Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Billbill

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

Σκορπιε εχεις δίκιο για τον λεμπι.
Το νησι η κοινωνία κσι η γραβάτα υστερούν σε σχεση με τα Λαιβ ;;;
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

Οπως περιμεναμε τα 4 τραγουδια που ξεχωριζουν ειναι τα παθη,η γραβατα,το νησι και κοινωνια στο μειον.Πολυ καλη ηχογραφηση, προσωπικα ετσι οπως τα ακουσα στο cd,και σε σχεση με τα live αποσπασματα που ειχαμε ακουσει,μου αρεσε ακομα περισσοτερο το νησι κ η γραβατα,ενω στα παθη μου λειπει ισως λιγο περισσοτερη ενταση. Τωρα για τις δηλωσεις κτλ αναμενομενες,δεν περιμεναμε τπτ αλλο απο τον Νοτη.Εγω τα χω συνηθισει πλεον,ειναι σαν να μην τα ακουω.
Scorpion ειπε καθολου σε ποσο βαθος χρονου να περιμενουμε να ολοκληρωθει η τριλογια;;Για την νεα εταιρεια εκανε καμια δηλωση;;
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Κρίμα Το Νησί το ήθελα και'γω καλύτερο.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

djibril έγραψε:Scorpion ειπε καθολου σε ποσο βαθος χρονου να περιμενουμε να ολοκληρωθει η τριλογια;;Για την νεα εταιρεια εκανε καμια δηλωση;;
Οχι είπε "ξεκινάμε με τα κοινωνικά και θα ακολουθήσουν τα ερωτικά και τα χορευτικά". Δεν είπε χρονική διάρκεια αν και απ' ότι λεγόταν σε πηγαδακια ίσως μετά από κάνα μήνα να γίνει και κανονική παρουσίαση του δίσκου. Χλωμό το βλέπω εγώ. Ξέχασα να αναφέρω την ιδιαίτερη αναφορά που έκανε στον Αρσενάκο, ότι τον γνωρίζει πολλά χρόνια και από παλιά τον ακολουθούσε και έδειχνε την εκτίμηση προς το πρόσωπο του και την καλλιτεχνική του αξία.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Billbill

Λοιπόν δεν κρατήθηκα κσι τα πέρασα μια γρήγορη ακρόαση.
Ο Νότης ερμηνεύει και αυτο μ αρεσει πολυ.θυμιζει παλιές εποχές.
Το αρνητικό της υπόθεσης ειναι οτι δεν εχουν αυξημένη την ένταση της φωνης του σε μερικά τραγουδια εν αντίθεση με τον δίσκο μαζι που τον εβαλα στα καπάκια και την εχουν οπως πρεπει.
Ρε νοτη ενα Τσακ παραπάνω η ένταση και θα μιλούσαμε για άρτιο αποτελεσμα.
Γιατι;;;;;;;;
djibril

Παντως για cd που ειναι αμιγως κοινωνικο θεωρω πως ειναι παρα πολυ καλο.Καμια σχεση δλδ με το κοινωνικο απο το ματωμενο δακρυ,με το οποιο μπορουμε κιολας να το συγκρινουμε.Ακομα και το θεριο δλδ,και το μανα γη,δεν εχουν καμια σχεση με τραγουδια στιλ μπογιας.
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Δεν νομίζω να ασχοληθούν περί Χ.Α. γιατί πλέον το έχουν δέσει όλοι οι δημοσιογράφοι πως είναι Χρυσαυγίτης. Θα σταθούν όμως στα περί Σόϊμπλε όπως τότε με τον Λαζόπουλο που κι εκείνος τα ίδια είχε πει για τον Σόϊμπλε. Ελπίζω να τον προστατεύσει ο Λεμπιδάκης. Όσο για τον δίσκο τον άκουσα ολόκληρο μου το έστειλε μια φίλη. Όσοι δεν τα είχανε ακούσει live τα κομμάτια προφανώς θα τους αρέσει. Όσοι τα είχαμε ακούσει δυστυχώς χάνουν πολύ. Δεν έχουν καμία σχέση με live. Σαν να ακούς άλλα κομμάτια είναι. Ειδικά το νησί και το κοινωνία στο μείον τραγικά με πολύ χαμηλό τέμπο. Στο μαγαζί τα νιώθει και είναι πιο γρήγορα και δυνατά. Μόνο live παιδιά τίποτα άλλο αυτό έχω να πω.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

μια χαρα ειναι η ενταση της φωνης και τα οργανα δεν τον πλακωνουν. ωραιαες και οι δευτερες. ειδικα στα παθη απ το παγκαρι και μετα τα σπαει! βεβαια πιο ασφαλη συμπερασματα θα βγαλουμε οταν παρουμε τον δισκο και τον ακουσουμε σε πιο μεγαλη ενταση...
manosb77

θα διαφωνησω για το κοινωνια στο μειων νομιζω οτι ειναι πολυ κοντα ερμηνευτικα στη live εκτελεση ειδικα στο τελος των κουπλε οταν γκαζωνει... Στο νησι οντως δεν εχει νευρο η φωνη του ρε παιδι μου καθολου.
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟ LIVE ME ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ..ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ..ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...
Billbill

Ενω ερμηνευτικά μου αρεσει πολυ παλι κατι γινεται με τον ηχο το τέμπο ξερω γω και μας προκαλεί σκέψεις η ηχογραφηση
Θα συμφωνήσω και γω οτι Λαιβ εινσι τελείως διαφορετικα.
Τεκικα ο δισκος μαζι ηταν ο καλυτερος ηχογραφημένος επι εποχής κομπαλτ.
Ο νεος δισκος υστερεί στην ένταση της φωνης του κατ εμε.
Λιγο πιο δυνατά η φωνη του ήθελε ρε παιδια.
Νοτη απο δω και περα προβάρε τα νεα τραγουδια του ερωτικού δίσκου στο τεατρο και μπες και κανε ηχογραφηση Λαιβ.δεν ειναι κατάσταση αυτη
81argus

