Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Billbill έγραψε:Οποτε χωρις να εχω ακούσει τα τραγουδια των προ αναφερθέντων τους απορρίπτω καθώς με προϊδεάζουν για μέτρια τραγουδια
Ωραίο σκεπτικό... :eh:
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Billbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

Scorpion86 έγραψε:
Billbill έγραψε:Οποτε χωρις να εχω ακούσει τα τραγουδια των προ αναφερθέντων τους απορρίπτω καθώς με προϊδεάζουν για μέτρια τραγουδια
Ναι καλό σκεπτικό ειναι σου εξήγησα τους ενδοιασμούς μου ,
Ο δημας οτι ηταν να δωσει εδωσε
Η γεροθοδωρου ειχε δεκα χρονια που τον σαλιαριζε μεχρι που εδωσε στον δημο την μουσικη και έκατσε
Ο σαπουντζακης δεν μπορει να δωσει αυτο το κατι παραπάνω
Οποτε δεν πιστευω οτι ξαφνικά γράψανε ύμνους ( εχουμε μετρο σύγκρισης τα προηγούμενα τραγουδια τους)
Το ξαναλέω γράφουν επιτηδευμένα δες σου φτανει αυτο ;;;
Μπορω να σε κανω να φανταστείς τ αποτελεσμα
Τραγουδια οπως στο προηγούμενο ερωτικόν
Με κακή ηχογραφηση στην φωνη του νοτη
Αυτο θα περιμενω;;;;αυτο θέλεις ;;;
Επισης ήρθε η στιγμή που θα πρεπει ο Νότης να προσέξει την φωνη του και την ακουστική που θα εχει η νεα ηχογραφηση των τραγουδιων.
Οχι αλλο πρόχειρο αποτελεσμα , οπως προσέχονται οι αλλες φωνές ( παντελιδης κτλ) ετσι να προσεχθεί απο τους παραγωγούς ηχολήπτες κτλ και η φωνη του νοτη να ακουγεται μαγική )
Τιποτα λιγοτερο
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Billbill έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
Ναι καλό σκεπτικό ειναι σου εξήγησα τους ενδοιασμούς μου ,
Ο δημας οτι ηταν να δωσει εδωσε
Η γεροθοδωρου ειχε δεκα χρονια που τον σαλιαριζε μεχρι που εδωσε στον δημο την μουσικη και έκατσε
Ο σαπουντζακης δεν μπορει να δωσει αυτο το κατι παραπάνω
Οποτε δεν πιστευω οτι ξαφνικά γράψανε ύμνους ( εχουμε μετρο σύγκρισης τα προηγούμενα τραγουδια τους)
Το ξαναλέω γράφουν επιτηδευμένα δες σου φτανει αυτο ;;;
Μπορω να σε κανω να φανταστείς τ αποτελεσμα
Τραγουδια οπως στο προηγούμενο ερωτικόν
Με κακή ηχογραφηση στην φωνη του νοτη
Αυτο θα περιμενω;;;;αυτο θέλεις ;;;
Επισης ήρθε η στιγμή που θα πρεπει ο Νότης να προσέξει την φωνη του και την ακουστική που θα εχει η νεα ηχογραφηση των τραγουδιων.
Οχι αλλο πρόχειρο αποτελεσμα , οπως προσέχονται οι αλλες φωνές ( παντελιδης κτλ) ετσι να προσεχθεί απο τους παραγωγούς ηχολήπτες κτλ και η φωνη του νοτη να ακουγεται μαγική )
Τιποτα λιγοτερο
Σε βλέπω να έχεις γίνει λιγάκι Παντελιδικός ε! :lol: Καψούρα από το Νότη μην περιμένεις billbill. Τα περισσότερα λογικά θα είναι σε αυτό το ποιοτικό ερωτικό μη σουξεδιάρικο στυλ της τελευταίας δεκαετίας.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Billbill

