Κοίτα καλό είναι κάποια στιγμή να τα δούμε λίγο πιο σφαιρικά τα πράγματα, και μένα μου αρκεί ότι θα βγάλει νέο δίσκο και θα τον ακούσω όπως και να έχει. Αλλά θα ήθελα μια σωστά δομημένη δουλειά. Με καλά τραγούδια και επιτέλους σωστή επιλογή πρόμο κομματιού. Τον Μαζί για παράδειγμα τον χαντάκωσε η επιλογή του πρόμο. Το "Ο άλλος μου εαυτός" είναι μια χαρά για γέμισμα σε δίσκο με 16 κομμάτια. Για δίσκο 7 κομματιών δεν δέχομαι κανένα γέμισμα από το Νότη. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχει νοτικός που αυτή τη χρονική στιγμή θέλει να ακούσει τέτοιο κομμάτι από το Νότη. Άλλα κομμάτια του λείπουν του Νότη τα τελευταία χρόνια. Δηλαδή κι αυτό το δήθεν ότι όλα είναι μια χαρά, κάποια στιγμή κουράζει.E-Notikos7 έγραψε:Και τι είχε το Αλλος μου εαυτός. Μια χαρά κομμάτι ήταν.
Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άσχετο... Κάτι που μου έχει λείψει από Νότη είναι σε στυλ τσιγγάνικο όπως το ανησυχώ ή το αηδόνι. Άσχετα κομμάτια μεταξύ τους βέβαια το ένα με το άλλο αλλά είχαν αυτό το τσιγγάνικο ύφος, το ένα στους στίχους κυρίως και το άλλο στην μελωδία.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
To Αηδόνι είναι από τα πιο αδικημένα κομμάτια του Νότη. Απίστευτο κομμάτι. Και 100% γραμμένο πάνω στο Νότη και τη φωνή εκείνης της περιόδου.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Συμφωνώ , εκει που διαφωνώ ειναι αυτο που ειπες με το τερμα το ραδιο. Προσωπικα πιστευω οτι ηταν πιασάρικο τραγουδι για προμο , ο Νότης σκέφτηκε οτι θα παιζει στ αυτοκίνητα τερμα κτλ , ελα ομως που το αδίκησε το κομμάτι με την ηχογραφηση που του εκανε , στα κουπλέ απλα συλλαβίζε, ενάμιση τόνο κατω απ οτι ο μουκιδης ο οποιος το χε άρτια ηχογραφημένο ως ντέμο , καλυτερη μουσικη λιγότερα οραγανα , πολυ καλυτερη ερμηνεία. Μερικες φορες ο τόνος που θα τραγουδήσεις ενα τραγουδι παιζει μεγαλο ρολο.
- E-Notikos7
Eγώ θα ήθελα κάτι σαν το "Σκοτεινε μου Ερωτα" παρότι δεν είναι για ραδιοφωνικό σποτ να κανει το γκελ. Για να κάνει γκελ θέλει κάτι σαν το "δεν είμαι σαν τους άλλους".jdarmody έγραψε:Κοίτα καλό είναι κάποια στιγμή να τα δούμε λίγο πιο σφαιρικά τα πράγματα, και μένα μου αρκεί ότι θα βγάλει νέο δίσκο και θα τον ακούσω όπως και να έχει. Αλλά θα ήθελα μια σωστά δομημένη δουλειά. Με καλά τραγούδια και επιτέλους σωστή επιλογή πρόμο κομματιού. Τον Μαζί για παράδειγμα τον χαντάκωσε η επιλογή του πρόμο. Το "Ο άλλος μου εαυτός" είναι μια χαρά για γέμισμα σε δίσκο με 16 κομμάτια. Για δίσκο 7 κομματιών δεν δέχομαι κανένα γέμισμα από το Νότη. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχει νοτικός που αυτή τη χρονική στιγμή θέλει να ακούσει τέτοιο κομμάτι από το Νότη. Άλλα κομμάτια του λείπουν του Νότη τα τελευταία χρόνια. Δηλαδή κι αυτό το δήθεν ότι όλα είναι μια χαρά, κάποια στιγμή κουράζει.E-Notikos7 έγραψε:Και τι είχε το Αλλος μου εαυτός. Μια χαρά κομμάτι ήταν.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Δεν θα σχολιάζεις μονο εσυ τα λεγόμενα μου , θα σχολιάζω και γω τα δικά σου τα λεγόμενα , το σκοτεινά μου έρωτα που λες ειναι ενα μέτριο κομμάτι που δεν το λες λαϊκό ,δεν το λες έντεχνο , γενικα δεν το λες ωραιο τραγουδι , διασώζεται μονο απο την φωνη του νοτη , ενα τραγουδι γέμισμα σ εναν μέτριο δίσκο. Προσωπικα δεν μ αρεσει , αν και ο στίχος ειναι έξυπνος , το δεν ειμαι σαν τους άλλους ειναι λιγο ανώτερο αλλα μεχρι εκει , ακουγεται ευχάριστα , τιποτα αλλο ,
Απο τον νοτη λειπουν τραγουδια καθαρα λαικα , καλοσύνη σου , συγχώρεσε με , τι θελω εγώ εδω κτλ. Αυτα τα τραγουδια ειναι για μεγάλους καλλιτέχνες , τα τραγουδάκια της σειράς ειναι για Αργυρούς και ασημένιους.
