Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Johny-rex

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Johny-rex »

Εγώ ποντάρω στο "Εσύ" .Πολύ αξιόλογο κομμάτι και αφού προωθείται και σαν σινγκλ το πιο πιθανό οτί θα είναι και το τραγούδι έναρξης.
GiannisGr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

Πάντως εάν δεν έχει ξεκινήσει ακόμη κάποιες πρόβες ο Νότης μάλλον με το καμία το κόβω να ξαναβγαίνει
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
7Psuxos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 7Psuxos »

Δεν έχει κατέβει ακόμα ο Νότης για πρόβα ;;; :shock: :shock:
Βόλτα στα στενά ...
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

2 μερες πριν την πρεμιερα και δεν ξερει κανενας ακομη να μας πει καποια πληροφορια; τι γινετε με τις προβες του Νοτη;;;
GiannisGr

Ρίξτε μια μάτια στα ινστα στορυ του προφίλ : gavriil_negrepontis έχει τον νοτη στην τοποθεσια βοτανικός να προβάρει το ο άλλος μου εαυτός δεν μπορώ να καταλάβω εάν είναι τωρινό η παλαιότερο
Tsachno21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

GiannisGr έγραψε: Τετ Νοέμ 13, 2019 12:06 am Ρίξτε μια μάτια στα ινστα στορυ του προφίλ : gavriil_negrepontis έχει τον νοτη στην τοποθεσια βοτανικός να προβάρει το ο άλλος μου εαυτός δεν μπορώ να καταλάβω εάν είναι τωρινό η παλαιότερο
Παλιό είναι
GiannisGr

Tsachno21 έγραψε: Τετ Νοέμ 13, 2019 12:33 am
GiannisGr έγραψε: Τετ Νοέμ 13, 2019 12:06 am Ρίξτε μια μάτια στα ινστα στορυ του προφίλ : gavriil_negrepontis έχει τον νοτη στην τοποθεσια βοτανικός να προβάρει το ο άλλος μου εαυτός δεν μπορώ να καταλάβω εάν είναι τωρινό η παλαιότερο
Παλιό είναι
Πάντως και ο κασσαμπαλης πριν κάποιες μέρες το ίδιο τραγούδι πόσταρε στο ινσταγρκαμ ...
Kostas99ns

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kostas99ns »

sotirakos έγραψε: Τρί Νοέμ 12, 2019 9:03 am
Kostas99ns έγραψε: Τρί Νοέμ 12, 2019 4:23 am
GiannisGr έγραψε: Τρί Νοέμ 12, 2019 12:29 am Πλησιάζουμε στην πρεμιέρα λοιπόν ...
Έχει κανείς καμία πληροφορία με ποιο τραγούδι θα βγαίνει κτλπ
Τι θα λέγατε για κάτι πρωτότυπο πχ μπαλαμο; Που είναι ευρέως γνωστό
Δεν νομίζω να βγει με τραγούδι που δεν είναι δικό του... Πάντως όπως έχω ξανα πει θα ήθελα να βγει φέτος δυναμικά (όπως πιο παλιά με "σύστημα" "μπογια" "δώσε ένα τέλος" "προξενιό")
Αν εξαιρεσεις το δωσε ενα τελος,τα αλλα μονο για πρεμιερα δεν κανουν. Ειδικα τον μπογια που τον ξεθαψες;;
Το άκουσα προσφατα στο YouTube 😂
... Καλύτερα να ανοίξει η Γη και μέσα της να μπω ...
Kostas99ns

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kostas99ns »

Πάντως το πιο πιθανό για μένα είναι να βγαίνει με το εσύ, εκτός κι αν κάνει κάποια έκπληξη και βγει με κάποιο καινούργιο αν και το θεωρώ δύσκολο.
... Καλύτερα να ανοίξει η Γη και μέσα της να μπω ...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Απ'την φωνή και μόνο φαίνεται του πότε είναι το βίντεο...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Ο Νότης δεν είχε κάνει πρόβες μέχρι προχτές.
Χτες δεν ξέρω σίγουρα αλλά νομιζω πάλι δεν έκανε από ότι μου είπαν Τον περίμεναν αλλά 1.30 το βράδυ και δεν είχε φανεί ακόμα.
Για έναρξη έμαθα ότι παίζει να βγει με μια επανεκτέλεση που τελευταία δηλ. πέρσι το έλεγε κάθε βράδυ το κομμάτι.

