Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
το teaser ηδη στο youtube ειναι στις τασεις.που να ερθει και το κομματι ολοκληρο.
Ναι, θα τρέξουν όλοι οι "καλοπροαίρετοι" "φίλοι" του Νοτη να το ανεβάσουν. Μη χάσουν. . Έτσι χάνονται τα επίσημα views. Πόσο κακό του κάνουμε εμείς οι ίδιοι. .griniaris έγραψε:το teaser ηδη στο youtube ειναι στις τασεις.που να ερθει και το κομματι ολοκληρο.
Τα έχουμε ξαναπεί παιδιά και στο παρελθόν το θέμα με τις προβολές. Οι εποχές έχουν αλλάξει και καλώς ή κακώς πρέπει να ακολουθούμε κάποια βασικά βήματα. Από την στιγμή που η κάθε δισκογραφική έχει το επίσημο κανάλι της και ανεβάζει η ίδια τα τραγούδια της πλέον οφείλουμε να το σεβόμαστε. Και ύστερα μας φταίει ο κόσμος που μας λέει πως ο Νότης έχει χαθεί. Λογικό αν σκεφτείτε πόσες προβολές χάνονται μέσα στα δεκάδες βίντεο. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα που ανέβαζα αβέρτα Νότη από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας τους. Βέβαια τα κανάλια των δισκογραφικών ξεκίνησαν το 2014 να ανεβάζουν τους δίσκους τους αλλά και πάλι συνεχίστηκε το θέμα με τα πολλά βίντεο.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
-
Έχει πλάκα ο πρώτος που θα παίξει το τραγούδι να είναι ο Λιάγκας.
Είμαι περίεργος τι θα σχολιάσει για το Νότη και το κομμάτι.

Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Θα πετάξει καμιά μπηχτή όπως πετάει για όλο τον κόσμο και στο τέλος θα πει το κλασσικό που λέει πάντα πως αναγνωρίζει πως είναι καλός τραγουδιστής και έχει πει διαχρονικά τραγούδια.johnytzitzi έγραψε:Έχει πλάκα ο πρώτος που θα παίξει το τραγούδι να είναι ο Λιάγκας.![]()
Η Πέγκυ μόλις ανέβασε στο fb της το "Με την πλάτη στον τοίχο" (το δικό της)
Τυχαίο;;;

Τυχαίο;;;
https://youtu.be/tM1rSTOs7Zs.
Αυτό είναι το ξένο που πρόβαρε ο Νότης και που λογικά θα ντύσει με χορογραφία..You do something to me - Paul Weller
Καλή επιλογή, του πηγαίνουν κάτι τέτοιες μπαλάντες, άλλωστε το συνηθίζει ο Νότης στα ξένα ως γνώστης της παλιότερης ξένης μουσικής σκηνής. Το συγκεκριμένο πρέπει να είναι 20ετίας...
Τί να λέμε τώρα μόνο ο Νότης μπορεί και συνδυάζει στα προγράμματά του 30 σχεδόν χρόνια τώρα του Ελπίδες, Στράτους, ξένα κτλ και να τα υποστηρίζει το ίδιο καλά...
Αυτό είναι το ξένο που πρόβαρε ο Νότης και που λογικά θα ντύσει με χορογραφία..You do something to me - Paul Weller
Καλή επιλογή, του πηγαίνουν κάτι τέτοιες μπαλάντες, άλλωστε το συνηθίζει ο Νότης στα ξένα ως γνώστης της παλιότερης ξένης μουσικής σκηνής. Το συγκεκριμένο πρέπει να είναι 20ετίας...
Τί να λέμε τώρα μόνο ο Νότης μπορεί και συνδυάζει στα προγράμματά του 30 σχεδόν χρόνια τώρα του Ελπίδες, Στράτους, ξένα κτλ και να τα υποστηρίζει το ίδιο καλά...
Εξαιρετική επιλογή, αγαπημένο κομμάτι! Ανυπομονώ να το ακούσω από το Νότη. Φαίνεται να έχει δουλέψει το πρόγραμμά του, οι επιλογές του σε αυτά τα δύο κομμάτια άλλων καλλιτεχνών (Ελπίδα και Paul Weller) είναι εξαιρετικές.
Υ.Γ. Είδα σε κάποια βίντεο ότι και ο Σαμπάνης έχει Νότη στο πρόγραμμά του. Συγκεκριμένα τραγουδούσε το Παράλληλα. Να πούμε κι ένα μπράβο στους νεότερους καλλιτέχνες που περνούν Νότη στο πρόγραμμά τους λοιπόν, είναι μια μορφή αναγνώρισης κι αυτή, βλ. Οικονομόπουλο, Αργυρό, Βέρτη κλπ.