Όχι φίλε μου αυτο που προσπαθώ να σας δώσω να καταλαβετε αναφερόμενος στον παντελιδη ειναι το ποσο ωραια ηχογραφηση του εχουν κανει , δηλαδη αν τον ακούσεις Λαιβ και μετα βάλεις ενα τραγουδι του θα διαπιστώσεις οτι στον δίσκο ακουγεται οπως πρεπει δηλαδη στο στούντιο τον προσέξανε τον φτιάξανε οπου επρεπε.
Φαντάσου στον νοτη να του προσεξουνε την φωνη
Οπως τον ακους Λαιβ που ειναι φοβερός αν τον προσεξουνε θα βγει τέλειος με τα μπάσα του με με με με οπως στις νότες τις εφτάψυχες ενα στυλ και καλυτερος.
Αυτο λεω και γι αυτο αναφέρομαι στον παντελιδη ( αρτιες - άριστες ηχογραφησεις )
Με καταλάβατε ;;;
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Καλά δεν μπορούμε να συζητάμε συνέχεια για την ηχογράφηση. Τους άλλους τους προσέχουν γιατί δεν έχουν και φωνή. Το θέμα είναι να βρει ωραία τραγούδια, να τα ερμηνεύσει με πάθος και όχι με αυτό το ξύλινο στυλ απαγγελίας των τελευταίων χρόνων.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Billbill έγραψε:Όχι φίλε μου αυτο που προσπαθώ να σας δώσω να καταλαβετε αναφερόμενος στον παντελιδη ειναι το ποσο ωραια ηχογραφηση του εχουν κανει , δηλαδη αν τον ακούσεις Λαιβ και μετα βάλεις ενα τραγουδι του θα διαπιστώσεις οτι στον δίσκο ακουγεται οπως πρεπει δηλαδη στο στούντιο τον προσέξανε τον φτιάξανε οπου επρεπε.
Φαντάσου στον νοτη να του προσεξουνε την φωνη
Οπως τον ακους Λαιβ που ειναι φοβερός αν τον προσεξουνε θα βγει τέλειος με τα μπάσα του με με με με οπως στις νότες τις εφτάψυχες ενα στυλ και καλυτερος.
Αυτο λεω και γι αυτο αναφέρομαι στον παντελιδη ( αρτιες - άριστες ηχογραφησεις )
Με καταλάβατε ;;;
Όχι :lol:
Billbill αφού η τριλογία ξεκίνησε ως έχει έτσι θα συνεχίσει και στα επόμενα... Στην τελική ψάξε και βρες τον Βλάχο και πες του τα... δεν έχει να κάνει με θέμα ΕΜΙ, ούτε με το Νότη, είναι θέμα παραγωγού. Τέλος.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Χθες δεν ξέρω αν έφταιγε που ήταν κρυωμένος πάντως τραγούδησε λίγο.1 ώρα και 10 λεπτά το κάθε πρόγραμμα.Πάντως στις 5 και 20 που το έληξε πρώτη φορά βλέπω τόσο πολύ κόσμο να μένει και του φώναζαν να συνεχίσει αλλά φαινόταν ότι ήταν κουρασμένος.Μερικά από όσα είπε:αγριολούλουδο,υπάρχω,αλίμονο,είναι η σκέψη μου τρελή(αυτά τα είπε αμέσως μετά το προξενιό και την μπαλάντα του κυρ μέντιου που ήταν τα μόνα κοινωνικά),αηδόνι,εγώ τραγούδαγα,πρόσφυγας,αγάπη τι δύσκολο πράγμα,θέλω να την κάνω,μεσόγειος,πάρτο δρόμο
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Εμένα πάντως δεν μ' άρεσε καθόλου το χθεσινό πρόγραμμα.Καρράς κάθε φορά που πάω χειρότερος και κοντός κακές επιλογές σε τραγούδια με βάση το γούστο μου.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

