Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Τη σταθερότητα και τη συνέπεια του Νότη δεν την είχε κανείς. Ακόμα και ο Μητροπάνος στα ''γεράματα'' έκανε την μεγάλη επιτυχία και καταξιώθηκε στη συνείδηση του κόσμου. Περισσότερο αντιπαραβάλλω την πορεία του με την πορεία του Καρρά ή του Τερζή. Κατά την γνώμη μου ο συνδυασμός εμπορικό-ποιοτικό που πέτυχε ο Νότης είναι μοναδικός.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Johny-rex

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Johny-rex »

Η Μάρα Τζίμα ανέβασε ιστορία απ το Γκάζι χθες που γίνονται πρόβες. Απ ότι κατάλαβα η ορχήστρα περνάει τα τραγούδια της Κοκκίνου και τα τραγουδάνε οι τραγουδίστριες του σχήματος.

Παιδιά οι μεγάλοι είναι μεγάλοι και δεν αμφισβητούνται, ο Νότης θεωρώ τους έχει ξεπεράσει όχι μόνο σε επίπεδο δισκογραφίας αλλά σε σκηνική παρουσία, ρεπερτόριο, σκηνογραφία, σταθερές επιλογές, μαγαζιά, προσέλευση κόσμου. Απλά δεν θα αναγνωριστεί ποτέ όπως είπε ένας φίλος...δεν πειράζει, μακάρι να συνεχίσει ακάθεκτος για πολλά χρόνια!!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Δεν θα αναγνωριστεί από τους επαγγελματίες πανελίστες και τους Γιατραδες που λένε «εμείς φτιάξαμε τον Νοτη» :hysterical: και κάτι έγινε στα γύφτικα. Έχουνε δει όλοι αυτοί τι γραφει η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου σε social media, σχόλια YouTube και των σάιτ; Όσο ο κόσμος θα είναι ο κριτής του κάθε καλλιτέχνη ο Νότης δεν θα έχει να φοβάται τίποτα. Θα συνεχίζει να πουλάει τους περισσότερους δίσκους και θα δουλεύει στα μεγαλύτερα μαγαζιά.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

SFAKattack10 έγραψε: Δευ Μαρ 18, 2019 7:04 pm στο bio bio το 1993 αλλά οι βλακες έγραψαν ότι ήταν στο χειμερινό μαγαζί.
Επισης οι βλακες εγραψαν οτι τοτε ειχαν παει 2 δημοσιογραφοι στο μαγαζι ενω δημοσιογραφος ηταν μονο ο ενας. Οτι να ναι για να γεμισουν το κειμενο...
DimitrisGk έγραψε: Δευ Μαρ 18, 2019 3:12 am Μς το clip του καμία δεν έχουμε κάποια εξέλιξη
Ειχα στειλει μηνυμα στην Panik στο FB αλλα δεν μου εχουν απαντησει.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

https://www.koutipandoras.gr/article/sy ... Nhus0dL3Jw
Εφιάλτης τους έχει γίνει...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
Dimitris96

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dimitris96 »

J&B έγραψε: Τετ Μαρ 20, 2019 8:52 am https://www.koutipandoras.gr/article/sy ... Nhus0dL3Jw

Ο Νότης Σφακιανάκης θα μπορούσε, λέτε, να τραγουδήσει Θεοδωράκη;

Εννοείτε πως για να τραγουδήσεις Θεοδωράκη πρέπει νά'σαι αριστερός;

Εννοώ πως για να τραγουδήσεις Θεοδωράκη δεν πρέπει νά'σαι φασίστας! :hysterical: :fryingpan:
Notis Sfakianakis
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Dimitris96 έγραψε: Τετ Μαρ 20, 2019 10:17 am
J&B έγραψε: Τετ Μαρ 20, 2019 8:52 am https://www.koutipandoras.gr/article/sy ... Nhus0dL3Jw

Ο Νότης Σφακιανάκης θα μπορούσε, λέτε, να τραγουδήσει Θεοδωράκη;

Εννοείτε πως για να τραγουδήσεις Θεοδωράκη πρέπει νά'σαι αριστερός;

Εννοώ πως για να τραγουδήσεις Θεοδωράκη δεν πρέπει νά'σαι φασίστας! :hysterical: :fryingpan:
Δεν τους χαλασε που μεχρι και ο Θεοδωρακης τους κατουρησε στο συλλαλητηριο...
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Κρίμα ρε Πέγκυ.Σε εχουμε και σε εκτιμηση
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Notis7Arxontas έγραψε: Τετ Μαρ 20, 2019 12:58 pm Κρίμα ρε Πέγκυ.Σε εχουμε και σε εκτιμηση
Εγώ τα είπα πριν μέρες για την Πέγκυ...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Ενταξει θελει να το παιξει εντεχνη και αυτη τωρα πλεον για να υπαρχει καπου.
Tsachno21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

Για εμένα αυτό που λέει αυτός ο δημοσιοκάφρος είναι για μήνυση αλλά έχε χάρη που δεν ασχολείται ο Νοτης.. Μήπως μπορούμε να τον βρούμε πουθενά να του στείλουμε κανένα μήνυματάκι;
eptapsuxos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από eptapsuxos »

