Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
J&B

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

KeepNoting έγραψε:
Spoiler:
Richard BrandsonΠριν από 3 χρόνια
ΣΙΜΕΡΑ ΕΔΙΡΑ ΕΝΑ ΝΟΤΙΚΟ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΦΑΣΙ. Ο ΤΙΠΟΣ ΜΕΝΙ ΣΤΙ ΓΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΛΙΓΑ ΣΤΕΝΑ ΠΙΟ ΚΑΤΟ,ΚΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΙ ΤΙΧΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟ ΑΠΟ ΚΑΤΟ ΑΚΟΥΓΕ ΝΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΙΧΙΑ ΤΕΡΜΑ. ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΙΤΑΝ ΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΓΑ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΝΟΤΙΣ ΔΙΝΑΤΑΚΕ ΟΧΙ ΑΛΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΙΣ ΟΠΟΤΕ ΑΦΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΤΙ ΣΙΜΕΝΕ ΕΤΣΙ;;; ΟΤΙ Ο ΤΙΠΟΣ ΙΤΑΝ ΝΟΤΙΚΟΣ ΔΙΛΑΔΙ ΑΛΙΤΑΡΑΣ. ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΙΧΑ ΠΙ,ΕΤΣΙ ΚΕ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΟ ΚΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΤΑ ΒΡΟΜΟΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙ,ΘΑ ΤΟ ΠΛΑΚΟΣΟ ΤΟ ΑΛΙΤΙ ΤΟ ΝΟΤΙΚΟ. ΕΤΣΙ ΚΕ ΕΓΙΝΕ. ΡΟΤΙΣΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΓΙΤΟΝΕΣ ΠΟΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΟ ΤΙΠΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΙ ΑΦΤΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΚΕ ΜΟΥ ΙΠΑΝ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΤΟΥ. ΜΕΡΙΚΙ ΚΙΟΛΑΣ ΙΠΑΝ ΟΤΙ ΙΝΕ ΕΝΟΧΛΙΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΙ ΑΦΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΤΑ ΜΕΣΙΜΕΡΙΑ. ΚΕ ΓΟ ΤΟΥΣ ΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟ ΤΟ ΑΛΙΤΙ. ΣΙΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΚΑΤΟ ΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΚΟΛΟΦΟΝΙ ΤΟΥ ΝΟΤΙ. ΧΤΙΠΑΟ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΚΕ ΛΕΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΦΕΡΑ ΤΙ ΠΙΤΣΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΙΜΟΥΝ ΤΙΧΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΟΣ ΙΧΕ ΠΑΡΑΓΚΙΛΙ ΠΙΤΣΑ ΑΛΙΟΣ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΑΝΙΓΕ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ,ΚΕ ΤΟ ΚΑΝΟ ΤΟΠΙ ΣΤΟ ΞΙΛΟ ΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΦΤΟ ΑΛΑ ΤΟΥ ΣΠΑΟ ΚΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΛΟΣΙΝΤΙ ΠΟΥ ΙΧΕ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙ. ΚΕ ΤΟΥ ΙΠΑ,ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΕ ΤΟ ΞΑΝΑΚΟΥΣΟ ΝΑ ΑΚΟΥΙ ΑΦΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΔΙΝΑΤΑ ΘΑ ΤΟ ΣΤΙΛΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΛΙΣΟΥΝ ΦΙΛΑΚΙ. ΓΙΑΦΤΟ ΑΛΙΤΕΣ ΝΟΤΙΚΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥΣΑΣ. ΣΑΣ ΑΡΕΣΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΙ ΑΦΤΟΣ Ο ΒΡΟΜΙΑΡΙΣ ΑΚΟΥΓΕΤΕΤΟΝ ΧΑΜΙΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟ ΚΕ ΓΟ ΑΜΑ ΠΕΡΝΑΟ ΑΠΟ ΚΑΤΟ ΚΕ ΜΟΥ ΑΝΕΒΙ ΤΟ ΕΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
Comment του γνωστού μ@@@@κα στο "https://youtu.be/qfgCoqtHXQ4 " εχω δακρυσει απο τα γελια...ποσο ηλιθιος παιζει ναναι...χαχααχχαχα
:lol: :lol: :lol: Το 'χω ξαναπεί ο τύπος είναι άρρωστος Νοτικός απλά τρολλάρει... :hysterical: :hysterical: :hysterical:
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Ας είμαστε λίγο σοβαροί παιδιά, δεν γίνεται να βγαίνει δισκογραφική δουλειά κάθε 3-4 μήνες κι ας είναι και 7 τα κομμάτια. Εδώ άλλοι καλλιτέχνες που είναι στα φόρτε τους και δισκογραφικά μας είχαν συνηθίσει σε συχνότερες κυκλοφορίες, δεν βγάζουν δίσκους πια τόσο συχνά. Ο Ρέμος είχε χρόνια να βγάλει δίσκο, ο Οικονομόπουλος που έβγαζε κάθε χρόνο το πήγε με singles φέτος για παράδειγμα. Εγώ πιστεύω ότι έγινε μπέρδεμα με τα κομμάτια, ότι είχε μαζέψει ήδη από τον Μαζί (λογικά θα είχε κρατήσει κάβα αφού έβαλε 6 κοινωνικά), και όλα αυτά τα χρόνια του έρχονταν κι άλλα με αποτέλεσμα να αλλάξει η επιλογή. Πάντως, αν αφήσει την τριλογία και βγάλει κανονικό δίσκο δε νομίζω να του πει κανείς τίποτα.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Να βγαλει και τριλογια και κανονικο δισκο και Live δισκο :lol: :lol: :lol: :lol:
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Εγώ θα προτιμούσα να έβγαζε όλη την τριλογία μαζί να σου πω την αλήθεια! Ποιος μας λέει ότι στο τέλος δεν θα θέλει να τα κάνει πάλι 25; Άσε θα φάμε δυο χρόνια ακόμη με την τριλογία! :lol:
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Θελω και τριλογια και κανονικο δισκο και Live δισκο και εμφανισεις καλοκαιρι στην αθηνα....ζηταω πολλα; :tourta:
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

