Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Πως ακριβώς προέκυψε ότι θεωρούν τον Νότη ως αρσενική εκδοχή της Αντζελας? Μήπως το λένε οι φίλοι σας οι κουλτουριάρηδες που ακούνε Μποφίλιου και Μαραβέγια και στο τσακίρ κέφι ανεβαίνουν στα τραπέζια με Ζουγανέλη και Μουζουράκη? Αυτή η άποψη ότι ο Νότης που τεκμηριώνει τα πάντα μέχρι λεπτομέρειας είναι η αρσενική εκδοχή της Αντζελας είναι από μόνη της μαργαριτάρι.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
takis13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από takis13 »

To λεει ο Αrgus81 που του το ειπε ο Κωστοπουλος. Αρα, ετσι θα ειναι, μην το ψαχνεις. Κατα τα αλλα, βιντεακια στο youtube να εχουμε κανα view.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

johnytzitzi έγραψε:Ότι θέλουν γράφουν και λένε μου φαίνεται και οι συνεργάτες του Νότη αλλά και ο Λεμπιδάκης.
Πολύ σωστός. Γενικά μόνο επίσημη ανακοίνωση πλέον.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Είπα εγώ ότι συμφωνώ με τις βλακείες που λένε τα ΜΜΕ; Ρε θα με τρελάνετε; Εγώ απλά είπα τις βλακείες που λένε στα ΜΜΕ ο Κωστόπουλος, ο Λιάγκας, η Σκορδά και το κακό συναπάντημα. Σαφώς και δεν συμφωνώ με αυτές τις βλακείες και τους έχω κράξει άπειρες φορές και συνεχίζω να τους κράζω. Άλλα των άλλων διαβάζετε μου φαίνεται.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Εγω παντως συμφωνω με την αποψη των παιδιων πως ο νοτης εχει χαρακτηριστει απο πολλους γραφικος κ μια τετοια συνεργασια θα δωσει πολυ τροφη. Και δεν εννοω τον λιαγκα κ την σκορδα.μακρυα απ την ατζελα κ ουτε για αστειο τετοιες συνεγασιες.σεβομαι την ιστορια της αλλα πλεον δεν...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Δεν θα είναι με καμιά Άντζελα, μην κάνουμε σενάρια στο μυαλό μας τι θα λένε και τι θα γράφουν.
sotirakos

17:26 και μετα ο νοτης μιλαει για την σεζον στον "κοσμο-fever" και σχολιαζει τον χωρο,την χωρητικότητα οπως και καποια περιστατικα απο την τοτε διαλυση του σχηματος. εχει ενδιαφέρον γιατι θα καταλαβουμε και τι πιστευει ο νοτης για τον χωρο αυτο.

https://www.youtube.com/watch?v=wfRe1fEn0wc
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Σαν χθες την θυμάμαι αυτήν την συνέντευξη κι όμως έχουν περάσει 15 χρόνια. Ωραία συνέντευξη.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Billbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

Σχετικά με το βιντεο που παρέθεσε ο φίλος ,
Ο Νότης δεν συνηθίζει να γυρνάει σε καταστάσεις που του προκάλεσαν δυσάρεστες καταστάσεις , εδω δεν συνεργάζεται με ανθρώπους οπως ο Μπενέτος για του ψύλλου το πήδημα και θα συνεργαστεί με τους εν λογο επιχειρηματίες ;;;
Μου κανει μεγαλη εντύπωση αυτη η διαφαινόμενη συνεργασία
Άβαταρ μέλους
jdarmody

sotirakos έγραψε:17:26 και μετα ο νοτης μιλαει για την σεζον στον "κοσμο-fever" και σχολιαζει τον χωρο,την χωρητικότητα οπως και καποια περιστατικα απο την τοτε διαλυση του σχηματος. εχει ενδιαφέρον γιατι θα καταλαβουμε και τι πιστευει ο νοτης για τον χωρο αυτο.

https://www.youtube.com/watch?v=wfRe1fEn0wc
Όποιος θυμάται τι συνέβαινε τότε, είχαν πέσει όλα τα κανάλια πάνω στο Νότη γιατί ήταν η πρώτη ''αποτυχία'' του και βρήκαν ευκαιρία να τον φάνε. Κλασσικοί τίτλοι της εποχής ''Η αυτοκρατορία του Σφακιανάκη τελείωσε'' και άλλα παρόμοια. Κι εγώ δεν πίστευα ότι θα συνεργαστεί ξανά με το συγκεκριμένο μαγαζί.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Εντάξει και για τον Μάκη λέει τα χειρότερα στην συγκεκριμένη συνέντευξη και κάποια χρόνια μετά έδινε συνέντευξη στην γυναίκα του. Οι άνθρωποι πολλές φορές γίνονται πιο διαλλακτικοί όταν περνούν τα χρόνια.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
sotirakos

