Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: Νότης Σφακιανάκης
100% λανθασμένη η πληροφορία που μετέφερα προ ημερών, σόρρυ. Τελικά δεν τα βρήκαν με Πέγκυ. Στην Αθήνα ήρθε χθες ο Νότης και συμφώνησε με Βοσκόπουλο. Με τα τωρινά δεδομένα (μέχρι να μας διαψεύσουν κι αυτά), πάμε για Νότης-Βοσκόπουλος και τρίτο όνομα θέλουν την Παπαρίζου με την οποία απόψε το αργότερο αύριο έχουν συνάντηση. Αν γίνει σήμερα το ραντεβού (σε λίγες ωρες θα ξέρουμε) τότε φευγει για Κω αύριο. Αν γίνει αύριο τότε φεύγει το Σαββάτο.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- KeepNoting
- E-Notikos7
Στην Παπαρίζου κόλλησες? Μια χαρά είναι η Ελενα για αυτό που έχει να παρουσιάσει πάνω στην πίστα για καμιά ώρα. Ο Τόλης Βοσκόπουλος θα μπορέσει να σταθεί ερμηνευτικά δίπλα στον Νότη? Μπορεί? Αν γινόταν το 1998, ή έστω το 2002 θα μιλούσαμε για μεγάλο σχήμα. Πλέον δεν...όλο το βάρος θα πρέπει να το σηκώσει ο Νότης και οι απαιτήσεις φέτος είναι μεγαλύτερες γιατί θα είναι σε μαγαζί 3.000 θεσεων.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
- SFAKattack10
Εγω περιμενω τις επισημες ανακοινωσεις . 

Καλη θα ειναι η ελενα.θα ελαφρυνει και λιγο το σχημα. Εχω απορια σχετικα με τις δυνατοτητς του τολη.ξερει κανεις σε τι κατασταση βρισκεται;απο ποτε εχει ν τραγουδησει σε πιστα;
- fylakas_aggelos
Έκανε κάποιες εμφανίσεις πριν 1,5-2 χρόνια στο Baraonda.sotirakos έγραψε:Καλη θα ειναι η ελενα.θα ελαφρυνει και λιγο το σχημα. Εχω απορια σχετικα με τις δυνατοτητς του τολη.ξερει κανεις σε τι κατασταση βρισκεται;απο ποτε εχει ν τραγουδησει σε πιστα;
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
- SFAKattack10
Πριν 1 μήνα σε συναυλία στο Κατρακειο.
ετυχε να παω λογω του οτι ειναι ο αγαπημενος της μητερας μου και μπορω να πω εμεινα εκπληκτος. για την ηλικια του και τα προβληματα υγειας μια χαρα στεκεται και απ τον καρρα σιγουρα πολυ πιο αξιοπρεπης!
Η ολη υπόθεση θα ειναι αν θα κάνουνε κοινό μισαωρο , ο Νότης γουστάρει πολυ τα τραγουδια του Τολη και του ταιριάζουν απόλυτα.
Αναμένουμε , επισης αναμένουμε εναν καλο ποιοτικό λαϊκό δίσκο με αρτιες ηχογραφησεις.
Αναμένουμε , επισης αναμένουμε εναν καλο ποιοτικό λαϊκό δίσκο με αρτιες ηχογραφησεις.