Το νησί είναι η απόλυτη ξενέρα στον δίσκο. Ενώ είναι ένα κομμάτι που live έχει την δυναμική του ήταν τρελός, στον δίσκο είναι τόσο χαμηλό σαν να ακούς το χίλιες φορές.
djibril

Η γραβατα παντως ειναι τρελο κολλημα..
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Πιστεύω συμφωνούμε όλοι ότι είναι καλά τραγούδια.Το Νησί live είναι αλλού και η Γραβάτα είναι όντως κόλλημα.Ακούγεται ότι το ζει.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
manosb77

νομιζω πως για κοινωνικο δισκο ειναι οτι καλυτερο μπορουσαμε να περιμενουμε. χωρις υπερβολες και εθνικιστικους στιχους και με ωραιες μουσικες. Και σαν ποιοτητα ηχογραφισης αν εξαιρεσουμε το νησι που και εκει για μενα φταιει καθαρα η ερμηνεια του νοτη ειναι σε παρα πολυ καλο επίπεδο.
81argus

Πάντως η μέρα με την νύχτα με τα κοινωνικά από το ματωμένο δάκρυ. Αυτός ο δίσκος είναι κλάσης ανώτερος και ώριμος.
manosb77

παντως και στο ματωμενο δακρυ ειχε δυνατα κομματια οπως το δεν υποχωρω και το ηταν τρελος αλλα και το της ζωης μου το στολιδι που ηταν συμπαθητικο. επισης ειχε και το αδερφε μου που ερμηνευτικα ο νοτης τα δινει ολα. αλλα ειχε και μπογια και εξαρτημενο καλλιτεχνη και ακου φιλε που ηταν μεγαλες μετιοτητες. εδω νομιζω οκ ξεχωριζουν τα γνωστα αλλα και τα αλλα ακουγονται ευχαιστα.
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ 81 ΑRGUS...ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΔΑΚΡΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΝ..ΤΟ ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ...
Άβαταρ μέλους
Eptapsyxos87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eptapsyxos87 »

81argus έγραψε:Πάντως η μέρα με την νύχτα με τα κοινωνικά από το ματωμένο δάκρυ. Αυτός ο δίσκος είναι κλάσης ανώτερος και ώριμος.
Αυτό ακριβώς αδερφέ!! αυτό σκέφτηκα και εγώ όταν άρχισα να τα συνηθίζω στο αυτί μου μετα την τρίτη-τέταρτη φορά.....είπαμε όλα είναι υποκειμενικά στην μουσική άλλο θα αρέσει σε μένα άλλο θα αρέσει σε σένα και άλλο σε κάποιον τρίτο....αλλά κατά γενική ομολογία νομίζω ότι έχουμε έναν πολύ καλό δίσκο...και ότι μας χάλασε σε αυτόν είναι ψεγάδι σε σχέση με ότι συνέβαινε στο παρελθόν (πχ. 16Α.Ι).....

Υ.Γ: Δεν θα πιαστώ απο το τι έγινε με τις δηλώσεις κλπ. αναμενόμενο οτι τα κοράκια πήγαν να βγάλουν θέμα και να τον σταυρώσουν.... Αλλά πραγματικά το θέμα με την Χ.Α το εχει ξεχειλώσει και εχει πεσει γενικά σε μεγάλη λούμπα δυστυχώς....
Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
81argus

Ο Νότης μπορεί να έχει 1000 καλά που σίγουρα έχει 1000 καλά αλλά έχει 1 πολύ μεγάλο ελλάτωμα. Είναι αφελής. Κι αυτό δεν το αντιλήφθηκα τα τελευταία χρόνια, το είχα αντιληφθεί από τα τέλη της δεκαετίας του 90. Θεωρεί για κάποια πράγματα που λέει πως αύριο (στο έμμεσο μέλλον δηλαδή) θα τον κάνουν κάποιοι ήρωα (προφανώς εμείς οι πιστοί οπαδοί του). Έχει μια παιδική αφέλεια. Είναι σαν να πάει κάποιος με την κοπέλα ή την αδελφή του κολλητού του και την επόμενη μέρα να το πει στον κολλητό του και να καμαρώνει για την ειλικρίνεια του. Δεν λέγονται αυτά είναι αφέλεια (για την ακρίβεια δεν πας καν με την κοπέλα ή την αδελφή του κολλητού σου). Νομίζω τα είχα ξαναπεί και στο παρελθόν αυτά εδώ μέσα.

Ύστερα από πάρα πολλές ακροάσεις του δίσκου κατέληξα ποιά μου αρέσουν. Παρακάτω θα τα απαριθμίσω ξεκινώντας από αυτό που μου αρέσει περισσότερο καταλίγωντας σε αυτό που μου αρέσει λιγότερο.

1. Τα πάθη
2. Η γραβάτα
3. Κοινωνία στο μείον
4. Το θεριό

Πριν ακούσω τον δίσκο στην θέση του θεριού είχα το νησί αλλά στον δίσκο με απογοήτευσε. Το μάνα γη είναι το πιο αδιάφορο απλά για γέμισμα και το προξενιό ντάξει το συνήθισα εως το βαρέθηκα. Ίσως με το βίντεο κλιπ να το αγαπήσω πάλι.
Απάντηση