Στεκομαι επισης κ στα σχολια που κανει για το συγκεκριμενο μαγαζι.αναφερει πως μπορει ν χορεσει μεχρι κ 4.000 κοσμο κ μαλιστα τον χαρακτηριζει σαν ενα χωρο γηπεδο κ πως ειναι αδιανοητο ν γεμιζει καθε μερα ενας τετοιος χωρος.οπως επισης αναφερει πως ειχε συμφωνηθει ν βοηθηθει η κατασταση για ν γεμιζει το μαγαζι με εκδηλωσεις κλπ. Και αναρωτιεμαι πως προτιμαει φετος εναν τετοιο χωρο εν ετη 2017 εφοσον εχει τετοια αποψη για το μεγεθος, την δυσκολια προσελευσης κ την προιστορια εκει;;;;
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

4000 δεν χωράει καθιστούς με τίποτα.Μόνο όλους όρθιους και με κατάλληλη διαμόρφωση.Τότε μιλάμε επίσης για εποχή που δούλευε 4ήμερα.Και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στις μέρες Πέμπτη και Κυριακή.Όχι στο κλασσικό διήμερο που Π-Σ που θα βγαίνουν όλοι.Γνώμη μου και ο καλλιτέχνης και οι εν λόγω επιχειρηματίες είναι γνώστες της νύχτας για το τι κόσμο θα τραβήξει το μαγαζί οπότε αν τα συμφωνούν κάτι θα ξέρουν καλύτερα από μας.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
jdarmody

sotirakos έγραψε:Στεκομαι επισης κ στα σχολια που κανει για το συγκεκριμενο μαγαζι.αναφερει πως μπορει ν χορεσει μεχρι κ 4.000 κοσμο κ μαλιστα τον χαρακτηριζει σαν ενα χωρο γηπεδο κ πως ειναι αδιανοητο ν γεμιζει καθε μερα ενας τετοιος χωρος.οπως επισης αναφερει πως ειχε συμφωνηθει ν βοηθηθει η κατασταση για ν γεμιζει το μαγαζι με εκδηλωσεις κλπ. Και αναρωτιεμαι πως προτιμαει φετος εναν τετοιο χωρο εν ετη 2017 εφοσον εχει τετοια αποψη για το μεγεθος, την δυσκολια προσελευσης κ την προιστορια εκει;;;;
Κι εγώ σε αυτά τα στοιχεία αναφέρομαι, όχι στις σχέσεις του με τα πρόσωπα της επιχείρησης. Θα μας πει κανείς δηλαδή ο Οικονομόπουλος μόνος του πως το γέμιζε; Με φοιτητικά, σχολεία, εκδρομές, χορούς κλπ. Όλα τα κέντρα έτσι δουλεύουν. Αν η επιχείρηση πιστεύει ότι θα βγει η σεζόν, ο Νότης νομίζω οφείλει να τους εμπιστευτεί.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Billbill έγραψε: και θα συνεργαστεί με τους εν λογο επιχειρηματίες ;;;
Το fever το διαχειριζεται πλεον ο Τσακουμακος , αρα θεωρω οτι γιαυτο δεχτηκε να ειναι στο fever.
Scorpion86 έγραψε:Εντάξει και για τον Μάκη λέει τα χειρότερα στην συγκεκριμένη συνέντευξη και κάποια χρόνια μετά έδινε συνέντευξη στην γυναίκα του. Οι άνθρωποι πολλές φορές γίνονται πιο διαλλακτικοί όταν περνούν τα χρόνια.
Γιαυτο και γω το ειχα γραψει πριν 2 χρονια. :biggrin:
SFAKattack10 έγραψε:
panosif έγραψε: τον Παπαγεωργίου με τον οποίο ο Νότης έχει κακές σχέσεις.
Καλα ετσι λεγαμε και για Δαντη - Ζηνα και τελικα ξανασυνεργαστηκε .
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

Ωραια φωτο φιλε!!! Ουτε ο ίδιος ο Νότης θα την θυμάται...Την ανεβάζω στο Facebook :surprised:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:Ωραια φωτο φιλε!!! Ουτε ο ίδιος ο Νότης θα την θυμάται...Την ανεβάζω στο Facebook :surprised:
Την ανέβασε ο Τέρρυ Σιγανός στο facebook, είναι από το 1991.
antonisinfo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antonisinfo »

http://menshouse.gr/extras/55277/nychte ... neas-sezon

εδω γραφει Τολης και Δαντης...
Περπατάμε παράλληλα...άραγε θα σμίξουμε πάλι?
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Και κάτι άκουσα για Πάριο-Πέγκυ στο teatro δεν ξέρω αν ισχύει.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Απάντηση