Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Παιδιά σαφώς και αρέσει το αποτέλεσμα στον Νότη.Μην λέτε ότι θέλετε.Εδω στο live έχουμε δει και με το παραμικρό λάθος της ορχήστρας και πέφτει το χέσιμο του αιώνα.Πόσο μάλλον σε δίσκο.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- Dimitris96
Διαφωνώ 100% με αυτα που λες, εχω μια άποψη και ευτυχώς δεν ειμαι μοναδικός με αυτήν , οτι υπάρχει πρόβλημα στον τομέα ηχογραφήσεις !E-Notikos7 έγραψε:Και μετά θα βγαίνουν κάποιοι εδώ μέσα και θα γράφουν "γιατί δεν ενημερώνει η sofita για την πορεία των ηχογραφήσεων". Μάθετε να συμπεριφέρεστε μερικοί κι αφήστε πίσω σας παιδικές συμπεριφορές λες και σας πήραν το γλειφιτζούρι. Και τα σχόλια αυτά δεν έχουν να κάνουν με τον κόσμιο τρόπο. Και μπινελίκια να μην έχουν αν τους λέτε με κόσμιο τρόπο ότι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους είναι το ίδιο άσχημο. Δεν το καταλαβαίνετε?
Θα σε παρακαλούσα άμα θες να απαντάς και να εχεις σοβαρο διάλογο να μην το κανεις με ειρωνία Γιατι σε πολλα σχόλια σου διαβαζω ειρωνικές απαντήσεις ! Παιδική συμπεριφορά εχεις εσυ μάλλον !
Notis Sfakianakis
Θεωρω πιο κοσμιο να μη γραφετε δημοσια πραγματα που θιγουν τη δουλεια τους ενα μηνυμα θα ταν καλυτερο..Τωρα λογικα δε θα ξανα ενημερωθουμε για τη πορεια των ηχογραφησεων.. η δικαιλογια δε θα απαντησουν δε στεκει ουτε στα σχολια προκειτε να απαντησουν..το προβληματισμο πιστευω το εχουν αντιληφθει απο κει και περα ειναι θεμα του ιδιου του Νοτη..Στα live εμεις μπορει να ακουμε τη φωνη του καμπανα στ στουντιο μεσα ομως δε γινετε να αποδωθει η ψωνη του το ιδια με το νυχτερινο κεντρο..Μη το ψυριζουμε αλλα το θεμα το προβλημα αλλου ειναι..πρεπειι να βρει τα καταλληλα τραγουδια και μετα απο 3 χρονια 7 κομματια ερωτικα δε γινεται να μη σκιζουν...
ΥΓ: Kανα νεο για συνθετες?? Εγω θα πονταρα σιγουρα Σαπουτζακη για το ενα, λογικα του Χρυσοβεργη και απο κει και περα πιστευω θα ναι και καποιοι απο το κοινωνικο Παπαχοινας,Κυπριοι κλπ..
ΥΓ: Kανα νεο για συνθετες?? Εγω θα πονταρα σιγουρα Σαπουτζακη για το ενα, λογικα του Χρυσοβεργη και απο κει και περα πιστευω θα ναι και καποιοι απο το κοινωνικο Παπαχοινας,Κυπριοι κλπ..
- E-Notikos7
Υπάρχει μία κατηγορία φανς που έχουν άποψη για όλα. Για το πως πρέπει να ηχογραφεί ο Νότης, για το πως πρέπει να ερμηνεύει, για το τι τραγούδια πρέπει να επιλέγει, για το πότε πρέπει να εμφανίζεται και που, για το με τον ποιον πρέπει να συνεργάζεται, για το τι πρέπει να λέει στις συνεντεύξεις του κ.α. Παντογνώστες. Δεν είναι κακό να την έχουν αλλά πρεπει να ξέρουν ποια είναι τα όρια και πότε τα ξεπερνάνε. Είναι οι ίδιοι που εάν κάποιος τους γράψει κάτι διαφορετικό από τα πιστεύω τους θα τον πουν "Παλαμάκια", "φαν που τα τρώει όλα αμάσητα" και "αυλικό". Εκτιμήστε αυτό που υπάρχει και μην το ψειρίζετε τόσο πολύ. Το κυριότερο? Μάθετε να σέβεστε. Γιατί ούτε σε εσάς θα άρεσε να σας κάνει κάποιος υποδείξεις στην εργασία σας. Οπότε κρατήστε την υποκρισία για την πάρτη σας και μην την διοχετεύετε από δω κι από κει.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Λοιπον εχω νεα.
