Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Προσωπικα ουτε που ήξερα οτι υπαρχει τραγουδίστρια Ελπίδα ,
Οχι και μονη της προγραμμα ,που ειμαστε σε αλλες εποχές ;;
Αυτο που θα πρέπε να γίνει ειναι ενα δυνατο προμο οσο γρηγορότερα γινεται , το οποίο θα παιζει στο ραδιόφωνο καθε τρεις και λιγο , οπως γινεται με άλλους ο θεος να τους κανει τραγουδιστές ( κατι νικηφόροι κτλ μας πηδη ξα νε ολοκληρο καλοκαιρι και συνεχίζουνε ) .
Υπ όψιν για το αν θα παιζει ενα τραγουδι συο ραδιόφωνο υπεύθυνη ειναι η εταιρία και μονο. Εχω προσωπικό φιλο που δουλεύει σε ραδιόφωνο -διαφημιστική , μου ειπε πως οταν ο Νότης εβγαλε τον δίσκο μαζι , έστειλε λιγο πριν την κυκλοφορία του η εταιρία ( τοτε κομπαλτ ) το τερμα το ραδιο , το οποίο ειχε κυκλοφορησει ως προμο , με την υποσημείωση να παιζει 6 φορες μεσα στην ημερα , την ιδια στιγμή που ολοι οι άλλοι τραγουδιστές της ίδιας εταιρίας αλλα και των άλλων εταιριών παίζαν 16 φορες τα προμο τους. Επισης με την κυκλοφορία του δίσκου η εταιρία εδωσε εντολή να παιχτούν καποια τραγουδια του δίσκου ελάχιστες φορες.
Αυτος ειναι ο λόγος που δεν παιζει στα ραδιόφωνα ολόκληρος Νότης, αυτος ειναι ο λόγος που εξαφανίζονται δισκογραφικές δουλειες οπως ο πολυ καλός "μαζι". Αρα λοιπον αποκλειστικά υπεύθυνη ειναι η εταιρία και μονο. Μένει να δούμε τι γραμμή θα ακολουθήσει η πανικ.
Αρα ειναι βλακώδες η τακτική του νοτη να κυκλοφορει σε αρεα χρονικά διαστήματα( καθε δυο τρια χρονια ) δίσκους με την πρόφαση , το κανω ετσι για να ακουστούν ολα τα τραγουδια κτλ κτλ κτλ. Μονο κακό του κανει. Υλικό νεο δεν δινει και μένει στην αφάνεια. Ειναι κριμα κ αδικο.
Για να δουμε η πανικ τι γραμμή θα ακολουθήσει. ( θελω να πιστευω οτι ο Νότης ειναι ενήμερος και ξερει τι παιζει με τις εταιριες, ειδάλλως τον κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια του )
Οχι και μονη της προγραμμα ,που ειμαστε σε αλλες εποχές ;;
Αυτο που θα πρέπε να γίνει ειναι ενα δυνατο προμο οσο γρηγορότερα γινεται , το οποίο θα παιζει στο ραδιόφωνο καθε τρεις και λιγο , οπως γινεται με άλλους ο θεος να τους κανει τραγουδιστές ( κατι νικηφόροι κτλ μας πηδη ξα νε ολοκληρο καλοκαιρι και συνεχίζουνε ) .
Υπ όψιν για το αν θα παιζει ενα τραγουδι συο ραδιόφωνο υπεύθυνη ειναι η εταιρία και μονο. Εχω προσωπικό φιλο που δουλεύει σε ραδιόφωνο -διαφημιστική , μου ειπε πως οταν ο Νότης εβγαλε τον δίσκο μαζι , έστειλε λιγο πριν την κυκλοφορία του η εταιρία ( τοτε κομπαλτ ) το τερμα το ραδιο , το οποίο ειχε κυκλοφορησει ως προμο , με την υποσημείωση να παιζει 6 φορες μεσα στην ημερα , την ιδια στιγμή που ολοι οι άλλοι τραγουδιστές της ίδιας εταιρίας αλλα και των άλλων εταιριών παίζαν 16 φορες τα προμο τους. Επισης με την κυκλοφορία του δίσκου η εταιρία εδωσε εντολή να παιχτούν καποια τραγουδια του δίσκου ελάχιστες φορες.
