Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Billbill

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

Παραδειγμα προς αποφυγήν ειναι αυτος ο οποιος ενω ξερει τι γινεται γλύφει , ενω μπορει να πει την αλήθεια λεει ψεματα, αυτος που χαιρετά τον νοτη για να νιώσει καποιος , αυτος που ειναι δήθεν ,
Και Παει λέγοντας ,
Εγώ για αλλη μια φορα μίλησα με όλους τους εμπλεκόμενους και συνεργάτες του νοτη , απο το στούντιο μεχρι τοτς συνθέτες. Τους εξέφρασα τους προβληματισμούς μας πανω στο ζήτημα των ηχογραφήσεων.
Μακαρι να το κάναμε ολοι συλλογικά αυτο.
Τα τραγουδια τα αφηνω τελευταια , αν ειναι άρτια ηχογραφημένα θα ακουστούν.
auster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από auster »

Σ'εσένα, προφανώς, αναφερόμουν. Με ενοχλεί αυτό που κάνεις. Δεν σου απαγορεύω (δεν θα μπορούσα άλλωστε) να γράφεις ο,τι αερολογία θέλεις. Απλά, με ενοχλεί και στο δηλώνω. Μάλλον, σε ευχαριστεί και το κάνεις συνέχεια. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Ο άλλος πάλι, είναι επίσης παράδειγμα προς αποφυγή. Έχουν εξηγηθεί οι λόγοι. Μην στενοχωριέσαι, BillBill, δεν στον πειράζω άλλο.
Billbill

Μα το θεμα ειναι οτι δεν ειπε κατι για να τον εμπλέξεις σ αυτήν την συζήτηση. Με τον jdarmody δεν γνωρίζομαι , όποιον και να ειχες αναφέρει το ιδιο θα ελεγα.
Εξήγησα τους λογους , οπως επισης εξήγησα για ποιο λόγο υπέθεσα οτι υπέθεσα , τωρα που τα ξανα εξήγησα ελπιζω να καταλάβατε ολοι σας και να σταματήσετε να κανετε οπως κανετε.
Επισης εδω μεσα περα απο λογοκρισία δεν γινεται τιποτα αλλο , ουτε να κανεις πλακα δεν μπορεις που λεει ο λόγος.
Εγώ προσπάθησα για καλυτερα αποτελεσματα , μπας και η ατομικότητα γινει συλλογικότητα και καταφέρουμε να επιφέρουμε την οποία αλλαγη , μπας και ευχαριστηθούμε επιτέλους αυτον τον καλλιτέχνη.
Καλες ακροάσεις ευχομαι
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Billbill έγραψε:Το τραγουδι το ειπε στις πρόβες ο Νότης , τον εχουν ακουσει οσοι παρευρέθησαν χθες , απλα εγώ έκανα μια υπόθεση με αυτα που ακουσα , απο τις εντυπωσεις δηλαδη , που ειναι το κακό ;;

Ξεκίνησε κανονικά πρόβες η απλα δοκίμασε να πεί το συγκεκριμένο κομμάτι;
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Τώρα τι τον ρωτάς κι εσύ. Ακόμα δεν εχετε καταλάβει το πως γράφει. Θα σου απαντήσει ότι δεν εννοούσε ότι το είπε χθες στις πρόβες γιατί ακόμα πρόβες δεν έχει ξεκινήσει. Πηγαίνει και είναι στο καμαρίνι. Επιβλέπει τις εργασίες που γινονται κατά κύριο λόγο.

Αλλά εκείνος βρήκε και ανθρώπους που το άκουσαν ως τι? Ως πρόβα των μουσικών,που ακόμα δεν μπορούν να το βγάλουν και ολόκληρο, και έβγαλε συμπέρασμα σε ποιο μοιάζει και αν είναι καλό? Γράφει γράφει απλά για να τραβήξει την προσοχή. Η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια για τέτοιες περιπτώσεις. Ο άνθρωπος (ο Διονύσης) είχε μία πληροφορία μπήκε και την μοιράστηκε. Δεν έγραψε 40 σχόλια για να πει το τίποτα και να ανασκευάσει τα όσα έγραψε. Πόσο κουραστικό να λιβανίζεις το οτιδήποτε και να το στηρίζεις με εικασίες απλά για να έχεις και εσύ κάτι να γράψεις και να μην μείνεις στην απέξω.