Μίλησα με σοφίτα , τους έθεσα τους προβληματισμούς μας οσων αφορά τις ηχογραφησεις. Η απάντηση που πηρα ειναι οτι ο Νότης ειναι αυτος ο οποιος επιλέγει το στυλ ηχογραφησης απο την αρχη μεχρι το τελος.
Ειναι επιλογη του νοτη να ηχογραφεί live ας πουμε στο στούντιο. Εχει πάντοτε τις δικές του ρυθμισεις στα μικρόφωνα τα οποία δεν αλλάζει ποτε.
Οταν τους ανεφερα για την ακουστική των τελευταίων δισκων σε σχεση με το πέμπτο βήμα κτκ μου ανέφεραν οτι ο Νότης θελει να ηχογραφεί με αυτήν την ακουστική τωρα , η φωνη του μου είπαν δεν ειναι η ιδια οπως τοτε , προσπαθεί να μειώσει τις ατέλειες του , και τους απάντησα μα τωρα αντι να προστατεύει ατέλειες τις αναδυκνειει με αυτη την μορφή ηχογραφησης. Ας εχει αλλάξει η φωνη για ποιο λογο δεν κρατα τις ρυθμισεις ακουστικής του ενθύμιον αφου ηχογραφεί Λαιβ ;; Ο Νότης μου είπανε θελει να βγαζει αυτο το αποτελεσμα και μεις καμια φορα προσπαθούμε για να τον διορθώσουμε δεν αλλάζει άποψη και γνωμη με τιποτα.
Αρα λοιπον τελείωσε η ιστορια , το λύσαμε και αυτο , ο μονος υπεύθυνος ειναι ο Νότης , μετα ο παραγωγός. Τα παιδια του στούντιο κάνουν αυτο που ξερουν να κανουν. Οποτε οσοι περιμέναμε ακουστικές ενθύμιον να τις ξεχάσουμε.
Επισης μου είπαν οτι επιλέγει αυτες τις ρυθμισεις, να μετριάζεται η ένταση της φωνης του και να μην ειναι πιο ψηλά απο τα οργανα , γιατι θελει ετσι να κρύβει τις ατέλειες του , ετσι πιστεύει ο Νότης ετσι γινεται.
Ακομα δεν ξεκίνησαν οι ηχογραφησεις. Δίσκο τον Δεκέμβριο να περιμενουμε.
Αυτα , ξενερωσα
Οσων αφορά την ένταση στα Λαιβ , ο Νότης ακολουθεί το ιδιο μοτίβο με τις ηχογραφησεις. Μετριασμένη φωνη , οχι ψηλά η ένταση της.
Α ρε νοτη , τέτοια φωνάρα γιατι να την κρύβεις. ;; Τι φοβάσαι ;;;
Μίλησα με σοφίτα , τους έθεσα τους προβληματισμούς μας οσων αφορά τις ηχογραφησεις. Η απάντηση που πηρα ειναι οτι ο Νότης ειναι αυτος ο οποιος επιλέγει το στυλ ηχογραφησης απο την αρχη μεχρι το τελος.
Ειναι επιλογη του νοτη να ηχογραφεί live ας πουμε στο στούντιο. Εχει πάντοτε τις δικές του ρυθμισεις στα μικρόφωνα τα οποία δεν αλλάζει ποτε.
