Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
sotirakos

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Και φανατικο κοινο εχει, και μαγαζια γεμιζει αλλα σημερα διχως συνεργασια δεν γεμιζει μαγαζι κανεις. Το τα παραλες πηγαινε κυριως στο υφος σου οτι ο νοτης δεν εχει αναγκη κανεναν κ καμια συνεργασια εφοσον ανεφερες οτι ακομη κ με τον φλορινιωτη θ γεμιζε μαγαζι.ας τα ξεχασουμε αυτα.δεν ζουμε στην χρυση εποχη.κ συνεργασια θελει κ καλο δισκο θελει αλλιως τα λουκετα ερχονται χωρις ν το καταλαβεις.εδω ονοματα που εχουν περαση κ ζοριζονται.βλεπε περυσι η παολα εκλεισε νωριτερα,ο οικονμοπουλος με το ζορι εβγαλε σεζον,ο ρεμος προτιμησε τη θεσ/νικη αλλιως δυσκολα θα τα βγαζε περα κι αυτος.ποσο μαλλον ο νοτης π εχει ν βγαλει κ δισκο 3 χρονια.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

fylakas_aggelos έγραψε:Off topic αλλά το τραγούδι του Βασίλη Δήμα "Ραγίζει η καρδιά μου" μέσα σε λίγους μήνες ξεπέρασε τα 10.000.000 views και τελευταία το πετυχαίνω και στα iTunes charts μέσα στις 10 πρώτες θέσεις.Παρόλα αυτά δεν το έχω πετύχει σε κανένα μεγάλο σταθμό,ίσως παίζει σε κανένα derti fm.
Να γράψει πάντως στο Νότη,έχει γκελ στα άτομα της ηλικίας μου ο Δήμας.
Από το πουθενά κιόλας έσκασε τόσο μεγάλη επιτυχία. Για το Νότη γράφει καθαρό λαϊκό πάντως, δε νομίζω να μπορεί να παίξει μπάλα σε τέτοιο επίπεδο (προβολών) ή στυλ τραγουδιού.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Musicshoot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Musicshoot »

επεσε τρελο σπρωξιμο για τον Δημα ..αφηστε το....
sotirakos

Παντως μερακι το χω ο Νοτης να κανει μια σουξεδαρα των 10 εκατομμυριων views.σουξε για την βαρυτητα του νοτη γτ στις μερες μας τα σουξε ειναι ολα της πλακας.ας ελπισουμε να ειναι στον επομενο δισκο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Καλά αυτό με τα views είναι ψιλό πλάκα που λέει και ο Νότης. Και το ντουέτο με τον Βο δίχως προβολή πέρασε τα 4.000.000 views. Και; Έπαιξε πουθενά; Αυτό μετράει.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Billbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

Κοιτάξτε να δείτε παιδια , γνωμη μου παντα , οσο ο Νότης δεν το ψάχνει λαικα , δηλαδη δεν παιρνει τραγουδια απο τον μετρ της λαϊκής μουσικής Αλέκο Χρυσοβέργη και ομοίους του , αλλο τοσο θα ψαχνόμαστε και μεις και θα αναρωτιόμαστε γιατι.
Αναφέρθηκα στον Αλέκο και ομοίους του γιατι αυτοι γνωριζουν άριστα καθε πτυχή του λαϊκού τραγουδιού. Ο Νότης ακολουθεί λαθος μουσικές διαδρομές , το ξαναλέω γνωμη μου παντα χωρις να θελω να δημιουργήσω λαθος εντυπωσεις.
Επισης μεγαλο ρολο στις "μουσικές " κατευθύνσεις καθε καλλιτέχνη παιζουν οι παραγωγοί. Οσοι γνωριζουν τον μεγαλο Μπενέτο ξερουν τι εννοώ. Δεν ειναι τυχαίο πως ολοι οι μουσικοί η οι στιχουργοί οταν τους ρωτάς για Μπενέτο λενε οτι ο άνθρωπος ειναι κορυφή , ξερει δηλαδη και διαχωρίζει το καλο απο την επιτυχία την διαχρονική και παει λέγοντας. Λαθος που σταματησαν να συνεργάζονται η μαλλον λαθος του νοτη που το έδιωξε , τωρα τον λογο δεν τον ξερω αν τον ξερει καποιος καλο ηταν να μας διαφωτίσει μιας και συζητάμε.
Στον νυν παραγωγό δεν θα ξανα αναφερθώ , το τελευταίο που θα προσθέσω ειναι οτι εχει το ελεύθερο να αλλάζει τις μουσικές κατα την ενορχήστρωση αλλα και να διαφοροποιεί την ερμηνεία καθώς ο Νότης τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια. Και το κακό της υπόθεσης ειναι οτι το αποτελεσμα δεν τον δικαιώνει , οδηγεί λαθος τον νοτη εν αντίθεση με Μπενέτο που οδηγούσε σωστα.

