Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
81argus

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

nikosp έγραψε:Και εγώ από reload μόλις τον πήρα 8 ευρώ κάνει όχι 10 εν τω μεταξύ μπαίνω μέσα και πριν προλάβω να μιλήσω με ρωτάει για Σφακιανάκη;Λέω ναι που το κατάλαβες.Ε όλοι αυτό μου ζητάνε σήμερα.
Ακριβώς το ίδιο μου είχανε πει και μένα πρόπερσι στα public για τον μαζί χαχαχαχαχα
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

Με ποιον απ τους δύο σας Μίλησα και μου πε πρώτοι πρώτοι αρρώστια κτλ;
griniaris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από griniaris »

το πηρα απο πασαλιμανι μιση ωρα τωρα.ειχε καμια εικοσαρια κομματια μπροστα του.Δε τα εβαζε καν στο ραφι που ειχε αδειασει.Απο τις λιγες φορες που δεν εχει μεσα καποιο κειμενο του Νοτη,κανω λαθος?
manosb77

J&B έγραψε: Επίσης τόσος κόσμος μπάινει στο forum ας μας πει και αυτός την γνώμη του και ας μην είναι φαν, απλά από περιέργια μήπως είμαστε υπερβολικά κολλημένοι και τα βλέπουμε όλα μαύρα και άσπρα...
δυστυχως απο τοτε που γιναμε πολλοι σταματησαν να σχολιαζουν στο τοπικ του νοτη οσοι εμπαιναν και ελεγαν διαφορα κυριως για τις δηλωσεις κτλ ισως γιατι τωρα θα εχουν και αντιλογο ενω πριν ειμασταν δυο τρεις νοτικοι που μπαιναμε.. αρα μη περιμενεις να μπουν να πουν την γνωμη τους...
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

manosb77 έγραψε:Με ποιον απ τους δύο σας Μίλησα και μου πε πρώτοι πρώτοι αρρώστια κτλ;
Όχι με μένα.Οταν πήγα δεν ήταν κανένας άλλος.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
griniaris

παντως απο ποιοτητα εκτυπωσης οσο παμε και χειροτερευουμε.
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Σχετικά με την ερμηνεια που προσπαθησαμε μερικοι να δωσουμε για το εξωφυλλο, πεσαμε ενταλως εξω. βεβαια να πω πως πιο ασχετα μου φαινονται αυτα που αξηγησε ο νοτης στον scorpion παρα αυτα που σκεφτηκαμε εμεις. απο ενα κοινωνικο δισκο με αναφορα σε κοινωνικοπολιτικα θεματα, ολοι θεωρησαμε το πασιφανές. οτι το σπασιμο των τοιχων, η ενωση των χεριων κτλ κτλ συμβολιζουν κατι απο τα αντιστοιχα που αναφεραμε παρα οτι τα χερια συμβολιζουν την γυναικα, τον ανδρα και το μετρο που θα πρεπει να εχει η γυναικα και οτι το αρσενικό είναι σπάσιμο τοίχου όταν βρει τρύπα χώνεται για να γαμήσει, ενώ η λέαινα ειναι αυτή που επιλέγει τον αρσενικό κππ..κλπ... λιγο ακυρα ολα αυτα για τον δισκο ή ιδεα μου;
griniaris

Tα Πάθη μια κατηγορια μονο του.
Notis-aek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis-aek »

Καλησπερα. Σας γραφω τις εντυπωσεις μου.
Το εχω ακουσει απο spotify.
Θεωρω οτι ο δισκος εχει τραγουδι υμνο ή καλό ή σουξε και λεγεται προξενιο.απλως επειδη το εχουμε λιωσει και youtube και λαιβ ισως το θεωρουμε ηδη κατι σαν παλιο και νομιζουμε οτι ο δισκος ειναι ολα τα υπολοιπα(εγω τωρα το εβαλα απο χθες το βραδυ πρωτη φορα).Μεγαλο τραγουδι τα παθη,απο αυτο που θα το ακουει ο αλλος και θα λεει ρε τι ειπε ο νοτης παρολα αυτα δεν νομιζω να γινει πολυ γνωστο.η φαση θα ειναι να γινεται στο μαγαζι χαμος για αρχη.για το κοινωνια στο μειον περιμενα κατι καλυτερο ,εννοω οτι ειναι ενω ειναι τραγουδι για να παιξεις τρελη μπαλα και να αφησει εποχη,το βρηκα λιγο τυποποιημενο,λες και το εκαναν για να μπει απλα στον δισκο.Ομως θεωρω οτι ισως και να κανω λαθος και να πιασει παρα πολυ . (Μερικες φορες ειμαστε πολυ απαιτητικοι και φοβομαστε παραπανω.) Το νησι ισως απο ζειμπεκαρα που θα ηταν το εκαναν τελικα απλα ενα αρκετα ομορφο τραγουδι,αλλα και παλι μπορει να κανω λαθος και να γινει υμνος.περιμενω να το ακουσω σε καλο ηχειο πιο δυνατα.
Γενικα ειναι παρα πολυ ωραιο.
Για την γραβατα δεν ξερω.θα γραψω αλλη φορα.το τισερ(που κανει ερμηνιαρα) το ειχα λιωσει οποτε θα ειμαι πολυ υποκειμενικος.Αλλα νιωθω πως ειναι τραγουδι που αναλογα την φαση που εισαι το βλεπεις αλλιως καθε φορα.Η φωνη του νοτη πολυ δυνατη(και λαιβ καλυτερη απο ποτε)Αυτα
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

