφια κι εχουμε πει ωραια τραγούδια. Δεν χρειάζεται προμοτάρισμα κάτι τέτοιο".giannis21 έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ SCORPION...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ...ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ..ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ....ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΧΑΡΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΣΚΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ..ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ...
Ο Λεμπιδάκης από ένα σημείο και μετά έφυγε νομίζω. Δεν ήταν εκεί, είχε αφήσει αντικαταστάτες. Η' εγώ δεν τον είδα ή όντως είχε φύγει.
JDARMODY ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΛΙΓΟ...ΤΟΝ ΝΟΤΗ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ..ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ...ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ..ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ....ΕΓΩ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΑ ΞΥΠΝΗΣΑ...ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ....ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ...
πολυ καλη ηχογραφιση παντως με δευτερες απ το νοτη οπως παλια! η γραβατα μονο θα μπορουσε να ναι σε λιγο πιο γρηγορο τεμπο οπως το λεει live. το θεριο τιποτα ιδιαιτερο. τα αλλα μια χαρα!
Ε εκεί πατάει κι αυτός και συνεχίζει την προπαγάνδα υπέρ της Χρυσής Αυγής. Δικαίωμα σου να κάνεις ότι θέλεις. Κατά τη γνώμη μου όμως, χάνεται κάθε σημασία κοινωνικού δίσκου και συμβολισμών με ενωμένες γροθιές όταν ο άλλος πάει και ταυτίζεται και ουσιαστικά δημιουργεί πεδίο αντιπαράθεσης. Και σε κάθε περίπτωση 57 πήγε ας ηρεμήσει επιτέλους με την ανοησία που λέει συνέχεια εδώ και τρία χρόνια. Και μην μου πείτε ότι δεν σας εκνευρίζει που τον ''παίζει'' κάθε δημοσιογραφάκι. Ότι γουστάρουν τον κάνουν. Τρία χρόνια ακούμε για Παντελίδη, Ρέμο, Χ.Α., talent shows. Πες δεν απαντώ πλέον σ αυτά, έχω απαντήσει πολλάκις! Καλές οι σηκωμένες κεραίες του καλλιτέχνη, αλλά πρέπει να τον κόβει και λίγο ορισμένες φορές. Η μόνη ελπίδα είναι μήπως και δεν παιχτούν αυτά, μιας κι έχει χιλιοπαίξει και το θέμα Νότης-Χ.Α.
Εγώ φώναζα απο δω μεσα νοτη μην τους κανεις το χατίρι και παιξεις το παιχνιδι τους.τι να πω υπαρχει κσι καλυτερος τροπος να πεις την γνωμη σου χωρις να ταυτιστείς με κόμματα.οταν ταυτίζεσαι κσι δίκιο να χεις δεν παύει να παίζεις το παιχνιδι του συστήματος δηλαδη το διαίρει και βασίλευε σε ακουμπάει και σενα που ταυτίζεσαι.λαθος η ταύτιση χάνεις πολλα απο αυτο δημιουργείς αντίπαλα στρατόπεδα και στιγματίζεσαι οσο δίκιο και να εχεις
jdarmody ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ...ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ...ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ..ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΝΕ...ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ..ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΖΙ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ..ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ...ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ...ΕΓΩ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ...ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ...ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΣΚΟΣ...
Δεν μου άρεσαν τα σχολια άψυχα τραγουδά το νησι και την κοινωνία και περί αργού τέμπου στην γραβάτα.παιδια οντως ετσι ειναι ;;;παντως το νησι που τ ακουσα Λαιβ ανατρίχιασα τωρα αυτο δεν το περνάει στον δίσκο ;;;
- Scorpion86
Kαλά τα ιδια είπε και στο Θέμο και δεν ασχολήθηκε κανείς. Μπορει και να πεσει σύρμα απο Λεμπιδάκη και εταιρεία να πέσει μοντάζ στα αποσπάσματα. Τους ειχε από κοντά ο Λεμπιδάκης τους δημοσιογράφους και τους έδινε οδηγίες. Εγώ που είμαι από αυτούς που έχουν καταλογίσει πολλά στον Λεμπιδάκη, δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την προστασία που παρέχει μέσω των γνωριμιών του στον Νότη. Τυχαίο ότι δεν έχει ξαναγίνει πόλεμος από ΜΜΕ όσο συνεργαζεται με τα μαγαζια του Μπερτάκη? Οπως τυχαία δεν ήταν ούτε η επιλογή των τηλεοπτικών σταθμών. Ακόμα και η Σουλιώτη τον Νότη τον γουστάρει, ειπαν και τα γλυκόλογα τους όταν πήγε να του κάνει ερώτηση.