KeepNoting έγραψε:
Spoiler:
Richard BrandsonΠριν από 3 χρόνια
ΣΙΜΕΡΑ ΕΔΙΡΑ ΕΝΑ ΝΟΤΙΚΟ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΦΑΣΙ. Ο ΤΙΠΟΣ ΜΕΝΙ ΣΤΙ ΓΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΛΙΓΑ ΣΤΕΝΑ ΠΙΟ ΚΑΤΟ,ΚΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΙ ΤΙΧΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟ ΑΠΟ ΚΑΤΟ ΑΚΟΥΓΕ ΝΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΙΧΙΑ ΤΕΡΜΑ. ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΙΤΑΝ ΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΓΑ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΝΟΤΙΣ ΔΙΝΑΤΑΚΕ ΟΧΙ ΑΛΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΙΣ ΟΠΟΤΕ ΑΦΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΤΙ ΣΙΜΕΝΕ ΕΤΣΙ;;; ΟΤΙ Ο ΤΙΠΟΣ ΙΤΑΝ ΝΟΤΙΚΟΣ ΔΙΛΑΔΙ ΑΛΙΤΑΡΑΣ. ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΙΧΑ ΠΙ,ΕΤΣΙ ΚΕ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΟ ΚΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΤΑ ΒΡΟΜΟΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙ,ΘΑ ΤΟ ΠΛΑΚΟΣΟ ΤΟ ΑΛΙΤΙ ΤΟ ΝΟΤΙΚΟ. ΕΤΣΙ ΚΕ ΕΓΙΝΕ. ΡΟΤΙΣΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΓΙΤΟΝΕΣ ΠΟΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΟ ΤΙΠΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΙ ΑΦΤΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΚΕ ΜΟΥ ΙΠΑΝ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΤΟΥ. ΜΕΡΙΚΙ ΚΙΟΛΑΣ ΙΠΑΝ ΟΤΙ ΙΝΕ ΕΝΟΧΛΙΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΙ ΑΦΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΤΑ ΜΕΣΙΜΕΡΙΑ. ΚΕ ΓΟ ΤΟΥΣ ΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟ ΤΟ ΑΛΙΤΙ. ΣΙΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΚΑΤΟ ΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΚΟΛΟΦΟΝΙ ΤΟΥ ΝΟΤΙ. ΧΤΙΠΑΟ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΚΕ ΛΕΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΦΕΡΑ ΤΙ ΠΙΤΣΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΙΜΟΥΝ ΤΙΧΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΟΣ ΙΧΕ ΠΑΡΑΓΚΙΛΙ ΠΙΤΣΑ ΑΛΙΟΣ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΑΝΙΓΕ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ,ΚΕ ΤΟ ΚΑΝΟ ΤΟΠΙ ΣΤΟ ΞΙΛΟ ΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΦΤΟ ΑΛΑ ΤΟΥ ΣΠΑΟ ΚΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΛΟΣΙΝΤΙ ΠΟΥ ΙΧΕ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙ. ΚΕ ΤΟΥ ΙΠΑ,ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΕ ΤΟ ΞΑΝΑΚΟΥΣΟ ΝΑ ΑΚΟΥΙ ΑΦΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΔΙΝΑΤΑ ΘΑ ΤΟ ΣΤΙΛΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΛΙΣΟΥΝ ΦΙΛΑΚΙ. ΓΙΑΦΤΟ ΑΛΙΤΕΣ ΝΟΤΙΚΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥΣΑΣ. ΣΑΣ ΑΡΕΣΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΙ ΑΦΤΟΣ Ο ΒΡΟΜΙΑΡΙΣ ΑΚΟΥΓΕΤΕΤΟΝ ΧΑΜΙΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟ ΚΕ ΓΟ ΑΜΑ ΠΕΡΝΑΟ ΑΠΟ ΚΑΤΟ ΚΕ ΜΟΥ ΑΝΕΒΙ ΤΟ ΕΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
Comment του γνωστού μ@@@@κα στο "https://youtu.be/qfgCoqtHXQ4 " εχω δακρυσει απο τα γελια...ποσο ηλιθιος παιζει ναναι...χαχααχχαχα
Καθόλου ηλίθιος. τους κανει πλακα με τον πιο ηλιθιο τροπο. τα δικα μας ειναι στουρναρια που απαντανε και μαλιστα κανουν και διαλογο μαζι του με επιχειρηματα και παρατηρησεις για την ορθογραφια του. εχουν γεμισει ολα τα κλιπ του νοτη με βρισιδια. μιλαμε για ιδιοφυίες...
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