ilias16 έγραψε:Εμένα πάντως δεν μ' άρεσε καθόλου το χθεσινό πρόγραμμα.Καρράς κάθε φορά που πάω χειρότερος και κοντός κακές επιλογές σε τραγούδια με βάση το γούστο μου.
Καλά ούτε εμένα μου άρεσε όπως και πολλές άλλες φορές.why,πάρτα,τέρμα το ράδιο,εγώ και η μοναξιά,χάρε να ήσουν άνθρωπος,δεν υπάρχεις και γενικά όλα τα χιλιοτραγουδισμένα και αφήνει κλασσικά έξω όλους τους ύμνους ενώ χθες δεν είπε ούτε τα κλασσικά άκου βρε φίλε,μετανιώνω,η στέλλα,αν θα σε χάσω.Επίσης από καψούρα μόνο αγάπη τι δύσκολο πράγμα και δεν σε χρειάζομαι κάποτε(τι κάποτε μέχρι πέρυσι) έκανε τρια τέταρτα στο τέλος μόνο καψούρα.Για τον Καρρά συμφωνώ όσο πάει και χειρότερος στο τελευταίο του μισάωρο έχει βαρεθεί όλος ο κόσμος και ακούω παντού να λένε έλα τελείωνε κούρασες.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Γενικά η σεζον θα αφήσει πολυ αναμεικτα συναισθηματα...Ναι απο τη μια νεα εταιρεια, επιτελους νεα κομματια με καλυτερη ηχογραφηση και γενικα τα περισσοτερα πανω απο το μεσο ορο των τελευταιων ετων...Απο την αλλη παλι υπηρξε σχετικα μουδιασμα με το ακουσμα 2 εκ των κορυφαιων κομματιων του δισκου σε συκγριση με το live..Επισης η 7αδα μαλλον σωστη επιλογη αφου το νεο υλικο πλεον θα ερχεται πιο συχνα απο την αλλη ο θεματικος διαχωρισμος ηταν λαθος καθως 7 κοιωννικα δυσκολα στεκονται μονα τους... Τα ιδια κ για τις εμφανισεις απο τη μια επιτελους ακουγεται πολυ εντονα το σχημα που ηγειται και παει ορθιο εδω κ 3 μηνες...Απο τη αλλη αδουλευτο προγραμμα με μοναδικη ουσιατικη αλλαγη την εναρξη και μετα αυτοσχεδιαμσος πανω στα γνωστα 50-60 κομματια..Επισης μια σχετικη απωλεια εντυπωσεων αφου στις εναρξεις σιγουρα ο Καρρας κερδιζει στο πανικο, αλλα σιογυρα στ γενικη εικονα στ τελος ολοι παραδεχονται την ανωτεροτητα του Νοτη..Επισης στο 90 % των δημοσιευσεων τo oνομα του γραφοταν 2ο..Αδιανοητο η μη υπαρξη κοινου προγραμματος εστω για ενα 10λεπτο..
ΥΓ: Aπο ονοματα απο οτι φαινεται στους γνωστους θα κινηθει και για τα ερωτικα.. παντως εγω προτιμω τα νεα παιδια και ας μη κανουν σουξεδαρες( Σαπουτζακη,Αναστασιαδη, Παπαδοπουλο κλπ) παρα να περιμενω να βρει εμπενευση ο Γιατρας η ο Μουκιδης μετα απο 10 χρονια..Φιλε bil πως ακουσες το τραγουδι που προοριζεται κ για προμο??? :surprised:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Σε γενικές γραμμές αδιάφορη σεζόν μέχρι σήμερα. Περίμενα να ακουστούν περισσότερο και οι δύο φέτος, αλλά και ο Καρράς εξαφανισμένος είναι. Και οι δύο κυκλοφόρησαν μέτριες δισκογραφικές δουλειές (οκ προφανώς ο Νότης μπορεί να ρεφάρει στην πορεία), κοινό μέρος και ντουέτο δεν υπήρξε οπότε το γεγονός ότι πηγαίνουν τρένο έχει ωφελήσει μόνο τις τσέπες τους και κανέναν άλλον. Σε κάθε περίπτωση προτιμώ το Νότη έτσι χαμηλών τόνων και με την ελπίδα (λέμε τώρα) να κυκλοφορήσει κάποιο ωραίο τραγούδι, παρά να γίνεται συνεχώς ντόρος για τις άκαιρες και άστοχες δηλώσεις του. Ελπίζω να μην δώσει καμία συνέντευξη φέτος, ώστε να ολοκληρώσει τη σεζόν μετά και τη Θεσσαλονίκη ήρεμα και ωραία με ένα δυνατό δισκάκι που θα ακουστεί και θα αγαπηθεί. Εξάλλου, δεν βλέπω πως θα συνεχιστούν οι επιτυχίες στη νύχτα τα επόμενα χρόνια, μετρημένα κουκιά και τα μαγαζιά και οι καλλιτέχνες που κάνουν επιτυχία. Όπως και από τραγούδια κανείς δεν έκανε το μπαμ, αν εξαιρέσεις τον Παντελίδη όπου υπάρχει αυτή η ιδιαιτερότητα ότι κυκλοφορούν ακόμα κομμάτια του όπως και τον επόμενο μήνα.
auster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από auster »

