Νότης Σφακιανάκης
-
Re: Νότης Σφακιανάκης
Πάντως αν το κοιτάξω σαν ακροατής και μόνο (παρακάμπτοντας τη σχέση μου με το Νότη και την αμέριστη εκτίμηση που του έχω) θα προτιμούσα να κάνει ο Παπαδόπουλος ένα 15λεπτο 2ο πρόγραμμα παρά να έχει στο προγραμμα τις Dinamiss για 15 λεπτά που από ότι άκουσα και τα τραγούδια τους δεν λένε τίποτα.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
-
Μανώλης Σουβατζής:Προς αποκατάσταση της αλήθειας πρέπει να πω ότι ΠΟΤΕ ο Νότης ούτε εγώ δεν υποσχεθήκαμε δεύτερο πρόγραμμα στον φίλτατο Γιώργο Παπαδόπουλο,το αντίθετο μάλιστα έγινε όταν μέσω ΤΡΙΤΩΝ πάντα διαμεσολαβητών και ποτέ με τον ίδιο που δεν μίλησα ΠΟΤΕ μαζί του, έγιναν προσπάθειες που μετέφερα ως ώφειλα στον Νότη αλλά φυσικά η στάση του Νότη ήταν σταθερή.Η άρνηση για δεύτερη εμφάνιση(λαϊκό πρόγραμμα)δεν έχει να κάνει με τον καλλιτέχνη Παπαδόπουλο που ο Νότης εκτιμούσε και γι αυτό άλλωστε τον επέλεξε μέσα από αρκετούς που του προτάθηκαν, αλλά καθαρά για την σωστή και απρόσκοπτη λειτουργικότητα του προγράμματος των δύο μεγάλων πρωταγωνιστών.
Οπότε ο Νότης πάλι έφαγε πολύ λάσπη χωρίς λόγο.Να δούμε τι θα πεις τώρα κύριε Παπαδόπουλε
Οπότε ο Νότης πάλι έφαγε πολύ λάσπη χωρίς λόγο.Να δούμε τι θα πεις τώρα κύριε Παπαδόπουλε
ΧΑΧΑΧΑΧΑ κάτι τέτοιο περιμέναμε όλοι.Αν υπήρχε μια όποια συμπάθεια προς το πρόσωπο του Παπαδόπουλου από τους Νοτικούς για την συνεργασία πλέον είναι ξεκάθαρα καμμένο χαρτί.Να περάσει το επόμενο παρατράγουδο.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
- Scorpion86
Αν δεν βγει επίσημα το μαγαζί ή η Πάολα στις δηλώσεις της μετά την Πρεμιέρα να το ξεκαθαρίσουν, θα παραμένει η σκιά. Αλλωστε, τα σαιτ που μόνο φιλικά προσκείμενα δεν είναι προς το Νότη παίζουν ως τίτλο "Νέο μεγάλο Φάουλ Νότη". Ας βγουν η επιχείρηση και η Πάολα να διαψεύσουν τον Παπαδόπουλο και ας μην την παίξουν σαν δηλωση. Τουλάχιστον θα εχει γίνει και δεν θα έχουν αφήσει εκτεθειμένο τον Νότη στα ψέματα του καθενός.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Αφήστε τα όλα στην άκρη! Σήμερα είναι γιορτή!
Όσοι βρεθούμε σήμερα μέσα ας δώσουμε παλμό, κάτι που λείπει ως ενα βαθμό τα τελευταία χρόνια!
Να δώσουμε μήνυμα και στα ΜΜΕ τη σημαίνει λατρεία για έναν πραγματικο Καλλιτέχνη!
Όσοι βρεθούμε σήμερα μέσα ας δώσουμε παλμό, κάτι που λείπει ως ενα βαθμό τα τελευταία χρόνια!
Να δώσουμε μήνυμα και στα ΜΜΕ τη σημαίνει λατρεία για έναν πραγματικο Καλλιτέχνη!
-
Μ’ αρέσει που ο Χαρούλης είδε ότι προβαρε το 2ο του πρόγραμμα την Τριπτη και μάλιστα παρουσία του Νότη.
Αυτό νομικά λέγεται αθέμιτος ανταγωνισμός εφόσον είναι εργαζόμενος σε άλλον επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου.
Αυτό νομικά λέγεται αθέμιτος ανταγωνισμός εφόσον είναι εργαζόμενος σε άλλον επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnytzitzi την Παρ Δεκ 07, 2018 4:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
-
Τρίτη ήμουν στην πρόβα! Ούτε καν...johnytzitzi έγραψε: ↑Παρ Δεκ 07, 2018 4:48 pm Μ’ αρέσει που ο Χαρούλης είδε ότι προβαρε το 2ο του πρόγραμμα την Τριπτη και μάλιστα παρουσία του Νότη.

