Λίγο πιο πριν πρέπει να ήταν (2000-2001) και τελικά κάποια κομμάτια που προόριζε για Νότη νομίζω κατέληξαν στον Καρρά, τα οποία και δεν έγιναν επιτυχίες τότε. Ίσως αν τα ερμήνευε ο δικός μας (που ειχε το μαγικό άγγιγμα τότε) να είχαν γίνει, αλλά...SFAKattack10 έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 22, 2019 2:10 am Ισως τον ειχε τσουξει που δεν εκανε δισκο με τον Νοτη το 2002 οπως ειχαν γραφει.
Νότης Σφακιανάκης
- Scorpion86
Re: Νότης Σφακιανάκης
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- SFAKattack10
Εγω νομιζω οτι ηταν αυτα που τραγουδησε ο Τερζης στο δισκο Στα υπογεια ειναι η θεα.Scorpion86 έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 22, 2019 2:47 am Λίγο πιο πριν πρέπει να ήταν (2000-2001) και τελικά κάποια κομμάτια που προόριζε για Νότη νομίζω κατέληξαν στον Καρρά,
Γενικα τωρα δεν το εχει ο Θεοφανους. Σε οποιον εχει κανει τραγουδια πλεον δεν εχουν γινει επιτυχιες αλλα και δεν αξιζουν.
Εδω εδωσαν συνεντευξη και παλι μερικοι δεν πιστηκατε ουτε με τα ιδια σας τα αυτια και ματια οτι το σχημα δεν ανοιγει λογω ασθενειας. Που να μην εδιναν και συνεντευξη.θα τους ειχανε βγαλει σφαγμενους...jdarmody έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 22, 2019 1:09 am Καλά προφανώς τα χέρια τους είναι δεμένα τώρα. Δεν μπορούν να το πηγαίνουν από Παρασκευή σε Παρασκευή. Ας δώσουν νέα ημερομηνία σε 2 βδομάδες για παράδειγμα. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί έδωσαν τη συνέντευξη ενώ δεν επρόκειτο να ανοίξουν και δεν μπορούσαν να είναι και σίγουροι πότε θα είναι 100% ο Νότης. Ενδεχομένως να ήταν μειωμένες οι κρατήσεις τότε, να ήθελαν να το σπρώξουν λίγο και να μην έπιασε τελικα το τρικ. Ποιος ξέρει.
Το θέμα είναι να είναι καλά ο Νότης. Η φωνή του ακούγεται σταθερά πεσμένη εδώ και 3 χρόνια. Ίσως κάνει κατάχρηση κι αυτός στην ηλικία που είναι.
Νομίζω ήταν το 2001. Μάλιστα θυμάμαι άρθρο στο έθνος που έλεγε ότι τα έσπασαν και τα τραγουδια-δισκος κατέληξαν στον Ρέμο... Τώρα κατά πόσο ισχύει δεν ξέρω.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Καλά εντάξει ο Θεοφανους δεν έκανε κανένα κομπλιμεντο κατά την γνώμη μου.. Απλά είπε την αλήθεια..
Ψεματα λενε. Μαλλον δεν εχουν κρατησεις ή μαλλον τσακωθηκαν.........
Μου άρεσει που κάποιοι ειρωνεύονται λες και είναι σίγουροι ότι ξέρουν την αλήθεια..λες και οι μόνοι λόγοι ειανι ένας τσακωμός η οι χαμηλές κρατήσεις..αν υπήρχαν διαφωνίες με το επειχρητια η οικονομικές διαφωνίες θα τις βγαζαν στη φόρα?και πολλά άλλα πράγματα που δε παει το μυαλό μας..μηπως ότι ανοιγει ένα αλλο μεγάλο σχήμα σημερα και βλέπουν σκούρα ?το σίγουρο ειναι ότι αν ήταν η ασθνεια απλώς από τη αρχή θα έλεγαν ότι θα γίνει πρεμιέρα όταν νοιώσει καλύτερα ο Νότης και τέλος..για να μη πω για τα σχόλια που γράφαν ότι δε απαντάει το τηλεφωνικό κέντρο του μαγαζιού ..για το άρθρο που άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μη ανοίξει ποτέ..οι δημοσιεύσεις αλλά Πυθία των eu..και διάφορα άλλα..μέχρι τη σημερινή ανακοίνωση δε υπήρχε καν ένδειξη ότι τελικά θα ανοίξει..
Μπορεις κι αλλο, μη σταματας...bebest έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 22, 2019 2:33 pm Μου άρεσει που κάποιοι ειρωνεύονται λες και είναι σίγουροι ότι ξέρουν την αλήθεια..λες και οι μόνοι λόγοι ειανι ένας τσακωμός η οι χαμηλές κρατήσεις..αν υπήρχαν διαφωνίες με το επειχρητια η οικονομικές διαφωνίες θα τις βγαζαν στη φόρα?και πολλά άλλα πράγματα που δε παει το μυαλό μας..μηπως ότι ανοιγει ένα αλλο μεγάλο σχήμα σημερα και βλέπουν σκούρα ?το σίγουρο ειναι ότι αν ήταν η ασθνεια απλώς από τη αρχή θα έλεγαν ότι θα γίνει πρεμιέρα όταν νοιώσει καλύτερα ο Νότης και τέλος..για να μη πω για τα σχόλια που γράφαν ότι δε απαντάει το τηλεφωνικό κέντρο του μαγαζιού ..για το άρθρο που άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μη ανοίξει ποτέ..οι δημοσιεύσεις αλλά Πυθία των eu..και διάφορα άλλα..μέχρι τη σημερινή ανακοίνωση δε υπήρχε καν ένδειξη ότι τελικά θα ανοίξει..
- SFAKattack10
-
Αυτό το live πρώτη φορά το ακουσα!Α ρε εποχές...ήμουν αγέννητος
Από τα αστέρια το 95 είναιNotis7Arxontas έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 23, 2019 12:51 am
Αυτό το live πρώτη φορά το ακουσα!Α ρε εποχές...ήμουν αγέννητος![]()
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
- SFAKattack10
Απο συναυλια στην Πατρα το '95 ειναι.
-
Τελικά είναι Πάτρα,Αστέρια ή Νέα Υόρκη που λέει το βίντεο;
- SFAKattack10
Βασικα ειναι στην Πατρα, απλα δεν ξερω αν ηταν στα Αστερια της Πατρας. 

- Mixalisvolos
Σβήστηκε απο το youtube το κανάλι GetGreekMusic που είχε πάρα πολλά τραγούδια του Νότη(αυτά με το μαύρο φοντο που έγραφε "The EMI years" ) που είχαν και τις περισσότερες προβολές.
-
Χαχαχα ότι πεις Νασο.. Σφακιανάκης Γονιδης δεν μπορούν να μαζέψουν 1200 ατομα σε πρεμιέρα.. Πόσο πουλάει τελικά ο Νοτης ακόμα και στα 60 του ε;Notis7Arxontas έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 23, 2019 4:39 pm https://nassosblog.gr/2019/11/%CF%80%CE ... %BA%CE%B5/
Καλά δεν είναι απίθανο και με τους κανόνες που υπάρχουν στη νύχτα να μην θέλουν να κάνουν πρεμιέρα τόσα δυνατά σχήματα μαζί. Ανεξαρτήτως ρεζερβέ.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
- SFAKattack10
Καλά και ο άλλος ο Λεμπιδακης έγραφε ότι θα υπάρχει τρομερό παρασκήνιο και στο τέλος έγραψε ότι και η ανακοίνωση.