Ας κάνουμε λίγη υπομονή να ακούσουμε το κομμάτι και ας μην γράφουμε παπαρολογίες βάζοντας λίγη σάλτσα για να ειναι πιο εύγευστες. Οτι και να τους βάλεις. Παπαρολογία θα παραμείνει.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Απλα μου φανηκε και μενα λιγο παραξενο, γιατι ειναι "νωρις" για τον Νοτη...συνηθως κανονικη κανονικη προβα μονο τζενεραλε κανει...αλλα ξεκιναει ψηλοπροβες καμια βδομαδα νωριτερα στη καλυτερη
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Άβαταρ μέλους
Dimitris96

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dimitris96 »

E-Notikos7 έγραψε:Τώρα τι τον ρωτάς κι εσύ. Ακόμα δεν εχετε καταλάβει το πως γράφει. Θα σου απαντήσει ότι δεν εννοούσε ότι το είπε χθες στις πρόβες γιατί ακόμα πρόβες δεν έχει ξεκινήσει. Πηγαίνει και είναι στο καμαρίνι. Επιβλέπει τις εργασίες που γινονται κατά κύριο λόγο.

Αλλά εκείνος βρήκε και ανθρώπους που το άκουσαν ως τι? Ως πρόβα των μουσικών,που ακόμα δεν μπορούν να το βγάλουν και ολόκληρο, και έβγαλε συμπέρασμα σε ποιο μοιάζει και αν είναι καλό? Γράφει γράφει απλά για να τραβήξει την προσοχή. Η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια για τέτοιες περιπτώσεις. Ο άνθρωπος (ο Διονύσης) είχε μία πληροφορία μπήκε και την μοιράστηκε. Δεν έγραψε 40 σχόλια για να πει το τίποτα και να ανασκευάσει τα όσα έγραψε. Πόσο κουραστικό να λιβανίζεις το οτιδήποτε και να το στηρίζεις με εικασίες απλά για να έχεις και εσύ κάτι να γράψεις και να μην μείνεις στην απέξω.

Ας κάνουμε λίγη υπομονή να ακούσουμε το κομμάτι και ας μην γράφουμε παπαρολογίες βάζοντας λίγη σάλτσα για να ειναι πιο εύγευστες. Οτι και να τους βάλεις. Παπαρολογία θα παραμείνει.
Παλικάρι εχεις κουράσει πραγματικά !
Δεν εχω διαβάσει απο σενα απόλυτος ΤΙΠΟΤΑ περί Νότη ! Μπαίνεις μεσα, «την λες» σε κάποια ατομα και το παίζεις και ξερολας! Πραγματικά εχεις κούραει...δεν βαρέθηκες ;
Ευχαριστω τον dionisi και τον Bill για τα νεα!
Notis Sfakianakis
Billbill

Δεν ειναι τυχαίο ρε νουμερο , που ολοι σε ανεβάζουν και σε κατεβάζουν τρολ και μαλακα και ηλιθιο , εχεις γαμησει όλες τις συζητήσεις , που προσπαθείς να μειώσεις οποιαδήποτε πληροφορία , απο δω και περα θα τρως τρεξιμο τρελό, πανηλιθιε
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Dimitris96 έγραψε:
E-Notikos7 έγραψε:Τώρα τι τον ρωτάς κι εσύ. Ακόμα δεν εχετε καταλάβει το πως γράφει. Θα σου απαντήσει ότι δεν εννοούσε ότι το είπε χθες στις πρόβες γιατί ακόμα πρόβες δεν έχει ξεκινήσει. Πηγαίνει και είναι στο καμαρίνι. Επιβλέπει τις εργασίες που γινονται κατά κύριο λόγο.