Ας είμαστε λίγο σοβαροί παιδιά, δεν γίνεται να βγαίνει δισκογραφική δουλειά κάθε 3-4 μήνες κι ας είναι και 7 τα κομμάτια.
Απο την στιγμή που είναι τριλογία και οχι ολοκλήρωμενη δισκογράφικη δουλειά, καθε 6μηνο το πολυ πρεπει να βγαινει και το επομενο δισκακι.
Πάντως, αν αφήσει την τριλογία και βγάλει κανονικό δίσκο δε νομίζω να του πει κανείς τίποτα.
Απο την στιγμη που ανακοινωθηκε η τριλογια δεν νομιζω να κανει πισω για κανονικο (ασε που οι πιο πολλοι δεν γνωριζουν οτι θα ειναι τριλογια)
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Ναι αλλά έναν δίσκο πρέπει να τον στηρίξει κι ο καλλιτέχνης. Εφόσον ο Νότης δεν πρόκειται να εμφανιστεί πουθενά όπως δείχνουν τα πράγματα το καλοκαίρι δεν έχει νόημα να βγάλει έναν δίσκο τον Ιούνιο που θα τον χρησιμοποιήσει λογικά το Νοέμβρη-Δεκέμβρη.
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Ναι αλλά έναν δίσκο πρέπει να τον στηρίξει κι ο καλλιτέχνης. Εφόσον ο Νότης δεν πρόκειται να εμφανιστεί πουθενά όπως δείχνουν τα πράγματα το καλοκαίρι δεν έχει νόημα να βγάλει έναν δίσκο τον Ιούνιο που θα τον χρησιμοποιήσει λογικά το Νοέμβρη-Δεκέμβρη.
Ακριβως!! Οπως ειχα πει πιο πανω 'Με λιγο προγραμματισμο' .
Αν κυκλοφορουσε λιγες μερες μετα το Πασχα τωρα θα ακουγαμε τα ερωτικα και ο κοσμος θα τα χαιροταν στην Πυλη Αξιου
takis13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από takis13 »