Αυτος ειναι ο λόγος που δεν παιζει στα ραδιόφωνα ολόκληρος Νότης, αυτος ειναι ο λόγος που εξαφανίζονται δισκογραφικές δουλειες οπως ο πολυ καλός "μαζι". Αρα λοιπον αποκλειστικά υπεύθυνη ειναι η εταιρία και μονο. Μένει να δούμε τι γραμμή θα ακολουθήσει η πανικ.
Αρα ειναι βλακώδες η τακτική του νοτη να κυκλοφορει σε αρεα χρονικά διαστήματα( καθε δυο τρια χρονια ) δίσκους με την πρόφαση , το κανω ετσι για να ακουστούν ολα τα τραγουδια κτλ κτλ κτλ. Μονο κακό του κανει. Υλικό νεο δεν δινει και μένει στην αφάνεια. Ειναι κριμα κ αδικο.
Για να δουμε η πανικ τι γραμμή θα ακολουθήσει. ( θελω να πιστευω οτι ο Νότης ειναι ενήμερος και ξερει τι παιζει με τις εταιριες, ειδάλλως τον κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια του )
Δεν ηξερες καν οτι υπαρχει(;;) η τραγουδιστρια Ελπιδα...
Προφανως, δεν ηξερες οτι υπαρχει και η ορθογραφια....
Λοιπον, λιγος, στοιχειωδως λιγος σεβασμος δεν εβλαψε. Τα υπολοιπα ασχολιαστα.
Προφανως, δεν ηξερες οτι υπαρχει και η ορθογραφια....
Λοιπον, λιγος, στοιχειωδως λιγος σεβασμος δεν εβλαψε. Τα υπολοιπα ασχολιαστα.
Οχι ρε δάσκαλε ορθογραφίας δεν ήξερα για καμια Ελπίδα , Ας κανουμε λαϊκό δικαστήριο που αγνοώ την ύπαρξη Ελπιδας και ελπίδας σ αυτο τον τόπο με τα μυαλά μερικών.
Αντι να εστιάσεις σ αυτο με τις δισκογραφικές ειρωνεύεσαι κι απο πανω.
Δεν μπορω να καταλάβω πως προσπερνάς μια τοσο σημαντική πληροφορία στο κομμάτι δισκογραφικών εταιριών. Δηλαδη για να καταλάβω θεωρείς παρα πληροφορία αυτο που ανεφερα ;; Ψάξου να δεις τι γινεται και για ποιο λογο ειναι σε δισκογραφική αφάνεια ο δικός μας και μετα πες μας για όσες ελπίδες και Ελπίδες θες.
Μα καλα τοσο ασήμαντη ειναι αυτη η πληροφορία ;;
Φέρτε μας και τον Δάκη σε λιγο και αν πει καποιος δεν τον ξερω η δεν μου αρεσει σκοτώστε τον
Αντι να εστιάσεις σ αυτο με τις δισκογραφικές ειρωνεύεσαι κι απο πανω.
Δεν μπορω να καταλάβω πως προσπερνάς μια τοσο σημαντική πληροφορία στο κομμάτι δισκογραφικών εταιριών. Δηλαδη για να καταλάβω θεωρείς παρα πληροφορία αυτο που ανεφερα ;; Ψάξου να δεις τι γινεται και για ποιο λογο ειναι σε δισκογραφική αφάνεια ο δικός μας και μετα πες μας για όσες ελπίδες και Ελπίδες θες.
Μα καλα τοσο ασήμαντη ειναι αυτη η πληροφορία ;;
Φέρτε μας και τον Δάκη σε λιγο και αν πει καποιος δεν τον ξερω η δεν μου αρεσει σκοτώστε τον
Με ενοχλει που δεν γνωριζεις τα βασικα και απαιτεις κιολας να λαβουμε στα σοβαρα καθετι που γραφεις. Λοιπον, ξεκινα να ψαχνεις ποια ειναι η Ελπιδα. Ειναι αστειο εως θλιβερο, να ακους Νοτη και να λες οτι σου αρεσει το καλο τραγουδι και να αγνοεις την Ελπιδα. Λες και δεν γνωριζαμε τι παιζει με τους διευθυντες των ραδιοφωνικων και τηλεοπτικων σταθμων. Ανουσιο ειναι μπροστα στην "ασεβεια" που δειχνετε καποιοι σε ονοματα τραγουδιστων που εχουν γραψει ιστορια. Δηλαδη, σε 10 χρονια θα αποκαλουν τον Νοτη απολιθωμα και θα χασκογελας; Ή τα 12χρονα θα λενε ποιος ειναι ο Νοτης; Αγνοουσα την υπαρξη του....Οπως λες κι εσυ για την Ελπιδα ή τον Βοσκοπουλο πιο πριν, επειδη δεν τους παιζουν τα ραδιοφωνα και δεν τους ψαχνετε στο youtube. Καλοπροαιρετα σου λεω, ψαξε να ακουσεις την Ελπιδα. Stop στην ισοπεδωση, παιδια. Κριμα.
