Νότης Σφακιανάκης
- E-Notikos7
Re: Νότης Σφακιανάκης
Η πιο λογική και ενδεδειγμένη κίνηση. Οταν ακόμα και τώρα βγάζουν νεκρούς από τις στάχτες δεν μπορείς να ανοίγεις μαγαζί να τραγουδήσεις.
Σε ότι πιστεύω κι αγαπώ, στοιχηματίζω πάνω...
- Stavrosl10
Καλησπέρα παιδιά,καταρχάς δεν υπαρχουν λόγια για όσα κτυπούν την πατρίδα μας τις τελευταίες μέρες...Κοινωνία στο μείον,Ντροπή σε όλους μας..Μόνο κουράγιο στους πληγέντες,να τους βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε και καλό ταξίδι στις ψυχές που βασανίστηκαν και έφυγαν...
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις όσον αφορά την πληροφορία του Scorpion για Νότη-Ρέμο στο Fantasia. Εφόσον λοιπόν το σχήμα στο Ακρωτήρι θα πάει έως τέλος Σεπτεμβρίου και το σχήμα του Ρέμου θα αρχίσει νωρίς (Σεπτέμβρη-Οκτώβρη), ίσως το Νότης-Ρέμος πάει για την φετινή σεζόν αλλά να ξεκινήσει αρχές του 2019
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις όσον αφορά την πληροφορία του Scorpion για Νότη-Ρέμο στο Fantasia. Εφόσον λοιπόν το σχήμα στο Ακρωτήρι θα πάει έως τέλος Σεπτεμβρίου και το σχήμα του Ρέμου θα αρχίσει νωρίς (Σεπτέμβρη-Οκτώβρη), ίσως το Νότης-Ρέμος πάει για την φετινή σεζόν αλλά να ξεκινήσει αρχές του 2019
Μα όταν αλλάζει ο καιρός πως με πονάει...
Καλησπέρα παλιόπαιδα καλη δύναμη αυτές τις δύσκολες μέρες που βιώνει η πατρίδα μας ηθελα μέρες να ρώτησω περίμενα ομως να ησυχάσει λιγο το κλίμα απο το δυστυχές γεγονός
Γνωρίζει κανένας τι γίνεται με τα δισκογραφικά αμα βγει και ποτε επόμενο σινγκλ και τι γίνεται με τον επόμενο δίσκο ποτε περίπου τον περιμένουμε
Υ.Γ ανεβαίνω στο λεωφορειο του χωριού μου για Καβάλα και ακούω το καμια στο ράδιο πολυ ευχάριστη έκπληξη !!!
Γνωρίζει κανένας τι γίνεται με τα δισκογραφικά αμα βγει και ποτε επόμενο σινγκλ και τι γίνεται με τον επόμενο δίσκο ποτε περίπου τον περιμένουμε
Υ.Γ ανεβαίνω στο λεωφορειο του χωριού μου για Καβάλα και ακούω το καμια στο ράδιο πολυ ευχάριστη έκπληξη !!!
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
- Scorpion86
Ναι, αρχικά η πρόταση ήταν να κλείσει το διήμερο 4-5/08 και να ανοίξουν τέλη Αυγούστου, (όπως είχε πει και η Γαρμπή στην ραδιοφωνική συνέντευξη). Κι εν συνεχεία θα εμφανίζονταν μόνο Σάββατα μέχρι τέλη Σεπτέμβρη. Όμως πάει πολύ καλά το σχήμα και θεωρήθηκε καλύτερο να μην διακόψουν αλλά να πάνε μόνο Σάββατα το δύσκολο διάστημα της καλοκαιρινής Αθήνας και να μην ξεκόψουν ίσως και άκομψα από μία ροή εμφανίσεων.