Διακόπτω λίγο το ημερολόγιο των επαναλαμβανόμενων μέχρι εξαντλήσεως και μονότονα ίδιων αναρτήσεων...
Για λίγο μόνο...
Τα τραγούδια του δίσκου ''Όταν Επικοινωνούμε'' δείχνουν οτι οι επιλογές του Νότη ήταν πολύ καλές. Η φωνή του αναδεικνύεται στα περισσότερα με 1-2 εξαιρέσεις.
Το ''Κοινωνία στο Μείον'' είναι απ'τα αγαπημένα μου. Ειδικά, στο τελευταίο ρεφρέν που μπαίνουν και οι γυναικείες φωνές, δίνουν ωραίο αποτέλεσμα. Για το ''Πάθη'' τι να πεις. Οι δημιουργοί έδωσαν ρέστα. Το ''Νησί'' νομίζω είναι σκόπιμα <<χαμηλών τόνων>>. Ήρεμο ζεϊμπέκικο με ιδιαίτερο στίχο που αγγίζει και τους μη Κύπριους.
Το ''Μάνα Γη'' είναι μια ευχάριστη έκπληξη.
Το ''Θεριό'' είναι το 2ο πιο αγαπημένο. Επιθετικό κομμάτι, αιχμηρό, δυνατό. Απ'τα καλύτερα του δίσκου. Μπράβο στον Β. Δήμα. Το ''Γραβάτα'' δεν ανήκει στις προτιμήσεις μου. Ίσως αν δεν ήταν τόσο φορτωμένο με β' φωνές να είχα άλλη άποψη. Συγκεκριμένα, αν όλο το τραγούδι ήταν όπως ο τελευταίος στίχος ''.....κοίτα πως είσαι στον καθρέπτη, κοίτα χάλι'' που αναδεικνύεται η φωνάρα του, να είχε άλλο βάρος.
Για το ''Προξενιό'' τα λόγια είναι περιττά. Τραγουδάρα με πονηρό, εύστροφο στίχο που σε συνδυασμό με τον γρήγορο ρυθμό του, το κάνει ξεχωριστό.
Γενικά, ωραίος δίσκος, καλές ηχογραφήσεις, καλή η φωνή του Νότη, όχι βαριά και λόγια τραγουδιών με περιεχόμενο ουσιαστικό. Αυτά..
Ακολουθεί το ημερολόγιο....
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Βασικά οι αναρτήσεις απεικονίζουν την δραστηριότητα του καλλιτέχνη τον οποίον αφορούν. Όταν η δραστηριότητα του Νότη είναι μονότονη και δίχως ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις το ίδιο περιεχόμενο θα έχουν και οι αναρτήσεις. Θυμήθηκες πάντως να σχολιάσεις τον δίσκο μετά από 1.5 μήνα. Μπράβο auster.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

nikosp έγραψε:
ilias16 έγραψε:Εμένα πάντως δεν μ' άρεσε καθόλου το χθεσινό πρόγραμμα.Καρράς κάθε φορά που πάω χειρότερος και κοντός κακές επιλογές σε τραγούδια με βάση το γούστο μου.
Καλά ούτε εμένα μου άρεσε όπως και πολλές άλλες φορές.why,πάρτα,τέρμα το ράδιο,εγώ και η μοναξιά,χάρε να ήσουν άνθρωπος,δεν υπάρχεις και γενικά όλα τα χιλιοτραγουδισμένα και αφήνει κλασσικά έξω όλους τους ύμνους ενώ χθες δεν είπε ούτε τα κλασσικά άκου βρε φίλε,μετανιώνω,η στέλλα,αν θα σε χάσω.Επίσης από καψούρα μόνο αγάπη τι δύσκολο πράγμα και δεν σε χρειάζομαι κάποτε(τι κάποτε μέχρι πέρυσι) έκανε τρια τέταρτα στο τέλος μόνο καψούρα.Για τον Καρρά συμφωνώ όσο πάει και χειρότερος στο τελευταίο του μισάωρο έχει βαρεθεί όλος ο κόσμος και ακούω παντού να λένε έλα τελείωνε κούρασες.
Είναι τραγικές και οι εναλλαγές μεταξύ των.Επίσης ξεκινάς τραγούδια της τάβλας με Τέρμα το ράδιο.Έλεος.Η τα κλασσικά ζεϊμπέκικα των γνωστών...δεν είμαι της γκρίνιας αλλά αυτή η τακτική αρχίζει και κουράζει και εμάς τους Νοτικούς.Μέτρια χρόνια όπως και να εξελιχθεί.Δεν κέρδισε τίποτα ο Νότης.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Billbill

