Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

SFAKattack10 έγραψε: Τρί Μάιος 22, 2018 1:11 am
Scorpion86 έγραψε: Τρί Μάιος 22, 2018 12:07 am Η δε ατάκα για τους Μουσουλμάνους και τους Αλβανούς την έχουν αναπαράγει όλοι, όπως τους βολεύει.
Ποια ατακα?
Από συνέντευξη στο gazzeta plus το 2013.

Κεφάλαιο μετανάστες. Είναι πρόβλημα;

«'Ελα τώρα, δηλαδή εγώ που λέω πολλά χρόνια πριν εμφανιστεί στο προσκήνιο η Χρυσή Αυγή, το 1991 σε μια συνέντευξη στο ραδιόφωνο έλεγα αυτό ακριβώς. Ότι κάποια στιγμή θα είναι τόσοι άνθρωποι με το ανεξέλεγκτο που έχει δημιουργηθεί που θα φτιάξουν κόμματα μέσα στην πατρίδα μας και οι Μουσουλμάνοι και οι Αλβανοί κλπ. Τότε θα δείτε από πού βγαίνει ο ήλιος. Δεν το καταλαβαίνανε. Εγώ Χρυσή Αυγή ήμουνα τότε; Ούτε τώρα είμαι, ούτε ποτέ θα είμαι γιατί δεν θέλω να ανήκω κάπου. Δεν έχω ανάγκη να ανήκω σε κάποια ομάδα για αυτό και είμαι φίλαθλος και όχι οπαδός».

http://www.gazzetta.gr/showbiz/article/ ... oy-sokarei
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Ορισμένοι από αυτούς που αντιδρούν...αναπαράγοντας το ίδιο βίντεο.
Την είδηση βέβαια την έχουν πάρει και όλα τα γνωστά σαιτ, βγάζοντας το μένος τους για πολλοστή φορά.
Βλέπω με την αρνητική διαφήμιση να γίνεται πιο εύκολα το sold out.

Billbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

Κατάντια, που φτάσαμε μόνο αυτό έχω να πω
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Μιλάμε για τεράστιο καλλιτέχνη. Κανείς άλλος δεν θα επιβίωνε από τόσο μεγάλο πόλεμο, ακόμα κι από το εσωτερικό αυτούς που τάχα τον αγαπούν. Πάει για sold out στο μεγαλύτερο χώρο της Αλβανίας, με ακριβά εισιτήρια και με τόσο πολεμο από Έλληνες, Αλβανούς να ζητούν να γίνει μποικοτάζ και κάποιους ψευτοφανς του που το μόνο που ξέρουν είναι να κράζουν και να έχουν άποψη για όλα, ακόμα και για το που πρέπει να δίνει συναυλίες. Αντέδρασε λέει ο Κλαούντιο Λουλαι, ο Μπρούνο και ο Φλόρι Φουμάσι και o Ελτον Τζον των Τιράνων κάτι έγινε στα γύφτικα. Δώσε πόνο Νόταρε!
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μέσα στις δεκάδες αναρτήσεις ούγκανων Αλβανών και μία φωνή της λογικής με τίτλο "Ο Νότης έρχεται στα Τίρανα για μουσική και όχι για πολιτική".
http://360grade.al/80999/notis-sfakiana ... -politike/

Εκανα την μετάφραση και το ρεζουμέ είναι ότι παρότι Ελληνες, Σέρβοι και Σκοπιανοί δεν έχουν συμπεριφερθεί σωστά στους Αλβανούς, οι Αλβανοί θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη τον άρρωστο εθνικισμό και να συμπεριφερθούν διαφορετικά, δείχνοντας ανωτερότητα. Λέει ότι ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης είναι καταξιωμένος και έρχεται στην Αλβανία για να τραγουδήσει και όχι να κάνει πολιτική. "Ας τον υποδεχτούμε με χειροκρότημα. Η τέχνη σβήνει το μίσος και τον εθνικισμό. Ας χαλαρώσουμε και ας απολαύσουμε την θεία μελωδία της φωνής του Νότη και τα μουσικά του διαμάντια. Την Πέμπτη το βράδυ θέλω να θυμάσαι όλα όσα σου είπα", κλείνει το κείμενο. Κατά προσέγγιση η μετάφραση γιατί έγινε μέσω google translate, δεν ξέρω Αλβανικά. :lol:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Άβαταρ μέλους
Dimitris96

