Νότης Σφακιανάκης
- KeepNoting
Re: Νότης Σφακιανάκης
Εξαιρετική επιλογή, αρχιδάτο κομμάτι. Ο Νότης στα κομμάτια του Στράτου και γενικά στα παλιά λαϊκά είναι κορυφή. Ελπίζω όταν και αν βγάλει ζωντανό δίσκο ο Νότης να είναι σε στυλ Εμπειριών Συλλέκτης και να έχει επιλεγμένες ερμηνείες (κάπως έτσι είναι και της Πάολα που κυκλοφόρησε από την Panik).
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Πολύ φοβάμαι ότι κάπως έτσι θα είναι! Γιατί όταν ρώτησα τον κοντό(αυτόν που προσέχει τον Νότη στην πίστα και γενικότερα) αν ηχογραφούσε το Σάββατο μου απάντησε ''Μόνο τις 2 πρώτες βδομάδες και ΚΑΠΟΙΑ κομμάτια μόνο. Προσωπικά δεν μ αρέσει αυτό. Θέλω live όπως τα προηγούμενα δύο.jdarmody έγραψε:Εξαιρετική επιλογή, αρχιδάτο κομμάτι. Ο Νότης στα κομμάτια του Στράτου και γενικά στα παλιά λαϊκά είναι κορυφή. Ελπίζω όταν και αν βγάλει ζωντανό δίσκο ο Νότης να είναι σε στυλ Εμπειριών Συλλέκτης και να έχει επιλεγμένες ερμηνείες (κάπως έτσι είναι και της Πάολα που κυκλοφόρησε από την Panik).
Μπα δύσκολα νομίζω κι ο ίδιος θα έβγαζε ξανά live-πρόγραμμα. Ειδικά το φετινό δεν γινόταν με τίποτα. Τι θα ήθελες να ακούσεις δυο φορές το Προξενιό, Λύσε κούκλα τα μαλλιά σου κλπ; Για να δούμε τι ετοιμάζει.
Πολυ ευχαριστο οτι στον επερχομενο live δισκο θα υπαρχουν επιλεγμενα κομματια. Ελπιζω να ειναι καποια κλασικα λαϊκα τραγουδια που τραγουδα μοναδικα ο Νοτης. Το "Να μην Χαραξει" επιβαλλεται να υπαρχει σε δισκο του Νοτη. Το χαραξε με την ερμηνεια του. Υποψιαζομαι οτι θα κυκλοφορησει πακετο με το 2ο μερος των ερωτικων. Νομιζω οτι το καλοκαιρι θα ακουμε φρεσκο Νοτη...
- E-Notikos7
Από που απορρέει αυτή η αισιοδοξία για δίσκους μέσα στο κατακαλόκαιρο? Αν γίνουν και οι συναυλίες στο εξωτερικό δεν βλέπω πως θα κυκλοφορήσει δίσκο σε νεκρή περίοδο. Από Σεπτέμβρη πάλι...
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Άσχετο, αλλά ξέρει κανείς τι θα γίνει το χειμώνα; Συνεχίζει σίγουρα ο Νότης με Μπερτάκη; Γιατί υπάρχουν δημοσιεύματα όπου μοιράζονται σε Fantasia και Teatro ο Αργυρός και ο Ρέμος αντίστοιχα, ενώ αλλού αναφέρεται ότι μπορεί να είναι και στο ίδιο σχήμα.
- E-Notikos7
200 σεναρια εχουν γραφτεί. Τελικά το Μαζωνάκης-Πάολα για ποιο μαγαζί το γράψανε?
- SFAKattack10
Για το Εναστρον.
- KeepNoting
- SFAKattack10
Το τελευταιο που ειχε γραφτει για Πλουταρχο ηταν για σχημα με θεοδωριδου.
Μακαρι να ισχυει γιατι παλι θα ειναι μια δυνατη συνεργασια.
Μακαρι να ισχυει γιατι παλι θα ειναι μια δυνατη συνεργασια.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 7200670455
Γνωστός Νοτικός μας.Τον έχω πετύχει 2 φορές Fantasia πέρυσι.Και έχει δηλώσει και Νοτικος σε συνέντευξη παλιότερη.
Γνωστός Νοτικός μας.Τον έχω πετύχει 2 φορές Fantasia πέρυσι.Και έχει δηλώσει και Νοτικος σε συνέντευξη παλιότερη.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- KeepNoting
Δε ξερω .. Παντως μου το ειπαν δικα του ατομα...τωρα το κατα ποσο ισχυει...θα δειξει το μελλον....
Τι γινεται με το promo? χαθηκε στο δρομο???

Τι γινεται με το promo? χαθηκε στο δρομο???
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
- E-Notikos7
Ποιο προμο περιμένατε βρε παιδιά. Επειδή το έγραψε κάποιος που φημίζεται για την παραπληροφόρηση του εδώ μέσα? Υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι ο Νότης θα βγάλει δίσκο μέσα στο καλοκαίρι? Αν έχει αυτοκτονικές τάσεις μπορει να το κάνει. Θα τον βγάλει τον Σεπτέμβρη, τον Οκτώβρη. Όχι τον Ιούνιο και τον Ιούλιο που δεν κινείται τίποτα και οι περισσότεροι τρέχουν στις παραλίες και όχι να αγοράσουν δίσκους.
- KeepNoting
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Με λιγο σωστο προγραμματισμό το δευτερο μερος της τριλογίας θα μπορούσε να κυκλοφορήσει Απριλιο (με συνδυασμο τις εμφανίσεις του Νότη στην Πύλη) και το τριτο μέρος μεσα Οκτωβριου-Νοεμβριου κατι παρόμοιο οπως εγινε και στα Ματωμένα δάκρυα!!
- SFAKattack10
Πλεον οι δισκοι βγαινουν ή Χριστουγεννα ή κοντα στο Πασχα, αρα αφου δεν εχει βγει ακομα ο δισκος λογικα παμε για χειμωνα.
- KeepNoting
Spoiler:
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
- E-Notikos7
Kλασική περίπτωση troll. Κλασική περίπτωση βλάβης. Αλλωστε το καταλαβαίνει κανείς από το όνομα που χρησιμοποιεί.KeepNoting έγραψε:Comment του γνωστού μ@@@@κα στο "https://youtu.be/qfgCoqtHXQ4 " εχω δακρυσει απο τα γελια...ποσο ηλιθιος παιζει ναναι...χαχααχχαχαSpoiler:
- E-Notikos7
ilias16 έγραψε:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 7200670455