Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
notisfan

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

Λοιπον παιδια στο μαγαζι δεν πεφτει καρφιτσα!!!
Ειπε 3 νεα τραγουδια των οποιων η ηχογραφξση ειπε οτι τελειωσε πριν λιγες ημερες...!!!θα τα ανεβασω οσο πιο γρηγορα μπορω :)
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Διορθώνω αυτό που έγραψα για την Σόφη Παππά.Δεν ήταν αυτή τελικά.Πάντως είναι ο Μίλτος Καρατζάς στο μαγαζί
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
notisfan

notisfan

81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

notisfan έγραψε:
Πόσο ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΑΡΑ παίζει να είναι αυτό; Έχω την αίσθηση πως αυτό πρέπει να είναι της Μακρυνιώτη από τον τρόπο γραψίματος.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Και καπως ετσι μαθαμε τον δισκο...Τι να πω...Τελος παντων...(οχι λογο των βιντεο) λογο οτι τα ειπε αν οχι ολα τουλαχιστον τα 5-6...δε καθομαι να τα μετρησω...
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

KeepNoting έγραψε:Και καπως ετσι μαθαμε τον δισκο...Τι να πω...Τελος παντων...(οχι λογο των βιντεο) λογο οτι τα ειπε αν οχι ολα τουλαχιστον τα 5-6...δε καθομαι να τα μετρησω...
''Όχι λόγω των βίντεο''..Δηλαδή εσύ, εγώ, ο καθένας που δεν ήταν στο μαγαζί χθες θα τα μάθαινε αν δεν τα βιντεοσκοπούσε κάποιος; Προσωπικά δεν τα άκουσα, θα περιμένω το δίσκο. Αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική να ανεβάζετε καινούρια κομμάτια, όταν ο δίσκος δεν έχει κυκλοφορήσει. Θεωρείτε ότι κάνετε καλό στο Νότη και στον επερχόμενο δίσκο; Τι να πω..Ειδικά εσύ φίλε ''Μια ζωή Νότης'' δεν έχεις αφήσει κομμάτι για κομμάτι, απορώ πως δεν σου έχουν κλείσει το λογαριασμό στο youtube.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
notisfan

griniaris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από griniaris »

το κακό που ειναι? Aν ο ιδιος ο Νοτης δεν ηθελε να ακουστουν δε θα τα ελεγε.Τι φοβαστε?Tις πωλησεις?Δεν υπαρχουν αυτες πια στο βαθμο που ξεραμε για κανεναν,οποιος θελει να το παρει θα το παρει.Το μονο που θα δεχομουν ειναι η μαγεια να τα ακουσεις πρωτη φορα απο το δισκο που ομως γινεται και σημερα αν δε κανεις κλικ στα βιντεο. Τις 16 ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ τα μισα και τα ελεγε στο μαγαζι πριν βγει ο δισκος και παρολα αυτα πηγε μια χαρα.
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜΑΓΔΑ »

notisfan έγραψε:
Εικόνα
Life is a RollerCoaster...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Το τραγούδι της Μακρυνιώτη με τον Χιόνη, το "Καμία" σε πρώτη ακρόαση δεν με ενθουσίασε. Στην δεύτερη και τρίτη αρχίζει να μου αρέσει. Παίζει ρόλο ότι πλέον διαβάζουμε τον στίχο και δεν προσπαθούμε να τον καταλάβουμε μέσω της ερμηνείας. Μένει να φανεί αν ισχύει αυτό που μου είπαν, ότι η Μακρυνιώτη έχει δύο κομμάτια στον δίσκο, ένα με τον Ιορδάνη Παυλου στην μουσική κι ένα με τον Χιόνη.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Μια χαρα μεχρι στιγμης ολα τα κομματια στο ιδιο επιπεδο και λιγο πανω απο το προμο..Της Μακρυνιωτη και μενα με τη 2-3 ακροαση αρχισε να με κερδιζει, πιστευω ταιριαζει στην φωνη του και αν κανει μερικα γυρισματα ο Νοτης στο στουντιο θατο απογειωσει ενω το αλλο φαινετε εχει γραφτει κατευθειαν να γινει υμνος..Το ζεμπεκικο ειχαμε ακουσει απο το ντεμο το περισσοτερο και αυτο θα το ηεθαλα με αναλογα γυρισματα στη στυοντιο εκτελεση..Τελος οσοι κατηγορουν τα παιδια που βγαλαν βιτνεο μπορουν καλιστα να μη τα ακουσουν και να περιμενουν το δισκο.Δε λεω και εγω εχω ενα φοβο μηπως κολλησω με τη live εκτελεση και μετα κατι με χαλαει στην ενορχηστρωση αλλα μετα απο τοση αναμονη δε αντεχειες να μη τα ακουσεις..Αρκει βεβαια να μην αργησει αλλο η κυκλοφορια του δισκου γιατι θα αναγκαστομυε να λιωσουμε τη ζωντανη εκτελεση..
ΥΓ: H Μακρυνιωτη αυτη τη στιγμη ειναι απο τους συνθετες που τα κομματια της παιζουν οποτε δε θα με χαλαγε να υπαρχει και σε 2ο κομματι.
ΥΓ2:¨Αν υπαρχει και το τραγουδι της Ελπιδας στο δισκο ειμαστε 6/7 αλλιως περιμενουμε αλλα 2..Αν γνωριζει κατι καποιος ας μας διαφωτισει..
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