Ρε μεγαλε ειπα εγώ για βοσκόπουλο κατι αρνητικό θα με τρελάνεις;;takis13 έγραψε:Με ενοχλει που δεν γνωριζεις τα βασικα και απαιτεις κιολας να λαβουμε στα σοβαρα καθετι που γραφεις. Λοιπον, ξεκινα να ψαχνεις ποια ειναι η Ελπιδα. Ειναι αστειο εως θλιβερο, να ακους Νοτη και να λες οτι σου αρεσει το καλο τραγουδι και να αγνοεις την Ελπιδα. Λες και δεν γνωριζαμε τι παιζει με τους διευθυντες των ραδιοφωνικων και τηλεοπτικων σταθμων. Ανουσιο ειναι μπροστα στην "ασεβεια" που δειχνετε καποιοι σε ονοματα τραγουδιστων που εχουν γραψει ιστορια. Δηλαδη, σε 10 χρονια θα αποκαλουν τον Νοτη απολιθωμα και θα χασκογελας; Ή τα 12χρονα θα λενε ποιος ειναι ο Νοτης; Αγνοουσα την υπαρξη του....Οπως λες κι εσυ για την Ελπιδα ή τον Βοσκοπουλο πιο πριν, επειδη δεν τους παιζουν τα ραδιοφωνα και δεν τους ψαχνετε στο youtube. Καλοπροαιρετα σου λεω, ψαξε να ακουσεις την Ελπιδα. Stop στην ισοπεδωση, παιδια. Κριμα.
Αγνοώ την ύπαρξη ειπα της Ελπιδας , σιγουρα θα χω ακουσει τραγουδια της αλλα ποτε δεν την αναζήτησα , απο που κ ως που ειναι έγκλημα αυτο ;; Εξήγησε το να το καταλάβω
Απο την αλλη δεν μπορω να καταλάβω πως προσπερνάς την πληροφορία που εδωσα , που στην ουσία κυριολεκτικά ειναι ο λόγος που δεν παιζει ο Νότης στο ραδιόφωνο. Το εξηγώ , ο Νότης δεν υπέγραψε με τις εταιριες για να μην παιζει στα ραδιόφωνα , αλλα για να προωθείτε η δουλεια του κτλ. Και ρωτώ , αν και εφόσον γνωρίζει ο Νότης τι γινεται με την εικόνα του , πως μένει σε μια εταιρία για δεκα και πλεον χρονια , και επισης τωρα που αλλαξε εταιρία θα συμβεί το ιδιο με τις δουλειες του ;; Ειναι ενήμερος σ αυτο το κομμάτι ο Νότης ;; Αν ειναι εν γνώση του τοτε τι λεει υπογράφοντας με οποιαδήποτε εταιρία ;; Οτι θα σαμποτάρεται η καθε του δουλεια και ο ιδιος συμφωνεί ;; Ειναι πολλα που δεν ξέρουμε , ειναι πολλα που τρέχουν ,
Μπορεις να μου απαντήσεις αυτες τις εύλογες απορίες , ;;;
Συνεχίζω , εχει συμβόλαιο ο Νότης με την πανικ, βγαζει νεα δουλεια ο Νότης, ο Σταν και η παολα την ιδια χρονικη στιγμή , βγάζουν προμο την ιδια χρονική στιγμή , η εταιρία πληρώνει τούς ραδιοφωνικούς σταθμούς για να διαφημιστεί η δουλεια των "προϊόντων της" και σαμποτάρει την ιδια της την δουλεια ;; Πως γινεται να προωθεί περισσοτερο τον Σταν και την παολα και τον καθε ενα και καθε μια και τον Νοτη να τον ρίχνουν. Αρα λοιπον δεν ευθύνονται οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί , γιατι η εντολή ερχεται απο την ιδια την εταιρία.
Και ρωτώ ειναι ενήμερος ο Νότης για την τακτική της εταιρίας ;; Αν είναι ενήμερος πως το δέχεται ;; Δηλαδη λεει ο ιδιος , αα ενταξει μωρε εχω ποινή εγώ λογω της στάσης μου οποτε οκ δεν τρέχει τιποτα.