Πλάκα πλάκα θα πάει σχεδόν τρεις μήνες το καλοκαιρινό σχήμα. Πολύ γεμάτη σεζόν για τον καλλιτέχνη η 2017-18. Και η επόμενη ξεκινάει άμεσα, λίγο μετά το φινάλε στο Ακρωτήρι. 22 τελειώνει στο Ακρωτήρι, 29 και 30 πάει στην Κύπρο. Χωρίς να ξέρουμε μέχρι τότε αν θα έχει αποδεχθεί και κάποιες άλλες προτάσεις για συναυλίες από εξωτερικό και Ελλάδα (π.χ. Κρήτη που δεν χάλασε οριστικά αλλά "πάγωσε").
Πλάκα πλάκα θα πάει σχεδόν τρεις μήνες το καλοκαιρινό σχήμα. Πολύ γεμάτη σεζόν για τον καλλιτέχνη η 2017-18. Και η επόμενη ξεκινάει άμεσα, λίγο μετά το φινάλε στο Ακρωτήρι. 22 τελειώνει στο Ακρωτήρι, 29 και 30 πάει στην Κύπρο. Χωρίς να ξέρουμε μέχρι τότε αν θα έχει αποδεχθεί και κάποιες άλλες προτάσεις για συναυλίες από εξωτερικό και Ελλάδα (π.χ. Κρήτη που δεν χάλασε οριστικά αλλά "πάγωσε").
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
-
Πάνω που θα έλεγα ότι η Καίτη είχε κανονισμένο το Σάββατο 18/8 να είναι Ζάκυνθο αλλά είδα την κατέβασε τη δημοσίευση.
Για Κύπρο είσαι σίγουρος ότι θα είναι και 29/9 γιατί δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα.
Για Κύπρο είσαι σίγουρος ότι θα είναι και 29/9 γιατί δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
- Scorpion86
Ναι έτσι έμαθα, ότι έκλεισε και 29. Πήγε ο Μίλτος Καρατζάς και την έκλεισε. Λογικά θα περιμένουν πρώτα μαζευτούν αρκετές κρατήσεις για την εμφάνιση στις 30 και μετά θα το μπουμπουνίσουν και για 29. Κάτι ανάλογο συνέβη και πέρσι στο Pavillion, στην Λευκωσία. Πρώτα είχε ανακοινωθεί η μία εμφάνιση τον Μάρτιο και τον Απρίλιο η δεύτερη, αφού είχε γίνει sold out στην πρώτη. Γενικά, το Colosseo είναι μικρό για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του κοινού που έχει ο καλλιτέχνης στην Κύπρο.johnytzitzi έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 04, 2018 12:06 am Πάνω που θα έλεγα ότι η Καίτη είχε κανονισμένο το Σάββατο 18/8 να είναι Ζάκυνθο αλλά είδα την κατέβασε τη δημοσίευση.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Ήμουν κι εγώ μέσα εχθές το βράδυ.
Είναι το μόνο μαγαζί που αρχές Αυγούστου είναι full.
Η φωνή του Νότη είναι εκπληκτική.
Τα τραγούδια ένα κι ένα.
Νομίζω ότι ο Μουκίδης με την απαγόρευσή του, του έκανε περισσότερο καλό παρά κακό.
Αστειεύεται με τον κόσμο, βγάζει φωτογραφίες, και όταν τελείωσε το πρόγραμμα κατά τις 5:30 μας ξεπροβόδισε σχεδόν πατρικά.
Είναι το μόνο μαγαζί που αρχές Αυγούστου είναι full.
Η φωνή του Νότη είναι εκπληκτική.
Τα τραγούδια ένα κι ένα.
Νομίζω ότι ο Μουκίδης με την απαγόρευσή του, του έκανε περισσότερο καλό παρά κακό.
Αστειεύεται με τον κόσμο, βγάζει φωτογραφίες, και όταν τελείωσε το πρόγραμμα κατά τις 5:30 μας ξεπροβόδισε σχεδόν πατρικά.
Life is a RollerCoaster...