1o προγραμμα: τα πιο μεγαλα σ αγαπω,γυφτισσα μερα,οπως σε θελω σ ονειρευομαι,παραλληλα,ενα τσιγγανακι ειπε,δωσε ενα τελος,δινει τα φιλια,ολα τα σ αγαπω,παρτα,αλιμονο,υπαρχω,δεν εχει μαθει ν αγαπαει,χαρε να ησουν ανθρωπος,αετος,δεν υπαρχεις,jastar amenge dur,ανησυχω,ακου βρε φιλε,you do something to me,τα τρια καινουργια,με την πλατη στον τοιχο
2ο προγραμμα: προξενιο,λυσε κουκλα τα μαλλια σου,εγω και η μοναξια,περνα κι εσυ,μεσογειος,μηπως ειμαι τρελος,πρωτη φορα,παπαρουνα,θελω να την κανω,ποιος το ειπε για τους μαγκες,βρεχει φωτια στην στρατα μου,ξεφτισανε οι ανθρωποι,μπαλαμος,φως μου,ενα γραμμα,για μενα,δε σε χρειαζομαι,νταβατζης,παλι,το φιναλε της καρδιας,μα εγω ειμαι ελληνας

Το είχα ξαναπεί το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι οι επιλογές του Νότη αλλά το ότι το πρόγραμμα δεν έχει καθόλου ροή και είναι πολλά τα κενά διαστήματα που μιλάει με τον κάθε άκυρο που ανεβαίνει και του πιάνει κουβέντα και αφήνει το τραγούδι ή χάνει τα λόγια.Χθες ακούστηκαν πάρα πολλές φορές από το κοινό εκφράσεις όπως ''τραγούδα και λίγο'',''έλα τέλειωνε τώρα'' και τις άκουσε και ο Νότης και απαντούσε τα κλασσικά δεν είμαι τζουγκμπόξ να σας κάνω ότι θέλετε κλπ.Επίσης άκουσα από διπλανή παρέα που τον έβλεπε πρώτη φορά ότι είχαν ξενερώσει που έδινε σε όλα τα τραγούδια μικρόφωνο πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να ακούμε 6 φορές το ρεφρέν του δώσε ένα τέλος από τις οποίες τις 4 το τραγουδάμε εμείς.Παλιότερα που έδινε μικρόφωνο και γκρεμιζόταν το μαγαζί οκ αλλά τώρα αφού βλέπεις ότι υπάρχει παγωμάρα πες τα εσύ καλύτερα.
Υ.Γ.Τα καινούργια τραγούδια μου φάνηκαν αρκετά ενδιαφέροντα δεν θα τα ξανακούσω όμως μέχρι να βγει ο δίσκος.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