Να αφεθεί επιτέλους σε εναν μαέστρο να του ετοιμάσει προγραμμα να εναλλαγές αλλα ενθύμιον και επειδη δεν ειναι τζουκ μποξ οπως λεει για να μην βαριέται ας το αλλάζει ανα μηνα ,
Μας πιανει η κάψα να τον ακούσουμε και οταν πηγαίνουμε παρακαλάμε να παει 4:40 μπας και πει κανενα ξεχασμένο.
Μεχρι εκείνη την ωρα εγω και η μοναξια και αλλες τέτοιες μετριότητες ακούγονται.
Και επιτέλους ας ακούσουμε καποια στιγμή τον νοτη να λεει τραγουδια και άλλων τραγουδιστών εκτος του Στέλιου Στρατου τα χιλιοειπωμένα , ας ακούσουμε κανα Μητροπάνο κανα βοσκόπουλο καμια αλεξιου και αλλα τραγουδια που εχουν αφήσει ιστορια,
Τι να πω απογοήτευση σκέτη στο θεμα προγράμματος
Εδω ειναι το φάουλ του νοτη σε σχεση με εμάς τους θαμώνες τους φαν πως το λενε.
Τοσα χρονια στηρίζουμε περα απ το οικονομικό που προτιμάμε να τ ακουμπάμε εκει μηπως ειναι καιρος να σκεφτεί και εμάς ;;;αν σκεφτεί εμάς και οι υπόλοιποι που ερχονται να τον ακούσουν για μια βραδιά θα ειναι και αυτοι ευχαριστημένοι
Θα λενε πήγα νοτη ακουσα του φεγγαριού τον γιο την καλοσύνη κτλ κτλ κτλ και οχι το τερμα το ραδιο που παρεπιπτόντως ο μουκιδης το λεει πολυ καλυτερα απο θεμα ερμηνείας ο δικός μας το χανει ,
Τελος παντων οτι και να πω χαμένο θα παει εχω αναφερθεί πολλες φορές πανω στην ΡΟΗ του προγράμματος.
dionisis24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dionisis24 »

δε βλεπω παντως συνεντευξη εντος του μηνα...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Σάκης-Πάολα: φινάλε στις 18/02...
http://www.newspistol.gr/article/62205/ ... gory_id=61
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

Scorpion86 έγραψε:Σάκης-Πάολα: φινάλε στις 18/02...
http://www.newspistol.gr/article/62205/ ... gory_id=61
ΕΤΣΙ ΝΟΤΗΣ-ΚΑΡΡΑΣ ΣΚΙΖΟΥΝ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΗΜΑ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ...ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ...ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ..ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ...ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ..ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ...ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΕΝΑΣΤΡΟΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΜΑΖΩΝΑΚΗ...ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΕΝΑΣΤΡΟΝ ΤΟΝ ΝΟΤΗ...ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΑΘΗΝΑ..ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

giannis21 έγραψε:...ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΕΝΑΣΤΡΟΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΜΑΖΩΝΑΚΗ...ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΕΝΑΣΤΡΟΝ ΤΟΝ ΝΟΤΗ...ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΑΘΗΝΑ..ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...
Έτσι ακριβώς.... Μοναδική επιτυχία το έναστρον... Νομίζω μετά το Rex, αλλά για μένα προσωπικά πιο ψηλά και από το Rex, είναι ο χώρος που αποτελεί σημείο αναφοράς για τις ζωντανές του εμφανίσεις του Νότη...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Billbill

Οχι πιο πανω απ το Ρεξ, στο Ρεξ ο Νότης δημιούργησε τον μύθο που θα τον συντροφεύει σ ολη του την ζωη ,οι πιο μεγάλοι απο μας καταλαβαίνουν τι θελω να πω ,
Η αμεσως καλυτερη εποχή μετα το Ρεξ ειναι το εναστρον.
Αν συνοδευόταν απο αντίστοιχο ενθύμιον και οχι απο το νυκτες μαγικες οπου εκει ο βλάχος του εβγαλε τα μάτια το σκότωσε
Τοτε θα μιλούσαμε για το ιδανικο
Απάντηση