Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Βασικά όλες οι σελίδες στο Facebook κοιμούνται.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

1 χιλιάρικο likes μέσα σε 3 ώρες. Μόνο θετικά σχόλια από παντού. Μέχρι και οι φανς του Ρέμου το αποθεώνουν.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Τα views στο youtube,λειτουργουν π.χ 1 σε καθε ανανεωση; η ανα ip υπολογιστη; ξερουμε;
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

KeepNoting έγραψε:Τα views στο youtube,λειτουργουν π.χ 1 σε καθε ανανεωση; η ανα ip υπολογιστη; ξερουμε;
Ε δε νομιζω να γινετε ανα ip. σιγα μην κανουνε τραγουδιστες εν ελλαδι 10 εκατομμυρια views σε ενα μηνα απο 10 εκατομμυρια διαφορετικες ip. προφανως ειναι ανα ανανεωση αλλα ισως να υπαρχει καποιος περιορισμος σε καποια κλικ. δηλαδη απο ενα σημειο και μετα να μην μετρανε...
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

13.600 σε λίγες ώρες. Λογικά αύριο θα είναι στις τάσεις στην πρώτη δεκάδα.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Άβαταρ μέλους
Dimitris96

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dimitris96 »

auster έγραψε:
Dimitris96 έγραψε:Καλημέρα παλιόπαιδα κάθε ηλικίας :-P

Βρέθηκα εχτες στης προβες (που μονο προβες δεν λέγονται φετος :lol: )

Τραγούδησε 3 καινούργια (ένα που ξέρουμε) τα αλλα δυο έχουνε διαφορετικό στιλ
Το ένα σαν ροκ-ποπ με πολυ όμορφη μουσική και το άλλο απαλή μουσική, αλλα δεν το λες μπαλάντα...
Σουξέ πάντως και τα δυο δεν ειναι, και ούτε το ΜΠΑΜ που περιμένουμε όλοι...
Όταν ακούς το ''Όπως σε θέλω'' της Ελπίδας, και δεν το αναγνωρίζεις αλλά δεν το θεωρείς ούτε σουξέ ούτε ΜΠΑΜ, τότε κάτι συμβαίνει...
Με βάση αυτό, λοιπόν, το 2ο τραγούδι (αν δεν είναι πάλι κάποιο άλλο τραγούδι της Ελπίδας ή κάποιου άλλου ''ξεχασμένου για τους πολλούς'' τραγουδιστή), πρέπει να είναι και πολύ δυνατό και ΜΠΑΜ και σουξέ(αν και σουξέ λίγο μ'ενδιαφέρει αν θά'ναι).
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο δίσκος ΜΑΖΙ σημείωσε απίστευτη επιτυχία. 7(!!!!) φορές πλατινένιος είναι αξιοθαύμαστο! 100.000 πωλήσεις... Μπράβο στον Νότη αλλά δικαίως. Πολύ καλός δίσκος.
Ελπίζω να μάθουμε και για τον ΌΤΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΎΜΕ....
Σοβαρα τωρα ; Συγγνώμη γνωστή της ελληνικής μουσικής !
Κατι συμβαίνει με εσενα αν πραγματικά νομίζεις οτι ο δίσκος ΜΑΖΙ πούλησε 100 χιλιάδες δίσκοι χαχασα
Ωρε γλέντια σε αυτο το φόρουμ κάθε φορά !
Notis Sfakianakis
auster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από auster »

Dimitris96 έγραψε: Σοβαρα τωρα ; Συγγνώμη γνωστή της ελληνικής μουσικής !
Κατι συμβαίνει με εσενα αν πραγματικά νομίζεις οτι ο δίσκος ΜΑΖΙ πούλησε 100 χιλιάδες δίσκοι χαχασα

Mια απλή παραδοχή ασχετοσύνης εκ μέρους σου, θα αρκούσε. Δεν χρειαζόταν όλο το παραπάνω. Έκανες επιεικώς μια πατάτα θεωρώντας οτι το τραγούδι ''Όπως σε θέλω'' είναι απ'τα καινούρια του Νότη και είναι και απλά συμπαθητικό....Κι εσύ, τώρα, κρίνεις τα καινούρια τραγούδια (έχει δυνατό ρεφρέν όχι και τόσο καλά κουπλέ κτλ)...
Δηλαδή, όχι απλά 100000 οι πωλήσεις για σένα βάλε κι άλλο ένα μηδενικό και βρήκες το ακριβές νούμερο των πωλήσεων.