Παλικάρι εχεις κουράσει πραγματικά !
Δεν εχω διαβάσει απο σενα απόλυτος ΤΙΠΟΤΑ περί Νότη ! Μπαίνεις μεσα, «την λες» σε κάποια ατομα και το παίζεις και ξερολας! Πραγματικά εχεις κούραει...δεν βαρέθηκες ;
Ευχαριστω τον dionisi και τον Bill για τα νεα!
Κάνω ότι κάνεις κι εσύ στο facebook κύριε Dimi Arv. Σε μιμούμαι. Οπως εσύ μπαίνεις στην sofita και σε fan page του Νότη και τους κράζεις, έτσι κι εγώ κράζω όσους μου δίνουν αφορμές. Οταν κάποιος επανειλημμένα μας περνάει για μ@λ@κες και βγάζει από το μυαλό του πράγματα τότε ναι αντιδρώ και τον κράζω. Κι αν κούρασε κάποιος είναι αυτός που σαν να τον όρισε κάποιος υπεύθυνο του φόρουμ, σχολιάζει το ότι γράφεται εδώ μέσα γράφοντας αν συμφωνεί ή διαφωνεί μαζί του λες και τον ρωτησε κανείς. Εκτός αν όντως έχει μπει υπεύθυνος στο φόρουμ και οτιδήποτε γραφτεί πρέπει να το σχολιάζει ως ο ειδικός. Ελπίζω να σου δίνει αρκετά για να παριστάνεις το δικηγόρο του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος E-Notikos7 την Τετ Νοέμ 15, 2017 5:15 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Billbill έγραψε:Δεν ειναι τυχαίο ρε νουμερο , που ολοι σε ανεβάζουν και σε κατεβάζουν τρολ και μαλακα και ηλιθιο , εχεις γαμησει όλες τις συζητήσεις , που προσπαθείς να μειώσεις οποιαδήποτε πληροφορία , απο δω και περα θα τρως τρεξιμο τρελό, πανηλιθιε
Τώρα θες να τα βαλουμε κάτω και να δούμε τι κράξιμο έχεις ακούσει εσύ εδώ μέσα και από πόσους. Χαλάρωσε λίγο. Και μην προσπαθείς να τραβάς συνεχώς τα φώτα πάνω σου γιατί το κάνεις με λάθος τρόπο και μας αναγκάζεις να σε κράξουμε.
Γελάει ο κόσμος με αυτά που γράφεις ότι το ερμήνευσε χθες ο Νότης στις πρόβες. Μαθε λοιπόν ότι το τραγούδι δεν το έχει μάθει η ορχήστρα ακόμα ούτε ο Νότης έχει αρχισει να ερμηνεύει στις πρόβες.
Οπότε δεν προσπαθώ να μειώσω την πληροφορία σου. Το καταφέρνεις να τις μειώσεις από μόνος σου. Συνέχισε να εκτίθεσαι λοιπόν σε αυτούς που ξέρουν αλλά δεν το διατυμπανίζουν γιατί δεν το έχουν ανάγκη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος E-Notikos7 την Τετ Νοέμ 15, 2017 4:47 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
takis13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από takis13 »

Τωρα, κολλαει ενας jdarmody με εναν j&b να δεσουμε! Να γινει ο χαμος! Ελπιζω να γραφουν ηδη τα αιχμηρα αλλα παντα ευστοχα σχολια τους. Προσωπικα, δεν θα ικανοποιηθω με τιποτα λιγοτερο απο ενα σχολιο του τυπου "κι αυτο το _Με την Πλατη στον Τοιχο_, σιγα μην αρεσει στον Νοτη"!!!! Μακαρι, Θεε μου!! Πολυ ψοφιο το φορουμ χωρις αυτες τις λογικες φωνες.
Άβαταρ μέλους
Eptapsyxos87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eptapsyxos87 »

Και εγώ ο χαζός που νόμιζα οτι σε αυτο το forum θα διαβάζω νέα του αγαπημένου μου καλλιτέχνη χωρίς φανατισμούς και ακρότητες...αλλα απο την άλλη διαβάζω προσωπικές αντιπαραθέσεις και πλέον βρισιές κλπ...τι να πώ...ελπίζω κάποιος υπεύθυνος να βάλει ενα φρένο γιατί όλοι οι υπόλοιποι δεν φταίμε σε τίποτα να διαβάζουμε τις προσωπικές κόντρες κανενός...αυτά..νομίζω και ο ίδιος ο Νότης να διάβαζε ολα αυτά θα είχε αποχωρήσει απο το forum.
Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
takis13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από takis13 »