Υπαρχει ενα βιντεακι στο youtube που η Πεγκυ κραζει τον Νοτη το 2013 σε πρωινη εκπομπη και λεει οτι ο Σφακιανακης εχει τη δικη του παντιερα μιλωντας με βαρια προφορα αντρικη και ειρωνικα. Δευτερον του εχει φερθει ασχημα στο κοσμος το 2001. Τριτον ειναι του συστηματος και οτι της λενε λεει για να τη παιζουν στα ραδιοφωνα. Αλλιως θα τη ξερασει το συστημα οπως θα αρχισει να ξερναει σε 3 4 χρονια τον μεγαλυτερο κλικαδορο του συστηματος, τον Αντωνακη...
Tsachno21

eptapsuxos έγραψε: Τετ Μαρ 20, 2019 4:56 pm Υπαρχει ενα βιντεακι στο youtube που η Πεγκυ κραζει τον Νοτη το 2013 σε πρωινη εκπομπη και λεει οτι ο Σφακιανακης εχει τη δικη του παντιερα μιλωντας με βαρια προφορα αντρικη και ειρωνικα. Δευτερον του εχει φερθει ασχημα στο κοσμος το 2001. Τριτον ειναι του συστηματος και οτι της λενε λεει για να τη παιζουν στα ραδιοφωνα. Αλλιως θα τη ξερασει το συστημα οπως θα αρχισει να ξερναει σε 3 4 χρονια τον μεγαλυτερο κλικαδορο του συστηματος, τον Αντωνακη...
Η Πεγκυ νομίζω ότι μετά το σημερινό(αν είναι σημερινό,δεν ξέρω πότε έγινε η συνέντευξη) πρέπει να τελειώσει οριστικά για τον Νοτη.. Δεν γίνεται ο δημοσιογράφος να παρουσιάζει φασίστα τον Νοτη και εσύ όχι να αποχωρείς ή τουλάχιστον να τον βάζεις στην θέση του αλλά να κάθεσαι και να συμφωνείς μαζί του... Είναι ντροπή και τεράστιο φάουλ της Πεγκυς..
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Tsachno21 έγραψε: Τετ Μαρ 20, 2019 6:20 pm
eptapsuxos έγραψε: Τετ Μαρ 20, 2019 4:56 pm Υπαρχει ενα βιντεακι στο youtube που η Πεγκυ κραζει τον Νοτη το 2013 σε πρωινη εκπομπη και λεει οτι ο Σφακιανακης εχει τη δικη του παντιερα μιλωντας με βαρια προφορα αντρικη και ειρωνικα. Δευτερον του εχει φερθει ασχημα στο κοσμος το 2001. Τριτον ειναι του συστηματος και οτι της λενε λεει για να τη παιζουν στα ραδιοφωνα. Αλλιως θα τη ξερασει το συστημα οπως θα αρχισει να ξερναει σε 3 4 χρονια τον μεγαλυτερο κλικαδορο του συστηματος, τον Αντωνακη...
Η Πεγκυ νομίζω ότι μετά το σημερινό(αν είναι σημερινό,δεν ξέρω πότε έγινε η συνέντευξη) πρέπει να τελειώσει οριστικά για τον Νοτη.. Δεν γίνεται ο δημοσιογράφος να παρουσιάζει φασίστα τον Νοτη και εσύ όχι να αποχωρείς ή τουλάχιστον να τον βάζεις στην θέση του αλλά να κάθεσαι και να συμφωνείς μαζί του... Είναι ντροπή και τεράστιο φάουλ της Πεγκυς..
Γιατι εχεις την εντυπωση οτι ξερει ο Νοτης τι λενε γι αυτον οι συνεργατες του; ή μαλλον τι ελεγαν πριν γινουν συνεργατες του.Εδω συνεργαζεται με τον Λεμπιδακη που παλια τον εκραζε συνεχεια.Δεν εχει ιδεα ο Νοτης δεν ασχολειται μ αυτα.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Tsachno21

nikosp έγραψε: Τετ Μαρ 20, 2019 7:50 pm
Tsachno21 έγραψε: Τετ Μαρ 20, 2019 6:20 pm
Γιατι εχεις την εντυπωση οτι ξερει ο Νοτης τι λενε γι αυτον οι συνεργατες του; ή μαλλον τι ελεγαν πριν γινουν συνεργατες του.Εδω συνεργαζεται με τον Λεμπιδακη που παλια τον εκραζε συνεχεια.Δεν εχει ιδεα ο Νοτης δεν ασχολειται μ αυτα.
Εγώ νομίζω πως πολλά τα ξέρει.. Απλά είναι υπεράνω.. Δεν ασχολείται καν.. Δηλαδή αυτά που είχε πει η Πεγκυ πιο παλιά στον λιαγκα όπως είπε και ένας φίλος πριν νομίζω ότι τα ξέρει..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Τι να μας πει κι η Πέγκυ...Ανέκαθεν όπου φυσάει ο άνεμος.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
eptapsuxos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από eptapsuxos »