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dimitris96 »

https://m.youtube.com/watch?feature=pla ... iW83V9Mspw

Πουλάει παντού ο Νότης :mrgreen:
Notis Sfakianakis
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Σήμερα στις 20:30 θα μεταδοθεί η συνέντευξη στο αλβανικό κανάλι.
https://albanian.tv/video/top-channel-live/
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μπήκα στην διαδικασία να γράψω την συνέντευξη, αλλά τι να ανεβάσω? Είναι 3-4 λεπτά και δεν ακούγεται τι λέει ο Νότης. Πέφτει πάνω ο μεταφραστής από την Αλβανία και δεν ακούμε τα ελληνικά. Κάτι είπε για το Σώμα μου έπειδή του είπε η δημοσιογράφος ότι είναι αγαπημένο κομμάτι στην Αλβανία, για το ότι η ορχήστρα του ξέρει πάντα ένα τραγούδι και το δεύτερο, τη Γύφτισσα Μέρα, το ότι βάζουν λόγια στο στόμα του που δεν έχει πει και κάνει το κάλεσμα στο κοινό της γείτονα χώρας. Απ' ότι είδα στις 23:00 απόψε σε μία εκπομπή στυλ talk show ("Top Show" λέγεται) υπάρχει θέμα για τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει από κάποιους εθνικιστές Αλβανούς και καλλιτέχνες της χώρας για τον Νότη και την συναυλία. Στο τρέιλερ που παίζει και είναι όλο πάνω σε αυτό το θέμα λέει "Ο Νότης διχάζει την Αλβανία. Ερχεται στην Αλβανία για μουσική ή πολιτική?". Και έχουν κοτσάρει και την γνωστή φωτό που κάνει την χειρονομία στο τραγούδι "Η Πλατεία".

Υ.Γ.: 500-600 εισιτήρια έχουν μείνει για την συναυλία. Πάμε για sold out ίσως και από αύριο.

Υ.Γ.2: Φίλος που ζει στην Αλβανία μου είπε ότι απορεί με την έκταση που πιστεύουμε ότι έχει πάρει το θέμα εδώ. Λέει ότι οι αντιδράσεις δεν είναι τόσο μεγάλες και πηγάζουν από δύο ακραία κόμματα (όπως είναι εδώ η χ.α. και η ανταρσύα) στην προσπάθεια να κάνουν αντιπολίτευση στην κυβέρνηση του Έντι Ράμα, επειδή το Παλάτι που θα γίνει η συναυλία είναι δικός του χώρος. Όπως επίσης αντιδρούν αντίστοιχα εθνικιστικά σαιτ και κάποιοι καλλιτέχνες που θέλουν να λέγονται "έντεχνοι-ποιοτικοί" της Αλβανίας. Εχουμε κι εδώ κάμποσους, ονόματα δεν λέμε. Ο κόσμος γενικότερα δεν έχει θέμα και απ' ότι λέγεται θα εξαντλήσει και τα εναπομείναντα εισιτήρια μεχρι την Πέμπτη. Θα έχει και αρκετούς Ελληνες μέσα.
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

https://youtu.be/pvBYEZ8B9NA
Ρε παιδιά έχει πάρει τόσο έκταση το θεμα ή είναι υπερβολικοί αυτοί εδω;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Notis7Arxontas έγραψε: Τρί Μάιος 22, 2018 9:50 pm https://youtu.be/pvBYEZ8B9NA
Ρε παιδιά έχει πάρει τόσο έκταση το θεμα ή είναι υπερβολικοί αυτοί εδω;
Το ανέλυσα πιο πάνω. Μην τρελαίνεστε. Ασε δε που τα μέτρα ασφάλειας πριν μπεις στο Παλάτι είναι αρκετά αυστηρά. Οχι για τον Νότη, σε όλες τις συναυλίες αυτό γίνεται. Από ειδικές δυνάμεις που περιφρουρούν τον χώρο μέχρι και ανιχνευτές μετάλλων στην είσοδο. Αστακός είναι γιατί εκεί γίνονται κατά καιρούς και συνεδριάσεις της αλβανικής κυβέρνησης. Το ότι υπάρχουν κάποιοι ηλίθιοι που έχουν πάρει σβάρνα τα social media και βρίζουν και απειλούν είναι κάτι που το έχουμε δει να γίνεται και εντός των τειχών, από Ελληνάρες μάγκες των πλήκτρων.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Εγώ πάλι βλέπω ότι μια χαρά γίνεται διαφήμιση σε μια κατά τα λοιπά παντελώς ανούσια συναυλία.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

