Εντάξει,το ξέραμε απο την αρχή οτι ειναι αδύνατον για περίοδο Χριστούγεννων να κατέβει Κύπρο.. Η κατάλληλη περίοδος είναι τέλη Σεπτέβρη με μέσα Οκτώβρη λίγο πριν το ξεκίνημα στην Αθήνα οπου ο Νότης μας θα ηταν 'φρέσκος' μετα τις καλοκαιρινές του διακοπές..Οσο αφορα το colosseo συμφωνω απόλυτα Scorpion το μαγαζί δεν είναι για τα στανταρ του Νότη.Θελει πολλες βελτιώσεις οσο αφόρα τον χωρο αλλα και το προσωπικό του μαγάζιου!! Μίκρη πίστα με μακρύ διαδρομο (η λεγόμενη πασάρελα).Δεν πήγα στο μαγαζι αλλα διάβασα τα κακά σχόλια του κόσμου που πηγαν Οικονομόπουλο πριν 2 μήνες.Αρκέτοι εμείναν εξω ενω κάναν κρατηση αλλοι πληρωσαν για πρώτες θέσεις και τους εβάλαν στις πίσω θέσεις και κάποιοι αλλοι εκάναν ρόλο σερβιτόρου.Οι ιθύνοντες του colosseo την επομένη μέρα με μια ανάρτηση στο facebook απολογήθηκαν!!Δεν γνωρίζω σημερα αν υπάρχει βέλτίωση αλλα τα παράπονα συνεχίζονται.Οπως κι να χει θα θελα το Νότη στην πόλη μου αλλα κάλο είναι και το Pavillion στη Λέυκωσια που γνωρίζουμε πλεον το χώροΕμαθα περισσότερα για Κύπρο. Είχε πρόταση και από Pavillion και από το Colosseo για διήμερο εορτών τα Χριστούγεννα τις οποίες και απέρριψε επειδή εκείνη την περίοδο θα δουλέψει τριήμερο στο Fever όπως κάνει κάθε χρόνο περίοδο εορτών όπου λειτουργεί τριήμερο και Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Από το Colosseo του έγινε πρόταση και για τέλη Σεπτέμβρη την οποία επίσης απέρριψε διότι ακόμα είναι Κω και 28 επιστρέφει εκτος απροόπτου. Και εκτός των άλλων δεν έμεινε και ικανοποιημένος από τον χώρο που θέλει αρκετές βελτιώσεις για να έρθει στα δικά του στάνταρ και απαιτήσεις. Το μαγαζί το έχει ο άνθρωπος που διοργάνωσε και τις περσινές εμφανίσεις και έχει σχέση και με τραγουδίστρια που είχε στο πλευρό του ο Νότης σε παλιό σχήμα. Δεν αποκλείεται να ανέβει Κύπρο, άγνωστο το που, λίγο μετά ή λίγο πριν το Πάσχα.
Νότης Σφακιανάκης
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Re: Νότης Σφακιανάκης
Απο ο,τι καταλαβα, ο Μουκιδης θα ειναι μαζι με Νοτη κ Πεγκυ στο...Φως?
Όχι πως σου ρθε αυτο ;;; Μονος του ο μουκιδης στο φως , Νότης πεγκυ θα ναι στο fever
Μια παρένθεση παιδια , ο Γονίδης τωρα που μαζεύτηκε... Αηδόνι , φωνάρα , φανταστικός χθες στην πρεμιερα του, μακαρι να τον δούμε του χρόνου με τον νοτη , ειναι οι τελευταίοι λαϊκοί τραγουδιστές μαζι με τον Αδαμαντίδη , δεν υπάρχουν άλλοι , ευχομαι σε σύμπραξη στο άμεσο μέλλον ,
Υ.γ. Νοτη μην αργείς αλλο ζέστανε μας με κανα τραγουδι
Υ.γ. Νοτη μην αργείς αλλο ζέστανε μας με κανα τραγουδι
- KeepNoting
- SFAKattack10
Ηταν κανονισμενο εδω και μηνες οτι το χειμωνα θα ειναι στο Φως με νεα παιδια, το ειχε πει το καλοκαιρι σε συνεντευξη στο Sport24 και τον Σωτηρη Γεωργιου.
Παντως τοτε δεν εβγαλε καμια πικρα για τον Νοτη.
Παντως τοτε δεν εβγαλε καμια πικρα για τον Νοτη.
Δεν λέγονται δημόσια οι πικρίες οταν αφορά ανθρώπους που εχουν αναπτύξει κατι παραπάνω απο μερικες συνεργασίες , οι πικρίες μεταξυ φίλων πρεπει να λέγονται μεταξυ τους και να λύνονται απο τους άμεσα εμπλεκόμενους. Γνωμη μου παντα
- KeepNoting
Όχι, γιατί ο Καρράς και η Γαρμπή κατεβαίνουν Αθήνα Φλεβάρη.XSLOVE έγραψε:Mipos ennoei Karra Garbi?