Υ.Γ. Είδα σε κάποια βίντεο ότι και ο Σαμπάνης έχει Νότη στο πρόγραμμά του. Συγκεκριμένα τραγουδούσε το Παράλληλα. Να πούμε κι ένα μπράβο στους νεότερους καλλιτέχνες που περνούν Νότη στο πρόγραμμά τους λοιπόν, είναι μια μορφή αναγνώρισης κι αυτή, βλ. Οικονομόπουλο, Αργυρό, Βέρτη κλπ.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- E-Notikos7
Εξαιρετική ροκ μπαλάντα από τα 90's, ο ήχος της οποίας έχει σαφείς επιρροές από τα 70's.
Ακουσα ότι θα υπάρχει και τραγούδι του Σαπουντζάκη στον δίσκο. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Όποιος ξέρει ας ενημερώσει.
Κάτι μου λέει ότι πάλι απόψε θα βιαστεί κάποιος τοπικός σταθμός να ανεβάσει το κομμάτι ενώ επίσημα ξεκινάει αύριο η προβολή του.
Βεβαια μία φορά είχαν απαντήσει ότι είχαν βάλει το τραγούδι 00:05 δηλαδή είχε αλλάξει η μέρα.
Ακουσα ότι θα υπάρχει και τραγούδι του Σαπουντζάκη στον δίσκο. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Όποιος ξέρει ας ενημερώσει.
Κάτι μου λέει ότι πάλι απόψε θα βιαστεί κάποιος τοπικός σταθμός να ανεβάσει το κομμάτι ενώ επίσημα ξεκινάει αύριο η προβολή του.
Βεβαια μία φορά είχαν απαντήσει ότι είχαν βάλει το τραγούδι 00:05 δηλαδή είχε αλλάξει η μέρα.

Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
οποιος το βρει πρωτος το ανεβαζει εδω να το μετατρεψουμε σε mp3 για το κινητο μας. Ασχετο ακουγα το ''κι αν με βρεις᾽᾽ τωρα. Το θεωρειτε ένα απο τα μεγάλα κομματια που έχει πει?δε ξερω αν πηρε την αξια που του πρεπει.ειναι απο τα πολυ πολυ αγαπημενα μου και το λεει σπανια.
Εδω ενα διαφορετικο αποσπασμα απο αυτο που ακουσαμε...
https://www.facebook.com/Notissfakianak ... 458621254/
https://www.facebook.com/Notissfakianak ... 458621254/
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Oπως φαινεται οι eu εξασφαλησαν ολοκληρο το τραγουδι απο το Μελωδια και το επεξεργάστηκαν σε νεο teaser
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ την Κυρ Νοέμ 19, 2017 3:04 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- E-Notikos7
Ακόμα πιο ωραίο που ακούγεται μετά από το νέο απόσπασμα.
Το θέμα είναι ότι σήμερα κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος του Καρρά και αύριο το πρόμο του το "Ούτε Λέξη" που είναι ντουέτο με Γαρμπή. Ελπίζω να μην επισκιαστεί από αυτήν την κυκλοφορία γιατί κακά τα ψέματα ο Καρράς παρότι το επίπεδο ερμηνείας του έχει πιάσει πάτο έχει πολύ καλύτερη αντιμετώπιση στα ραδιοφωνα.
Πάντως αντί να το ανεβάσουν κανονικά σε ένα βίντεο το ανεβασαν με live μεταδοση και έτσι κόβεται σε κάποια σημεία. Αφού κάνεις την καλή γιατί δεν το κάνεις σωστά. Τέλος πάντων έστω κι έτσι πήραμε μία καλύτερη γεύση.
Και απ οτι κατάλαβα υπάρχει κι άλλο ρεφρέν με την πλάτη στον τοίχο διότι σε αυτό δεν φαίνεται το "Πάλι εδώ να γυρίσεις" να είναι το φινάλε του κομματιού όπως στο teaser που κυκλοφορεί.
Το θέμα είναι ότι σήμερα κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος του Καρρά και αύριο το πρόμο του το "Ούτε Λέξη" που είναι ντουέτο με Γαρμπή. Ελπίζω να μην επισκιαστεί από αυτήν την κυκλοφορία γιατί κακά τα ψέματα ο Καρράς παρότι το επίπεδο ερμηνείας του έχει πιάσει πάτο έχει πολύ καλύτερη αντιμετώπιση στα ραδιοφωνα.
Πάντως αντί να το ανεβάσουν κανονικά σε ένα βίντεο το ανεβασαν με live μεταδοση και έτσι κόβεται σε κάποια σημεία. Αφού κάνεις την καλή γιατί δεν το κάνεις σωστά. Τέλος πάντων έστω κι έτσι πήραμε μία καλύτερη γεύση.
