
Ο αντικαταστάτης της, Σαρμπέλ , της ζήτησε αν είναι αγόρι να πάρει το όνομά του, ενώ αν είναι κορίτσι να το βγάλουν Νικολέτα απο το όνομα του Νίκου Κουρκούλη! Η Έλλη ξεκαρδίστηκε απο τα γέλια όταν είδε την έκπληξη που της ετοίμασαν οι συνεργάτες της, με τα πορτ μπεμπέ, τα αρκουδάκια και τα καρότσια (ήταν όλα σε λευκό χρώμα για να μην προδώσουν το φύλο του μωρού) στη σκηνή, σε σημείο που έχασε τα λόγια της και δεν μπορούσε να τραγουδήσει.

Η Νατάσα της έδειξε πώς να πηγαίνει βόλτα το μωρό και ξεκαθάρισε ότι έχει κάνει δυο φορές το χρέος της ως μητέρα και δεν έχει σκοπό να το επαναλάβει ( Σέρο ακούς;), ενω ο Νίκος είπε " εγώ δεν έχω τίποτα. Περιμένω τι θα μου φέρει το 2009 ώστε να γίνω μπαμπάς το 2010".

Η Έλλη συγκινήθηκε πολύ όταν είδε στο κοινό την μικρή της ανιψιά, η οποία μάλιστα ανέβηκε στη σκηνή και αγκάλιασε σφιχτά τη θεία της, κάνοντας την να βουρκώσει, ενώ λίγο πριν αποχωρήσει από τη σκηνή είπε "τώρα πάω να ξεκουραστώ, γιατί αν κάτσω ένα μήνα ακόμα εδώ το μωράκι μου θα βγει τρελό από τα μπουζούκια, ενώ ανακοίνωσε ότι διανύει ήδη τον πέμπτο μήνα , αλλά και πως σκοπεύει να επιστρέψει στις πίστες το φθινόπωρο.
http://www.yupi.gr