Eptapsyxos87 έγραψε:Για υπόλοιπη Ελλάδα και Θεσσαλονίκη έχουμε καμία ενημέρωση παιδιά? γιατί συνήθως εδώ υπάρχει καθυστέρηση.....
Θεσσαλονικη το πηρα πριν ενα μισαωρο απο public στο cosmos.Στο ραφι ειχε 2 μονο,δεν ξερω αν ειχαν και αλλα στην αποθηκη.Οποιος ενδιαφερεται ας τους παρει τηλ.Μπραβο στην πανικ παντως,την αλλη φορα περιμεναμε 2 -3 μερες
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

nikosp έγραψε:Και εγώ από reload μόλις τον πήρα 8 ευρώ κάνει όχι 10 εν τω μεταξύ μπαίνω μέσα και πριν προλάβω να μιλήσω με ρωτάει για Σφακιανάκη;Λέω ναι που το κατάλαβες.Ε όλοι αυτό μου ζητάνε σήμερα.
9.99 στα public.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
Eptapsyxos87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eptapsyxos87 »

djibril έγραψε:
Eptapsyxos87 έγραψε:Για υπόλοιπη Ελλάδα και Θεσσαλονίκη έχουμε καμία ενημέρωση παιδιά? γιατί συνήθως εδώ υπάρχει καθυστέρηση.....
Θεσσαλονικη το πηρα πριν ενα μισαωρο απο public στο cosmos.Στο ραφι ειχε 2 μονο,δεν ξερω αν ειχαν και αλλα στην αποθηκη.Οποιος ενδιαφερεται ας τους παρει τηλ.Μπραβο στην πανικ παντως,την αλλη φορα περιμεναμε 2 -3 μερες
Ευχαριστώ φιλαράκι για την ενημέρωση...να εισαι καλά!!! ναι μπράβο στην Panik.
Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
manosb77

τι αρρωστακια ειμαστε παντως ρε γαμωτο... με τα καλα μας και τα στραβα μας!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Καλά ρε κυκλοφόρησε στην Θεσσαλονίκη και δεν υπήρχε στο Σύνταγμα? :lol:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Λοιπόν, όσο ακούω τον δίσκο περισσότερο τόσο αρχίζει να μου γίνεται κόλλημα το "Μάνα Γη". Πολύ ωραίο κομμάτι.
notisfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

Scorpion86 έγραψε:Λοιπόν, όσο ακούω τον δίσκο περισσότερο τόσο αρχίζει να μου γίνεται κόλλημα το "Μάνα Γη". Πολύ ωραίο κομμάτι.
Ηταν το πρωτο που μου πεταξε στην τυχαια αναπαραγωγη στο spotify οταν πρωτοανεβηκαν τα τραγουδια και μου εκανε εντυπωση.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Scorpion86 έγραψε:Λοιπόν, όσο ακούω τον δίσκο περισσότερο τόσο αρχίζει να μου γίνεται κόλλημα το "Μάνα Γη". Πολύ ωραίο κομμάτι.
Όντως κομματάρα έχω φάει και γω τρελό κόλλημα...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Billbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

Ανοίγεις φωνή στα κουπλε κ χαμηλώνεις στα ρεφρεν,ολη την ωρα αυτο το πραγμα ,
Ειμαι τοσο εκνευρισμένος με την δουλεια που εγινε στον δίσκο που δεν ξερω τι μου φταίει.
Ο δισκος εχει ωραια τραγουδια ο Νότης δινει τον καλυτερο του εαυτο κσι οι παραγωγοί ηχολήπτες κτλ του βγάλανε τα μάτια.
Δεν μπορω να τον ευχαριστηθώ τον δίσκο.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Ξεκόλλα ρε billbill δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Το έβαλα τον δίσκο σε άλλο ηχοσύστημα και έπαιζε μια χαρά. Μάλλον έφταιγε το ηχοσύστημα.
Billbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

Φίλε μου σκορπιε καλο ηχοσύστημα εχω,εχουν χαμηλά την ένταση κσι πρεπει να το ανοίξουμε παραπάνω απ το κανονικο για να πιάσουμε το επιθυμητό επίπεδο αλλα αυτο εχει ως αποτελεσμα την σύγχυση των αυτιών και το μπούκωμα.
Κσι μονο που μπαίνουμε σε τέτοιες διαδικασίες αλλαγής ηχοσυστημάτων κατι μας λεει.
Δεν θελω να σας κουράζω αλλο.
Περίμενα να ευχαριστηθώ τον δίσκο αλλα ..,,και με τον νοτη στα καλυτερα του ετσι υπ όψιν.
Την γραβάτα και το νησι τα χαραμίσανε συν τον κακό ηχο.
Πφφφφφφφφφφ οτι εγινε εγινε τι να πω.
Καλη ακρόαση
Υ.γ. Ευχομαι να ειναι ο τελευταίος δισκος ο οποιος με κανει και ξενερωνω απο πλευρά ήχου.
Στην ακρόαση σκορπιε έπαιζαν ολόκληρα τα τραγουδια ;;;
Εσεις αντιληφθήκατε τιποτα σχετικά με τον ηχο οτι κατι δεν Παει καλα;;;ο Νότης ;;;
Απάντηση