Υ.Γ. Το βίντεο είναι από τις συναυλίες στην Κύπρο το καλοκαίρι του 2010 που ήταν φρεσκοκυκλοφόρητο το τραγούδι. Από τότε έχει να το πει κιόλας.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Tsachno21

johnytzitzi έγραψε: Τετ Νοέμ 13, 2019 8:32 pm Ο Νότης δεν είχε κάνει πρόβες μέχρι προχτές.
Χτες δεν ξέρω σίγουρα αλλά νομιζω πάλι δεν έκανε από ότι μου είπαν Τον περίμεναν αλλά 1.30 το βράδυ και δεν είχε φανεί ακόμα.
Για έναρξη έμαθα ότι παίζει να βγει με μια επανεκτέλεση που τελευταία δηλ. πέρσι το έλεγε κάθε βράδυ το κομμάτι.

Υ.Γ. Το βίντεο είναι από τις συναυλίες στην Κύπρο το καλοκαίρι του 2010 που ήταν φρεσκοκυκλοφόρητο το τραγούδι. Από τότε έχει να το πει κιόλας.
Μήπως ξέρεις γιατί δεν έχει κάνει πρόβες; Περίεργο μου ακούγεται
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Λογικα θα ειχάμε είδη δει αποσπάσματα στα στορυ που ανεβάζουν διάφοροι..δε έχει κάνει ούτε μια πρόβα και φτάσαμε Τετάρτη οπότε προφανώς το πρόγραμμα μια από τα ίδια.. προφανώς όπως κάθε χρόνο από εποχή Ιερά οδού λίγες βραδιές πχ πρεμιέρα φινάλε η οπότε του έρθει όρεξη θα επαναφέρει 7 8 υμνούς και θα αποζημιώσει τους τυχερους και κατά τα άλλα τα ίδια πράγματα όπως κάθε χρόνο με μόνη αλλαγή την έναρξη δύο προγράμματατων..η δεύτερη μεγαλύτερη συνεργασια της καριέρας του και όλο στον αυτόματο..και με τη αμέλεια που υπάρχει σε όλα τα θέματα τού πλέον δε βρίσει και κομμάτι έναρξης να κάνει αίσθηση.. και εγώ θεωρούσα ότι θα έψαχνε κάτι από παλιά..αλλα ουτε καν δικο του μετά από τόσα χρονια δισκογραφίας ενώ θα μπορούσε ήδη να χε βγάλει σινγκλ από το χορευτικό που υποτίθεται θα έχει ολοκληρώσει την τριλογία από πέρυσι..τέλος πάντων βλέπω πολύ έντονα Μπαλάμο που τα τελευταία χρόνια το λέει όλο και πιο συχνα πέρυσι νομίζω το χε καθιερωσει..κατι παρόμοιο με το με τελείωσες που του χε κολλήσει ένα διάστημα και τη επόμενη χρονιά έβγαινε για δεύτερο πρόγραμμα πάντως.. ίσως κάνει κάτι αντίστοιχο και βγει με.καποιιο από τα ερωτικά και αφήσει το Μπαλάμο για δεύτερο..σε χρόνους όπως όλοι έχουμε καταλαβει θα γίνει ότι και με Καρρά..2 1 προγράμματα αναγκαστικά όμως ο Νότης θα βγαιενι πρώτος
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Σωστός σε όλα φίλε και στη δομή του προγράμματος. :thumbup:
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Προσωπικά δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προσδοκία για το πρόγραμμα. Ο Νότης κολλάει τα τελευταία ένσημα και είναι προφανές ότι δεν ασχολείται σοβαρά με κανένα κομμάτι των επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Αλλά μετά από 29 χρόνια στη δισκογραφία το να βγαίνει με επανεκτέλεση το θεωρώ τουλάχιστον αστείο..
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