Χωρις να γνωριζω κατι περισσοτερο απο εσας, θα ρισκαρω μια προβλεψη. Ο δισκος θα βγει με τον live. 2 σε εναν δηλαδη. Τι καλυτερο απο εναν ζωντανο δισκο το καλοκαιρι. Δεν υπαρχει νεκρη περιοδος. Νομιζω οτι τον ετοιμαζει ο Νοτης.
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Αν πλησιάζαμε σε κυκλοφορία δίσκου θα βλέπαμε όπως γίνεται κάθε φορά κάποια φωτογραφία από τις ηχογραφήσεις. Όπως ανέβασε σήμερα η Sofita με τον Βέρτη.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
griniaris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από griniaris »

τι συνεβη με to notissfakianakis(fan page) κλειστον επ αοριστον λενε
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Νομιζα οτι λες για τους .eu, σε αυτην δεν εχω πατησει like (γενικα σε 2 - 3 εχω πατησει).

Ασχετο αλλα σε ενα group ειδα να εχουν φωτο αυτην που εχω εγω εδω.
Ειναι ευχαριστο που αρεσε και σε αλλους η φωτο μου. :biggrin:
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

:cool:
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Το έφτιαξα πριν 2 μήνες
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Δε καταλαβαινω τη λογικη να μη βγαλει προμο τωρα...Γιατι ο κοσμος δε ακουει μουσικη το καλοκαιρι??Ισα ισα που αν ειναι και πιασαρικο μπορει να παιξει και στα μαγαζια και να το χει ετοιμο χιτ για το φθινοπωρο...Αν επειχηρησει να βγαλει ενα τραγουδι τυπου τσιγκανακι εσυ η θαλασσα δωσε ενα τελος κλπ γιατι να μη παιξει ειτε πολυ οσο τα 2 ειτε λιγοτερο οσο το αλλο(εσυ η θαλασσα) μες το καλοκαιρι??Και το φθινοπωρο κανει το προγραμμα με τα ερωτικα και σιγα σιγα μες τις γιορτες πεταει και τα χορευτικα...Βεβαια οντως αν ηταν να βγει συντομα λογικα θα κυκλοφορρουσε καποια φωτογραφια οποτε μεχρι τοτε αναμενουμε..Ισως να εχει εγκαταληφθει και η ιδεα τριλογιας ισως να εχει χαλασει και η συνεργασια με τη πανικ λεω εγω τωρα :lol:
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Τίποτα δεν έχει αναθεωρηθεί και η τριλογία θα γίνει κανονικά και ο ζωντανός δίσκος θα πραγματοποιηθεί!
Απλά αντί να βγαίνει κάθε 6 μήνες δισκάκι θα βγαίνει κάθε χρόνο... μεγαλώνει και οι αντοχές και οι ορέξεις πέφτουν.
Και δεν υπάρχει ούτε ένας τραγουδιστής πρώτης γραμμής που να βγάζει κάθε χρόνο cd.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Ναι αλλα η λογικη της τριλογιας και των 7 τραγουδιων ηταν να βγαζει πιο συχνα τους δισκους. Αν δεν θελει να βγαινουν τοσο συχνα οι δισκοι ας κανει κανονικο με 16τραγουδια καθε 2 χρονια.
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Ο ίδιος πάντως απ οτι ειχα διαβάσει είχε πει στην παρουσίαση του Οταν Επικοινωνούμε ότι σε εναμιση χρόνο θα βγουν και οι τρεις δίσκοι. Αρα καθε εξι μήνες και οχι μέσα σε 2-3 χρόνια. Αν βέβαια ενδιάμεσα πριν την ολοκλήρωση της τριλογίας έρθει ο live αλλάζουν τα δεδομένα.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

E-Notikos7 έγραψε:Ο ίδιος πάντως απ οτι ειχα διαβάσει είχε πει στην παρουσίαση του Οταν Επικοινωνούμε ότι σε εναμιση χρόνο θα βγουν και οι τρεις δίσκοι. Αρα καθε εξι μήνες και οχι μέσα σε 2-3 χρόνια. Αν βέβαια ενδιάμεσα πριν την ολοκλήρωση της τριλογίας έρθει ο live αλλάζουν τα δεδομένα.
Στην παρουσίαση επειδή ήμουν παρόν θα σου πω ότι δεν ανέφερε καμία λεπτομέρεια για το διάστημα που θέλει να βγουν οι επόμενες δύο ενότητες.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Απάντηση