Και απ οτι κατάλαβα υπάρχει κι άλλο ρεφρέν με την πλάτη στον τοίχο διότι σε αυτό δεν φαίνεται το "Πάλι εδώ να γυρίσεις" να είναι το φινάλε του κομματιού όπως στο teaser που κυκλοφορεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος E-Notikos7 την Κυρ Νοέμ 19, 2017 2:58 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Μη δίνουμε και τόση σημασία πια στο τι θα κάνουν τα ραδιόφωνα. Αν το τραγούδι αγαπηθεί και το αγκαλιάσει ο κόσμος θα φανεί στα social media. Και μετά αναγκαστικά θα το παίξουν και τα ραδιόφωνα. Έτσι έγινε με το Δώσε ένα τέλος, το Αν θα σε χάσω και άλλα.
- Scorpion86
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ άκουσα το ίδιο. Δεν το έχω επιβεβαιώσει ακόμα γι' αυτό κρατάω και μία πισινή σε ότι φημολογείται και δεν το ανέφερα προ ημερων. Τις τελευταίες ημέρες προσπάθησαν να έρθουν σε επικοινωνία με τον Νότη και κάποιοι ακόμα δημιουργοί για να του παραχωρήσουν κομμάτια. Όπως ο στιχουργός Διονύσης Πουλόπουλος (Γύφτισσα Μέρα, Ανησυχώ, Η Ψυχή μου) και ο -εκτός από ερμηνευτής και συνθέτης- Ματθαίος Γιαννούλης. Χωρίς να ξέρω το αντικείμενο των κομματιών. Βέβαια η επιλογή των τραγουδιών του ερωτικού δίσκου έχει γίνει οπότε ότι τραγούδι δοθεί πλέον στον Νότη, θα μπει στην διαδικασια επιλογής για μελλοντικές δουλειές. Για παράδειγμα αν κάποιο από αυτά είναι χορευτικό θα τσεκαριστεί στην προεπιλογή για το χορευτικό 7αρι. Νωρίς για όλα αυτά. Ας βγει με το καλό ο ερωτικός και να πάει καλά γιατί ο κοινωνικός δεν πήγε καλά από θέμα πωλήσεων. Εκανε τις λιγότερες πωλήσεις που έχει κάνει κυκλοφορία του Νότη. Εξαιρούνται οι πρώτες του δουλειές που ακόμα δεν είχε κάνει το καλλιτεχνικό "μπαμ".E-Notikos7 έγραψε:Ακουσα ότι θα υπάρχει και τραγούδι του Σαπουντζάκη στον δίσκο. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Όποιος ξέρει ας ενημερώσει.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Ποιος θα πάει να αγοράσει κοινωνικό δίσκο με 7 τραγούδια τα περισσότερα εκ των οποίων είναι μέτρια; Ας είμαστε ρεαλιστές. Γενικά η ιδέα της τριλογίας δεν αποδίδει, όπως και την προηγούμενη φορά, σε κανένα τομέα. Ούτε περισσότερα τραγούδια θα ακουστούν, αλλά ούτε και καλές πωλήσεις γίνονται. Μακάρι να έβγαζε ολοκληρωμένη δουλειά με περισσότερα κομμάτια. Νομίζω ο μόνος λόγος που το γύρισε πάλι στην τριλογία ήταν για να βγάλει αμιγώς κοινωνικό δίσκο. Κατά τα λοιπά δεν κέρδισε τίποτα μέχρι στιγμής, όπως και την προηγούμενη φορά άλλωστε. Ευτυχώς που επισημαίνεται εδώ μέσα το γεγονός των χαμηλών πωλήσεων του ''Όταν επικοινωνούμε'' μήπως και σταματήσουν αυτά τα κλασικά ''μόνο οι φανς να αγοράσουν τον δίσκο θα γίνει πλατίνα'' και τα πανηγύρια όταν γίνονται νέες τοποθετήσεις και ο δίσκος είναι πρώτος στο chart της Ιfpi το κατακαλόκαιρο. Ελπίζω βέβαια να έλαβε και ο Νότης το μήνυμα ότι το κοινωνικό overdose των τελευταίων ετών έχει κουράσει και να κάνει μια παύση ή να γίνει πιο επιλεκτικός όσον αφορά τα κοινωνικά κομμάτια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jdarmody την Κυρ Νοέμ 19, 2017 3:26 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Θα μπορούσες, αν είναι εύκολο να γίνεις πιο συγκεκριμένος;Scorpion86 έγραψε: Εκανε τις λιγότερες πωλήσεις που έχει κάνει κυκλοφορία του Νότη. Εξαιρούνται οι πρώτες του δουλειές που ακόμα δεν είχε κάνει το καλλιτεχνικό "μπαμ".