Για να είμαι δίκαιος όμως (στον 20χρονο με τις βαθιές γνώσεις...Αν ακούς Νότη, δεν θα ήταν άσχημο να ψάξεις και καναδυό ακόμα τραγούδια του παρελθόντος. Καλό κάνουν. Φιλικά, έτσι;), έχω μείνει στα παλιά δεδομένα. Μέχρι πριν λίγο καιρό, όταν λέγαμε 7 πλατίνες, εννοούσαμε αριθμό πωλήσεων. Εξ ου και η τολμηρή αναγωγή σε αριθμούς. Έχετε δίκιο, συγγνώμη. Αν ξέρει κάποιος κάτι πιο συγκεκριμένο (ή κι εσύ ακόμα), πείτε μας....
7 φορές πλατινένιος ένας δίσκος και μετρούν τα downloads; Mπορεί, δεν ξέρω....
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Πέντε φορές πλατινένιος καθαρά από τις πωλήσεις δίσκων όπως είχα αναφέρει προ ημερών. Πλέον μετράνε και την κίνηση σε itunes, spotify καθώς και τα views των τραγουδιών στο youtube από το επίσημο κανάλι της εκάστοτε δισκογραφικής. Οπότε ναι, το πιο πιθανό μαζί με όλα αυτά να έγινε άλλες δύο φορές πλατινένιος.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Σιγά ρε παιδιά και εγώ που γνωρίζω τα άπαντα από την ελληνική και παγκόσμια μουσική βιομηχανία από την δεκαετία του '50 μέχρι και σήμερα και κοντεύω 40 χρονών στο τραγούδι της Ελπίδας πιάστηκα αδιάβαστος γιατί είναι η μοναδική Ελληνίδα καλλιτέχνιδα που δεν είχα ασχοληθεί ποτέ μαζί της. Παίζει να το είχα ακούσει 1-2 φορές σε νηπιακή ηλικία.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

81argus έγραψε:Σιγά ρε παιδιά και εγώ που γνωρίζω τα άπαντα από την ελληνική και παγκόσμια μουσική βιομηχανία από την δεκαετία του '50 μέχρι και σήμερα και κοντεύω 40 χρονών στο τραγούδι της Ελπίδας πιάστηκα αδιάβαστος γιατί είναι η μοναδική Ελληνίδα καλλιτέχνιδα που δεν είχα ασχοληθεί ποτέ μαζί της. Παίζει να το είχα ακούσει 1-2 φορές σε νηπιακή ηλικία.
Καλά δεν πρόκειται και για κανέναν ύμνο γνωστό στο πανελλήνιο, μην τρελαθούμε. Καλά τα λες.
auster

jdarmody έγραψε: Καλά δεν πρόκειται και για κανέναν ύμνο γνωστό στο πανελλήνιο, μην τρελαθούμε. Καλά τα λες.
................αποσιωπητικά................πάλι αποσιωπητικά...........και πάλι...............
Άβαταρ μέλους
jdarmody

auster έγραψε:
jdarmody έγραψε: Καλά δεν πρόκειται και για κανέναν ύμνο γνωστό στο πανελλήνιο, μην τρελαθούμε. Καλά τα λες.
................αποσιωπητικά................πάλι αποσιωπητικά...........και πάλι...............
Μπορείς να λες ότι θέλεις. Έχεις αναγάγει την Ελπίδα στην απόλυτη Ελληνίδα τραγουδίστρια. Θα μου πεις εδώ πιστεύεις ότι ο Μαζί έχει κάνει 5 ή 7 ή 50 πλατίνες. 30.000 ήταν οι πωλήσεις του ''16 Αυτοτελείς Ιστορίες" και ο Μαζί που κυκλοφόρησε στην πιο δύσκολη περίοδο για το Νότη έκανε τουλάχιστον τις διπλάσιες..Προφανώς και ναι! Τι να μας πεις κι εσύ.
auster