Και ξανα ρωτάω , μηπως αλλα υπογράφει και αλλα γινονται ;;;και ξανα ρωτάω , γιατι τοτε οποιαδήποτε εταιρία να πληρώνει για να βγαζει ο Νότης δουλεια και απο την αλλη να μην αποσκοπεί σε κέρδος μεσω της διαφήμισης ;;;
Πως το εκλαμβάνει ο ιδιος ο Νότης ;;;
Σ αυτα μπορω να εχω απάντηση ;;;
Και μιλαμε για τραγουδια ερωτικά
Και μιλαμε για τραγουδια οπως το εγώ και τ αθανατο νερο που ειναι χρονια μπροστά απ αυτα που παίζουνε, ( αφορά την προηγούμενη εταιρία που δεν προώθησε αυτη την δισκογραφική δουλεια )
Δεν μιλαω για τα κοινωνικα υπ όψιν
Μπορω να εχω απάντηση πανω σ αυτο ;;
Και ρωτώ ειναι ενήμερος ο Νότης για την τακτική της εταιρίας ;; Αν είναι ενήμερος πως το δέχεται ;; Δηλαδη λεει ο ιδιος , αα ενταξει μωρε εχω ποινή εγώ λογω της στάσης μου οποτε οκ δεν τρέχει τιποτα.
Και ξανα ρωτάω , μηπως αλλα υπογράφει και αλλα γινονται ;;;και ξανα ρωτάω , γιατι τοτε οποιαδήποτε εταιρία να πληρώνει για να βγαζει ο Νότης δουλεια και απο την αλλη να μην αποσκοπεί σε κέρδος μεσω της διαφήμισης ;;;
Πως το εκλαμβάνει ο ιδιος ο Νότης ;;;
Σ αυτα μπορω να εχω απάντηση ;;;
Και μιλαμε για τραγουδια ερωτικά
Και μιλαμε για τραγουδια οπως το εγώ και τ αθανατο νερο που ειναι χρονια μπροστά απ αυτα που παίζουνε, ( αφορά την προηγούμενη εταιρία που δεν προώθησε αυτη την δισκογραφική δουλεια )
Δεν μιλαω για τα κοινωνικα υπ όψιν
Μπορω να εχω απάντηση πανω σ αυτο ;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Billbill την Δευ Οκτ 09, 2017 11:13 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- makis celica
Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μας. Σφακιανάκης - Ζήνα - Ελπίδα ΜΑΖΙ στο Fever !
O Νότης Σφακιανάκης ολοκλήρωσε τις τελικές επαφές του και οριστικοποίησε την συνεργασία του για την φετινή σεζόν στο Fever. Μαζί του θα είναι η Πέγκυ Ζήνα, η Ελπίδα και το συγκρότημα 48 Ώρες. Η προσθήκη της Ελπίδας είναι η είδηση που σας δώσαμε στο σχήμα που είχε βγει προς τα έξω οτι " ψήνεται " απο τις αρχές Σεπτεμβρίου. Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τα τέλη Νοεμβρίου χωρίς να έχουμε ακόμη ακριβή ημερομηνία. Οι πρόβες θα ξεκινήσουν σε λίγες μέρες.
http://www.newspistol.gr/article/73462/ ... gory_id=61
Eπισημο επιτέλους, με ερωτηματικό ακόμα να υπάρχει για το ρόλο της Ελπίδας..Εγω θα εμπιστευτω σκορπιον που έπεσε μέσα ακόμα για το πότε θα γίνει ανακοίνωση είπε χθες βραδυ και τελικα εγινε σημερα νωρις το πρωι..Οποτε πιστευω ειναι καλες οι πηγες του και ο ρολος της θα ναι μαζι με 48 ωρες...Αλλωστε δε βγαινει να υπαροχΟυν 5 ξεχωριστα προγραμματα συν τα πρωτα μικορτερα ονοματα τι ωρα θα βγει μετα ο Νοτης?? δε αρεσκεται να βγενει και πολυ αργα αλλωστε πχ 2+?Αναμονή πια για το νεο υλικο..