Τώρα είδα όλο το χθεσινό στην υγεία μας και σκεφτόμουν τι ωραίο πρόγραμμα θα κανε αν έλεγε στο δεύτερο πρόγραμμα μόνο αυτά και λίγα ακόμα απ αυτά που λέει. Ελπίζω να την δει την εκπομπή και να θυμίζει κάποιους ξεχασμένους ύμνους. Μη ζητάς πολλά τι κομματάρα...
Χθες ήθελα πολύ να πάω αλλά η παρέα ψήφισε πάριο. Νομίζω τέτοιοι χώροι σαν το μπάραόντα θα ναι ιδανικοί για το Νότη σε κάποια χρονια. Πραγματικά έλεγε ο πάριος τον έναν ύμνο πίσω από το τον άλλο το μαγαζί να τραγουδάει ολόκληρο και φανταζόμουν τον Νότη στη θέση του.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Εγώ από την εκπομπή θέλω να κρατήσω δύο σημεία. Πρώτον, την παρουσία του εξαιρετικού Ηλία Μπενέτου. Δεν είναι τυχαίο ότι τα χρόνια των μεγάλων επιτυχιών ο Νότης είχε δίπλα του τους καλύτερους. Μεγάλη προσωπικότητα ο Μπενέτος. Δεύτερον, την αναφορά του Γιατρά στο Νότη ''ο κύριος αυτός..''. Πραγματικά δεν γνωρίζω γιατί έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα ή και κόμπλεξ ο Γιατράς με το Νότη. Είχαν μια συνεργασία, έκαναν πάταγο, επιτυχίες μιας ζωής, οκ κάποια στιγμή τελείωσε. Ο Νότης δεν έχει αναφερθεί ποτέ με κάποιον άσχημο χαρακτηρισμό στον Γιατρά. Από την άλλη αυτός εμφανίζεται συχνά μικροπρεπής απέναντι στο υποτιθέμενο μέγεθος του και στον ίδιο το Νότη.
Πλέον το πιστεύω ακράδαντα, τα τραγούδια αυτά των Γιατρά-Χρυσοβέργη δεν θα γίνονταν ποτέ τόσο μεγάλες επιτυχίες αν δεν τα έλεγε ο Νότης. Καμία σχέση η ερμηνευτική γκάμα και ικανότητα του Νότη με όσους βρέθηκαν εκεί χθες και σκότωσαν τα κομμάτια του. Θα ήταν ανεπανάληπτη στιγμή να εμφανιζόταν μια φορά ο Νότης σε τέτοια εκπομπή, αλλά δυστυχώς τρέμουν να αναφέρουν ακόμα και το όνομά του.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Το να αποκαλείς σε μια εκπομπή με τέτοια τηλεθέαση και μπροστά σε όλους τους προσκεκλημένους και τον παρουσιαστή την έκφραση "ο κύριος αυτός" είναι μεγάλη ντροπή από πλευράς του. Αν έχεις κάτι προσωπικό μαζί του λύστο μόνος σου και μην το διατυμπανίζεις δημόσια. Σκεφτείτε πόσο άσχημα θα ένιωσαν και οι παρευρισκόμενοι όταν άκουσαν αυτό. Τον έχουν που τον έχουν στην μπούκα τα ΜΜΕ θα λένε για να λέει έτσι και ο Γιατράς φαντάσου τι είναι ο Νότης. Δυστυχώς και ο Γιατράς έχει πέσει σε αυτή την λούμπα με τις τότε δηλώσεις του Νότη και φοβάται μην τον πουν φασίστα και απαξιωτικά τον αποκαλεί κύριο.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
griniaris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από griniaris »

χθες στην αποφωνηση ειπε ''παντως να ξερετε πως μου λειπετε και οτι τωρα στα 58 του καταλαβε οτι ο φυσικος του χωρος ειναι εκει με μας᾽᾽
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Εγώ ξεχώρισα το «Καμία», μετά βάζω το «Την αγκαλιά σου» και τελευταίο το «Εσύ».
Μέχρι τις 12 και μισή έβλεπα μισό εξώστη γεμάτο και όχι φουλ και μέχρι την 1 είχε γεμίσει όλο.
Βάλανε και τραπέζια πίσω πίσω που πολλές φορές το έχουν κενό και στέκονται οι όρθιοι.
Κοινωνικό μόνο το Μα εγώ είμαι Έλληνας ούτε τα Γενέθλια δεν είπε.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Απάντηση