Αμάν αυτή η κοπέλα με το μαλλί τι μούρλα είναι αυτή! Ήμουν σίγουρος ότι θα τη δω στο ''Βράχων'' με το φουντωτό κοκκινωπό/μελί του χειμώνα και πάλι με αιφνιδίασε! Την έχω δει 7-8 φορές, μία φορά με ίδιο μαλλί δεν την έχω πετύχει. Το κάτσιασε αυτό το μαλλάκι πια!
Εντάξει μην γράφω συνέχεια τα ίδια, υπέροχη στη συναυλία ακόμη μια φορά. Η καλύτερη της γενιάς της κτλ κτλ. Αγαπημένη στιγμή όταν τραγούδησε το ''Ο δικός μου ο δρόμος'' του Τερζή!
Επίσης παρατηρώ χρόνο με το χρόνο πως προσέχει ακόμα περισσότερο τις λεπτομέρειες. Φέτος είχαμε και πάτωμα που άλλαζε χρώμα αναλόγως με τον φωτισμό και ωραίο εφετζίδικο σκηνικό στο background που ''τρεμόπαιζε'' με τη βοήθεια του αέρα. Τώρα που είπα αέρας...η πιο παγωμένη συναυλία ever! Τι ανώμαλος Ιούνης ήταν αυτός. Μέχρι 20 Ιουνίου ψύχρα και βροχή και μετά να λιώνει η ασφαλτος από το λιοπύρι.
Εγώ θα διαφοροποιηθώ από τους περισσότερους εδώ και θα πω ότι το νέο κομμάτι το βρήκα βαρετό. Γενικά θεωρώ ότι Μποφίλιου και Ζουγανέλη συναγωνίζονται ποια θα βγάλει το πιο βαρετό τραγούδι τα τελευταία χρόνια.

Το θετικό που βρήκα ότι γύρισε σε πιο ηλεκτρονικό ήχο που είναι τόσο ταιριαστός της.
ΥΓ...Ξανα Ηρώδειο τον Σεπτεμβριο και μάλιστα μετά τη Μελίνα, αυτή τη φορά με Χατζιδάκι????
Έμπαινε Ελεωνόρα!!!