jdarmody έγραψε: Μπορείς να λες ότι θέλεις. Έχεις αναγάγει την Ελπίδα στην απόλυτη Ελληνίδα τραγουδίστρια. Θα μου πεις εδώ πιστεύεις ότι ο Μαζί έχει κάνει 5 ή 7 ή 50 πλατίνες. 30.000 ήταν οι πωλήσεις του ''16 Αυτοτελείς Ιστορίες" και ο Μαζί που κυκλοφόρησε στην πιο δύσκολη περίοδο για το Νότη έκανε τουλάχιστον τις διπλάσιες..Προφανώς και ναι! Τι να μας πεις κι εσύ.
Κρίμα...Άλλη μια ισοπέδωση. Ρώτα κάποιον μεγαλύτερο να σου πει για την Ελπίδα.
Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Όλα ίσιωμα γιατί απλά είσαι αδαής. Ούτε καν ημιμαθής.
Κα Διαχειρίστρια, με ενοχλεί ο τάδε. Κάντε κάτι. Σου θυμίζει τίποτα;
Κάνε μου τη χάρη, λοιπόν. Ασχολήσου με όσα ξέρεις. Με όσα νομίζεις οτι ξέρεις, μην ασχολείσαι. Γλιτώνεις κι απο το ξεφτιλίκι. Αν και δεν χαμπαριάζεις. Το ''Με την Πλάτη στον Τοίχο'', του αρέσει του Νότη;
Ο Νότης τελικά είναι φασίστας; Ε;
Κυρία Διαχ/στρια, διαγράψτε όποιον δεν μου κάνει. Οποιον μου χαλάει τη μανέστρα. Ε;
Άβαταρ μέλους
Dimitris96

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dimitris96 »

auster έγραψε:
Dimitris96 έγραψε: Σοβαρα τωρα ; Συγγνώμη γνωστή της ελληνικής μουσικής !

Mια απλή παραδοχή ασχετοσύνης εκ μέρους σου, θα αρκούσε. Δεν χρειαζόταν όλο το παραπάνω. Έκανες επιεικώς μια πατάτα θεωρώντας οτι το τραγούδι ''Όπως σε θέλω'' είναι απ'τα καινούρια του Νότη και είναι και απλά συμπαθητικό....Κι εσύ, τώρα, κρίνεις τα καινούρια τραγούδια (έχει δυνατό ρεφρέν όχι και τόσο καλά κουπλέ κτλ)...
Δηλαδή, όχι απλά 100000 οι πωλήσεις για σένα βάλε κι άλλο ένα μηδενικό και βρήκες το ακριβές νούμερο των πωλήσεων.