H συνέντευξη για όσους δεν την είδαν.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Notis7Arxontas

Προσπάθησα να καταλάβω τι είπε ο Νοτης σε όλη την συνέντευξη.Αρχικα είπε ότι ξέρει ότι εχει πολλούς ανθρώπους που τον συμπαθούν στην αλβανια άλλα και πολλούς Αλβανούς στην Ελλάδα.Μετα μιλησε για το σώμα μου και στην συνέχεια αν κατάλαβα καλα μιλησε για το 1994 και τον αετό που αρρώστησε στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ.Επειτα είπε ότι το πιθανότερο είναι ο κόσμος να αγαπήσει τον καινούριο δίσκο  και είπε τα γνωστά για την τριλογία των δίσκων.Μετα είπε για το 2004 και την αποχη  του για 1,5 χρόνο από το τραγούδι και για τον θάνατο του αδελφού του.Μετα είπε λέει χωρίς να περιαυτολογίσει ότι όταν ο άνθρωπος είναι ιδιαίτερος δεν μπορει να συμβαδίζει με την κοινή γνώμη και είπε οτι ότι βλέπεις και ακούς αυτός ειμαι.Στην συνέχεια είπε ότι θα κάνει στο παλάτι ότι κάνει κάθε φορά που εμφανίζεται.Θα ξεκινήσει με δύο τραγούδια που ξέρει η ορχήστρα ποια είναι και μετά κάνει ότι θέλει.Δευτερο τραγούδι η γυφτισσα μέρα.Ακομα είπε ότι του προσάπτουν λόγια που δεν έχει πει ποτέ και ότι οι Αλβανοί ειναι οι αρχαίοι ιλλυριεις.Τελος πιστευω πως προσκάλεσε τον κόσμο στα αλβανικά να πάνε να τον δουν
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Τελικα αφησε τα κομπολογια και θα κραταει το τσιγαρο απο δω και περα? :biggrin:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

SFAKattack10 έγραψε: Τετ Μάιος 23, 2018 1:42 am Τελικα αφησε τα κομπολογια και θα κραταει το τσιγαρο απο δω και περα? :biggrin:
Κοτζάμ κοντινό στο παίξιμο του κομπολογιού δεν το είδες? :hysterical:
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Αλήθεια; Δεν το πρόσεξα, κόλλησα με το τσιγάρο. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

SFAKattack10 έγραψε: Τετ Μάιος 23, 2018 2:50 am Αλήθεια; Δεν το πρόσεξα, κόλλησα με το τσιγάρο. :mrgreen:
Στο 3:35... :wave:
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Ναι το ξαναειδα, ξεκινησε με το τσιγαρο και μετα αρχισε το κομπολοι. :biggrin:
Notis7Arxontas

https://youtu.be/yQhUvw-XzcE
Καλά αυτοί στο πρωινό όμως δεν παίζονται είναι για πολλές φαπες.Τα σχόλια του βίντεο πάντως είναι πολύ ενθαρρυντικα
https://youtu.be/v_MXpk3alx8
Α καλά εδω η άλλη λέει ότι ο Νότης έχει μιλήσει πολλές φορές ρατσιστικά κατά της Αλβανίας.Πες μας πότε και τι είπε ρε ξανθοψιρα.
Α και κατι ακόμα. Ποιος τα χεζει τα τραγουδιστακια του κωλου της Αλβανίας τι λένε για τον Νοτη.Ουτε μια τρίχα από τα @@@δια του δεν είναι.Μου αρέσει κιόλας που ανέβασαν για να αντιδράσει ο κοσμος την φωτογραφία με τον ναζιστικό χαιρετισμό του Νοτη στην οποία ο Νότης χλευαζε τους Γερμανούς λέγοντας την Πλατεια.Πω ρε γαμωτο τι άλλο θα δουμε ρε
Απάντηση