Οταν τους ανεφερα για την ακουστική των τελευταίων δισκων σε σχεση με το πέμπτο βήμα κτκ μου ανέφεραν οτι ο Νότης θελει να ηχογραφεί με αυτήν την ακουστική τωρα , η φωνη του μου είπαν δεν ειναι η ιδια οπως τοτε , προσπαθεί να μειώσει τις ατέλειες του , και τους απάντησα μα τωρα αντι να προστατεύει ατέλειες τις αναδυκνειει με αυτη την μορφή ηχογραφησης. Ας εχει αλλάξει η φωνη για ποιο λογο δεν κρατα τις ρυθμισεις ακουστικής του ενθύμιον αφου ηχογραφεί Λαιβ ;; Ο Νότης μου είπανε θελει να βγαζει αυτο το αποτελεσμα και μεις καμια φορα προσπαθούμε για να τον διορθώσουμε δεν αλλάζει άποψη και γνωμη με τιποτα.
Αρα λοιπον τελείωσε η ιστορια , το λύσαμε και αυτο , ο μονος υπεύθυνος ειναι ο Νότης , μετα ο παραγωγός. Τα παιδια του στούντιο κάνουν αυτο που ξερουν να κανουν. Οποτε οσοι περιμέναμε ακουστικές ενθύμιον να τις ξεχάσουμε.
Επισης μου είπαν οτι επιλέγει αυτες τις ρυθμισεις, να μετριάζεται η ένταση της φωνης του και να μην ειναι πιο ψηλά απο τα οργανα , γιατι θελει ετσι να κρύβει τις ατέλειες του , ετσι πιστεύει ο Νότης ετσι γινεται.
Ακομα δεν ξεκίνησαν οι ηχογραφησεις. Δίσκο τον Δεκέμβριο να περιμενουμε.
Αυτα , ξενερωσα
Οσων αφορά την ένταση στα Λαιβ , ο Νότης ακολουθεί το ιδιο μοτίβο με τις ηχογραφησεις. Μετριασμένη φωνη , οχι ψηλά η ένταση της.
Α ρε νοτη , τέτοια φωνάρα γιατι να την κρύβεις. ;; Τι φοβάσαι ;;;
Προσωπικά ότι και να λένε δεν πιστεύω ότι ο Νότης παίρνει όλες τις αποφάσεις μόνος του ή ρίχνει στο τραπέζι όλες τις ιδέες σχετικά με τις ενορχηστρώσεις κλπ. Προφανώς κι ακολουθείται μια πεπατημένη, αλλά πιστεύω ότι και οι παρατρεχάμενοι έχουν ''αράξει'' θεωρώντας ότι ο Νότης θα το πάρει πάνω του κι αν θέλει κάτι διαφορετικό θα το προτείνει ο ίδιος. Εκτός αν νομίζει κανείς ότι το έκανε ποτέ αυτό ο Νότης και όταν ήταν άρτιοι οι δίσκοι. Κατά τα λοιπά, είναι να γελάς με τους θερμούς υποστηρικτές οι οποίοι ενημερώνονταν από την Sofita μέχρι πρότινος και τους έπιασε ο πόνος! Βέβαια, σωστά τα λέει η κάθε πλευρά αλλά όπως είχε πει πολύ σωστότερα και ο J&B αν είναι να ευχαριστούμε από τώρα, να μην ψειρίζουμε και να προσευχόμαστε λες κι ο άλλος είναι 80 χρονών ας το κλείσουμε καλύτερα το μαγαζάκι. Έλεος.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Eλπιζω (billbill) να σταματησει αυτη η ατερμονη συζητηση για τις ηχογραφησεις. Οι εξηγησεις που σου εδωσαν(;;;....με επιφυλαξη το γραφω) ειναι οσα σου ειχαμε γραψει εδω και καιρο. Φαινεται οτι εξακολουθειτε να ζητατε το παρελθον να γινει παρον(οι χιμαιρες που σου εγραψα την προηγουμενη φορα). Οι ατελειες της φωνης ειναι δικαιολογημενες λογω της φθορας που υφιστανται οι φωνητικες χορδες με το περασμα των ετων. Ειναι σωστος ο Νοτης και δικαιως λεμε και ξαναλεμε πως κανει ο,τι καλυτερο μπορει. Σχετικα τωρα με τους γνωστους "φιλους Νοτη" (γελαω πολυ με δαυτους, εχουν και φωτογραφια του "φιλου"τους στο προφιλ τους εδω, ειναι πρωτοι στο χορο(κριτικη), δισκους δεν αγοραζουν (κορόιδα ειναι;), ακουνε πολυ γιουτουμπια, εχουν γνωμη για τα παντα(και παλι, κορόιδα ειναι;), δεν πειθονται ευκολα καθοτι σαϊνια, γατονια και αετοπουλα μαζι, αλλα δεν το βαζουν κατω(τους καμαρωνουμε ολοι γι'αυτο).