- Stavrosl10
Παιδια και εγω μεσα την παρασκευη πολυ ορεξατος ο αρχοντας! Επισης παροντες οι Ικαροι μας και ο αρχοντας τους αφιερωσε το Πετα ψηλα. Επισης παρων ο κ. Χρυσοβεργης. Ακρως τιμητικα τα λογια και το καλωσορισμα του αρχοντα ενω αναφερθηκε (οπως καταλαβα) μελλοντικη συνεργασια .αμεσα μαλλον. Καθοταν διπλα μου και ηταν πολυ συγκινημενος. Μακαρι να μας χαρισουν ενα μεγαλο ζειμπεκικο στον χορευτικο δισκο! Στα του προγραμματος για αλλη μια φορα καθηλωτικος με μαγικες ερμηνειες στα Μηπως ειμαι τρελος(οπως Ενθυμιον),Στην Αλανα,Διαθηκη,Πετα ψηλα,Αγαπη τι δυσκολο πραγμα,Ναυαγια και αλλα πολλαααα. Πραγματικα τυχεροι οσοι πανε Ακρωτηρι
Μα όταν αλλάζει ο καιρός πως με πονάει...
- SFAKattack10
Ε μαλλον ειπε να εκμεταλλευτει τωρα που δεν υπαρχουν σχεσεις με Μουκιδη, μεχρι να ξαναβγει να πει "καλα" λογια για τον Νοτη.Stavrosl10 έγραψε: ↑Τρί Αύγ 07, 2018 4:46 pm Ακρως τιμητικα τα λογια και το καλωσορισμα του αρχοντα ενω αναφερθηκε (οπως καταλαβα) μελλοντικη συνεργασια .αμεσα μαλλον.
Νότης με Μουκίδη επί σκηνής. Για να θυμηθεί ποιος ήταν, τι έγινε και χάρη σε ποιον.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Αυτο είπα και γω μολις τον είδα!!Νότης με Μουκίδη επί σκηνής. Για να θυμηθεί ποιος ήταν, τι έγινε και χάρη σε ποιον.
jdarmody γνωρίζεις ποιος ειναι ο άλλος?
https://www.newspistol.gr/article/89318 ... gory_id=61
κάτσε μην ξεχάσω και κανέναν λέει και πάλι κάτι ξέχασε.
κάτσε μην ξεχάσω και κανέναν λέει και πάλι κάτι ξέχασε.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
-
Τι να πει κανεις;Αυτοί οι άνθρωποι είναι για γέλια πια.Η αχαριστία σε όλο της το μεγαλείο.Μου λέει Αντύπας αδαμαντιδης και δεν μου λέει σφακιανακης ο κύριος σπυράκος. Είναι γελοιο.
Ο Θοδωρής Λίζος είναι Χρήστο που του έκανε δεύτερες μέχρι τις εποχές του Rex.MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε: ↑Παρ Αύγ 10, 2018 4:41 pmΑυτο είπα και γω μολις τον είδα!!Νότης με Μουκίδη επί σκηνής. Για να θυμηθεί ποιος ήταν, τι έγινε και χάρη σε ποιον.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Ο Θοδωρής Λίζος είναι όπως είπε και ο Ηλίας. Νομίζω κάποια στιγμή τον είχε αναφέρει ο Νότης σε μια συνέντευξη του ως μια πολύ καλή φωνή.MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε: ↑Παρ Αύγ 10, 2018 4:41 pmΑυτο είπα και γω μολις τον είδα!!Νότης με Μουκίδη επί σκηνής. Για να θυμηθεί ποιος ήταν, τι έγινε και χάρη σε ποιον.
Βλέποντας όλα αυτά τα παλιά βίντεο ένα διαπιστώνει κανείς, ο Νότης είχε τεράστιο άστρο από το ξεκίνημα, είναι απίστευτος ο αέρας και η αυτοπεποίθηση που βγάζει στη σκηνή. Η δε φωνή του μοναδική, πιστεύω ότι όλοι στα μουσικά πράγματα ήξεραν ότι ο Νότης είναι ο τελευταίος με πάστα μεγάλου τραγουδιστή γι' αυτό κι ακολούθησε τέτοιος στοχευμένος πόλεμος. Απίστευτη εκείνη η περίοδος για το Νότη και για όλους εμάς που τον αγαπάμε.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...