- Mixalisvolos
Παιδιά όπως είπε κι ένας φίλος πιο πάνω, σήμερα είναι γιορτή.Όσοι βρεθείτε στο μαγαζί δώστε παλμό και χειροκρότημα αντάξιο του μεγέθους του Νότη.Είναι η καλύτερη απάντηση σε όλο αυτό τον πόλεμο που δέχεται.
- Scorpion86
Διονύση πες μας λίγο επειδή μάλλον είμαι για μπαρ σήμερα τι λέει το μπαρ;Είναι τέρμα πάνω στον εξώστη;Φαίνεται τίποτα;Είναι μεγάλο ή θα πέσει στριμωξίδι;Και αν γνωρίζετε και τιμή για είσοδο.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Το τελευταίο πράγμα που περίμενα να γίνει ήταν αυτό που έγινε. Δεν γίνεται να υπάρξει μια ήρεμη χρονιά χωρίς να ασχοληθούν με τον Νότη. Το χειρότερο βέβαια που άκουσα και με έβγαλε έξω από τα ρούχα μου ήταν ένα σχόλιο που έλεγε πως ο Σφακιανάκης δίνει διαρκώς δικαιώματα να ασχολούνται όλη την ώρα με την πάρτη του. Συγνώμη αλλά οι άλλοι ασχολούνται διαρκώς μαζί του και όχι εκείνος με τους άλλους. Βρίσκεται διαρκώς μπλεγμένος σε θέματα που δημιουργούν άλλοι για το πρόσωπο του. Τι ακριβώς εννοεί ο Γιώργος Παπαδόπουλος όταν λέει πως είναι αλήθεια όλα αυτά που ακούγονται για τον Νότη; Αν δεν κάνω λάθος είναι η πρώτη φορά που κάποιος αμφισβητεί τον επαγγελματισμό του. Στα 28 χρόνια δεν βρέθηκε ποτέ κανείς ούτε ένας να τον κατηγορήσει για τον επαγγελματισμό του. Τουλάχιστον σε αυτό τον παραδέχονται όλοι. Εδώ έχει τσακωθεί με επιχειρηματία όταν αντιλήφθηκε πως είχε μειώσει τον μισθό από το προσωπικό του μαγαζιού. Αυτό και μόνο λέει πάρα πολλά για τον Άνθρωπο Νότη που κάνει τα πάντα όταν βλέπει κάποιον να αδικείτε και θα άφηνε τώρα τον Γιώργο Παπαδόπουλο άνεργο; Δεν μας τα λέει καλά ο Γιώργος. Συμφωνώ απόλυτα με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο ο οποίος ήταν to the point όταν είπε πως ο Παπαδόπουλος έκανε 2 μεγάλα φάουλ. Αμφισβητεί τον επαγγελματισμό του Νότη που δεν το έχει κάνει ποτέ κανείς μέχρι σήμερα και συγκρίνει την αποχώρηση του με εκείνη της Βανδή. Δυστυχώς αλλά όσο δεν κάνει κάτι και ο Νότης για όλα αυτά που γίνονται κάθε τρεις και λίγο δεν θα σταματήσουν ποτέ να τον χτυπάνε. Έχουν βρει και τα κάνουν. Σου λέει αυτός δεν αντιδράει ότι και να του κάνουμε. Τον αντιμετωπίζουν ξεκάθαρα σαν παιχνίδι και την βρίσκουν μαζί του. Έτσι ακριβώς γίνεται το bullying ανάμεσα στους μαθητές στα σχολεία. Βρίσκουν κάποιον που δεν αντιδράει και τον παίζουν χυδαία για να την βρίσκουν με την πάρτη του.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- Dimitris96
TO THE POINT !81argus έγραψε: ↑Παρ Δεκ 07, 2018 7:14 pm Το τελευταίο πράγμα που περίμενα να γίνει ήταν αυτό που έγινε. Δεν γίνεται να υπάρξει μια ήρεμη χρονιά χωρίς να ασχοληθούν με τον Νότη. Το χειρότερο βέβαια που άκουσα και με έβγαλε έξω από τα ρούχα μου ήταν ένα σχόλιο που έλεγε πως ο Σφακιανάκης δίνει διαρκώς δικαιώματα να ασχολούνται όλη την ώρα με την πάρτη του. Συγνώμη αλλά οι άλλοι ασχολούνται διαρκώς μαζί του και όχι εκείνος με τους άλλους. Βρίσκεται διαρκώς μπλεγμένος σε θέματα που δημιουργούν άλλοι για το πρόσωπο του. Τι ακριβώς εννοεί ο Γιώργος Παπαδόπουλος όταν λέει πως είναι αλήθεια όλα αυτά που ακούγονται για τον Νότη; Αν