Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Billbill

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

Πρέπει να είσαι μεγαλο νουμερο , κατ αρχήν διαβασε προσεκτικά τι γράφω , κατα δευτερον , ο μουκιδης δεν εδωσε κανενα τραγουδι στον νοτη πρόσφατα , το επιβεβαίωσα, ο σκορπιον ομως βγηκε και ειπε οτι θα εχει μουκιδη , εγώ λοιπον σκέφτηκα και έγραψα με καθε επιφύλαξη οτι ο μονος τροπος να εχει μπει τραγουδι του μουκιδη ειναι μονο , να ειναι κάποιο παλιότερο , το οποίο καβατζωσε ο Νότης και τωρα θέλησε να το βαλει σε δίσκο.
Ενταξει συννενοηθηκαμε;;; Αντε τωρα παίξε με τα αυτοκινητάκια σου γιατι απ οτι καταλαβαινω δεν ξερεις να κατανοείς αυτα που διαβάζεις.
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Είμαι μεγάλο νούμερο όντως, XXL.
Πέρα από αυτό. Εγραψες ή όχι το παρακάτω χθες? Γράφεις ξεκάθαρα ότι έχεις ενημέρωση ότι δεν θα έχει Μουκίδη μέσα? Τι λοιπόν δεν κατάλαβα?
Εικόνα
Δυστυχώς για εσένα υπάρχουν οι δημοσιεύσεις που σε διαψεύδουν. :read:
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Billbill

Ναι ρε αγορι έγραψα οτι δεν θα εχει μουκιδη μεσα γιατι μου το διέψευσαν. ( δεν μπορω να εκθέσω δημόσια αυτον που μου το ειπε ).
Στην συνεχεια λοιπον σκέφτηκα αυτήν την παράμετρο στην οποία αναφέρθηκα με καθε επιφύλαξη.
Αν μπορω να σε βρω στο fb για παραδειγμα μπορω να σου στείλω την συνομιλία και θα καταλάβεις για ποιο λογο έγραψα οτι έγραψα , γιατι και εγώ παραξενεύτηκα παρα πολυ.
Αν παρατηρήσεις αυτήν την επισήμανση που έκανα θα καταλάβεις το σκεπτικό μου.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Ρε Bill τι κάθεσαι και τους εξηγείς κι εσύ; Όσοι θέλουν να καταλάβουν, κατάλαβαν, μην ασχολείσαι.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Επειδή έχουμε σκοτώθει και παλιότερα για τις πληροφορίες που μεταφέρονται στο φόρουμ, ας μην προσβάλει ο ένας τον άλλο. Αυτός είναι και ο λόγος του άλλωστε, να μαθαίνουμε κανένα νέο, τώρα αν καθόμαστε και τις μετράμε ποιος έπεσε μέσα ποιός όχι θα χαθεί η μπάλα... Όλοι ή τουλάχιστον οι περισσότεροι έχουμε στοιχειώδη λογική και κρίνουμε...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Billbill

Καλησπέρα, το νέο single αναμένεται προς το τέλος του Νοεμβρίου. Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις εντός της επόμενης εβδομάδας.
Αυτο μου απάντησε η πανικ παιδια.
Υπομονη
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Χτες πήγε και έδωσε στον κ. Σουβατζή για να περάσει στην ορχήστρα το πρώτο καινούριο τραγούδι.
Ήταν βιαστικός και δεν έκατσε καθόλου γιατί ήθελε να πάει να δει τον αγώνα της Εθνικής.

Η αφίσα λέει θα είναι αυτή που κυκλοφορεί ήδη στο διαδύκτιο με το κόκκινο χαλί.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Billbill

Johnny εχεις πληροφοριες για το τραγουδι ;;
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

johnytzitzi έγραψε:Χτες πήγε και έδωσε στον κ. Σουβατζή για να περάσει στην ορχήστρα το πρώτο καινούριο τραγούδι.
Ήταν βιαστικός και δεν έκατσε καθόλου γιατί ήθελε να πάει να δει τον αγώνα της Εθνικής.