Μπορεί όλοι να έχουμε γράψει τα χειρότερα για τη φωνή και την σκηνική παρουσία γενικότερα του Καρρά, αλλά ας μην παραβλέπουμε το γεγονός ότι, καλώς ή κακώς, ο Καρράς τυγχάνει καθολικής αποδοχής σαν καλλιτεχνική προσωπικότητα, διότι, υποθέτω, είναι συμπαθής και έχει και φανατικό κοινό το οποίο βοηθάει στην επιτυχία και μακροημέρευση κάθε σχήματος στο οποίο συμμετέχει. Εμπορικά λοιπόν ο Καρράς είναι κάποιο μέγεθος ακόμα κι ας μην στέκεται τόσο καλά φωνητικά. Τώρα ότι θα φτάναμε στο 2017 για να δούμε τόσο παρωχημένο σχήμα είναι ένα μεγάλο ζήτημα. Αν η επιχείρηση και οι καλλιτέχνες πιστεύουν ότι ένα μαγαζί 2500 περίπου ατόμων θα είναι γεμάτο Παρασκευή-Σάββατο με το συγκεκριμένο σχήμα δεν μας πέφτει κανένας λόγος. Ωστόσο, αν μπορούμε να σχολιάσουμε κάποια πράγματα για το σχήμα κι αφού ξεπεράσαμε ορισμένοι το αρχικό σοκ είναι ότι πρόκειται για ένα τεράστιο στοίχημα, χωρίς να διαφαίνεται στον ορίζοντα κάποια ιδιαίτερη χημεία μεταξύ των δύο καλλιτεχνών και συμπαρασύρει και το Νότη σε μια έντονη παρωχημένη αύρα, χωρίς να υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο. Σε κάθε περίπτωση, το κύριο πρόβλημα είναι το μεγάλο μαγαζί. Και για να προλάβω ορισμένους που αμφιβάλλω αν έχουν γνώση της πορείας κάθε σεζόν του Νότη τα τελευταία χρόνια, δεν υπάρχει αυτό το ''ο Νότης έχει το κοινό του και πάντα μια χαρά τα πηγαίνει''. Και όσο αγνοείται δισκογραφικά ο Νότης, τόσο πιο δύσκολες θα γίνονται δυστυχώς και οι σεζόν του.manosb77 έγραψε:ετυχε να παω λογω του οτι ειναι ο αγαπημενος της μητερας μου και μπορω να πω εμεινα εκπληκτος. για την ηλικια του και τα προβληματα υγειας μια χαρα στεκεται και απ τον καρρα σιγουρα πολυ πιο αξιοπρεπης!
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- SFAKattack10
Πίσω απο τη συμφωνία Τόλη-Νότη. Ο φόβος της Άντζελας και το κασέ.
Εντός των επόμενων ημερών – εκτός απροόπτου – θα πέσουν οι τελικές υπογραφές στο σχήμα έκπληξη της επόμενης σεζόν που κλείστηκε πριν λίγες ημέρες. Ο λόγος φυσικά για τον Τόλη Βοσκόπουλο και τον Νότη Σφακιανάκη που θα συνεργαστούν σε μεγάλο νυχτερινό κέντρο παραπλεύρως της Πειραιώς όπου για πολλές σεζόν των σχημάτων ηγείτο ο Νίκος Οικονομόπουλος. Ο επιχειρηματίας είχε κλείσει την συμφωνία εδώ και αρκετό καιρό με τον Σφακιανάκη και αναζητούσε το όνομα που θα τον πλαισιώνει. Στα τραπέζι έπεσαν δύο μεγάλα γυναικεία ονόματα και με το ένα μάλιστα οι συζητήσεις ήταν προχωρημένες ωστόσο υπαναχώρησε την τελευταία στιγμή. Έτσι έπεσε στο τραπέζι η ιδέα του «Πρίγκιπα» της πίστας για μια συνεργασία με τον αποκαλούμενο «Άρχοντα». Ιδέα που από την πρώτη στιγμή ενθουσίασε τόσο τον Σφακιανάκη όσο και τον Βοσκόπουλο. Ωστόσο έντονες επιφυλάξεις είχε η Άντζελα Γκερέκου μιας και μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε ο άντρας της πριν δύο χρόνια δεν ήθελε να τον δει και πάλι πάνω στην πίστα σε τακτική βάση. Ωστόσο οι ανησυχίες της κάμφθηκαν από την μεγάλη επιθυμία του Τόλη να επιστρέψει. Βέβαια το πρόγραμμά του δεν θα είναι βαρύ. Θα έχει ρόλο γκεστ στο σχήμα και θα εμφανίζεται 45 λεπτά με 1 ώρα σχετικά νωρίς ενώ θα κάνει και περίπου για 20 λεπτά της ώρας και ντουέτα με τον Νότη Σφακιανάκη. Όσο για την αμοιβή του; Ακούγεται στην πιάτσα ένα τετραψήφιο ποσό ιδιαίτερα υψηλό για τα δεδομένα που επικρατούν πλέον στην Αθηναϊκή νύχτα…
