Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

johnytzitzi έγραψε: Σάβ Ιουν 30, 2018 2:19 pm.
Αυτός δεν ξέρω γιατί ξαφνικά θυμήθηκε ότι θέλει αύξηση.
Ίσως γιατί εχει κάνει οικογένεια πλέον, ποιος ξέρει.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Μία ακόμη πρεμιέρα λοιπόν με "άγνωστο'' για τους πολλούς τραγούδι...Τι να σχολιάσεις πια..
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Ακρωτήρι ο καλύτερος χώρος που θα μπορούσε να τραγουδήσει ο Νότης. Ένας πραγματικός επίγειος παράδεισος. Δυστυχώς δεν θα καταφέρω να παρευρεθώ ούτε μια φορά όσο καιρό μείνει σε αυτό το μαγαζί για οικονομικούς λόγους. Είναι ο μοναδικός χώρος που έχω ζηλέψει τόσο πολύ και θα μου μείνει απωθημένο όλη μου την ζωή. Όσοι παρευρεθούν να το θυμούνται σαν μια ωραία ανάμνηση.

Υ.Γ.1 Α ρε Νότη τώρα σου ήρθε να τα κάνεις όλα αυτά τα σχήματα μέσα στην κρίση; Αυτά έπρεπε να τα είχες κάνει τουλάχιστον μια 10ετία νωρίτερα. Θα είμασταν όλα τα Παρασκευοσάββατα μέσα.

Υ.Γ.2 Μετά από εκατοντάδες ακροάσεις του δίσκου μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα πως το καλύτερο κομμάτι είναι το ''Από το φως του φεγγαριού''. Βέβαια βοηθάει και το γεγονός πως έχουμε καλοκαίρι γιατί είναι ένα κομμάτι ανεβαστικό με ένταση που σου φτιάχνει την διάθεση. Μακάρι να το έβγαζε μέσα στον Ιούλιο ως το επόμενο σίνγκλ του δίσκου γιατί είναι καλοκαιρινό και δροσερό.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

81argus έγραψε: Σάβ Ιουν 30, 2018 9:44 pm Υ.Γ.2 Μετά από εκατοντάδες ακροάσεις του δίσκου μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα πως το καλύτερο κομμάτι είναι το ''Από το φως του φεγγαριού''. Βέβαια βοηθάει και το γεγονός πως έχουμε καλοκαίρι γιατί είναι ένα κομμάτι ανεβαστικό με ένταση που σου φτιάχνει την διάθεση. Μακάρι να το έβγαζε μέσα στον Ιούλιο ως το επόμενο σίνγκλ του δίσκου γιατί είναι καλοκαιρινό και δροσερό.
Από τα επτά κομμάτια που κυκλοφόρησε καλώς ή κακώς το μόνο που μπορούσε να σταθεί σαν κομμάτι έναρξης ήταν το ''Τα πιο μεγάλα Σ' αγαπώ''. Τα υπόλοιπα είναι πολύ καλά κομμάτια, αλλά όχι για έναρξη. Προσωπικά θεωρώ ότι ότι το ''Από το φως του φεγγαριού'' έχει πάρα πολύ καλά κουπλέ, γραμμένα πάνω στο Νότη, αλλά το ρεφρέν δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Γενικά είναι ένα αξιοπρεπέστατο γέμισμα κατά την γνώμη, δεν το λες και το καλύτερο κομμάτι. Μάλλον λόγω καλοκαιριού το επέλεξε, αλλά για μία ακόμη φορά ο κόσμος θα κοιτάει και θα αναρωτιέται ποιο είναι αυτό το κομμάτι με το οποίο βγήκε ο Νότης.
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