Απο τον νοτη λειπουν τραγουδια καθαρα λαικα , καλοσύνη σου , συγχώρεσε με , τι θελω εγώ εδω κτλ. Αυτα τα τραγουδια ειναι για μεγάλους καλλιτέχνες , τα τραγουδάκια της σειράς ειναι για Αργυρούς και ασημένιους.
- E-Notikos7
Μέτριο το "Σκοτεινέ μου έρωτα" και τραγουδάρα το "Τι θέλω εγώ εδώ"? Οk. Na πεις το "Θέλω να Ζήσω" ναι. Πλεον δεν ακούγονται στο ραδιόφωνο τα πολύ λαικά. Ρούμπα θέλει ή με ροκ στοιχεία και πιο σύγχρονο ήχο. Το λαικό που αναφέρεις αν κυκλοφορούσε σήμερα θα περνούσε απαρατήρητο διότι ανήκει σε άλλη εποχή. Το "Δεν είμαι σαν τους άλλους" και πιο σημερινό είναι και πιο πιασάρικο. Στο δε στίχο είναι δύο κλάσεις πάνω από το "Τι θελω εγω εδω καλύτερα να ανοιξει η γη και μεσα της να μπω". Οπως και το "Ακουσε με καλά" ή το "Ετσι είναι ο Ερωτας", το "Δώσε Ενα Τέλος" κλπ.
Πρέπει να καταλάβεις οτι τραγουδια σαν το σκοτεινε μου έρωτα ειναι τραγουδια που δεν εχουν ταυτότητα ,χάνονται , δεν σώζονται στον χρονο ,και πιο συγκεκριμένα δεν ταιριάζουν στην φωνη του νοτη. Άσχετο αν μας αρέσουν εμας τους νοτικους. Για σκεψου προμο το καις τις εικόνες , η το σήκω και φύγε , η το δεν σε χρειαζομαι , η το μη με ρωτάτε , ειναι τραγουδια που εχουν ταυτότητα , εχουν απήχηση στον κοσμο , ταιριάζουν σε μεγάλες φωνές , εχουν το κατι , αυτο εννοώ λαικα , οχι απο την εποχή του Στέλιου.
Θυμίσου τι εγινε στην πρεμιερα στ αστέρια που βγηκε με το μη με ρωτάτε. ...
Οι μεγάλες φωνές θελουν μεγάλα τραγουδια. Αυτη ειναι η γνωμη μου
Θυμίσου τι εγινε στην πρεμιερα στ αστέρια που βγηκε με το μη με ρωτάτε. ...
Οι μεγάλες φωνές θελουν μεγάλα τραγουδια. Αυτη ειναι η γνωμη μου
Το αηδόνι παίζει συνέχεια στον Μουσικό (πρώην Ντέρτι) όπως και όλη η δισκογραφία του Νότη.jdarmody έγραψε:To Αηδόνι είναι από τα πιο αδικημένα κομμάτια του Νότη. Απίστευτο κομμάτι. Και 100% γραμμένο πάνω στο Νότη και τη φωνή εκείνης της περιόδου.
