Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Krouela έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 14, 2018 10:51 pm
O Fivos ypografi olo to album tis Milica Pavlovic
Από που το έμαθες;
To postare i Milica sto Instagram tis
Είναι σίγουρο ότι λέει πως όλος ο δίσκος θα είναι Φοίβος; Είχαμε μείνει στο ότι ο τρίτος της δίσκος θα έχει κάποια κομμάτια, όχι ολόκληρος με Φοίβο.
- Uspešni i veliki ljudi su najčešće veoma jednostavni i dragi! Još jednom mi je bilo veliko zadovostvo i čast da na novom albumu sarađujem sa genijalnim i najuspešnijim grčkim kompozitorom Fivosom! Nove pesme su spremne i odbrojavanje do mog trećeg studijskog albuma može da počne! - napisala je Milica u opisu fotografija, koje je postavila na društvene mreže.
Edo leei pano kato oti me megali xara anakoinono oti sto trito album doulevoume xana mazi me ton Fivo
Krouela έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 14, 2018 10:51 pm
O Fivos ypografi olo to album tis Milica Pavlovic
Από που το έμαθες;
To postare i Milica sto Instagram tis
Είναι σίγουρο ότι λέει πως όλος ο δίσκος θα είναι Φοίβος; Είχαμε μείνει στο ότι ο τρίτος της δίσκος θα έχει κάποια κομμάτια, όχι ολόκληρος με Φοίβο.
- Uspešni i veliki ljudi su najčešće veoma jednostavni i dragi! Još jednom mi je bilo veliko zadovostvo i čast da na novom albumu sarađujem sa genijalnim i najuspešnijim grčkim kompozitorom Fivosom! Nove pesme su spremne i odbrojavanje do mog trećeg studijskog albuma može da počne! - napisala je Milica u opisu fotografija, koje je postavila na društvene mreže.
Edo leei pano kato oti me megali xara anakoinono oti sto trito album doulevoume xana mazi me ton Fivo
Το ότι δουλεύουν ξανά δεν σημαίνει πως όλος ο δίσκος θα είναι Φοίβος. Παρ' όλα αυτά το εύχομαι!!!
Popularna seksi senjorita snimila je osam pesama i za sve je sa šarenolikom ekipom saradnika uradila i visokobudžetne ekranizacije, a na novim pesmama je radila sa najboljim autorima na Balkanu pa numere potpisuju najuspešniji grčki kompozitor Fivos i Vladimir Uzelac, dok su tekstove pesama uradile Ljiljana Jorgovanović i Marina Tucaković.
I agapimeni Milica Pavlovic ixografise 8 kainouria kommatia gia to kainourio tis album.
Ta kommatia ypografoun o Fivos kai o Vladimir Uzelaz eno tous stihous ypografoun i Ljiljana Jorgovanovic kai i Marina Tucakovic.
O diskos vgeni sta teli Dekemvriou kai pistevo oti tha exi ta dyo paliotera kommatia san bonus