Κοιτα, Εftapsixe7...Τα νεα του αγαπημενου σου καλλιτεχνη, εδω δεν υπαρχει περιπτωση να τα μαθεις. Μαλλον κανεις λαθος επιλογη. Εδω ειμαστε για να διαβαζουμε οσα γραφω εγω, ο ΒillBill, ο jdarmody και ο JB. Eμεις κανουμε κουμαντο εδω. Θα γραφουμε τις αρλουμπες μας, θα βριζουμε, θα γραφουμε ο,τι μας κατεβει στο κεφαλι, θα αυτοαναιρουμαστε, θα κρινουμε με τεντωμενο το δαχτυλο, θα παριστανουμε τους φιλους Νοτη, θα πεταμε ο,τι πιο αιρετικο υπαρχει ως αποψη, θα μηδενιζουμε και θα τεντωνουμε τη γνωμη μας μεχρι να φωναξεις εσυ ΑΜΑΝ! ΟΧΙ ΑΛΛΟ!! Αυτο κανουμε εμεις εδω και πισω δεν κανουμε γιατι τα ξερουμε ολα και επειδη εχουμε και φωτο του Νοτη στο προφιλ μας, δεν μας σκιαζει φοβερα καμια. Ελπιζω να εγινα κατανοητος.
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Το φορουμ δυστυχως εχει παει σε άλλο επιπεδο και εχει χωριστει κατά καποιο τροπο σε δυο στρατοπεδα. Το ένα ο bill και καποιοι που θελουμε να προστατευσουμε την ελευθερια του λογου αλλα οφείλουμε να παραδεχτουμε τις υπερβολες του bill όπως επισης τις ορισμενες λανθασμενες πληροφοριες (μικρη σημασια εχει) και γενικως το μεγαλο ανακατεμα που φερει σε πολλες συζητησεις. Ρε bill τι ηταν αυτό που ειπες παλι; Μοιαζει ένα τραγουδι με καποιο άλλο το οποιο τραγουδι δεν το ακουσες, το ακουσαν αλλοι όμως και στο μετεφεραν κι εσυ μεσω των αλλων εβγαλες συμπερασμα με ποιο μοιαζει. Δηλαδη ελεος! Και υπαρχει το άλλο στρατοπεδο με τους ειρωνες που αλλωτε υπερβαλουν κι αυτοι και αλλωτε τους δινω χιλια δικια ορισμενες φορες με αυτά που ακουμε. Bill πραγματικα σεβομαι την ελευθερια λογου αλλα προτεινω με ολη την καλη διαθεση να χαλαρωσεις λιγο. Δεν χρειαζεται να σχολιαζεις επι παντος επιστητου. Τα περιττά σχολια μονο μπερδευουν την κατασταση παρα την βοηθουν. Επιτελους ας μπει ένα τελος στις προσωπικες κοντρες. Ας κανουν ολοι ένα βημα πισω.
Dionysis7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dionysis7 »

Eptapsyxos87 έγραψε:Και εγώ ο χαζός που νόμιζα οτι σε αυτο το forum θα διαβάζω νέα του αγαπημένου μου καλλιτέχνη χωρίς φανατισμούς και ακρότητες...αλλα απο την άλλη διαβάζω προσωπικές αντιπαραθέσεις και πλέον βρισιές κλπ...τι να πώ...ελπίζω κάποιος υπεύθυνος να βάλει ενα φρένο γιατί όλοι οι υπόλοιποι δεν φταίμε σε τίποτα να διαβάζουμε τις προσωπικές κόντρες κανενός...αυτά..νομίζω και ο ίδιος ο Νότης να διάβαζε ολα αυτά θα είχε αποχωρήσει απο το forum.
+1 Λυπάμαι πολύ για την εικόνα στο Forum.
Κουράζει πολύ, αντί για νέα και απόψεις να διαβάζουμε άλλα. .
Χθες ο Νότης ήταν στο μαγαζί για διάφορα θέματα.
Έκανε πρόβα ο ίδιος:
1. Με την πλάτη στον τοίχο
2. Της Ελπίδας που είχα γράψει (όπως σε θέλω)
3. Ένα ξένο που θα λέει φέτος. ( δεν κατάλαβα πιο ειναι)
Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνει κάθε βράδυ πρόβες ο ίδιος.
....και το καινούριο τραγούδι είναι πολύ όμορφο.
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Δεν έβρισα κανέναν και όποιος θέλει μπορεί να το τσεκάρει στα σχόλια.
Αλλος το κάνει συνεχώς και απ' ότι έχω δει κατά το πρόσφατο παρελθόν έχει συμπεριφερθεί με ανάλογες βρισιές και προς άλλους εδώ μέσα.
Το κλείνω εδώ πέρα γιατί βλέπω δεν καταλαβαίνουν τι γράφω.
Το γράφω με ειρωνική διάθεση γι' αυτό κι έχω παρεξηγηθεί από 2-3 εδώ μέσα.
Τι θέλω να γράψω?
Να είναι πιο προσεκτικοί στο τι γράφουν ορισμένοι γιατί δεν είμαστε χαζοί.
Εδώ προ ημερών γράφτηκε ότι έγινε κάτι στις πρόβες και την ημέρα που αναφερόταν δεν ήταν ανοικτό το μαγαζί για πρόβες.
Πως συνέβη τότε αυτό που γράφτηκε.
Απλά κάποιοι επειδή είναι εθισμένοι στο φόρουμ και τα σχόλια γράφουν κάτι απλά από το μυαλό τους για να τραβήξουν την προσοχή και ερωτήματα από άλλους εδώ μέσα.
Και αυτό είναι ασέβεια προς τους αναγνώστες του φόρουμ.
Οχι! Στο βωμό του φόρουμ δεν θα γράφετε ότι αρλούμπα υπάρχει απλά για να βρισκόμαστε σε δουλειά και να μην πλήττουμε.
Το ίδιο χάλι γινόταν προ ετών και σε άλλο φόρουμ.
Εμπαινε ο καθένας κι έλεγε το μακρύ και το κοντό του δίχως να ψάξει αν ισχύει και αναγκάστηκε ο καλλιτέχνης να το κλείσει.
Ας το κλείσουμε εδώ το θέμα και ας μην ξανατσακωθούμε.
ΒillBill περασμένα ξεχασμένα. Συγγνώμη που σε ειρωνεύτηκα αλλά αυτά που έγραψες με ξένισαν. Και είναι πολλά που δεν βγάζουν νόημα. Όπως π.χ. ακόμα δεν μάθαμε το τραγούδι πέντε λεπτά αργότερα έμαθες αν είναι καλό και αν μοιάζει με κάποιο απο άλλους που στο μετέφεραν. Όπως το ότι γράφεις πράγματα που δεν τα διευκρινίζεις και δίνεις άλλο νοημα σε όσους τα διαβάζουμε.
notisfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