Για να είμαι δίκαιος όμως (στον 20χρονο με τις βαθιές γνώσεις...Αν ακούς Νότη, δεν θα ήταν άσχημο να ψάξεις και καναδυό ακόμα τραγούδια του παρελθόντος. Καλό κάνουν. Φιλικά, έτσι;), έχω μείνει στα παλιά δεδομένα. Μέχρι πριν λίγο καιρό, όταν λέγαμε 7 πλατίνες, εννοούσαμε αριθμό πωλήσεων. Εξ ου και η τολμηρή αναγωγή σε αριθμούς. Έχετε δίκιο, συγγνώμη. Αν ξέρει κάποιος κάτι πιο συγκεκριμένο (ή κι εσύ ακόμα), πείτε μας....
7 φορές πλατινένιος ένας δίσκος και μετρούν τα downloads; Mπορεί, δεν ξέρω....
Ναι ρε Auster κρίνω, κρίνω με αυτα που άκουσα, εσυ ποιος νομίζεις οτι εισαι ; Είμαστε σοβαροί εδω μεσα; Πραγματικά εχω δώσει μια λάθος ενημέρωση που τη διόρθωσα μετα απο μια μερα και μου την λες απο πανω ; σε θίξαμε την Ελπιδα που εχει να κανει επιτυχία απο το 1982! Έλεος δηλαδή !
Σοβαρευτείτε λιγάκι...
Notis Sfakianakis
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Είχε περάσει μία εβδομάδα χωρις διαπληκτισμούς και ειρωνείες εδώ μέσα και είχα αρχίσει να ανησυχώ. Ο takis13 φταίει. :lol:
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Auster μ' αρέσει που προκαλείς ενώ έχει μπλοκαριστεί ήδη στο παρελθόν (συν το Takis13 που ήταν ο άλλος σου λογαριασμός). Σε κάθε περίπτωση μακάρι το επίπεδο των μουσικών σου γνώσεων να ήταν αντίστοιχο με το γενικότερο σου επίπεδο. Ξαναδιάβασε τι γράφεις. Είσαι ο μόνος (μετά τον άλλο σου λογαριασμό που μπλοκαρίστηκε) που χρησιμοποιείς χαρακτηρισμούς για τον καθένα εδώ μέσα. Ο ένας είναι ημιμαθής, ο άλλος αδαής, ο άλλος ότι σου κατέβει..Εσύ ποιος είσαι; Προκαλείς, ειρωνεύεσαι, προσβάλλεις και το χειρότερο νομίζεις ότι κάτι λες κιόλας. Κανονικά θα έπρεπε να είχες αποκλειστεί άμεσα με τόσους χαρακτηρισμούς.
Εξαιρετική δόση αστεϊσμού και από τον E-notiko.
auster

Είσαι πολύ γάτα. Δεν ξέρω με τι ασχολείσαι, αλλά έχεις μύτη. Έχεις όσφρηση.
Νομίζω οτι κι εσύ είσαι το ίδιο άτομο με άλλους 4 εδώ μέσα. Τουλάχιστον 4. Τα ίδια λέτε.
Λοιπόν, άκου, κοίτα και βλέπε. Είσαι αδαής. Στο ξαναγράφω. Έχεις αποκαλέσει τον Νότη φασίστα και εξακολουθείς να γράφεις ακόμα. Έχεις απαιτήσει να διαγραφούν άτομα επειδή σε ενοχλούσαν. Είσαι εριστικός, ισοπεδωτικός και αφοριστικός και αντιπρόσωπος. Τά'χουμε ξαναπεί. Τα κείμενα σου έχουν μια γελοία σοβαροφάνεια. Νομίζεις οτι έχεις επίπεδο και οτι κατέχεις και την απόλυτη αλήθεια του σύμπαντος.
Μάθε την Ελπίδα, πάρε τους δίσκους του Νότη (που θα μου πεις και πόσους πούλησε), βούτηξε τη γλώσσα στο μυαλο(;;;) σου, μετρίασε λιγάκι τις τοποθετήσεις σου που ομοιάζουν πολύ με πανελίστα μεσημεριανής εκπομπής και βγάλε τη φωτογραφία του Νότη απ'το προφιλάκι σου. Αφού δεν...Ποιον κοροϊδεύεις τώρα; Αυτά για αρχή. Και ποιος έχει δίκιο ή άδικο δεν είναι δουλειά σου.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Εντάξει, Diimitris96. O,τι νομίζεις. Η Ελπίδα δεν είναι τυχαία τραγουδίστρια. Έχουμε ξαναπεί, μην αφορίζουμε σπουδαίους τραγουδιστές επειδή δεν τους έχουμε ακούσει. Σεβασμός! (Αυτό που απαίτησε απ'τον πανελίστα ο άλλος, τι οξύμωρο σχήμα...Γέλασα πολύ).
Σταματώ εδώ. Έχετε σοβαρότερα θέματα...Ποια; Τα views στο youtube.......
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Ας μην αναλύσουμε τώρα ποιος ειρωνεύεται και ποιος προκαλεί εδώ μέσα διότι θα ανοίξουμε μεγάλη κουβέντα. Δεν είναι τυχαίο ότι στους τσακωμούς πρωταγωνιστείτε τα ίδια άτομα. Δεν είναι τυχαίο ότι όλα ξεκινούν κάθε φορά από την μονίμως αρνητική προδιάθεση κάποιων σε ότι γράφεται εδώ μέσα. Αναπαρήγαγα το "7 φορές πλατινένιος" και αμέσως κάποιοι πιάσατε τα πληκτρολόγια και αρχίσατε τις ειρωνείες "είναι δυνατόν να πιστεύουν κάποιοι ότι πούλησε τόσο" και άλλα τέτοια. Πραγματικά όλο αυτό προκαλείται από εσάς που μονίμως έχετε αρνητική διάθεση απέναντι σε ότι γράφεται. Ανεξαρτήτως αν έχει δόση υπερβολής αυτό που γράφτηκε ή όχι. Πιθανόν να μην μάθουμε ποτέ τις ακριβείς πωλήσεις οπότε ας είμαστε εγκρατείς όλοι. Δεν ήξερες το κομμάτι της Ελπίδας κανένα θέμα. Μην βγαίνεις όμως και στην αντεπίθεση ότι ποια είναι η Ελπίδα και γιατί να το ξέρω. Να το μάθαινες γιατί το μετέφερες ως καινούργιο κομμάτι. Πάτε που πάτε στις πρόβες να ξέρετε τι ακούτε για να μην πέφτουμε όλοι θύματα παραπληροφόρησης.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μπήκε ένας άνθρωπος να δώσει μια πληροφορία, διόρθωσε το λάθος του (φαντάσου να μην το είχε κάνει!!!) και του επιτίθεστε τόση ώρα χωρίς λόγο. Αφόρισε την Ελπίδα!! Τα υπόλοιπα που γράφεις auster είναι ενδεικτικά του γενικότερου επιπέδου σου. Για τους νεότερους στο forum, ο auster έχει μεγάλο παρελθόν αυτοεξευτελισμού στο forum. Ας δείξουμε οι περισσότεροι κατανόηση.
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