Τι θα γινει τωρα χωρις να εχουμε να κραζουμε τον κακο και παγαποντη Μανωλη Βλαχο; Δεν ξερω...Αλλα δεν φοβαμαι, θα κραζουμε τον ιδιο τον Νοτη που δεν γινεται παλι 35, ρε γαμωτο!
Τι θα γινει τωρα χωρις να εχουμε να κραζουμε τον κακο και παγαποντη Μανωλη Βλαχο; Δεν ξερω...Αλλα δεν φοβαμαι, θα κραζουμε τον ιδιο τον Νοτη που δεν γινεται παλι 35, ρε γαμωτο!
Για μένα μετα απο αυτο τελείωσε η συζήτηση , αν ειναι ετσι οπως μου τα είπαν τοτε υπεύθυνος και μονο ειναι ο Νότης. Προσωπικα δεν μου αρέσουν οι επιλογες του στο θεμα του στυλ ηχογραφησης , πιο πολυ αδικεί τον εαυτο του παρα τον προστατεύει , αυτοκαταστροφικός για μένα. Θα μπορούσε να ακουσει τους ειδικούς , να αφεθεί σ αυτους και να εχουμε άρτιο αποτελεσμα οπως μου είπαν , με τωρινή φωνη και ακουστική πέμπτου βήματος. Παρολαυτα δεν αθωώνω τον Βλάχο καθότι φοβάται να του πει το σωστό και το λαθος.
Τελείωσε το πανηγύρι , κριμα , ξενερωσα
Τελείωσε το πανηγύρι , κριμα , ξενερωσα
Τελειωσε;; Μακαρι, Θεε μου. Αν και δεν ειμαι σιγουρος... Ειλικρινα και συγχωρεσε με, αλλα χαιρομαι που ξενερωσες. Ισως να μην διαβασουμε για καποιο διαστημα για τις αθλιες ηχογραφησεις, τα live studio live κτλ. Λες να μνημονευουμε την 31 Οκτωβριου γι'αυτο; Μακαρι ξανα.
Καλα χαλάρωσε εσυ με τα αυτιά παντός τύπου και τα ψυχολογικά γκόμενας, εγώ και καποια αλλα άτομα που εχουμε προβλημα στ αυτιά μας μας ενοχλεί αυτο το πρόχειρο κακό αποτελεσμα , οπως επισης ενοχλούμαστε απο το μέτριο , το άσχημο κτλ.
Εσυ που δεν ενοχλείσαι δικαίωμα σου , δεν εχεις δικαίωμα ομως να ειρωνεύεσαι , το φόρουμ δεν ειναι δικό σου , εκτος κσι αν εχεις πολλαπλές προσωπικότητες και τωρα έγινες διαχειρίστρια φόρουμ.
Και εννοειτε οτι σε γράφουμε στ αρχιδια μας αυτο να το ξερεις.
Εσυ που δεν ενοχλείσαι δικαίωμα σου , δεν εχεις δικαίωμα ομως να ειρωνεύεσαι , το φόρουμ δεν ειναι δικό σου , εκτος κσι αν εχεις πολλαπλές προσωπικότητες και τωρα έγινες διαχειρίστρια φόρουμ.
Και εννοειτε οτι σε γράφουμε στ αρχιδια μας αυτο να το ξερεις.