jdarmody έγραψε: Σάβ Ιουν 30, 2018 10:04 pm
81argus έγραψε: Σάβ Ιουν 30, 2018 9:44 pm Υ.Γ.2 Μετά από εκατοντάδες ακροάσεις του δίσκου μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα πως το καλύτερο κομμάτι είναι το ''Από το φως του φεγγαριού''. Βέβαια βοηθάει και το γεγονός πως έχουμε καλοκαίρι γιατί είναι ένα κομμάτι ανεβαστικό με ένταση που σου φτιάχνει την διάθεση. Μακάρι να το έβγαζε μέσα στον Ιούλιο ως το επόμενο σίνγκλ του δίσκου γιατί είναι καλοκαιρινό και δροσερό.
Από τα επτά κομμάτια που κυκλοφόρησε καλώς ή κακώς το μόνο που μπορούσε να σταθεί σαν κομμάτι έναρξης ήταν το ''Τα πιο μεγάλα Σ' αγαπώ''. Τα υπόλοιπα είναι πολύ καλά κομμάτια, αλλά όχι για έναρξη. Προσωπικά θεωρώ ότι ότι το ''Από το φως του φεγγαριού'' έχει πάρα πολύ καλά κουπλέ, γραμμένα πάνω στο Νότη, αλλά το ρεφρέν δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Γενικά είναι ένα αξιοπρεπέστατο γέμισμα κατά την γνώμη, δεν το λες και το καλύτερο κομμάτι. Μάλλον λόγω καλοκαιριού το επέλεξε, αλλά για μία ακόμη φορά ο κόσμος θα κοιτάει και θα αναρωτιέται ποιο είναι αυτό το κομμάτι με το οποίο βγήκε ο Νότης.
ΦΙΛΕ ΔΙΑΦΩΝΩ...ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ FANS ΤΟΥ ΝΟΤΗ...ΤΟ CD ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ...ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ;ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ...ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΛΕΜΕ...
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

Ο ηχολήπτης για άλλους λόγους έφυγε και όχι οικονομικούς... αλλά ας το αφήσουμε ως εκεί...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Φίλος του Μουκίδη κι αυτός;
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Παιδια κανενα βιντεο απο την πρεμιερα οποιος βρει...
θα εχει ενδιαφερον και αν θα τραγουδησει μουκιδη αποψε και αν αναφερει κατι.για να δουμε...
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

jdarmody έγραψε: Κυρ Ιούλ 01, 2018 12:02 am Φίλος του Μουκίδη κι αυτός;
Όχι καμία σχέση...
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΡΦΙΤΣΑ...ΤΙΓΚΑ...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Βγαίνει ο κοντός...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

ilias16 έγραψε: Κυρ Ιούλ 01, 2018 1:35 am Βγαίνει ο κοντός...
12μιση οντως;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

nikosp έγραψε: Κυρ Ιούλ 01, 2018 11:01 am
12μιση οντως;

Όχι 12 μισή...2 παρά το έγραψα.Απλα κάτι παίζει με την ώρα του φόρουμ.Φοβερό μαγαζί,sold out(έβγαλαν και έξτρα τραπέζια στο σημείο που ήμουν)και ο Νότης με αρκετή όρεξη...μέχρι που έγινε το γνωστό πανηγυράκι στην πίστα με τις φωτογραφίες και κάπου εκεί κρέμασε το πράγμα.Ας μας πει κάποιος τι είπε στο δεύτερο πρόγραμμα γιατί αναγκαστικά έφυγα.Στο πρώτο δεν είχαμε κάτι πρωτότυπο με την έναρξη μα είναι όπως την είπε ο johnytzitzi.Και η Καίτη εξαιρετική δεν της το είχα.Και έχει και το κοινό της...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
jdarmody

ilias16 έγραψε: Κυρ Ιούλ 01, 2018 12:25 pm
12μιση οντως;

Όχι 12 μισή...2 παρά το έγραψα.Απλα κάτι παίζει με την ώρα του φόρουμ.Φοβερό μαγαζί,sold out(έβγαλαν και έξτρα τραπέζια στο σημείο που ήμουν)και ο Νότης με αρκετή όρεξη...μέχρι που έγινε το γνωστό πανηγυράκι στην πίστα με τις φωτογραφίες και κάπου εκεί κρέμασε το πράγμα.Ας μας πει κάποιος τι είπε στο δεύτερο πρόγραμμα γιατί αναγκαστικά έφυγα.Στο πρώτο δεν είχαμε κάτι πρωτότυπο με την έναρξη μα είναι όπως την είπε ο johnytzitzi.Και η Καίτη εξαιρετική δεν της το είχα.Και έχει και το κοινό της...
Μουκίδη είπε τελικά;
griniaris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από griniaris »