Καλά....της Ελπίδας το κομμάτι θα το σκίσει....ειναι και το κομμάτι πολύ δυνατό,αλλά και η φωνάρα του Νοτη θα το απογειώσει!!!
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Eυχαριστουμε τους φίλους που συνεχίζουν μα μοιράζονται πληροφορίες παρότι το φορουμ εχει καταντήσει μη πω πως...Φίλε Διονυση το νεο τραγούδι ειναι καθαρά ερωτική μπαλάντα, ή με ροκ στοιχεία ή 6αρι(τυπου τερμα το ραδιο-ακουσε με καλα κλπ)??
ΥΓ:Το κομμάτι της Ελπίδα και εγω πιστεύω θα το απογειώσει αν και δε νομίζω οτι θα το ξερει η πλειοψηφια του κόσμου που θα πηγαίνει.Ευκαιρία να το μάθει κ αυτο από τον Άρχοντα...Δεν αποκλείω να το δουμε και σε ντουέτο..
ΥΓ 2: H αναμονή χτυπάει κόκκινο αν αρχίσουν και προβάρουν τα υπόλοιπα καινούργια δε ξερω τι θα ναι καλύτερο να πάρουμε μια εικόνα ή να περιμένουμε να τα ακούσουμε κατευθείαν όταν πρέπει??
Billbill

πολυ ωραια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Billbill την Τετ Νοέμ 15, 2017 7:15 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Billbill

Για να το σοβαρεψω το θεμα , οτι πληροφορία εχω δωσει , δεν ειναι φαντασία , ειναι πραγματικοτητα. Τωρα αν έπεσα εξω σε μερικες ημέρες δεν φταίω εγώ. Οτι ακουσα και οτι μου είπαν οι πλεον αρμόδιοι το μετέφερα. Μερικά παιδια απο δω γνωριζουν πολυ καλα τι λεω. Αμα υπηρχε επίσημη ενημέρωση ολα αυτα θα περίσσευαν. Εγώ τι να κανω τωρα που η πανικ ειναι αλλα αντ άλλων , ο παραγωγός λεει θα παιξει το τραγουδι 20 του μηνος και η πανικ στο τελος του Νοέμβρη ;; Τι να κανω εγώ τωρα οταν γυρνάει ο συνθέτης και μου λεει εγώ δεν γνωριζω τιποτα απο αυτα που μου λες ;;;
Και τι να κανω μετα οταν γυρνάνε δυο τρεις και με ειρωνεύονται ;;; Χωρις ποτε να τους εχω ειρωνευτει ; Χωρις ποτε να εχω σχολιάσει τα λεγόμενα τους. Τι να πω ,
Απάντηση