- Scorpion86
Αυτό που απομένει είναι κι από το μαγαζί το Δελτίο Τύπου. Λογικό να βγάλουν σήμερα το πρωί την ανακοίνωση τα sites, καθώς η συνάντηση χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε πολύ αργά. Μοναδικό ερωτηματικό η Χριστίνα Σάλτη, αν θα είναι τελικά ή όχι. Γιατί οι πληροφορίες διίστανται. Οχι πως έχει πολύ σημασία αφού θα είναι συπληρωματική προσθήκη στο σχήμα. Και λογικά πάμε και για 24 Νοεμβρίου πρεμιέρα όπως είχα γράψει προ ημερών. Αυτά όλα θα ξεκαθαρίσουν από μέρα σε μέρα.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- E-Notikos7
Κάποιοι τελικά είστε μόνο για να γκρινιάζετε. Δεν είστε ικανοποιημένοι με τίποτα τελικά. Εχουμε την ανακοίνωση του σχήματος και κάθεστε και τσακώνεστε για την Ελπίδα που θα είναι το πολύ μισή ώρα πάνω στην σκηνή.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Αν διαβάσεις πιο πανω θα καταλάβεις ποιος εχει διάθεση τσακωμού η οχι ,
Αν μπορει καποιος να μου δωσει απάντηση στα ερωτήματα μου σχετικά με την δισκογραφία - διαφημιση θα με βοηθούσε πολυ στο να καταλάβω τι παιζει.
Αν μπορει καποιος να μου δωσει απάντηση στα ερωτήματα μου σχετικά με την δισκογραφία - διαφημιση θα με βοηθούσε πολυ στο να καταλάβω τι παιζει.
Eπιτέλους ο Νότης περιλαμβάνει στις συνεργασίες του τραγουδίστριες με σοβαρό μουσικό παρελθόν. Φωνές που αξίζει κάποιος να ακούσει και τραγούδια που έστω κι έτσι θα ξαναβγούν στην επιφάνεια. Προφανώς για την Ελπίδα ο λόγος. Σπουδαία τραγουδίστρια με ωραία ελαφρά αλλά και λαϊκά τραγούδια όπως πρέπει. Αρκετά με τις γελοιότητες των τριτοτέταρτων ονομάτων που φωνή ΔΕΝ έχουν, τραγούδια ΔΕΝ έχουν, παρά μόνο εμφάνιση...Με άλλα λόγια έχουμε ένα αξιοπρεπέστατο σχήμα για όλα τα γούστα. Και ναι, για πρώτη φορά θα έχει νόημα και το τμήμα πριν τον Νότη και την Πέγκυ. Και μάλιστα, να δείτε που θα συγκινήσει πολύ κόσμο η Ελπίδα. Για τους αμύητους, μια μικρή έρευνα θα σας πείσει.
Ηρθε κι ο καιρός να ακούσουμε και κανά καινούριο τραγούδι απ'τον Νότη.
Ηρθε κι ο καιρός να ακούσουμε και κανά καινούριο τραγούδι απ'τον Νότη.
- E-Notikos7
Ολοι από ότι βλέπω το παρουσιάζουν σαν σύμπραξη το 48 Ωρες με Ελπίδα. Θα βγαίνουν μαζί στην πίστα. Επιβεβαιώνεται κι αυτό παρότι βιαστήκαμε να θεωρήσουμε ότι η Ελπίδα θα βγαίνει μόνη της. Ακόμα και τώρα ο συντάκτης γνωστής ιστοσελίδας δεν το έχει αλλάξει και το παρουσιάζει σαν Νοτης-Ζηνα-Ελπίδα.
-
Χτες ήταν οι πάντες στο μαγαζί για να συζητηθεί όλη η δομή του προγράμματος (εκτός της Πέγκυς που είχε γενέθλια η μικρή Ηλέκτρα κι ετσί ήταν μόνο ο Γιώργος Λύρας).
Παραμένει μια εκκρεμότητα (όπως είπε κι ο Scorpion) στο αν θα κάνει η Χριστίνα Σάλτη 2ο πρόγραμμα όπως η ίδια επιθυμεί.
Όλοι λέγανε πάντως ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον η Ελπίδα που επιστρέφει μετά από χρόνια σε μεγάλη σκηνή και η συνεργασία με τους 48 Ώρες. Ο Νότης τους πιστεύει πολύ.
Χτες έγινε και η τελική διαλογή των κοριτσιών του μπαλέτου μετά την πρώτη επιλογή της Πέμπτης.
Παραμένει μια εκκρεμότητα (όπως είπε κι ο Scorpion) στο αν θα κάνει η Χριστίνα Σάλτη 2ο πρόγραμμα όπως η ίδια επιθυμεί.
