Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Για να δουμε
- Scorpion86
"Η Γραβάτα" νέο ραδιοφωνικό σινγκλ. Αναμενόμενο.
Υ.Γ.: Απ ότι είδα στις 10/03 τα φαν κλαμπ Νοτη-Καρρα εχουν κοινη εκδηλωση για να ριξουν αυλαια και να αποχαιρετήσουν όπως γράφουν το σχήμα στο Teatro. Οπότε λογικά στις 11/3 ή 18/3 είναι το φινάλε. Δεν εχει οριστικοποιηθεί ακόμα. Κκαι μετά Σαλόνικα.
Υ.Γ.: Απ ότι είδα στις 10/03 τα φαν κλαμπ Νοτη-Καρρα εχουν κοινη εκδηλωση για να ριξουν αυλαια και να αποχαιρετήσουν όπως γράφουν το σχήμα στο Teatro. Οπότε λογικά στις 11/3 ή 18/3 είναι το φινάλε. Δεν εχει οριστικοποιηθεί ακόμα. Κκαι μετά Σαλόνικα.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- Scorpion86
- Scorpion86
H Πάολα ρίχνει γέφυρες για επιστροφή στο Teatro. H Panik άλλο που δεν θέλει να συνεργαστούν οι δύο καλλιτέχνες της, ο δε Αρσενάκος απέρριψε πρόταση της Βίσση να κάτσει στην κριτική επιτροπή του Star Academy επειδή την ίδια περίοδο θα είναι απέναντι το X-Factor 2, με Πάολα στην κριτική επιτροπή μεταξύ άλλων... Ο Νότης πάντως θέλει Χατζηγιάννη και θα το παλέψει για να γίνει αν και δεν είναι εύκολο. Τεράστιο ρίσκο ένα τέτοιο πάντρεμα σε μαγαζί που έχει συνηθίσει αμιγώς λαικά προγράμματα. Για να δούμε. Ο επόμενος χειμώνας είναι μακριά, αν και θα γίνουν προσπάθειες από Μπερτάκη το σχήμα το επόμενο του Teatro να κλείσει νωρίς. Και πέρσι το προσπάθησε, Μάρτη είχε κλείσει Νότη και το καλοκαίρι του χάλασε στο παρα πέντε το Νότης-Πάολα.
-
νιατο παντως φενεται

- Scorpion86
Είναι η κουμπάρα του η Ρένα και ο Πάρις Παπαβασιλείου που έχει μαγαζί με οπτικά και αξεσουάρ. Από το My Golden Hall οι φωτογραφίες.dionisis24 έγραψε:νιατο παντως φενεται,,οι αλλοι δυο εκτος της σαλτη ,ποιοι ειναι;;
Έχει τα πασίγνωστα καταστήματα οπτικών Occhio Παπαβασιλείου. Απ' ότι βλέπουμε και στις φωτό κάνει και διαφήμιση στα γυαλιά.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
-
χωρις παρεξηγηση, εμενα μου μοιαζει σαν τον ζαν κλοντ απο τα μαυρα μεσανυκτα 

- Scorpion86
Στο Teatro o Λευτέρης Πανταζής και ο Αδωνις Γεωργιάδης!

χτες κλεισιμο προγραμματος με το <να χαρεις> και το <λυγαρια μου>..μονο εγω εμεινα παγωτο??
Οι Ερινύες θα΄ρθουνε, όπου κι αν πας..
- Scorpion86
-
Το "Να χαρείς" το λέει αραιά και που. Τη "Λυγαριά" του το ζητάω να την πει έδώ και 2 χρόνια, ε το πήρε απόφασηnoti_kos έγραψε:χτες κλεισιμο προγραμματος με το <να χαρεις> και το <λυγαρια μου>..μονο εγω εμεινα παγωτο??

Πρόσφατο είναι γιατί μετά αν ακούς πάει να ξεκινήσει το "Δώσε ένα τέλος".
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Μου φαίνεται πως τα φωνητικά είναι ακριβώς ίδια όπως και στο δίσκο, μάλλον με κάποιο τρόπο το απομόνωσαν από τη μουσική... όπως και να χει είναι δυνατο

Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
φιλε το <δωσε ενα τελος> που μπαινει,ειναι απο τον δισκο και οχι λαιβ..αρα δεν πρεπει να ειναι προσφατο.Περα κι απτο οτι η χροια του Νοτη δεν ειναι τοσο βαρια,οσο τα τελευταια χρονια..johnytzitzi έγραψε:Το "Να χαρείς" το λέει αραιά και που. Τη "Λυγαριά" του το ζητάω να την πει έδώ και 2 χρόνια, ε το πήρε απόφασηnoti_kos έγραψε:χτες κλεισιμο προγραμματος με το <να χαρεις> και το <λυγαρια μου>..μονο εγω εμεινα παγωτο??(μέχρι την Ιερά Οδό πριν 5 χρόνια την έλεγε μετά σταμάτησε).
- Scorpion86
Ακριβώς, κάποιος έχει φτιάξει ένα playlist με τραγουδια ανάμεικτα και μετά από αυτήν την live εκτέλεση έπεφτε το Δωσε Ενα τελος. Του έστειλα και μηνυμα και περιμενω να μου απαντήσει.noti_kos έγραψε:φιλε το <δωσε ενα τελος> που μπαινει,ειναι απο τον δισκο και οχι λαιβ..αρα δεν πρεπει να ειναι προσφατο.Περα κι απτο οτι η χροια του Νοτη δεν ειναι τοσο βαρια,οσο τα τελευταια χρονια..johnytzitzi έγραψε:Το "Να χαρείς" το λέει αραιά και που. Τη "Λυγαριά" του το ζητάω να την πει έδώ και 2 χρόνια, ε το πήρε απόφασηnoti_kos έγραψε:χτες κλεισιμο προγραμματος με το <να χαρεις> και το <λυγαρια μου>..μονο εγω εμεινα παγωτο??(μέχρι την Ιερά Οδό πριν 5 χρόνια την έλεγε μετά σταμάτησε).
Πέρνα κι εσύ, Να χαρείς τραγουδάρες που έχουν τη σφραγίδα Νότης από χιλιόμετρα μακριά. Αυτά είναι τραγούδια που θα έπρεπε να είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση στο πρόγραμμα του Νότη. Άλλο επίπεδο, κάποια στιγμή θα πρέπει να αφουγκραστεί και ο Νότης τα θέλω του κόσμου.
Μετά το χακί σακάκι που έχει λιώσει, έκανε και τη δεύτερη πιο τραγική επιλογή, το κόκκινο λαμέ κουστούμι. Έχει ξεχάσει τα λευκά του. Μάλλον τον παρασύρει ο Βασίλης που φοράει πάντα τα ίδια.
Φωνάρα έχει ο @ούστης.
Βρήκα αυτό το σχόλιο στη σελίδα του Teatro και νομίζω είναι το πιο εύστοχο σε γενικές γραμμές για το φετινό σχήμα.
Κατώτερο των προσδοκιών...
Στο Νότη πηγαίνω κάθε χρόνο.
Έχει κάνει πολύ καλύτερα προγράμματα...
Τον Καρρά πρώτη φορά τον άκουσα.
Σίγουρα θα είναι και η τελευταία...!!!
Μετά το χακί σακάκι που έχει λιώσει, έκανε και τη δεύτερη πιο τραγική επιλογή, το κόκκινο λαμέ κουστούμι. Έχει ξεχάσει τα λευκά του. Μάλλον τον παρασύρει ο Βασίλης που φοράει πάντα τα ίδια.
Φωνάρα έχει ο @ούστης.
Βρήκα αυτό το σχόλιο στη σελίδα του Teatro και νομίζω είναι το πιο εύστοχο σε γενικές γραμμές για το φετινό σχήμα.
Κατώτερο των προσδοκιών...
Στο Νότη πηγαίνω κάθε χρόνο.
Έχει κάνει πολύ καλύτερα προγράμματα...
Τον Καρρά πρώτη φορά τον άκουσα.
Σίγουρα θα είναι και η τελευταία...!!!
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Και γω γι'αυτο κολλησα καπως...διοτι η χροια του ειναι καπως απο το παρελθον...;)noti_kos έγραψε:φιλε το <δωσε ενα τελος> που μπαινει,ειναι απο τον δισκο και οχι λαιβ..αρα δεν πρεπει να ειναι προσφατο.Περα κι απτο οτι η χροια του Νοτη δεν ειναι τοσο βαρια,οσο τα τελευταια χρονια..johnytzitzi έγραψε:Το "Να χαρείς" το λέει αραιά και που. Τη "Λυγαριά" του το ζητάω να την πει έδώ και 2 χρόνια, ε το πήρε απόφασηnoti_kos έγραψε:χτες κλεισιμο προγραμματος με το <να χαρεις> και το <λυγαρια μου>..μονο εγω εμεινα παγωτο??(μέχρι την Ιερά Οδό πριν 5 χρόνια την έλεγε μετά σταμάτησε).
Το απόσπασμα είναι απο Νοτική βραδυά σε κάποιο μαγαζί αν θυμαμαι καλα το είχε πάρει κάπου το αυτι μου στο διαδίκτυο. Το θέμα είναι αυτο το ακαπελα απο που ειναι;notisfan έγραψε:Και γω γι'αυτο κολλησα καπως...διοτι η χροια του ειναι καπως απο το παρελθον...;)noti_kos έγραψε:φιλε το <δωσε ενα τελος> που μπαινει,ειναι απο τον δισκο και οχι λαιβ..αρα δεν πρεπει να ειναι προσφατο.Περα κι απτο οτι η χροια του Νοτη δεν ειναι τοσο βαρια,οσο τα τελευταια χρονια..johnytzitzi έγραψε:Το "Να χαρείς" το λέει αραιά και που. Τη "Λυγαριά" του το ζητάω να την πει έδώ και 2 χρόνια, ε το πήρε απόφασηnoti_kos έγραψε:χτες κλεισιμο προγραμματος με το <να χαρεις> και το <λυγαρια μου>..μονο εγω εμεινα παγωτο??(μέχρι την Ιερά Οδό πριν 5 χρόνια την έλεγε μετά σταμάτησε).