Η αφίσα λέει θα είναι αυτή που κυκλοφορεί ήδη στο διαδύκτιο με το κόκκινο χαλί.
Θελω το φιλο που ειρωνευοταν οταν ειπα οτι βλεπω να ναι αυτη η αφισα του σχηματος να μου πει τωρα τελικα τι εγινε? εβαλε κοκινο χαλι στη αφισα ο Νοτης?? :lol: ..Τελος παντων ειναι μια ωραια εικονα και ευαναγνωστη απο το περσινο εκτρωμα καλυτερο και πιο ευαναγνωστο, δε υπαρχει λογος να ανοιξω αλλη διαμαχη ηδη εχει γινει το φορουμ κουραστικο ας επικεντρωθουμε στην ουσια..Πλεον με δεδομενο οτι τα προμο βγενουν 99% Δευτερα ειναι μετρημενα κουκια οι πιθανες ημερομηνιες..20 και 27 παιζουν αν ειπαν στο bill οτι την επομενη βδομαδα θα γινει ανακοινωση αρα τη μεθεπομενη κυκλοφορια λεω εγω 27..Αν ισχυει οτι μεταφερθηκε και η πρεμιερα για 1 Δεκεμβρη ολα δειχνουν οτι παμε για βδομαδα φωτια..
ΥΓ:Αν εχει μεσα Μουκιδη ελπιζω να ναι καποιο που δεν εχουμε ακουσει απο αυτα που ανεβαζει..Μπορω να διακρινω μια βελτιωση απο κατι τερμα το ραδιο κλπ αλλα σε καμια περιπτωση δε εχω δει τραγουδι που θα σημανουν δυναμικο come back κλπ που ολοι περιμενουμε..Βεβαια πιο πολυ επιτυχια περιμενω απο καναν Σαπουτζακη, Παπαδοπουλο κλπ παρα απο αυτον...
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Από το θα βγει μέχρι τις 16/11 και εντός της εβδομάδας πήγαμε για τέλη Νοεμβρίου τώρα. Και σε τρεις μέρες θα διαβάσουμε για αρχές Δεκέμβρη. Κάτι λάθος γίνεται με τους πληροφοριοδότες που σας τα λένε. Η' δεν έχουν πλάνο και ο προγραμματισμός είναι του ποδαριού ή ο καθένας γράφει ότι να ναι εδώ μέσα. Ας κυκλοφορήσει όποτε είναι να κυκλοφορήσει. Προσωπικά βαρέθηκα να διαβάζω διαφορετικές ημερομηνίες κάθε τρεις και λίγο αλλά αυτό γίνεται τα τελευταία χρόνια που έχουν καταργηθεί τα δελτία τύπου των εταιριών και δουλεύουν όλες με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Καλό τραγούδι να είναι και ας βγει όποτε θέλει.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

johnytzitzi έγραψε: Η αφίσα λέει θα είναι αυτή που κυκλοφορεί ήδη στο διαδύκτιο με το κόκκινο χαλί.
Ελπιζω αυτος που εφτιαξε την αφισα να μην τους πηρε πανω απο 5€, γιατι αλλιως θα τους επιασε κοροιδα. :fryingpan:
Billbill

Πηρα τηλ να κλείσω τραπέζι για πρεμιερα στο fever και μου είπαν οτι , δεν ειναι τιποτα σίγουρο ακομα για 01/12. Λενε για 01/12 και βλεπουμε μου απαντήσανε, λογω των σκηνικών η καθυστέρηση.
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Billbill έγραψε:Πηρα τηλ να κλείσω τραπέζι για πρεμιερα στο fever και μου είπαν οτι , δεν ειναι τιποτα σίγουρο ακομα για 01/12. Λενε για 01/12 και βλεπουμε μου απαντήσανε, λογω των σκηνικών η καθυστέρηση.
Καλά αυτοί στο fever δεν πρέπει να γνωρίζουν και πολλά και εμένα μου είχαν πει τις προάλλες ότι η πρεμιέρα είναι στις 24 Νοέμβρη και μετά μάθαμε άλλα.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Billbill

Αν δεν γνωρίζει ο επιχειρηματίας με το προσωπικό του νυχτερινού κέντρου τοτε ποιος γνωρίζει ;; Τι γινεται ρε παιδια ;; Πολυ προχειρότητα βλέπω , περίεργες καταστάσεις
Άβαταρ μέλους
Dimitris96

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dimitris96 »

Billbill έγραψε:Αν δεν γνωρίζει ο επιχειρηματίας με το προσωπικό του νυχτερινού κέντρου τοτε ποιος γνωρίζει ;; Τι γινεται ρε παιδια ;; Πολυ προχειρότητα βλέπω , περίεργες καταστάσεις
Μου φαίνεται ο Νότης τελικά θέλει να την ξανα «πάθει» με το κωλο μαγαζί Fever. Λες και δεν του έφτανε η βλακεία τoυ 2001 :lol:
Notis Sfakianakis
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Κι εμένα μου είπαν ότι θα βγουν αφίσες σύντομα παρότι γράφτηκε το αντίθετο εδώ μέσα. Τελικά τι ισχύει ένας Θεός (Νότης) ξέρει.
Billbill

Φίλος μου που δουλεύει στο fever μου είπε οτι η πρεμιερα κατα 99,9/100 παει για 01/12 , εντος των ημερών θα το επισημοποιήσουν. Για δίσκο δεν αναφέρω κατι γιατι ακουσα κατι πολυ αισιόδοξο για το ποτε θα κυκλοφορησει που ουτε καν το πίστεψα ,
Σκορπιον εχεις πληροφοριες ακουω για συντελεστές ...
Billbill

Επισης απ οτι ακουσα , ο μουκιδης δεν εχει ενημερωθεί απο τους συνεργάτες του νοτη , οτι εχει επιλεχθεί δικό του τραγουδι για τον επερχόμενο δίσκο , συγκεκριμένα δεν γνωρίζει τιποτα πανω σ αυτο το θεμα , παντως αν γινει αυτο που συζητάμε θα ειναι κάποιο παλιότερο τραγουδι του , που ειχε καβατζωσει ο Νότης σε περιοδο ακροάσεων εν γνώση του Μουκιδη.
Σκορπιον γνωριζεις κατι περαιτέρω ;;
Dionysis7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dionysis7 »

Το προμο του δίσκου θα ειναι το τραγούδι " Με την πλάτη στον τοιχο" και θα το παίξουν τη Δευτέρα στον Λάμψη και στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.
Billbill

Διονύση ξερεις συντελεστες ;
Απάντηση