http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi ... %BF%CF%82/
Εντός των επόμενων ημερών – εκτός απροόπτου – θα πέσουν οι τελικές υπογραφές στο σχήμα έκπληξη της επόμενης σεζόν που κλείστηκε πριν λίγες ημέρες. Ο λόγος φυσικά για τον Τόλη Βοσκόπουλο και τον Νότη Σφακιανάκη που θα συνεργαστούν σε μεγάλο νυχτερινό κέντρο παραπλεύρως της Πειραιώς όπου για πολλές σεζόν των σχημάτων ηγείτο ο Νίκος Οικονομόπουλος. Ο επιχειρηματίας είχε κλείσει την συμφωνία εδώ και αρκετό καιρό με τον Σφακιανάκη και αναζητούσε το όνομα που θα τον πλαισιώνει. Στα τραπέζι έπεσαν δύο μεγάλα γυναικεία ονόματα και με το ένα μάλιστα οι συζητήσεις ήταν προχωρημένες ωστόσο υπαναχώρησε την τελευταία στιγμή. Έτσι έπεσε στο τραπέζι η ιδέα του «Πρίγκιπα» της πίστας για μια συνεργασία με τον αποκαλούμενο «Άρχοντα». Ιδέα που από την πρώτη στιγμή ενθουσίασε τόσο τον Σφακιανάκη όσο και τον Βοσκόπουλο. Ωστόσο έντονες επιφυλάξεις είχε η Άντζελα Γκερέκου μιας και μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε ο άντρας της πριν δύο χρόνια δεν ήθελε να τον δει και πάλι πάνω στην πίστα σε τακτική βάση. Ωστόσο οι ανησυχίες της κάμφθηκαν από την μεγάλη επιθυμία του Τόλη να επιστρέψει. Βέβαια το πρόγραμμά του δεν θα είναι βαρύ. Θα έχει ρόλο γκεστ στο σχήμα και θα εμφανίζεται 45 λεπτά με 1 ώρα σχετικά νωρίς ενώ θα κάνει και περίπου για 20 λεπτά της ώρας και ντουέτα με τον Νότη Σφακιανάκη. Όσο για την αμοιβή του; Ακούγεται στην πιάτσα ένα τετραψήφιο ποσό ιδιαίτερα υψηλό για τα δεδομένα που επικρατούν πλέον στην Αθηναϊκή νύχτα…
http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi ... %BF%CF%82/
- SFAKattack10
Η Νατάσσα Θεοδωρίδου και η Μελίνα Ασλανίδου για πρώτη φορά συνεργάζονται καθώς έχουν ξεκινήσει συναυλίες μαζί. Ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ετοίμαζαν και συνύπαρξη στη πίστα τον ερχόμενο χειμώνα. Κάτι που δεν θα γίνει, αφού πληροφορίες θέλουν την Νατάσσα να «κλείνει» με τον Νότη Σφακιανάκη
http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi ... %8D%CE%B3/
Ισχυει κατι τετοιο? Εγω δεν βγαζω ακρη γιατι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ετοίμαζαν και συνύπαρξη στη πίστα τον ερχόμενο χειμώνα και μετα αφού πληροφορίες θέλουν την Νατάσσα να «κλείνει» με τον Νότη Σφακιανάκη .
http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi ... %8D%CE%B3/
Ισχυει κατι τετοιο? Εγω δεν βγαζω ακρη γιατι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ετοίμαζαν και συνύπαρξη στη πίστα τον ερχόμενο χειμώνα και μετα αφού πληροφορίες θέλουν την Νατάσσα να «κλείνει» με τον Νότη Σφακιανάκη .

Νόημα βγάζει, λέει ότι Θεοδωρίδου και Ασλανίδου θα συνεργάζονταν και τον χειμώνα, αλλά αυτό δεν θα γίνει αφού η Θεοδωρίδου κλείνει με Νότη. Το θέμα είναι αν ισχύει.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- KeepNoting
εχει καταντησει αηδια ολο το φετινο με ολα αυτα τα ονοματα....
μου θυμηζει καθε καλοκαιρι με τα ονοματα που ακουγονται για μεταγραφες σε ολυμπιακο/παναθηναικο....