Παιδια αυτη ειναι η γνωμη μου και δεν εχω κακή πρόθεση στα λεγόμενα μου. Εξηγούμε για να μην παρεξηγηθώ.
Περιμενω τις δικές σας απόψεις επι του θέματος.
Λυπάμαι παντως που τα χάλασε με μουκιδη , πιστευω πως κατι ειχε να δωσει ακομη στον νοτη.
Επισης τι πραγμα και αυτο να τα "χαλάει " με όλους όσους συνεργάστηκε κατα το παρελθον και του έδωσαν διαχρονικά στολίδια.
Ειλικρινά δεν ξερω τι γινεται και ποιος φταιει πανω σ αυτο.
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας και τσακωμού Bill απλά θέλω να μου πεις πότε χρονολογείται το τελευταίο αξιόλογο τραγούδι των Γιατρά-Χρυσοβέργη και ποιό ήταν το τελευταίο καλό τραγούδι του Μουκίδη;;;
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
takis13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από takis13 »

Ποιος δεν θελει να ακουσει ωραια λαϊκα τραγουδια; Ομως ενα τραγουδι δεν γινεται αυτοματα καλο επειδη φερει την υπογραφη καποιου καταξιωμενου συνθετη. Δεν με νοιαζει πως τον λενε τον στιχουργο. Με νοιαζει να ειναι καλο το τραγουδι. Οι προαναφερθεντες σπουδαιοι δημιουργοι, πλεον δεν με πειθουν. Ενα ειναι σιγουρο. Ο Νοτης επιβαλλεται(του αρεσει αυτο το ρημα) να κοιταξει σοβαρα τη δισκογραφια του. Θελουμε εναν ωραιο, με πολλα τραγουδια δισκο. Τι στο καλο κανει τοσα χρονια; Γιατι αφηνει τοσο μεγαλα διαστηματα απουσιας απο τη δισκογραφια. Δισκο, Νοτη!!!!! Αυτο να του πουν οι eu. και οσοι τον βλεπουν. Δισκο!
Υ.Γ. Το τελευταιο καλο τραγουδι του Μουκιδη ειναι το ΕΓΩ!!Ωραιο τραγουδι. Εχει αγγιξει πολυ κοσμο! Το τελευταιο του διδυμου ειναι το ΜΑΝΑ,ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!
Billbill

Οντως το τελευταίο μεγαλο τραγουδι του μουκιδη που εδωσε στον νοτη ηταν το εγώ (βεβαια οι μισοί στίχοι ειναι του καρρα ).
Τον τελευταίο καιρο ο μουκιδης αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες στον στίχο η αλήθεια να λέγεται , ομως μουσικά ειναι δυνατός , αυτο οφείλω να το πω.
Παντως και το οτι και να κανεις ειναι πολυ ωραιο τραγουδι , οσοι και αν το άκουσαν είπαν τα καλυτερα , το μονο προβλημα οτι δεν παίχτηκε ο δισκος μαζι στα ραδιόφωνα , κατ εμε ο μαζι ειναι οτι καλυτερο εχει επιδείξει ο Νότης την τελευταια 15 ετια.
Απο Χρυσοβέργη - γιατρα το τελευταίο τους καλο -δυνατο τραγουδι που θα ταίριαζε στον νοτη το ειπε ο άργυρος τωρα τελευταια , δεν εχει παιξει ραδιόφωνα ομως ειναι λαϊκό , και μάλιστα ωραιο λαϊκό.
Πιστευω πως υπάρχουν ακομα καλα τραγουδια απο αυτους που θα μπορούσε ο Νότης να τα ταξιδέψει σε μας και σιγουρα επιτυχίες.
Πλεον ο χρυσοβεργης γράφει και συνθέτει μονος του , ενω ο γιατρας εχει στην μουσικη τον Καπίρη.
Το τελευταίο τραγουδι του πρωην δίδυμου Χρυσοβέργη / γιατρα που τραγούδησε ο Νότης ηταν το κοινωνικό η πλατεια που στο ντέμο αλλα και συο Λαιβ ηταν κλάσεις ανωτέρω απο το τελικό αποτελεσμα που ποτε δεν μπήκε σε δίσκο.
Οταν μάλιστα πηγε ο χρυσοβεργης στο καμαρίνι του τεατρο και συνάντησε τον νοτη , ο ιδιος ο Νότης ειπε στον Αλέκο, καναμε βλακεία που δεν εβαλα την πλατεια σε δίσκο, κρίμα, ετσι του ειπε , τωρα τι ακριβως γινεται πιο πισω δεν γνωριζω παιδια.
Στην εκδήλωση για τα 25 χρονια Νότης στην ιερα θέα ο Νότης απευθυνόμενος στον Γιατρα του ειπε , με ξέχασες Σπύρο , ο γιατρας τραβούσε τα μαλλια που δεν εχει , τι εχει παιχτεί μ αυτους ειναι κατι το άγνωστο. Ολα δείχνουν οτι κατι εχει γίνει που μπορει να ειναι και παρεξήγηση η οποία ποτε δεν εχει ξεκαθαριστεί.
Τελος θελω να πω πως σιγουρα θα μπορούσε ο Νότης να συμπεριλάβει σε δίσκο του τραγουδια των παραπάνω , καθώς και τραγουδια απο νέους δημιουργούς οπως κανει ο Νότης.
Πρεπει ομως οτιδηποτε και αν γίνει απο δω και στο εξεις δισκογραφικά να ειναι κατι δυνατο , διαχρονικό και αντάξιο του μεγαλείου της φωνης του νοτη. Πλεον εχει μπει στην τελικη ευθεία ο Νότης για τον τερματισμό ( ευχομαι να αργήσει) , και θα πρεπει το κομμάτι δισκογραφία να το προσέξει οσο δεν παει οπως ειπε ο φίλος πιο πανω.
sotirakos