οσα βιντεακια ειδα δε ειδα μουκιδη.Πλακα θα χει να μας το κανει αυτο.
Άβαταρ μέλους
Dimitris96

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dimitris96 »

jdarmody έγραψε: Κυρ Ιούλ 01, 2018 12:29 pm
ilias16 έγραψε: Κυρ Ιούλ 01, 2018 12:25 pm
12μιση οντως;

Μουκίδη είπε τελικά;
ΟΧΙ δεν ειπε κανένα του Μουκίδη !
Notis Sfakianakis
Άβαταρ μέλους
E-Notikos7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από E-Notikos7 »

Βλέπω κάποιοι γκρινιάζουν για το κομμάτι με το οποίο βγαίνει. Εντάξει και η Γαρμπή με την Ιεροσυλία του 1997 βγαίνει.
Δεν έχει μάθει να αγαπάει , Είσαι ένα πιστόλι , Νταβατζής , Αν θα σε χάσω , Από το φως του φεγγαριού , Χάρε να ησουν ανθρωπος , Ανησυχώ , Καληνύχτα , Γύφτισσα μέρα, Εσύ, Δίνει τα Φιλιά, Σώμα μου, Μα εγώ είμαι Ελληνας, Στην αγκαλιά σου...αυτά βρήκα εγώ.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Προξενιο, Λυσε κουκλα τα μαλλια σου, Εγω και μοναξια.
Στο εισαγωγικο βιντεο απο τις προβες παιζουν και μερικα ξεχασμενα τραγουδια, τελικα δεν ειπε κανενα ξεχασμενο?
Άβαταρ μέλους
jdarmody

E-Notikos7 έγραψε: Κυρ Ιούλ 01, 2018 1:39 pm Βλέπω κάποιοι γκρινιάζουν για το κομμάτι με το οποίο βγαίνει. Εντάξει και η Γαρμπή με την Ιεροσυλία του 1997 βγαίνει.
Δεν έχει μάθει να αγαπάει , Είσαι ένα πιστόλι , Νταβατζής , Αν θα σε χάσω , Από το φως του φεγγαριού , Χάρε να ησουν ανθρωπος , Ανησυχώ , Καληνύχτα , Γύφτισσα μέρα, Εσύ, Δίνει τα Φιλιά, Σώμα μου, Μα εγώ είμαι Ελληνας, Στην αγκαλιά σου...αυτά βρήκα εγώ.
Φίλε φαντάζομαι είδες κι εσύ το βίντεο από την έναρξη. Δεν είναι μία από τις χειρότερες του; Σιγά την τραγουδάρα κιόλας πια. Θεωρώ επίσης ότι απουσιάζει η έμπνευση τα τελευταία χρόνια και από τις χορογραφίες του Garry. Η Γαρμπή βγαίνει με κάποιο κλασικό σουξέ της, άλλο αυτό. Και ο Νότης το έκανε το 2008 ή στη Fantasia με τη Γύφτισσα Μέρα. Επίσης, γιατί νομίζεις ότι κολλάει καπάκι τα τελευταία χρόνια τη Γύφτισσα Μέρα; Γιατί ξέρει ότι σίγουρα θα ζεστάνει το κοινό το συγκεκριμένο κομμάτι. Μην το εκλαμβάνεις σαν γκρίνια, απλά θεωρώ αδιάφορο ακόμα και για ένα Νοτικό να κάνει τρίτη εμφάνιση την ίδια σεζόν ο Νότης και ουσιαστικά να παρουσιάζει το ίδιο φλατ πράγμα.
Προσωπικά δεν περίμενα ότι θα τσιμπούσε στο εξώδικο του Μουκίδη..Κρίμα.
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜΑΓΔΑ »

Έχει και Νότη μέσα.

Life is a RollerCoaster...
Απάντηση