Τουλαχιστον έκανα οτι μπορούσα για να μεταβάλλω την ολη κατάσταση , εν αντίθεση με σενα που ολη την ωρα σαμποτάρεις οποιονδήποτε και οτιδηποτε
Παντα ειχες ωραιους τροπους και ειδικα τα ελληνικα σου ηταν κι η αιτια που σε λατρεψα εξ αρχης. Μιλω σαν διαχειριστρια του φορουμ. Εκεινος δε, ο χειμαρρωδης λογος σου ειναι που σε καταξιωνει στον χωρο των ειδικων. Περιμενω με αγωνια το επομενο πονημα σου και τις στερεες τοποθετησεις σου περι ηχογραφησεων. Δινω βαση, να ξερεις. Εχεις εναν οπαδο. Εμενα. Αληθεια τωρα, εισαι σιγουρος οτι σου απαντησαν απο το sofita studio; Για πες τωρα...τι θα γινει με τις ηχογραφησεις; Θα ξαναβγαλει δισκο αυτος ο ανθρωπος με live studio επιλογη; Σοβαρα; Ξενερωσα τωρα. Ποσο θα μου λειψουν ολα αυτα. Θα μας ξαναπεις κατι, ετσι; Θελω να σε διαβαζω. Μαθαινω. Γραψε κατι, ελα.
- Dimitris96
1. Δεν εισαι αστείοςtakis13 έγραψε:Παντα ειχες ωραιους τροπους και ειδικα τα ελληνικα σου ηταν κι η αιτια που σε λατρεψα εξ αρχης. Μιλω σαν διαχειριστρια του φορουμ. Εκεινος δε, ο χειμαρρωδης λογος σου ειναι που σε καταξιωνει στον χωρο των ειδικων. Περιμενω με αγωνια το επομενο πονημα σου και τις στερεες τοποθετησεις σου περι ηχογραφησεων. Δινω βαση, να ξερεις. Εχεις εναν οπαδο. Εμενα. Αληθεια τωρα, εισαι σιγουρος οτι σου απαντησαν απο το sofita studio; Για πες τωρα...τι θα γινει με τις ηχογραφησεις; Θα ξαναβγαλει δισκο αυτος ο ανθρωπος με live studio επιλογη; Σοβαρα; Ξενερωσα τωρα. Ποσο θα μου λειψουν ολα αυτα. Θα μας ξαναπεις κατι, ετσι; Θελω να σε διαβαζω. Μαθαινω. Γραψε κατι, ελα.
2. Δεν εχω διαβάσει κατι σοβαρο περί Νότη απο σενα το μονο που κανεις εδω μεσα ειναι να ειρωνεύεσαι
3. Πρεπει να εχεις μεγάλο κόμπλεξ για να γράφεις όσα γράφεις Πράγματικα εισαι μονο για λύπηση
Notis Sfakianakis
Και να γνωρίζεις , άτομα σαν και σενα, μονο κακό κανουν , άτομα σαν και σενα οταν συναντούν τον νοτη το μονο που θα κανουν ειναι να τον γλείψουν και να πάρουν καμια σελφι.
Πραγματικα για λύπηση
Πραγματικα για λύπηση
Dimitris96....Δεν γελασες, δηλαδη; Εμαθες πως γραφεται το "βρισκεις"; Το οτι εχετε εμμονη με τις ηχογραφησεις, δεν σας καθιστα και επαϊοντες. Απλα, εμμονικοι θεωρειστε. Και το θεμα δεν ειναι τοσο η εμμονη σας σε κατι που ειναι γνωστο εδω και χρονια, αλλα η δυσκολια σας να αντιληφθειτε αυτο που συμβαινει. Ισως δεν θα επρεπε να ειμαι τοσο αυστηρος μαζι σας. Μεχρι εκει μπορειτε, ενταξει. Δεν εχω σκοπο να σε κανω πιο σοφο, Dimitris96. Δεν κανω θαυματα. Τα βασικα; Ουτε αυτα μπορω να σου προσφερω. Απ'την αλλη ομως, απο σενα εχω μαθει πολλα. Και ναι, εχω γελασει κιολας μαζι σου. Αρα 2 απο τα 3. Για λυπηση ισως ναι, εχεις δικιο. Κουραστηκαν τα δαχτυλα μου να σου γραφω. Λυπηθηκα γι'αυτο.