δεν κάνω λάθος είναι η πρώτη φορά που κάποιος αμφισβητεί τον επαγγελματισμό του. Στα 28 χρόνια δεν βρέθηκε ποτέ κανείς ούτε ένας να τον κατηγορήσει για τον επαγγελματισμό του. Τουλάχιστον σε αυτό τον παραδέχονται όλοι. Εδώ έχει τσακωθεί με επιχειρηματία όταν αντιλήφθηκε πως είχε μειώσει τον μισθό από το προσωπικό του μαγαζιού. Αυτό και μόνο λέει πάρα πολλά για τον Άνθρωπο Νότη που κάνει τα πάντα όταν βλέπει κάποιον να αδικείτε και θα άφηνε τώρα τον Γιώργο Παπαδόπουλο άνεργο; Δεν μας τα λέει καλά ο Γιώργος. Συμφωνώ απόλυτα με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο ο οποίος ήταν to the point όταν είπε πως ο Παπαδόπουλος έκανε 2 μεγάλα φάουλ. Αμφισβητεί τον επαγγελματισμό του Νότη που δεν το έχει κάνει ποτέ κανείς μέχρι σήμερα και συγκρίνει την αποχώρηση του με εκείνη της Βανδή. Δυστυχώς αλλά όσο δεν κάνει κάτι και ο Νότης για όλα αυτά που γίνονται κάθε τρεις και λίγο δεν θα σταματήσουν ποτέ να τον χτυπάνε. Έχουν βρει και τα κάνουν. Σου λέει αυτός δεν αντιδράει ότι και να του κάνουμε. Τον αντιμετωπίζουν ξεκάθαρα σαν παιχνίδι και την βρίσκουν μαζί του. Έτσι ακριβώς γίνεται το bullying ανάμεσα στους μαθητές στα σχολεία. Βρίσκουν κάποιον που δεν αντιδράει και τον παίζουν χυδαία για να την βρίσκουν με την πάρτη του.
Τα είπες ολα πολυ σωστα φιλε !
Εγω δεν περίμενα ούτε 1% να κανει ένα τοσο μεγάλο λάθος ο Νότης σε συνεργάτη του, γι αυτο δεν είχα γράψει τίποτα εχθές και περίμενα να απαντήσει κάποιος απο το μαγαζί που ετσι ακριβως έγινε κιόλας !
Παμε λοιπόν ΔΥΝΑΜΙΚΑ για μια ακομη μια δυνατή πρεμιέρα του καλύτερου και πιο επιτυχημένου Ελληνα τραγουδιστη απο το 1991 έως τωρα!!!!

Notis Sfakianakis
Έχει δύο μπαρ κάτω, ακριβώς δεξιά και αριστερά από την πίστα κάτω από τις σκάλες που οδηγούν στον εξώστη. Είναι πλάτη στην πίστα. Όμως έχει και μπάρες στο πλάι. Με λίγο καλύτερη ορατότητα, όσο μπορεί να είναι δυνατή απ το πλάι. Δεν ξέρω αν έχει και πάνω. Λογικά 20€ πρέπει να είναι η είσοδος με ποτό.
Ο Νίκος Βουρλιώτης παίζει τον ρόλο του μπαλαντέρ; Είναι παντός καιρού

Άκου τα χρόνια που έρχονται...
- Scorpion86
Ακούστηκαν τρία ονόματα ως πιθανοί αντικαταστάτες αλλά δεν βλέπω να γίνεται άλλη προσθήκη. Θα έχουν παραπάνω χρόνο για τα ντουέτα τους.
Ο Νοτης θα κανει τελικα ντουετο με την παολα;;;Scorpion86 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 07, 2018 9:23 pm Ακούστηκαν τρία ονόματα ως πιθανοί αντικαταστάτες αλλά δεν βλέπω να γίνεται άλλη προσθήκη. Θα έχουν παραπάνω χρόνο για τα ντουέτα τους.
- Scorpion86
Ναι. Δεν ξέρω αν θα τα δούμε από την Πρεμιέρα κιολας αλλά ναι θα έχουμε ντουέτα φέτος.sotirakos έγραψε: ↑Παρ Δεκ 07, 2018 9:25 pmΟ Νοτης θα κανει τελικα ντουετο με την παολα;;;Scorpion86 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 07, 2018 9:23 pm Ακούστηκαν τρία ονόματα ως πιθανοί αντικαταστάτες αλλά δεν βλέπω να γίνεται άλλη προσθήκη. Θα έχουν παραπάνω χρόνο για τα ντουέτα τους.
Καλή αρχή Νότη!! Όσοι πιστοί παρευρεθείτε δώστε παλμό, φωνή και χειροκρότημα!! Όχι άλλα instastories
Πάμε δυνατά!!

Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...