Το Why, το "Να μην Χαράξει", το "Όπως σε θέλω σε ονειρεύομαι" και άλλα τέτοια, θα μπουν αν μπουν, μελλοντικά, σε live δίσκο. O live δίσκος δεν έχει εγκαταλειφθεί. Μαζεύεται υλικό από live εμφανίσεις των τελευταίων 3 ετών και θα γίνει μαγνητοσκόπηση ηχητική και 1-2 φετινών εμφανίσεων στην Πύλη. Οπως είχα γράψει και παλαιότερα, μην μας προκαλέσει έκπληξη αν βγει ένα πιο ολοκληρωμένο πρότζεκτ με live δίσκο και dvd από επιλεκτικές ερμηνείες σε Fantasia, Teatro, Πύλη Αξιού και Fever. Βέβαια, προέχουν οι θεματικοί δίσκοι, ο ερωτικός και ο χορευτικός.noti_kos έγραψε:Μετά από λίγο χρόνο που έδωσα στα αυτιά μου για τα νέα τραγούδια, νομίζω πως είναι πραγματικά ωραία..Ανυπομονώ να κυκλοφορήσουν επί τέλους! Μια απορία έχω..το why του Μουκίδη junior υπάρχει περίπτωση να μπει σε δίσκο? γνωρίζει κανείς?
Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: Νότης Σφακιανάκης
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- Eptapsyxos87
Θα συμφωνήσω και εγώ με τους περισσότερους ότι τα τραγούδια που έχουμε ακούσει φαίνονται καλά τραγούδια, τώρα το μόνο που μένει είναι να βγει αυτός ο πολυπόθητος δίσκος και να τα ακούσουμε πλέον όλα κανονικά!!!
Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
- Eptapsyxos87
Και κάτι απο το αρχείο μου μιας και πλησιάζουν οι εμφανίσεις στην πύλη...

- Eptapsyxos87

panikplatinumΔευτέρα 19/3 έρχεται νέο τραγούδι από τον Νότη Σφακιανάκη! 'Τα Πιο Μεγάλα Σ' Αγαπώ'... ⠀
Ποιοι να τα λένε; ⠀
#notis #tapiomegalasagapo #panikplatinum @panik_entertainment_group
Αυτο τωρα ειναι καλο για τον δισκο;Eptapsyxos87 έγραψε:
panikplatinumΔευτέρα 19/3 έρχεται νέο τραγούδι από τον Νότη Σφακιανάκη! 'Τα Πιο Μεγάλα Σ' Αγαπώ'... ⠀
Ποιοι να τα λένε; ⠀
Εννοω πως εγω περιμενα ανακοινωση κυκλοφοριας δισκου....οχι προμο!
Τεσπα....θα δουμε ;)
- Eptapsyxos87
Ας ελπίσουμε να δικαιωθούν οι φίλοι που γράφανε οτι συνηθίζετε να βγαίνει ενα τραγούδι λιγες μέρες πριν βγει ο δισκος...αν και απο τον δικό μας δεν ξερω πλεον τι να περιμενω και πότε... θα δούμε μακάρι....notisfan έγραψε:Αυτο τωρα ειναι καλο για τον δισκο;Eptapsyxos87 έγραψε:
Ποιοι να τα λένε; ⠀
Εννοω πως εγω περιμενα ανακοινωση κυκλοφοριας δισκου....οχι προμο!
Τεσπα....θα δουμε ;)
-
Αφού σας είχα ενημερωσει ότι πρώτα θα έρθει τραγούδι και αργότερα ο δίσκος, γιατί σας φαίνεται παράξενο;
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
οτι ερχεται καλοδεχουμενο.μας κραταει στη πριζα..
Έχετε ακούσει το τραγούδι? Φαίνεται ωραίος ο τιτλος πάντως!!
Περίεργο πάντως να προμοτάρεις ένα τραγούδι πού ακούγεται 3,5 μήνες στις ζωντανές εμφανίσεις!!
Τεσπα το σημαντικό για εμένα είναι η ηχογράφηση να ακολουθήσει τα χνάρια του "Με την Πλάτη στον Τοίχο"!!
Περίεργο πάντως να προμοτάρεις ένα τραγούδι πού ακούγεται 3,5 μήνες στις ζωντανές εμφανίσεις!!
Τεσπα το σημαντικό για εμένα είναι η ηχογράφηση να ακολουθήσει τα χνάρια του "Με την Πλάτη στον Τοίχο"!!
Παιδία δείτε σχόλια στην εκπομπή με τον Γιατρά για την απουσία του Άρχοντα!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=JIQAXjjWV9o
- Eptapsyxos87
Με κάθε επιφύλαξη Το τραγούδι "Εσύ" είναι σε μουσική Χριστόφορου Γερμενή και στίχους Μάνου Μακρίδη ...άρα αν ισχύει δυο συνθέσεις ο Γερμενής ως τώρα (Την αγκαλιά σου,Εσύ)...
Το τα πιο μεγάλα σ αγαπώ θα δοθεί σαν αποκλειστικότητα σε κάποιον ραδιοφωνικό σταθμό για πρώτη μετάδοση ή απλά θα το ανεβάσει η panic την δευτέρα;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
- SFAKattack10
Εγώ το Καμιά θα ήθελα για προμο, εκτός και αν το κάνει κλιπ.