Life is a RollerCoaster...
- KeepNoting
εγω το "ΜΑΖΙ" δε καταλαβαινω...Μηπως εχει αλλαξει κατι και δεν εχει βγει προς τα εξω;
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Δεν έχει αλλάξει τιποτα απολύτως στις προσωπικές σχέσεις νοτη μουκιδη
Η κυρία Σταυρούλα που τραγουδάει στην εισαγωγή της Στέλλας.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
https://vimeo.com/235128104
Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το Σάββατο αναφέρθηκε η συνεργασία στο fever, στο 1:13:57. Έχουμε κάτι νεότερο;
Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το Σάββατο αναφέρθηκε η συνεργασία στο fever, στο 1:13:57. Έχουμε κάτι νεότερο;
Το πρόσωπο του καθενός είναι ψυχής καθρέπτης
- Scorpion86
Τι νεότερο να υπάρχει παιδιά? Από την στιγμή που έχει κλείσει το σχήμα, αυτό που απομένει είναι να ξεκινήσουν οι πρόβες των μουσικών και των καλλιτεχνών που θα πλαισιώσουν το δίδυμο, εκεί γύρω στα μέσα με τέλη Οκτωβρίου. Μετά θα γίνουν κάποιες εργασίες στους χώρους του μαγαζιού, θα βγουν οι αφίσες από τους καλλιτέχνες κλπ. Πιστεύω μετά τις 28/09 που θα έρθει στην Αθήνα να ξεκαθαρίσει και η ημερομηνία έναρξης. 8 και 15 Δεκεμβρίου είχαν πέσει στο τραπέζι. Τίποτα τελεσίδικο σχετικά με αυτό. Γίνονται και κάποιες συζητήσεις με τραγουδίστριες που θα πλαισιώσουν το σχήμα αλλά δεν έχει κλείσει ακόμα κάτι.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
-
Πάντως η Πέγκυ στις δηλώσεις τις πριν τα σχόλια, σε ερώτηση για τα επαγγελματικά σχέδια είπε πρώτα για το δίσκο που ετοιμάζει και μετά είπε Συζητάω διάφορα όμορφα πράγματα. Έχω καταλήξει ότι όταν θα δουλέψω κάπου και με κάποιον θα πρέπει τα θέματα μου να είναι όλα λυμένα δηλαδή να περάσω παρά πολύ καλά, να είμαι πολλή αγαπημένη, να πηγαίνω με χαρά στη δουλειά μου.
Μήπως δεν είναι πλήρως συμφωνημένα τα μεταξύ τους ακόμα και δεν ανακοινώνεται;
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- Scorpion86
Περίμενες ενώ δεν έχει τελειώσει το σχήμα με Πλούταρχο (οι δηλώσεις έγιναν πριν τελειωσει το σχήμα στο Πολιτεία) να αποκαλύψει το επόμενο; Μάλιστα με τον Πλούταρχο έχουν και κάποιες ακόμα εμφανίσεις εκτός Θεσσαλονίκης. Εγώ δεν το περίμενα. Είναι επαγγελματίας η Πέγκυ. Γιατί δεν μιλάμε για εμφανίσεις που θα έκανε μόνη της στην Κύπρο, στην Γερμανία ή στην Βουλγαρία π.χ. Μιλάμε για σεζον. Σέβεται το υπάρχον σχήμα και μαγαζί που δουλεύει και δεν αποκαλύπτει τίποτα περαιτέρω. Οχι σαν κάποιους άλλους παλαιότερα που πριν τελειώσει το σχήμα μαζί με Νότη προμοτάρανε τα επόμενα σχήματα τους.johnytzitzi έγραψε:Πάντως η Πέγκυ στις δηλώσεις τις πριν τα σχόλια, σε ερώτηση για τα επαγγελματικά σχέδια είπε πρώτα για το δίσκο που ετοιμάζει και μετά είπε Συζητάω διάφορα όμορφα πράγματα. Έχω καταλήξει ότι όταν θα δουλέψω κάπου και με κάποιον θα πρέπει τα θέματα μου να είναι όλα λυμένα δηλαδή να περάσω παρά πολύ καλά, να είμαι πολλή αγαπημένη, να πηγαίνω με χαρά στη δουλειά μου.
-
Μάλλον έχεις δίκιο γιατί έχει πολλά να κάνει μέχρι την έναρξη της χειμερινής σεζόν. Φουλ δίμηνο βλέπω στην page της.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Θα αλλάξει φέτος το μπαλέτο;Ελπίζω να μείνουν τα τουμπανάκια οι δίδυμες που είχε πέρυσι.
Θα αλλάξει φέτος το μπαλέτο;Ελπίζω να μείνουν τα τουμπανάκια οι δίδυμες που είχε πέρυσι.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
- Scorpion86
To πρόδωσε βλέπω το σχήμα ο θεούλης πριν ακόμα βγάλει ανακοίνωση το Fever. αχαχαχα