Εξυπακουεται πως οτι πιο σημαντικο για εναν τραγουδιστη ειναι η δισκογραφια και ο νοτης εκει ειναι σε πολυ κακο δρομο.δεν ξερω αν εχει ξανα γινει αυτο στην καριερα του να εχει τοσο μεγαλη αποχη κ μεσα σ αυτη την αποχη ν εχει βγει μονο ενας κοινωνικος που πιο "μονο για φιλους" δεν γινετε. Με τοσο χρονο αποχης ο επομενος δισκος θα πρεπει τουλαχιστον τα μισα ν ειναι τραγουδαρες.αν μεσα σε 3 χρονια αποχης απο λαικο τραγουδι δν βγει κατι πολυ καλο τοτε δυσκολα τα πραγματα για το μελλον του νοτη. Κι επισης λειπει κι ενα δυνατο σουξε τυπου τσιγγανακι για ν του δωσει μια επιπλεον ωθηση.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Musicshoot έγραψε:επεσε τρελο σπρωξιμο για τον Δημα ..αφηστε το....
Αφου πλεον η sonar συνεργaζεται με την Heaven . Εδω τοσο σπρωξιμο επεσε στην μαντισσα απο την Heaven.
Musicshoot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Musicshoot »

o μουκιδης εδωσε καλα τραγουδια στον οικονομοπουλο..το αν πονας πιστευω ειναι δυνατο κομματι αλλα αμα το εδινε στον Νοτη δεν θα γνωριζε επιτυχια γιατι πολυ απλα το σπρωξιμο που τρωνε οικονομο ,ρεμος αργυρος η νεα φουρνια ας πουμε στον Νοτη δεν θα το κανουν ..εχει πει αξιολογα τραγουδια ο Νοτης που ανετα γινοντουσαν επιτυχιες....εγινε ενα ψηλομπαμ με το δωσε ενα τελος οπου το ακουγες παντου και πηρε αμεσως τα πανω του...χαντακωθηκαν πολλα τραγουδια τελευταια του Νοτη ασχετα αν μας αρεσουν μερικους η οχι....απλα αν πηγαινεις με τα νερα τους θα σε εχουν στα οπα οπα.ε ο Νοτης δεν το εχει....επιπλεον τα views δεν μου λενε απολυτως τιποτα...αντε να μπεις να δεις απο περιεργεια γιατι ενα τραγουδι εχει τοσα ...ειναι κλικ θα μου πεις αλλα τι να το κανω αν το τραγουδι ειναι μαπα...βλεπε του κουφου(ελεος)και αλλα πολλα...βεβαια η πιτσιρικαρια αυτα ακουει..
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Δάντης θα είναι με Stan σε club της λεωφόρου Βουλιαγμένης από Σεπτέμβριο,έχει επιβεβαιωθεί από πολλα sites.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