Εχεις αριθμό πωλήσεων; Προσωπικά, έχω απευθύνει ερώτημα στη δισκογραφική του για το θέμα των πωλήσεων του τελευταίου δίσκου, αλλά το κρατάνε επτασφράγιστο μυστικό... Τόσο απόρρητο είναι πια. Πάντως, αν ξέρεις κάτι, θα ήθελα να είχα μια εικόνα. Τόσο για το ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ όσο και για τον ΜΑΖΙ... Πληροφοριακά, ο πρώτος δίσκος του ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, πούλησε πάνω από 35000 αντίτυπα...Δεν το λες και λίγο για πρωτοεμφανιζόμενο. Δεν αναφέρω καν το ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙ.
Το τραγούδι φαίνεται να είναι δυνατό. Ολόφρεσκος ακούγεται ο Νότης εδώ.
Υ.Γ Σας παρακαλώ, μη μας προκαλείτε... Σας παρακαλώ. (προφανώς δεν αναφέρομαι στον Scorpion86)
- Scorpion86
Αυτο που μου έμαθα είναι ότι ο "Οταν Επικοινωνούμε" δεν έγινε ούτε μία φορά πλατινένιος και προσωπικά απόρησα, όχι γιατί πίστευα ότι έχει πουλήσει τρελά αλλά επειδή 3 και 4 μήνες μετά την κυκλοφορία του βρισκόταν στις πρώτες θέσεις των charts. Για τον "Μαζί" αυτό που ξέρω είναι ότι έγινε 5 φορές πλατινένιος.auster έγραψε:Θα μπορούσες, αν είναι εύκολο να γίνεις πιο συγκεκριμένος;Scorpion86 έγραψε: Εκανε τις λιγότερες πωλήσεις που έχει κάνει κυκλοφορία του Νότη. Εξαιρούνται οι πρώτες του δουλειές που ακόμα δεν είχε κάνει το καλλιτεχνικό "μπαμ".
Εχεις αριθμό πωλήσεων; Προσωπικά, έχω απευθύνει ερώτημα στη δισκογραφική του για το θέμα των πωλήσεων του τελευταίου δίσκου, αλλά το κρατάνε επτασφράγιστο μυστικό... Τόσο απόρρητο είναι πια. Πάντως, αν ξέρεις κάτι, θα ήθελα να είχα μια εικόνα. Τόσο για το ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ όσο και για τον ΜΑΖΙ... Πληροφοριακά, ο πρώτος δίσκος του ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, πούλησε πάνω από 35000 αντίτυπα...Δεν το λες και λίγο για πρωτοεμφανιζόμενο. Δεν αναφέρω καν το ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙ.
Το τραγούδι φαίνεται να είναι δυνατό. Ολόφρεσκος ακούγεται ο Νότης εδώ.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΕΠΑΙΞΑΝ...ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΟΤΗ ΝΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ....ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΔΙΣΚΑΚΙ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ....Scorpion86 έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ άκουσα το ίδιο. Δεν το έχω επιβεβαιώσει ακόμα γι' αυτό κρατάω και μία πισινή σε ότι φημολογείται και δεν το ανέφερα προ ημερων. Τις τελευταίες ημέρες προσπάθησαν να έρθουν σε επικοινωνία με τον Νότη και κάποιοι ακόμα δημιουργοί για να του παραχωρήσουν κομμάτια. Όπως ο στιχουργός Διονύσης Πουλόπουλος (Γύφτισσα Μέρα, Ανησυχώ, Η Ψυχή μου) και ο -εκτός από ερμηνευτής και συνθέτης- Ματθαίος Γιαννούλης. Χωρίς να ξέρω το αντικείμενο των κομματιών. Βέβαια η επιλογή των τραγουδιών του ερωτικού δίσκου έχει γίνει οπότε ότι τραγούδι δοθεί πλέον στον Νότη, θα μπει στην διαδικασια επιλογής για μελλοντικές δουλειές. Για παράδειγμα αν κάποιο από αυτά είναι χορευτικό θα τσεκαριστεί στην προεπιλογή για το χορευτικό 7αρι. Νωρίς για όλα αυτά. Ας βγει με το καλό ο ερωτικός και να πάει καλά γιατί ο κοινωνικός δεν πήγε καλά από θέμα πωλήσεων. Εκανε τις λιγότερες πωλήσεις που έχει κάνει κυκλοφορία του Νότη. Εξαιρούνται οι πρώτες του δουλειές που ακόμα δεν είχε κάνει το καλλιτεχνικό "μπαμ".E-Notikos7 έγραψε:Ακουσα ότι θα υπάρχει και τραγούδι του Σαπουντζάκη στον δίσκο. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Όποιος ξέρει ας ενημερώσει.