Υ.Γ. Τις προάλλες είχα πάει σε ένα κατάστημα και έπαιζε ραδιόφωνο (δεν ξέρω ποιό σταθμό) και είχε εκπομπή η Γερμανού και έπαιξε το για σένανε φοβάμαι.
- E-Notikos7
Το Μη Με Ρωτάτε δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο. Το Σκοτεινέ μου Ερωτα μια χαρά ταίριαζε στην φωνή του Νότη και είναι από τα τραγούδια των τελευταίων δίσκων που βγάζει περισσότερο συναίσθημα όταν το ερμηνεύει. Εχει πει κομμάτια ωραία τα τελευταία χρόνια που για διάφορους λόγους αδικήθηκαν όπως το "ΘΑ βρω την δύναμη". Γούστα είναι αυτά σε ποιον αρέσουν ή όχι.
Το Μνήμες είναι ο κορυφαίος δίσκος του Νότη της τελευταίας 10ετίας. Πολλά τα διαμαντάκια. Τα κλεμμένα, μόνο για σένα, πόσο κακό μου κάνεις, θα βρω την δύναμη, γυναίκα μυστήριο, δεν είμαι σαν τους άλλους, το νόημα του κόσμου, μάτια παλάτια μου κ.α. Όλα ένα κι ένα!!!
- SFAKattack10
Ετσι ειναι. Ολο ρουμπες ακουγονται και μια ρουμπα δεν προωθει.E-Notikos7 έγραψε:Πλεον δεν ακούγονται στο ραδιόφωνο τα πολύ λαικά. Ρούμπα θέλει ή με ροκ στοιχεία και πιο σύγχρονο ήχο.
Καλά για τις ρούμπες έχουμε καιρό ακόμα. Του χρόνου τέτοια μέρα που θα ετοιμαζόμαστε για τα χορευτικά.
- E-Notikos7
Καλά η ρούμπα σαν στοιχείο δεν υπάρχει μόνο σε χορευτικά κομμάτια. Όπως και όλα τα ερωτικά δεν είναι μπαλάντες.
- SFAKattack10
Ενταξει να μην ειμαι αδικος, το τελευταιο τραγουδι χορευτικο στυλ ειχε. Αλλο αν ηταν κοινωνικο.
Το προξενιό αν είχε ερωτικό στίχο θα είχε μεγάλη προοπτική και μεγάλη απήχηση σαν τραγούδι γιατί από μόνο του είχε μουσικάρα και πολύ σύγχρονο ήχο στο σήμερα.SFAKattack10 έγραψε:Ενταξει να μην ειμαι αδικος, το τελευταιο τραγουδι χορευτικο στυλ ειχε. Αλλο αν ηταν κοινωνικο.
- Dimitris96
Με την πλάτη στον τοίχο
Στίχοι: Τάσος Βουγιατζης
Μουσική: Γιώργος Γουργούρας
Χαίρομαι πολυ για τον Τάσο μετα απο 15 χρόνια ξανα σε δισκο του Νότη !
Στίχοι: Τάσος Βουγιατζης
Μουσική: Γιώργος Γουργούρας
Χαίρομαι πολυ για τον Τάσο μετα απο 15 χρόνια ξανα σε δισκο του Νότη !
Notis Sfakianakis
http://www.espressonews.gr/showbiz/2017 ... y-gioy-toy
Aπέκτησε μάνατζερ ο Νότης!!
Aπέκτησε μάνατζερ ο Νότης!!
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Προμηνύεται κάτι καλό. Ιδιαίτερος στιχουργός ο Τάσος Βουγιατζής, ανυπομονώ για το τραγούδι και τον δίσκο, φυσικά.
Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιοι εδώ μέσα (ναι, ναι, οι γνωστοί, βρίσκονται ανάμεσά μας!) που το έχουν ακούσει ήδη! Τι; Δεν έχει παίξει πουθενά; Μα, είναι το ''Ο Αλλος μου Εαυτός''! Σαν αυτό είναι! Το είπε ο... ξέρετε ποιος!