Βillbill (o γνωστος κοπτοραπτης, ετσι; ), τον Νοτη τον εκτιμω. Ειναι ο αγαπημενος μου τραγουδιστης. Δεν ζηταω απ'αυτον να γυρισει στο 1996. Οχι, ουτε σελφι του ζηταω. Η μιζερια σου εχει παρασυρει τα παντα. Ειναι κολλητικη. Μεινε μακρυα, σε παρακαλω. Οχι αλλη μιζερια, να χαρεις.
Βillbill (o γνωστος κοπτοραπτης, ετσι; ), τον Νοτη τον εκτιμω. Ειναι ο αγαπημενος μου τραγουδιστης. Δεν ζηταω απ'αυτον να γυρισει στο 1996. Οχι, ουτε σελφι του ζηταω. Η μιζερια σου εχει παρασυρει τα παντα. Ειναι κολλητικη. Μεινε μακρυα, σε παρακαλω. Οχι αλλη μιζερια, να χαρεις.
Ναι ρε βάζελε ο ιδιος ειμαι θες κατι ;που θα σε βρούμε στο μπαρ του μαγαζιού ;; Με ενα ποτό στο χέρι να παρακαλάς τον κολλητό να σου βρει τζαμπα τραπέζι ;;
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας είναι πολύ πιθανόν να καταλήξει σε κάποιο σκηνικό ο Νότης. Λογικά μετά από αυτό θα έχουμε και επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα διότι δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα ειναι 24 Νοεμβρίου.
Η ορχήστρα μεταξύ άλλων κάνει πρόβα το τραγούδι της Ελπιδας "Όπως σε θελω" το οποίο θέλει να το πει ο Νότης. Θα το δουνε όμως, αν δεν το πει ο Νότης θα το πει η Ελπίδα.
Η ορχήστρα μεταξύ άλλων κάνει πρόβα το τραγούδι της Ελπιδας "Όπως σε θελω" το οποίο θέλει να το πει ο Νότης. Θα το δουνε όμως, αν δεν το πει ο Νότης θα το πει η Ελπίδα.
Κομματαρα το "Οπως σε θελω, σε ονειρευομαι"!!! Θα ηθελα να το ακουσω κι απ'τον Νοτη....
Εχω μια απορία; απο ποτε πρεπει να κατακρινονται οι αποψεις καποιων ή τα ελληνικα τους ή τα ορθογραφικα τους και ενα σορο αλλα; αφηστε επιτελους να λεμε τις αποψεις μας. αν δεν σας αφορα ενα θεμα ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ μεχρι να ειπωθεί το επομενο. εχω την εντυπωση οτι μερικοι μπαινουν στο φορουμ για να ρθουν σε αντιπαραθεση με τις εμπάθειες τους και οχι για να καταθεσουν τις δικες τους αποψεις.
Εχεις δικιο σ'αυτο, sotirakos. Αρκει να μην εχουμε εμμονες. Κι αυτο ενοχλει, νομιζω. Τι λες; Καλα τα ορθογραφικα (αν και εμενα με ενοχλει ιδιαιτερα), να τα παραβλεψω. Ποιος ειπε οτι απαγορευεται να εφραζουμε τις αποψεις μας; Αν ομως κατι εχει χιλιοειπωθει, δεν θα επρεπε να μπει ενα φρενο; Αν το επομενο θεμα που τιθεται ειναι αυτες οι ηχογραφησεις και το ξενερωμα του καθενος που ειμαστε υποχρεωμενοι να διαβαζουμε μεχρι να φωναξουμε ΑΜΑΝ!, ε, παει πολυ! Τι λες γι'αυτο;