jdarmody έγραψε:Μπήκε ένας άνθρωπος να δώσει μια πληροφορία, διόρθωσε το λάθος του (φαντάσου να μην το είχε κάνει!!!) και του επιτίθεστε τόση ώρα χωρίς λόγο. Αφόρισε την Ελπίδα!! Τα υπόλοιπα που γράφεις auster είναι ενδεικτικά του γενικότερου επιπέδου σου. Για τους νεότερους στο forum, ο auster έχει μεγάλο παρελθόν αυτοεξευτελισμού στο forum. Ας δείξουμε οι περισσότεροι κατανόηση.
Εχουμε καλό δάσκαλο. Εσένα. Που μπήκε προχθές ο auster και έγραψε "ευχαριστώ για την πληροφορία" στην ανάρτηση που έκανα για τις 7 φορες πλατινένιος και εσύ αμέσως έγραψες από κάτω "ας σοβαρευτούμε λίγο".
Κι επειδή το φόρουμ το διαβάζω πάνω από δύο χρόνια σε έχω δει αρκετές φορές να επιτίθεσαι σε άλλους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι κάποτε μπήκε ο Dionysis εδώ μέσα, έγραψε κάτι και τον έπιασες από τα μούτρα λέγοντας του "Ποιος είσαι πάλι εσύ που μπαίνεις ξαφνικά και γράφεις κάτι δίχως να το αιτιολογήσεις". Είχε πει νομίζω για την συνεργασία με Καρρά τότε. Ηρέμησε λιγάκι και αν δεν σου αρέσει κάτι που γράφτηκε οπως οι 7 πλατίνες προσπέρασε το. Από την άλλη μπορείς να κάνεις και το άλλο. Να ζητήσεις να μας αποκλείσουν και εμάς. Στο τέλος θα μείνεις μονος σου στο φόρουμ να συμφωνείς με τον εαυτό σου. Ηρεμία.
Εικόνα
Απάντηση