Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ANyLoNA έγραψε:Πολύ ωραίο ΤΡΑΓΟΥΔΙ...το τονίζω αυτό...τελικά μάλλον καλό της κάνει η αποχώρηση από τη heaven...τουλάχιστον έτσι θα έχουμε και τίποτα αξιόλογο να θυμόμαστε από την Έλλη... :D
Viewmaster έγραψε:Ε μην τρελαθούμε τώρα κιόλας!Που είναι αξιομνημόνευτο ας πούμε αυτό το τραγούδι και δεν είναι η Κοσμοθεωρία πχ!
Και η κοσμοθεωρία καλή είναι, αλλά μην ξεχνάς ότι την ακούσαμε σε 200 διαφορετικές εκδόσεις μετά..
Όπως και όλα τα φοιβοτράγουδα...η επανάληψη της επανάληψης ήταν....
Γι' αυτό και πολλά τραγούδια "έχασαν' αυτό το κάτι...
Και για να μην παρεξηγούμαστε, δεν λέω ότι το Λυπάμαι Ειλικρινά είναι αριστούργημα αλλά σίγουρα είναι ένα πολύ καλό και εύηχο τραγούδι...
FOS έγραψε:to tragoudi einai OLA TA LEFTA!!!!to akouo sinexeia!!tha kaneis treli epitixia eimai sigouros!!mpravo stin elli pou sikothike k efige ap tin dithen sigouria tou foivou!!alles na ta vlepoun auta 8) 8)
Apofasiste pia... shkw8ike kai efyge h' thn ediwkse o Foivos?
Προφανώς σηκώθηκε και έφυγε. Με τον Φοίβο δεν είχε μπει στούντιο έτσι και αλλιώς; Τον λόγο δεν ξέρουμε, αλλα εγώ είμαι τησ άποψης ότι δεν της άρεσαν τα τελευταία τραγούδια που της είχε δώσει.
Μη γελάς πολύ γιατί όταν ο Κώστας μας είπε ότι ξέρει σίγουρα πως η Έλλη είναι στο στούντιο για δίσκο που θα βγει με τη Sony, εμείς γελάγαμε και τα περιοδικά λέγανε ότι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να πάει Sony.
Πόσες φορές το άκουσες; Και εγώ τις 2 πρώτες απλά μια φιλότιμη προσπάθεια το θεώρησα. Τώρα έχω πάθει κόλλημα όμως. Μόνο με το θα περιμένω, το ήταν ψέμα και το έρωτας είναι έχω πάθει κάτι αντίστοιχο από κοκκίνου.
hakkinen έγραψε:Πόσες φορές το άκουσες; Και εγώ τις 2 πρώτες απλά μια φιλότιμη προσπάθεια το θεώρησα. Τώρα έχω πάθει κόλλημα όμως. Μόνο με το θα περιμένω, το ήταν ψέμα και το έρωτας είναι έχω πάθει κάτι αντίστοιχο από κοκκίνου.
@νδρέας
6-7 φορες....δε λεω οτι ειναι κακο αλλα μηπως σας ελειψε ή θελατε να ακουσετε κατι τετοιο και σας αρεσε....?
οπως και να εχει εγω θελω να πιστευω οτι η κοκκινου θα με τραβηξει γιατι ως τωρα (εστω και με μερικα τραγουδια επαναληψεις) ειχα φαει κολλημα...
θελω λιγο καινουρια αρχη,ερωτα μου,ειμαι καλα ή το αγαπημενο μου πιο παλιο να τα παλι....
to kalitero pou ekane h elli einai oti de phre kapoio sintheti pou ksepatikwnei kai kanei kakektipa song tou foivou opws ekanan alles kai eidame ta hairia tous! 8)
Rantaplan έγραψε:to kalitero pou ekane h elli einai oti de phre kapoio sintheti pou ksepatikwnei kai kanei kakektipa song tou foivou opws ekanan alles kai eidame ta hairia tous! 8)
pali sti marina solonos, ti stella georgiadou kai tin efi sarri anaferese?