jdarmody έγραψε: Τετ Νοέμ 13, 2019 10:52 pm Προσωπικά δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προσδοκία για το πρόγραμμα. Ο Νότης κολλάει τα τελευταία ένσημα και είναι προφανές ότι δεν ασχολείται σοβαρά με κανένα κομμάτι των επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Αλλά μετά από 29 χρόνια στη δισκογραφία το να βγαίνει με επανεκτέλεση το θεωρώ τουλάχιστον αστείο..
Απ'τις πιο νηφάλιες τοποθετήσεις...1 :clap: .Μεγειά σου με χαρά σου αν θες να κολλήσεις ένσημα απλά φτιάξε ένα φιξ πρόγραμμα με 50 τραγούδια κορυφαίων στιγμών σου, βάλε ανάμεσα τους και 5,6....7 που γουστάρεις εσύ ο ίδιος και βγάλε ένα πρόγραμμα κονσέρβα που να έχει την δυναμική από μόνο του να κρατάω το κοινό σε μια κακή του βραδιά...Στο κάτω κάτω τα τελευταία 2,3 χρόνια στάνταρ είναι το πρόγραμμα απλά με εναλλαγή σειράς των τραγουδιών και 2,3 ψιλοεκπλήξεις στην βραδιά.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Η επανεκτέλεση ποιά είναι;;; Μήπως το υπάρχω;;;
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
dimitris13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dimitris13 »

μάλιστα φτάσαμε Πέμπτη και συζητάμε ότι θα βγει με τραγούδι επανεκτέλεση....ποιος ο Νότης που η δισκογραφία του βάζει κάτω την δισκογραφία όλων μαζί που αυτήν την στιγμή υπάρχουν και υπήρχαν στη νυχτα??και επίτηδες να το έκανε θα έκανε κάτι καλύτερο...αλήθεια ρε παιδία μήπως του έχει συμβεί κάτι?60 είναι δεν είναι 80 να του φταίει τόσο η κούραση!!και έχει αρχίσει αυτό το πράγμα με το πρόγραμμα τα τελευταία 5 χρόνια σχεδόν...και από τι είναι κουρασμένος και βαριέται να προβάρει?6 μήνες καααααθεται χωρίς εμφανίσεις χωρίς δίσκο χωρίς 1 single βρε αδερφέ να κινηθεί λίγο το πράγμα. στην Κύπρο τα ίδια. δεν ξέρω αλήθεια πως το ΄χει σκεφτεί και πόσο πιστεύει ότι θα πάει όλο αυτό με αυτό τον τρόπο. δεν είναι τυχαίο άνθρωποι και εντός forum που πήγαιναν πάντα να λένε φέτος θα πάρω απόσταση...ας ελπίσουμε ότι θα γίνει κάτι διαφορετικό από αυτό που προβλέπουμε...κρίμα γιατί μπορούσε και μπορεί πολύ καλύτερα από αυτό.
ENA ME TH NYXTA ENA ΓΙΝΕΣΑΙ
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Tsachno21

Ρε παιδιά τι γίνεται; Αύριο είναι η πρεμιέρα και δεν έχει διαφημιστεί καθόλου το σχήμα.. Ουτε ραδιοφωνικα σποτάκια, ούτε τηλεοπτικά ούτε αφίσες ούτε τίποτα.. Και στα social media πάλι λίγα πράγματα.. Γιατί τέτοια κατάσταση; Δεν μπορώ να το καταλάβω..
Απάντηση