fylakas_aggelos έγραψε:Δάντης θα είναι με Stan σε club της λεωφόρου Βουλιαγμένης από Σεπτέμβριο,έχει επιβεβαιωθεί από πολλα sites.
Δεν υπάρχει Δάντης, το έχουμε πει εδώ και καιρό. Είχα γράψει για το πόσο εκτέθηκαν κάποιοι που έφτιαχναν φωτογραφίες με Δάντη και εγραφαν για συνεργασια με Δαντη και μετά έβγαιναν και το διέψευδαν.
Musicshoot έγραψε:o μουκιδης εδωσε καλα τραγουδια στον οικονομοπουλο..το αν πονας πιστευω ειναι δυνατο κομματι αλλα αμα το εδινε στον Νοτη δεν θα γνωριζε επιτυχια γιατι πολυ απλα το σπρωξιμο που τρωνε οικονομο ,ρεμος αργυρος η νεα φουρνια ας πουμε στον Νοτη δεν θα το κανουν ...
Συμφωνώ 1000%. Το "Αν Πονάς" δεν είναι κάτι ιδιαίτερο σαν κομμάτι. Απλά επειδή το παίζουν 200 φορές την ημέρα νομίζουμε ότι κάτι είναι. Αν το είχαν δώσει στον Νότη θα είχε την τύχη όλων των υπολοίπων της τελευταίας τριετίας-τετραετίας. "Ενα Τσιγγανακι Ειπε", "Δώσε Ενα Τέλος" είναι τα τελευταία κομμάτια που έπαιξαν τρελά. Από κει και πέρα, αρκετά έπαιξε και το "Μη με Ρωτάτε" και λίγο περισσότερο από τα υπόλοιπα που δεν έχουν παίξει καθόλου από τους τελευταίους δύο δίσκους (ΜΑΖΙ και Οταν Επικοινωνούμε) ήταν το "Τέρμα το Ράδιο", στο οποιο γινόταν ένας μικρός πανικός οταν το έλεγε στο μαγαζί. Το ήξερε δηλαδή ο κόσμος και ο μη Νοτικός.

Υ.Γ.: Ξέρει κανείς μέχρι πότε θα είναι στην Θεσσαλονίκη η Πέγκυ με τον Πλούταρχο;
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

https://newsone.gr/ellada/1569068-siner ... namenontai
Από ότι βλέπω μια Πέγκυ μας έμεινε.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
takis13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από takis13 »

Πολυ καλη η ενδεχομενη συνεργασια με Πεγκυ. Δεν υπαρχει καλυτερη τραγουδιστρια αυτην τη στιγμη. Γενικως, παντως, ειδησεις σχετικα με τον Νοτη βγαινουν με δυσκολια. Μονο για κακο μαθαινεις τα παντα αμεσως. Φοβερο πραγμα. Εκεινος ο live δισκος, τι απεγινε; Εκεινο το β' μερος της 3λογιας;; Δεν εχει ορεξη ο Νοτης για τραγουδια, δυστυχως. Προσωπικα, αδιαφορω για το με ποιον/αν θα συνεργαστει κατα περιοδους στα νυχτερινα κεντρα. Αυτα ξεχνιουνται. Για τα λεφτα γινονται και σχεδον ελαχιστα για το τραγουδι. Σημασια για εναν καλλιτεχνη(!!) εχει το δισκογραφικο του εργο. Εκει, τελευταια επενδυει ελαχιστα ο Νοτης. Αυτο θα "επρεπε" να τον απασχολει. Εκει ψεγω αυτους τους γυρω-γυρω-ολοι. Αυτους που καταπιανονται με θεματα του Νοτη και βρισκονται ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πιο κοντα του. Πειτε του, ρε μπαγασηδες, κατι για δισκους!!!!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Teatro; Κλειστόν φετος;
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Εδώ που τα λέμε, κάθε χρόνο μια ανούσια αναπαραγωγή των ίδιων ονομάτων γίνεται. Οι ίδιοι και οι ίδιοι στα ίδια σχήματα. Πχ. ο Μαζωνάκης εκεί που πήγε να το παίξει μάγκας με το εναλλακτικό μοναδικό σόου πέρυσι στο Σημείο G, επιστρατεύει την κλασική επιτυχημένη συνταγή με Πάολα και τον τζόκερ Ρόκκο. Απ' ότι καταλαβαίνω πρέπει να φάγαμε πάλι άκυρο από τον Χατζηγιάννη. Από τα ονόματα που έχουν κλείσει μόνο ο Πλούταρχος και ο Οικονομόπουλος θα είχαν κάποιο ενδιαφέρον ως συνεργασία. Προσωπικά, δεν θα με πείραζε καθόλου αν δεν εμφανιστεί το χειμώνα ο Νότης και αφοσιωθεί στην δισκογραφική του δουλειά, όπου και οφείλει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα άριστο αποτέλεσμα.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Billbill