Πέρα απ'την πλάκα, όποιος διαβάσει όσα γράφουμε εδώ μέσα (με ελάχιστες εξαιρέσεις) τα περισσότερα, σού χαλάνε τη διάθεση. Θες να πάψεις να ασχολείσαι με τα τραγούδια, όλα μαύρα, γίνεσαι με λίγα λόγια ένας jdarmody, που δεν θες να σου συμβεί σε καμία περίπτωση. Σας παρακαλώ, λοιπόν... Έχετε τα παραδείγματα (2-3 είναι...),
αποφύγετέ τα... Με το καλό ο δίσκος αλλά και οι εμφανίσεις του Νότη στο Fever.
Α, και μακρυά απ'τη μαυρίλα...!!!
Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιοι εδώ μέσα (ναι, ναι, οι γνωστοί, βρίσκονται ανάμεσά μας!) που το έχουν ακούσει ήδη! Τι; Δεν έχει παίξει πουθενά; Μα, είναι το ''Ο Αλλος μου Εαυτός''! Σαν αυτό είναι! Το είπε ο... ξέρετε ποιος!
Πέρα απ'την πλάκα, όποιος διαβάσει όσα γράφουμε εδώ μέσα (με ελάχιστες εξαιρέσεις) τα περισσότερα, σού χαλάνε τη διάθεση. Θες να πάψεις να ασχολείσαι με τα τραγούδια, όλα μαύρα, γίνεσαι με λίγα λόγια ένας jdarmody, που δεν θες να σου συμβεί σε καμία περίπτωση. Σας παρακαλώ, λοιπόν... Έχετε τα παραδείγματα (2-3 είναι...),
αποφύγετέ τα... Με το καλό ο δίσκος αλλά και οι εμφανίσεις του Νότη στο Fever.
Α, και μακρυά απ'τη μαυρίλα...!!!
Δεν χρειαζεται να πετάς μπηχτές , εγώ έκανα το σχολιο , o jdarmody δεν ειπε τιποτα το παιδι ,
Το τραγουδι το ειπε στις πρόβες ο Νότης , τον εχουν ακουσει οσοι παρευρέθησαν χθες , απλα εγώ έκανα μια υπόθεση με αυτα που ακουσα , απο τις εντυπωσεις δηλαδη , που ειναι το κακό ;;; Και γιατι προσπαθείς να δημιουργήσεις θεμα εμπλέκοντας και αλλα παιδια στην συζήτηση που ουδεμία σχεση εχουν με το θεμα ;;
Ευτυχως η υπόθεση μου δεν ισχύει. Ακουω ωραια λόγια για το τραγουδι ; Εγώ προσωπικα δεν θέλησα να το ακουσω , γιατι οταν τ ακουω στις πρόβες και εν συνεχεια στον δίσκο απογοητεύομαι , λογω της κακής δουλειάς ,
Ευχομαι αυτο να αλλάξει απο τον επερχόμενο δίσκο , τα κομμάτια να ειναι άρτια ηχογραφημένα , κσι να σταματήσουμε μια και καλη να συζητάμε για ανοησίες.
Με το καλο ο δισκος στα χερια μας
Το τραγουδι το ειπε στις πρόβες ο Νότης , τον εχουν ακουσει οσοι παρευρέθησαν χθες , απλα εγώ έκανα μια υπόθεση με αυτα που ακουσα , απο τις εντυπωσεις δηλαδη , που ειναι το κακό ;;; Και γιατι προσπαθείς να δημιουργήσεις θεμα εμπλέκοντας και αλλα παιδια στην συζήτηση που ουδεμία σχεση εχουν με το θεμα ;;
Ευτυχως η υπόθεση μου δεν ισχύει. Ακουω ωραια λόγια για το τραγουδι ; Εγώ προσωπικα δεν θέλησα να το ακουσω , γιατι οταν τ ακουω στις πρόβες και εν συνεχεια στον δίσκο απογοητεύομαι , λογω της κακής δουλειάς ,
Ευχομαι αυτο να αλλάξει απο τον επερχόμενο δίσκο , τα κομμάτια να ειναι άρτια ηχογραφημένα , κσι να σταματήσουμε μια και καλη να συζητάμε για ανοησίες.
Με το καλο ο δισκος στα χερια μας