Δεν είναι ραδιοφωνικό κομμάτι για να βγει σίνγκλ και βίντεο κλιπ. Ραδιοφωνικά κομμάτια είναι το "Τα πιο μεγάλα σ' αγαπώ" και το "Εσύ". Από μουσική υστερεί κατά πολύ το "Καμία" σε σχέση με τα άλλα 2. Έχει πολύ δυνατό στίχο όμως.SFAKattack10 έγραψε:Εγώ το Καμιά θα ήθελα για προμο, εκτός και αν το κάνει κλιπ.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Το επιβεβαιωσαν οι δημιουργοι και στο FB....Eptapsyxos87 έγραψε:Με κάθε επιφύλαξη Το τραγούδι "Εσύ" είναι σε μουσική Χριστόφορου Γερμενή και στίχους Μάνου Μακρίδη ...άρα αν ισχύει δυο συνθέσεις ο Γερμενής ως τώρα (Την αγκαλιά σου,Εσύ)...
Παντως για αλλη μια φορα δε βλεπω να γινεται κατι με γιατρα, ισως ουτε με μουκιδη...
- Dimitris96
Χαχαχα ποιος ; Ο Γιατράς που βγάζει σε κάθε ευκαιρία που τον δίνεται χολή για τον Νότη ; Όχι δεν πρόκειται να ξανα μπει σε δισκο του Νότηnotakis έγραψε:Το επιβεβαιωσαν οι δημιουργοι και στο FB....Eptapsyxos87 έγραψε:Με κάθε επιφύλαξη Το τραγούδι "Εσύ" είναι σε μουσική Χριστόφορου Γερμενή και στίχους Μάνου Μακρίδη ...άρα αν ισχύει δυο συνθέσεις ο Γερμενής ως τώρα (Την αγκαλιά σου,Εσύ)...
Παντως για αλλη μια φορα δε βλεπω να γινεται κατι με γιατρα, ισως ουτε με μουκιδη...
Notis Sfakianakis
- SFAKattack10
Επειδη βλεπω παλι να βγαζει μονο 1 κλιπ ισως να βγαλει αλλο προμο και αλλο κλιπ.81argus έγραψε: Δεν είναι ραδιοφωνικό κομμάτι για να βγει σίνγκλ και βίντεο κλιπ.
Συγγνωμη, για Χρυσοβεργη ηθελα να πω...Dimitris96 έγραψε:Χαχαχα ποιος ; Ο Γιατράς που βγάζει σε κάθε ευκαιρία που τον δίνεται χολή για τον Νότη ; Όχι δεν πρόκειται να ξανα μπει σε δισκο του Νότηnotakis έγραψε:Το επιβεβαιωσαν οι δημιουργοι και στο FB....Eptapsyxos87 έγραψε:Με κάθε επιφύλαξη Το τραγούδι "Εσύ" είναι σε μουσική Χριστόφορου Γερμενή και στίχους Μάνου Μακρίδη ...άρα αν ισχύει δυο συνθέσεις ο Γερμενής ως τώρα (Την αγκαλιά σου,Εσύ)...
- SFAKattack10
Σε ολα τα βιντεο απο αυτην την εκπομπη γραφουν για την απουσια του Νοτη.Johny-rex έγραψε:Παιδία δείτε σχόλια στην εκπομπή με τον Γιατρά για την απουσία του Άρχοντα!!!!
Ξεκιναμε απο το θετικο οτι επιτελους εχουμε νεο υλικο...Η αναμονη χτυπαει κοκκινο εδω και μηνες οποτε οτι μας δινετε ειανι καλο..Επισης αισιοδοξο ειναι οτι η πανικ συνηθιζει μετα απο προμο να βγαζει και το δισκο..Πχ 22-3 βγαζει και αθροσιμα 7..Πολυ αισιοδοξω αλλα οκ..Υπαρχει και 31-3..
..Το αρνητικο ειναι οτι το κομματι το ακουμε εδω και 3.5 μηνες στα live αλλα και οσοι δε πηγαν ηταν κομματι εναρξης συνεπως ηταν λογικο να το τραβανε πολλοι..Αρα σιγουρα δε θα υπαρχει η λαχταρα και η προσμονη για το νεο, και αυτο πιστευω θα αποτυπωθει..στην αρχη εντεχνα μπορει οι Νοτικοι να δημιουργησουν μια ζητηση στους σταθμους για το κομματι αλλα σιγουρα η διψα η μεγαλη εχει ηδη φυγει..Επισης οτι εχουμε συνηθισει τη ζωντανη εκτελεση ακομα και καλη να ειναι η ενορχηστρωση η φωνη του Νοτη οπως πρεπει κλπ κατι θα μας ξενιζει..Οπως και να το κανουμε ειανι σουξεδατο κομματι αν ειχε βγει οταν εππρεπε νομιζω θα επαιζε,τωρα δε το χω πολυ σιγουρο..ΓΙα 3ο σινγκλ νομιζω παει το εσυ, αν βγαλει 3ο δηλαδη και μενει φυσικα να μαθουμε τα αλλα 2..