Τάκη συμφωνω απόλυτα μαζι σου, τα εχω αναφέρει αρκετές φορές τα λεγόμενα σου , οι καλλιτέχνες βεληνεκούς νοτη δεν πρεπει να αφήνουν την
Δισκογραφία σε δεύτερη μοίρα , το ξαναλέω ο Νότης μας εχει μπει στην τελικη ευθεία πριν τον τερματισμό, εχει χαθεί πιστευω απο τον δρόμο που ακολούθησε απο την αρχη, ειναι σε λαθος μονοπάτι , χρειαζεται κατι να τον ταρακουνήσει , αυτο το κατι νομίζει οτι ειναι μονο το κοινωνικό τραγουδι το οποίο καλα κανει και προωθεί αλλα δεν νομιζω οτι το κανει με σωστό τροπο , βεβαια εγώ δεν ειμαι αρμόδιος να κρίνω τον νοτη, απλα επισημαίνω αυτο που θεωρώ ως λάθη του,
Στην αρχη ειχα μιλήσει για αυλοκόλακες εδω μεσα, αρχίζω να πιστευω οτι οι αυλοκόλακες ειναι διπλα του και οχι εδω μεσα..!!!
Η παρακαταθήκη του καθε καλλιτέχνη ειναι οι δίσκοι του , η παρακαταθήκη μεγάλων ποδοσφαιριστων ειναι στα γήπεδα ειτε παίρνουν τρόπαια ειτε οχι , αρκεί αυτο που κάνουν να το κάνουν με το ιδιο πάθος και ζήλο που ξεκίνησαν.
Αν μπορω να παραληρήσω τον νοτη με το ποδοσφαιρο θα μπορούσα να πω οτι ο Νότης ειναι ενας τεράστιος ποδοσφαιριστής οπως ο ροναλντινιο που σταμάτησε νωρίς αυτο που εκανε καλα γιατι ακολούθησε λαθος δρόμους , βεβαια ειναι στο χέρι του νοτη να επανέλθει στα μεγάλα σαλόνια , αρκεί να καταλάβει με τον εναν η αλλον τροπο τα λάθη του. Αναφέρομαι στο κομμάτι της δισκογραφίας
Το ξαναλέω μπορει και να εχω λαθος στα λεγόμενα μου αλλα αυτη την εντύπωση εχω εδω και καιρο.

Οσων αφορά τον ερχόμενο χειμώνα με ποιους θα πλαισιώσει το σχήμα του , βλέπω τερζη και Ζήνα
sotirakos

Παιδια σχετικα με την δισκογραφια ειχαμε υποψιαστει και το συζητησαμε εδω και καιρο οτι πιθανον να "συνοδευει" τις χειμερινες εμφανισεις. εφοσον δεν βγηκε την ωρα που επρεπε ειναι λογικο και για μενα στρατηγικα σωστο να βγει λιγο πριν τις εμφανισεις για να δωσει μια δυναμικη και στις εμφανισεις. δεν θα ελεγε και τιποτα εδω που τα λεμε να εβγαινε σε μια νεκρη περιοδο και να πηγαινε απατο γιατι τοτε θα λεγαμε παλι πως βγηκε λαθος στιγμη. χαλαλι λοιπον η αναμονη ΑΛΛΑ αυτο που θα βγει επειτα απο αυτη την αναμονη να ειναι ανταξιο. κατα τη γνωμη μου ειναι τεραστιας σημασιας η επιτυχια της επομενης δισκογραφικης δουλειας. ο νοτης εχει αναγκη και πρεπει να μπει για τα καλα μεσα στα πραγματα δισκογραφικα. ε δε μπορει παντως μετα απο τοοοοσο καιρο να μην βρηκε καλα τραγουδια και καποιες επιτυχιες. κι επισης ας ελπισουμε και σε μια καλη ηχογραφηση.επισης σημαντικο.

σχετικα με τα σχηματα, συμφωνα με το αρθρο, σφιξαν πολυ τα πραγματα με τις επιλογες. βεβαια ισως κατι να κανονίζεται παρασκηνιακα. δεν πιστευω με τιποτα πως ο νοτης εχει βαλει αυτοματο πιλοτο σε αυτο το θεμα.
κι επισης στοχευμενο το σχολιο του σκορπιον. η "σουπερ μαγαζαρα" το τεατρο κλειστο;;; εμεινε μονο με τον τραγουδισταρα αργυρο ο μπερτακης;
Απάντηση