μου θυμηζει καθε καλοκαιρι με τα ονοματα που ακουγονται για μεταγραφες σε ολυμπιακο/παναθηναικο....
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
- Scorpion86
Γι' αυτό λέω αν δεν δούμε ανακοίνωση ας κρατάμε πισινή. Πάντως, το σενάριο Νότης-Νατάσα και guest με ένα πρόγραμμα ο Τόλης είναι πιο φυσιολογική εξέλιξη, απ' ότι Νότης-Τόλης και ενδεχομένως μία Παπαρίζου. Πάντως αυτο το ότι θα συνεργαζόταν η Θεοδωριδου με την Ασλανίδου είχε γραφτεί και ακουγόταν εδώ και μήνες. Το είχαν δεδομένο.
Μέγας σαχλαμαρας ο "κυριος" που υπογραφει τα αρθρα. η θεοδωριδου πως πρεκειψε τωρα; αυτη μεχρι χθες δεν χλευαζε και ειρωνευοτανε τον νοτη; πάντως αν και δεν μου ειναι καθολου συμπαθης η θεοδωριδου, σαν σχημα Σφακιανάκης, Βοσκόπουλος, Θεοδωριδου θα ειναι σχηματαρα.
- KeepNoting
Δε ξερω παιδια...εχω ξενερωσει αρκετα...με κανεναν αλλον καλλιτεχνη δεν γινονται αυτα τα πραγματα...καθε μερα κ διαφορετικος διπλα στον Νοτη. Αυριο θα ναι ο βερτης μεθαυριο ο Οικονομοπουλος και σε καμια βδομαδα θα αναστηθει ο καζατζιδης να πουμε συμφωνα με τα λεγομενα τους....Ανακοινωσεις η τιποτα...
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
- Scorpion86
Δεν είναι απόλυτο αυτό. Καλή ώρα για Θεοδωρίδου έχει ακουστεί ότι θα συνεργαστεί με Ασλανίδου, με Πλούταρχο, με Νότη. Απλά εμείς μεγεθύνουμε δίχως να είναι αρκετά προχωρημένα. Μπορεί να μιλάει με 30 ονόματα και αυτά που παίζουν σοβαρά να είναι 3-4.KeepNoting έγραψε:Δε ξερω παιδια...εχω ξενερωσει αρκετα...με κανεναν αλλον καλλιτεχνη δεν γινονται αυτα τα πραγματα...καθε μερα κ διαφορετικος διπλα στον Νοτη. Αυριο θα ναι ο βερτης μεθαυριο ο Οικονομοπουλος και σε καμια βδομαδα θα αναστηθει ο καζατζιδης να πουμε συμφωνα με τα λεγομενα τους....Ανακοινωσεις η τιποτα...
Πραγματι, αυτο που συμβαινει καθε χρονο με τις συνεργασιες του Νοτη, ειναι τουλαχιστον αστειο. Εχουν γραφτει σχεδον ολα τα ονοματα με καθε δυνατο συνδυασμο. Στο τελος, θα το πετυχουν, που θα παει. Για να ειμαστε δικαιοι ομως, ο Λεμπιδακης Χαρης ειχε σωστες πληροφοριες. Για τον Γκομενιδη, δεν θα πω λεξη. Οι πληροφοριες (που να εχουν βαση ομως) περιξ του Νοτη, βγαινουν με το σταγονομετρο. Εχουμε ακουσει για live δισκο(αγνοειται), για νεα τραγουδια συντομα και τοσα αλλα. Αυτες οι πηγες πρεπει να βγαζουν μπολικο παραμυθι.
Ποια θεοδωριδου ;;; Αυτη που οταν ακουει Νότης στάζει δηλητήριο ;;;
Μακριά απο αυτους και απ αυτες ο Νότης. Δεν συνάδει με την ιδιοσυγκρασία του ως καλλιτέχνης.
Εγώ θα θέλα πεγκαρα!!!
Μακριά απο αυτους και απ αυτες ο Νότης. Δεν συνάδει με την ιδιοσυγκρασία του ως καλλιτέχνης.
Εγώ θα θέλα πεγκαρα!!!