Γνωμη μου οτι ο Νοτης πρεπει να παει Φαντασια του χρονου μονος του. Εννοω με μικρα ονοματα. Θα το γεμιζει σιγουρα 3 μηνες. Να δουμε τι θα πουν οι πανελιστες τοτε που φετος ελεγαν οτι εφερνε τον κοσμα η κυρια με τις κοκα κολες.
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Κάτι δεν έχουν καταλάβει όλοι αυτοί οι ανεγκέφαλοι που κάθονται και γράφουν τέτοια κακόβουλα άρθρα και πλέον επιβεβαιώνομαι πως όντως δεν το έχουν καταλάβει διότι εάν το είχαν καταλάβει θα είχαν σταματήσει από χθες να γράφουν και να σχολιάζουν στα πάνελ. Αυτό λοιπόν που δεν έχουν καταλάβει είναι πως με αυτό που κάνουν πιστεύουν πως θα ρίξουν τον Νότη. Αυτό που δεν έχουν καταλαβεί δηλαδή δεν είναι ότι απλά δεν πρόκειτε να τον ρίξουν αλλά αντιθέτως του κάνουν και πάρα πολύ καλό από πάνω γιατί αντί να τον αποδυναμώσουν, τον δυναμώνουν ακόμα περισσότερο και συσπειρώνουν το κοινό του. Ο κόσμος πάντα λειτουργεί κόντρα στις εμμονές και στις πλύσεις εγκεφάλου. Όταν πάνε να σου πλασάρουν κάτι και να σου το περάσουν στο υποσεινήδητο ο κόσμος αντιδράει και στηρίζει το αντίθετο από αυτό που θέλουν να σου περάσουν. Μιλάω βέβαια για τους βαθιά σκεπτόμενους ανθρώπους όπου αντιλαμβάνονται τον ρόλο που παίζουν τα ΜΜΕ και την προπαγάνδα που πουλάνε. Επίσης δεν έχουν ποντάρει ούτε στο κοινό του Νότη γιατί και για εμάς πιστεύουν πως κάποια στιγμή θα τους πιστέψουμε και θα πάμε στην απέναντι όχθη και πως ο Νότης θα μείνει μόνος του. Γενικά όλα αυτά τα ανθρωπάκια που γράφουν και σχολιάζουν αρνητικά τον Νότη δεν το πολυψάχνουν, είμαι σίγουρος πλέον πως δεν ξέρουν πως ο Νότης όπου και να πάει κάθε εβδομάδα είναι sold out. Και αυτό το έχω συμπεράνει και από άτομα του κύκλου μου που δεν είναι νοτικοί αλλά ούτε μισούν τον Νότη, απλά τους είναι αδιάφορος και σαν τραγουδιστής και σαν άνθρωπος αλλά πάντα τον αναφέρουν με το μικρό του όνομα και σου λένε σιγά πόσο κόσμο να έχει ο Νότης στο μαγαζί και τους λες πλάκα κάνετε; είναι sold out και σου λένε ε τι θα πεις εσύ αφού είσαι φαν θα τον υποστηρίξεις. Οπότε δεν το ψάχνουν και ούτε θέλουν να το ψάξουν, αυτό πιστεύουν και το λένε και μάλιστα το λένε και ως κάτι δεδομένο. Αν είχαν ασχοληθεί έστω και λίγο πιο βαθιά με τον Νότη όσο αφορά την προσέλευση του κόσμου αλλά και για τα ισόβια δεσμά που έχει με το κοινό του σε ότι έχει να κάνει με τις πωλήσεις δίσκων αλλά και τις ζωντανές εμφανίσεις πιστεύω πως θα έσταζαν μέλι για τον Νότη. Ουσιαστικά με την άγνοια τους για τον Νότη μόνο καλό του κάνουν στην τελική και σε εκείνον αλλά και σε εμάς που μας πορώνουν ακόμα περισσότερο να το στηρίζουμε και όλα αυτά χωρίς να το καταλαβαίνουν. Τελικά τον Νότη λένε γραφικό που λέει τα ίδια και τα ίδια αλλά στο φινάλε αυτοί είναι οι γραφικοί που επαναλαμβάνονται κάθε μέρα και όχι ο Νότης. Εδώ ο κόσμος χάνεται και το μόνο που τους απασχολεί είναι ο Νότης. Ώρες ώρες αναρωτιέμαι πως για όλους αυτούς το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας είναι ο Νότης. Λες και τα έχουμε όλα λυμένα σαν λαός. Πλέον δεν πρόκειται για εμπάθεια απέναντι στον Νότη αλλά για εμμονή. Η εμπάθεια έχει περιθώριο να θεραπευτεί και να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα, η εμμονή όμως όχι είναι ανίατη ασθένεια.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
Mixalisvolos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mixalisvolos »

Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Επιτέλους αξιώθηκαν.Εγώ να έβγαζα βίντεο κλιπ, 2 βδομάδες πριν θα ζάλιζαν την ανθρωπότητα με κοινοποιήσεις και δημοσιεύσεις.Αλλά όταν βγάζει ο Νότης είναι απλά άλλη μια Πέμπτη....
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Απάντηση