Όλοι λέγανε πάντως ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον η Ελπίδα που επιστρέφει μετά από χρόνια σε μεγάλη σκηνή και η συνεργασία με τους 48 Ώρες. Ο Νότης τους πιστεύει πολύ.
Χτες έγινε και η τελική διαλογή των κοριτσιών του μπαλέτου μετά την πρώτη επιλογή της Πέμπτης.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- Scorpion86
Nαι το πάρτι βέβαια έγινε νωρίς το μεσημέρι στο Καβούρι και μεταξύ άλλων ήταν παρόντες ο Πλούταρχος, η τελευταία συνεργασία της Πέγκυς και ο Μακρόπουλος με τον οποίο επίσης συνεργάστηκε πρόσφατα. Μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα είχαν πάει ο Γιώργος Λύρας με την Πέγκυ στο "Frangelico" που τραγουδάει ο Μακρόπουλος. Σε λίγες μέρες έρχονται τα πιο σημαντικά που θα μπει στο στούντιο για ηχογράφηση και θα έχουμε και φωτογραφίες από εκεί. Στο μπαλέτο επειδή δεν έμαθα είχε και επιστροφές 1-2 παλιών μελών? Ξέρεις κάτι πάνω σε αυτό?johnytzitzi έγραψε:Χτες ήταν οι πάντες στο μαγαζί για να συζητηθεί όλη η δομή του προγράμματος (εκτός της Πέγκυς που είχε γενέθλια η μικρή Ηλέκτρα κι ετσί ήταν μόνο ο Γιώργος Λύρας).
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
μακαρι η πρεμιερα να ειναι μια βδομαδα νωριτερα απο 24 του μηνα η μια αργοτερα.Εκεινη τη μερα θα ειναι black Friday και θα ναι δυσκολο για μενα να φυγω.ειμαι εκτος Αθηνας
- E-Notikos7
Eγώ δεν βλέπω κάποιον καλλιτέχνη με την ταμπέλα της Πανικ να παίζει αρκετά στο ραδιόφωνο. Μόνο της Minos και της Heaven ακούω. Μόλις άλλαξε εταιρεία και πήγε στην Πάνικ η Πάολα εξαφανίστηκε από το airplay και δεν παιζει τρελά όσο έπαιζε. Σήμερα έβγαλε και το κλιπ της η Πέγκυ για τον "Χρόνο". Ωραίο κομμάτι από Βικυ Γεροθώδορου και Κυριάκο Παπαδόπουλο.
Τι συμφωνήθηκε για χρόνους στην πιστα;johnytzitzi έγραψε:Χτες ήταν οι πάντες στο μαγαζί για να συζητηθεί όλη η δομή του προγράμματος (εκτός της Πέγκυς που είχε γενέθλια η μικρή Ηλέκτρα κι ετσί ήταν μόνο ο Γιώργος Λύρας).
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Προσωπικά δεν μου λέει κάτι η Ελπίδα. Ανήκει στην ίδια σχολή με Πασχάλη, Αργυράκη και Δάκη. Νερόβραστη δηλαδή. Μπουάτ φάση. Αδιάφορα τραγούδια που άκουγαν οι γονείς μας στα Parties. Δεν τον είχα ποτέ για τέτοια τον Νότη και με ξάφνιασε δυσάρεστα. Ελπίζω να μην τραγουδάει πολύ.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
-
Δεν έκατσα μέχρι τέλους για να εκμαιεύσω χτες πολλά λόγω ότι τα στήνανε όλα εκείνη την ώρα.
Νομίζω πάντως η Πέγκυ θα έχει 1 ώρα πρώτο μέρος και 1 ώρα δεύτερο.
Όχι Scorpion δεν έμαθα την σύνθεση την τελική επιλογή, όντως ήρθαν όμως και κάποιες από το παρελθόν στην οντισιόν.
Η πίστα δίνει δυνατότητες για πιο μεγάλα θεάματα και μπορεί να είναι περισσότερες από 6 που ήταν τα τελευταία 2 χρόνια.
Νομίζω πάντως η Πέγκυ θα έχει 1 ώρα πρώτο μέρος και 1 ώρα δεύτερο.
Όχι Scorpion δεν έμαθα την σύνθεση την τελική επιλογή, όντως ήρθαν όμως και κάποιες από το παρελθόν στην οντισιόν.
Η πίστα δίνει δυνατότητες για πιο μεγάλα θεάματα και μπορεί να είναι περισσότερες από 6 που ήταν τα τελευταία 2 χρόνια.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα